2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Normali bu şekilde yapman zaten

oo ne güzel işte işin çoğunu halletmişsin... ben odaya karara veremiyorum bir türlü, baya baktım netten ama seçemedim, eşimin arkadaşı var mobilyacı, ona yaptırıcaz, benim evdeki mobilyelerımıda o yapmıştı.. seçsem ben aynısını yapar hemde 3 te bir fiyatına:) ne renklerde verdin canım?

bu kaınvalideler filan ne fana ya.. herşeye müdahele hakkını buluyolar kendilerinde.. bize hiiç bi faydası olmadı eşimin ailesinden kimsenin ( ki eşim abilerine bi ev parası harcamış, onlar benim evime gelirken bi tatalı bile ellerine almadan geldiler.. yeni evli birine giderken hediye götürülür benim bildiğim) maddi olarak hiç bi faydaları olmadı, düğün aşmasında müdahele etmeye kalktılar ama eşim tepkisini koydu.. bebiştede hiççç bi faydaları olmaz.. bi patik bile almazlar, o yüzden hiç bişeye müdahelede edemezler ettirmez zaten eşim sağolsun

bende internetten bi model beğenmiştim onu yaptırcam mobilyacıya daha doğrusu bi bebek mağazasıydı ama mobilyada yapıyolarmış benm beğendiğim modeli 800 e yapıcak üstelik taksitle: )
rengi de beyaz teyzesi
.beyaz mobilya içine de rengarenk bi uyku seti koymuşlar okadar tatlı görünüyoki, beyazın içine ne renk olursa oolsun çok yakışıyo
kayınvalidemlerle uzağız çok şüküür bizede hiç faydaları olmadı, uzak olduumuz için rahatım ama bebeğede faydaları olmıcaana eminim doğumda kaç gün gelir kalır onu da bilmiyorum

benimde tanıdığım bi cemre vardı, ailesine bişeyler oldu. demek ondan mı? aslında ben çok severdim bu ismi ama hiç bu açıdan düşünmemiştim..

nerden kayıt olcak, ben bulamadım. seminerlere gitmeyi çok istiyorum.

ilk gördüğümde öyle bi korktum ki, dehşete kapıldım o kadar yani. sonra google a sordum direk demir hapları çıkmıştı, ohh bee dedim

O zaman inanmayalım bu bHcg olayına ya kimsede tutmadı sanırım.

bi bende tuttu heralde, ne cins kadınım yaa

ayy çok güzel.. iyi günlede kullansın inşallah.. bayada uyguna halletmişsiniz, nette fiyatlar 2000 civarı... bende beyazı çok beğeniyorum ama benim kendi yatak odamda beyaz, oda aynı olmasa iyi olur diye düşünüyorum ama gözüm sürekli beyaza gidiyo:) bide bebek odası gibi cicili bicili bişiler istemiyorm, kendi evim sonuçta uzun zaman kullanabilsin istiyorum.. bide tek kişilik yatak koyucam odaya, kuzum içinde park yatak alcam bikaç sene idare etsin diye. ama tercih yapabilrsem tabii

kızlar biz de bu aralar eşimle acayip kavga ediyoruz... cok sinirlerimi bozuyor her dedigime itiraz ediyor..

hem bana stres yapma diyor hem de beni stres yapan kendisi!!!

ayyy daha yeni baktım sadece bizde problem oluyor sanıyordum bende... bizede cinsellik yasak yarım saat geç gelse köpürüyorum beni aldattığını bile düşünüyorum yapmaz ama işte neden düşünüyorum bilmiyorum.eşim bikaç defa uyardı bak sen benim canımı taşıyorsun ben o saçmalığı neden yapayım diye ama tutamıyorum kendimi hep bunu düşünüyorum aramız şuanda berbat benimle konuşmuyo

bende kalkıyorum lavaboya ve uykum bölünüyor tekrar dalmakta güçlük çekiyorum.
evin her yerini geziyorum 10 gündür.
şimdiden alıştırma yapıyorum yani

ben Çağan ismini severim, güzel bence

ayrıca bu siyah şey olayına açıklama getirmişsiniz sağolun kızlar..
bende diyorum ki koyu sebzede yemiyorum noluyo buna?

internetten bakınca insanın kafası çok karışıyo benm ilk bebeğim ne alınmalı onu bile tam bilmiyorum ama teferruatlı bi yer bulabilirsen gidip orda bak rahatlıyosun baya, hemde görünccee daha net karar verebiliyosun bi de pazarlık falan yap mutlaka ben ilk defa yaptım:) ama baya uygun oldu gerçekten

arkadaşlar bir sorum var özellikle karnı erken çıkan arkadaşlara...
karnınız ne sıklıkla büyüyor?
mesela benim 2 haftada bir gibi ama bir anda çıkıyor.
bugün okula gittim gayet normal gözüküyordu...3-4 saat sonra baktım bi değişiklik var.
eve geldim resmen büyümüş.
eşimde farketti.
tecrübeli arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa?

1 haftadır çok sıkılıyorum...amniyosentezi yaptırmamaya karar verdim kıyamıyorum ki bebeğime ya ben bu şekilde ona zarar verirsem..aslında gittiğim doktorlar içimiz rahat olsun yaptır dediler ama eğer üçlü testi yaptırmasaydım hiç böle bişi demeyeceklerdi..4 boyutlu ultrasonda herşey normal çıktı.ikili testte de ense ölçü mü kan değerleri hepsi çokiyi çıkmıştı..bunu düşünerek rahatlamaya çalışsam da yine de hep aklım bunda

ayyy bu konuyu açtığın iyi oldu bende merak diyorum, cuma günü pek bişey yoktu bugn okula gittiğimde herkes" aaaa karnın çııkmaya başlamış" dedi, okadar çok söyleyen olduki, gazmı diilmi bilmiyorum ama sanki iki günde birden çıktı benmde

arkadaşım karar senin tabiki ama bence yaptırma...
ikili daha kesin sonuç veriyor diyorlar...

bnim karnım henüz çıkmadığı için çok bilemiyorum ama etrafımda duyduğum, sabah saatlerinde belli olmuyomuş pek, akşamları çıkıyomuş, yiyip içtiklerimizdendir heralde.. gerçi bende bişi yok henüz ama.. yağlarımdan fırsat bulup kendini gösteremiyo kuzum

bende bu doktorları anlamıyorum, ikili çok daha doğru sonuç veriyo diyolar, o zaman bide 3 lüyü niye yapıyolar.. amniyosentezide güvenilir bi doktora yaptırırsan hiç bi sorun yaşmazsın bence, bu tedirginliklede 6 ayı geçirebileeck misin? bişey çıkmaz inşallahta, beynini yiyen şüphe yeter..

simiramiscim canim su tup bebek yaptiran arkadasindan haber varmi merakla bekliyorum valla dua ediyorum onun icin Allah insallah emeklerini bosa cikarmaz

selam kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanım 15+1 hamişim kasım ayı annesiyim allah nasip ederse.bugün kontrolümüz vardı ama cinsiyeti ile ilgili bişey söylemedi.13. haftada erkeğe benzior demişti ama bugün pek bişey görülmüyor dedi.

arkadaşlar aranızda antalyadan olanlar varsa bana yardım etsin
bugün araştırma hastanesine gideyim dedim demez olsaydım hiç memnun kalmadım ultrasyon için 10 gün sonraya gün verdiler öncedende yaşama gidiyordum beğenmemiştim
şimdi yeniden hastane ve doktor arayışına girdim bugün acayip moralim bozuldu
bebişimi göremedim uzun zamandır cok huysuzum içinizde hareketlerini hisseden varmı sanırım ben hissediyorum

simiramiscim canim su tup bebek yaptiran arkadasindan haber varmi merakla bekliyorum valla dua ediyorum onun icin Allah insallah emeklerini bosa cikarmaz

ayy sağol canım hepimiz çok dua ediyoruz..şimdilik bi sorun yok, haftaya pazartesi test günü.. hafif bi kanaması oldu trensferden 3 gün sonra, doktor sorun değil demiş, pazartesiyi bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…