- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.661
kızlar biz de bu aralar eşimle acayip kavga ediyoruz... cok sinirlerimi bozuyor her dedigime itiraz ediyor..
hem bana stres yapma diyor hem de beni stres yapan kendisi!!!
merhaba güzel anneler.. nasılsınız görüşmeyeli..
biz gayet iyiyiz çok şükür... sabırsızlıkla randevu tarihimizi bekliyoruz ama daha bir ay var nerdeyse...
fatmacım kilo konusunda süpersin inşallah,7 kiloyla kapatabilrsin, listen gayette doyurucu görünüyo.. bende sendenim biliyosun, kilo konusunda çok kontrollü olmam lazım, şimdiye kadar sorun yoktu ama 2 gündür kendimi doymuyo gibi hissediyorum, sürekli bişiler yemeye çalışıyorum, inşallah kendimi frenleyebilriim.. ben senin kadar iyimser değilim, 10 kiloyada razıyım aslında:)
bu arada turkcelin bebeğimi beklerken diye bi paketi var ona üye oldum.. biz 14+0 olduk ya, bebeğinizin saçları,kaşları ve kirpikleri çıkmya başladı diyor. cinsel organı tamamlandı diyor.. günlük böyle bilgiler gelecekmiş... güzele benziyo:)
ya arkadaşlar ayıp olacak ama size bi sorum var.. demir ilaçlarına başladım ben, o ilacı işmeye başladığımdan beri büyük tuvaletim resmen siyah renkte oluyo.. sizlerde yaşayan varmı bunu normal mi acaba
oo ne güzel işte işin çoğunu halletmişsin... ben odaya karara veremiyorum bir türlü, baya baktım netten ama seçemedim, eşimin arkadaşı var mobilyacı, ona yaptırıcaz, benim evdeki mobilyelerımıda o yapmıştı.. seçsem ben aynısını yapar hemde 3 te bir fiyatına:) ne renklerde verdin canım?
bu kaınvalideler filan ne fana ya.. herşeye müdahele hakkını buluyolar kendilerinde.. bize hiiç bi faydası olmadı eşimin ailesinden kimsenin ( ki eşim abilerine bi ev parası harcamış, onlar benim evime gelirken bi tatalı bile ellerine almadan geldiler.. yeni evli birine giderken hediye götürülür benim bildiğim) maddi olarak hiç bi faydaları olmadı, düğün aşmasında müdahele etmeye kalktılar ama eşim tepkisini koydu.. bebiştede hiççç bi faydaları olmaz.. bi patik bile almazlar, o yüzden hiç bişeye müdahelede edemezler ettirmez zaten eşim sağolsun
SLM Herkese,,
yoğun bi haftasonu geçirdik misafirlerimiz vardı sağolsun anneannemiz çokk çokk yardımcı oldu o olmasa başamazdık Allah annelerimizi bize bağışlasın..
Minişime kuzenleri önlükler patik ayakkabı ve bady ler almış böylelikle ilk cicilerimiz olmuş oldu bizimde..
Bu arada biz geceleri 3 kere lavaboya kalkıyoruz uykum çok bölünüyoo sizlerde durumlar nasıl ??
kızlar sölemeden yapamayacağım aklınızı karıştırmak kesinlikle istemem ama tanıdığım iki AYAZ var ikiside çok yaramaz ve çok hasta oluyor ayrıca CEMRE ismininde ailelere iyi gelmediğini duydum genede karar sizin hepsi aynı olmaz tabilide ama sadece paylaşmak istedimm..
Bizim ismimizde Çağan şimdilik ama heran değişebilir söylediklerim beğenmiyo ve bende etkileniyorum ister istemez..
nerden kayıt olcak, ben bulamadım. seminerlere gitmeyi çok istiyorum.kızlar bu arada Ayse Öner'i duydunuz mu bilmiyorum..
ucretsiz doguma hazırlık seminerleri verir hastanelerde ve kendisi yerinde de kurs verir..baya bir unlu de gitmistir kursuna.. web sitesinden gorebilirsiniz...
acıkcası ben para vermek istemiyorum o yuzden ucrestiz seminerlerini takip edecegim.. kısmetse ilkine de katılacagım.. 11 haziran'da ozel avcılar hastanesi'nde kızlar kaydımı da yaptırdım.. ucretsiz ve 4-5 saat suruyor bilginize..
asagıdan gorebilirsinizz...
Allah baska dert korku vermesin benim simdilik en buyuk korkum olan bebege banyo yaptırmayı da uygulamalı gosteriyorlarrmıss
Eki Görüntüle 201807
merhaba güzel anneler.. nasılsınız görüşmeyeli..
biz gayet iyiyiz çok şükür... sabırsızlıkla randevu tarihimizi bekliyoruz ama daha bir ay var nerdeyse...
fatmacım kilo konusunda süpersin inşallah,7 kiloyla kapatabilrsin, listen gayette doyurucu görünüyo.. bende sendenim biliyosun, kilo konusunda çok kontrollü olmam lazım, şimdiye kadar sorun yoktu ama 2 gündür kendimi doymuyo gibi hissediyorum, sürekli bişiler yemeye çalışıyorum, inşallah kendimi frenleyebilriim.. ben senin kadar iyimser değilim, 10 kiloyada razıyım aslında:)
bu arada turkcelin bebeğimi beklerken diye bi paketi var ona üye oldum.. biz 14+0 olduk ya, bebeğinizin saçları,kaşları ve kirpikleri çıkmya başladı diyor. cinsel organı tamamlandı diyor.. günlük böyle bilgiler gelecekmiş... güzele benziyo:)
ya arkadaşlar ayıp olacak ama size bi sorum var.. demir ilaçlarına başladım ben, o ilacı işmeye başladığımdan beri büyük tuvaletim resmen siyah renkte oluyo.. sizlerde yaşayan varmı bunu normal mi acaba
O zaman inanmayalım bu bHcg olayına ya kimsede tutmadı sanırım.
kızlar biz de bu aralar eşimle acayip kavga ediyoruz... cok sinirlerimi bozuyor her dedigime itiraz ediyor..
hem bana stres yapma diyor hem de beni stres yapan kendisi!!!
SLM Herkese,,
Bu arada biz geceleri 3 kere lavaboya kalkıyoruz uykum çok bölünüyoo sizlerde durumlar nasıl ??
Bizim ismimizde Çağan şimdilik ama heran değişebilir söylediklerim beğenmiyo ve bende etkileniyorum ister istemez..
ayy çok güzel.. iyi günlede kullansın inşallah.. bayada uyguna halletmişsiniz, nette fiyatlar 2000 civarı... bende beyazı çok beğeniyorum ama benim kendi yatak odamda beyaz, oda aynı olmasa iyi olur diye düşünüyorum ama gözüm sürekli beyaza gidiyo:) bide bebek odası gibi cicili bicili bişiler istemiyorm, kendi evim sonuçta uzun zaman kullanabilsin istiyorum.. bide tek kişilik yatak koyucam odaya, kuzum içinde park yatak alcam bikaç sene idare etsin diye. ama tercih yapabilrsem tabii
arkadaşlar bir sorum var özellikle karnı erken çıkan arkadaşlara...
karnınız ne sıklıkla büyüyor?
mesela benim 2 haftada bir gibi ama bir anda çıkıyor.
bugün okula gittim gayet normal gözüküyordu...3-4 saat sonra baktım bi değişiklik var.
eve geldim resmen büyümüş.
eşimde farketti.
tecrübeli arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa?
ozlemcım.. ınternetten bızde esımle 3 luyu arastrmıştık 2lının guvenılırlıgı 3 luye gore daha fazla oldugu ıcın dr umda onermedıgı ıcın yaptırmadık bızde 4 boyutluya grdık ayrıntılı cekıldı masallah sorun yk genellıkle amınıyosentez 2lı duzgun problemsız olsa bıle para ıcın yapılıo ıstenıo dıye bıseyler calınmıstı kulagıma bnm eltım alt katta ve 35 yasında anne oldu 2lı temızdı 3lu problemleydı yasından oturu ve 3luden oturu amınıyosentez ıstemıstı dr u ve hıcbı sorun cıkmadı onlarn dedıgı yanı para ıcın ıstedıler demıslerdı bızlere tabı ınsan ıstenınce yaptrmak zorunda kalıo yoksa vıcdan azabı cekerız bebıslerımız ıcın... sen gonlunu ferah tut bnce baska bıkac dr a gt ve ozellıkle ssk ya gt gozunu seveyım detaylı yaptır olurmu? hangı sehırdesın? ızmırdeysen dr umu tavsıye edebılırım? hakkında hayırlısı canım umarım bebısın sen endıselısın dıye sıkılmamıstr annesı uzme onu rahat ol kasma
üzdüm çok bebeğimi kızıyorum kendimeyaptırmamaya karar verdim 2 li temizdi çünkü 4 boyutlu da da sorun çıkamdı ama işte kötüyü düşünür ya insan yiyip duruyorum kendimi..izmirdeyim evet sen hangi doktora gidiyorsunn..bu arada çok teşekkür ederim sana ve derdimi paylaşan diğer arkadaşlara Allah hepinizi yüreğindekini versin
1 haftadır çok sıkılıyorum...amniyosentezi yaptırmamaya karar verdim kıyamıyorum ki bebeğime ya ben bu şekilde ona zarar verirsem..aslında gittiğim doktorlar içimiz rahat olsun yaptır dediler ama eğer üçlü testi yaptırmasaydım hiç böle bişi demeyeceklerdi..4 boyutlu ultrasonda herşey normal çıktı.ikili testte de ense ölçü mü kan değerleri hepsi çokiyi çıkmıştı..bunu düşünerek rahatlamaya çalışsam da yine de hep aklım bunda
arkadaşlar bir sorum var özellikle karnı erken çıkan arkadaşlara...
karnınız ne sıklıkla büyüyor?
mesela benim 2 haftada bir gibi ama bir anda çıkıyor.
bugün okula gittim gayet normal gözüküyordu...3-4 saat sonra baktım bi değişiklik var.
eve geldim resmen büyümüş.
eşimde farketti.
tecrübeli arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa?
simiramiscim canim su tup bebek yaptiran arkadasindan haber varmi merakla bekliyorum valla dua ediyorum onun icin Allah insallah emeklerini bosa cikarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?