- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.681
1 haftadır çok sıkılıyorum...amniyosentezi yaptırmamaya karar verdim kıyamıyorum ki bebeğime ya ben bu şekilde ona zarar verirsem..aslında gittiğim doktorlar içimiz rahat olsun yaptır dediler ama eğer üçlü testi yaptırmasaydım hiç böle bişi demeyeceklerdi..4 boyutlu ultrasonda herşey normal çıktı.ikili testte de ense ölçü mü kan değerleri hepsi çokiyi çıkmıştı..bunu düşünerek rahatlamaya çalışsam da yine de hep aklım bunda
tabiki nedeninin bulunması bu aşamada sizin için çok önemli en azından tekrarlamaması için...
umarım bi daha aynı acıyı yaşamazsın.. bi de bebeği gördün ve patolojiye yolladın öyle mi..
aman allahım çok daha zor.. peki nasıl anladım bebeğinin kalbinin durduğunu?? yani rutin kontrole mi gitmiştin, yoksa kendin mi anladım.. çünkü henüz hiçbirimizin bebeği hissedecek kadar büyük değil...
canim cok gecmis olsun Allah beterinden saklasin. insallah en kisa zmanda iyilesirsin. Allah bebegini sana bagislasin. Gercekten senin yerinde olmak cok zor sabirli olup dua etmek yapilacak en guzel sey. Insallah hersey guzel olacak canim erkenden onlemlerin alinmis cok sukur.cuma randevumuz vardi ve oda ne soktayiz dr dedi 0.73 SONRA BIDAHA BAKTI 1.3 ALLAHIM oluyorum sandim bir an nasil olur daha 3 haftaonce 3.80 di.beni hemen acil olarak riskli hamile ve premature cocuk bolumu olan buyuk hastanye sevketti.gittim sadece serklaji yapan riskli dr varmis orda hemen olctu 2.37 cikti kadinin uzmanlik alani buymus.siz 1 deyince bende korkmustum ama bu iyi dedi hemen yatis yapildi kan sulandirici igne ve hap aldigim icin o gn beklendi ertesi gun 1.5 gibi goturduler beni belimden igneyle uyusturdular onume cadir kurdular 15 dak surdu dikme isi 24 saat hic kalkmadan yatirdilar hastanede hafif leke gibi kirmizi geldi uyusuklugun etkisi gittikce agrim oldu kasiklarimda nst ye bagladilar cok sukur bisey yoktu wcyide bisey getirdiler ona yaptim kan idrar tahlilleri yapildi tansiyon benim ve bebisin kalp atislari takip edildi duzenli olarak dun wcye kendim gittim gerisinde hep yattim bugun 6 DA gidebilirsiniz dedi dr.enfzksion icin hap dedim gerek yok dedi herseyn normal cikti dedi.dualarinizi eksil etmeyin kizlar aglamaktan gozlerim sisti artik haftaya pazartesi gidicez bakalim insallah saglikla zamaninda kavusurum yavruma
arkadaşlar aranızda antalyadan olanlar varsa bana yardım etsin
bugün araştırma hastanesine gideyim dedim demez olsaydım hiç memnun kalmadım ultrasyon için 10 gün sonraya gün verdiler öncedende yaşama gidiyordum beğenmemiştim
şimdi yeniden hastane ve doktor arayışına girdim bugün acayip moralim bozuldu
bebişimi göremedim uzun zamandır cok huysuzum içinizde hareketlerini hisseden varmı sanırım ben hissediyorum
merhabalar :79: antalya diye yazdığınız için cevap vermem gerektiği konusunda sorumlu hissettim kendimi birdenben jinefem e gidiyorum.ibrahim bey doktorum.ben çok memnunum .tavsiye edebilirim sizede bende 2 gündür hissetmeye başladım bebeğimi. özellikle akşam uzanırken..
bu arada bebeğini kaybeden arkadaşımbaşınız sağolsun.ne kadar üzücü şeyler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.bende öncesinde 4 bebek kaybettim . sakın üzülmeyin metin olunki çok ama çok umut verici şeyler yaşayabilesiniz.allah herşeyin hayırlısını verir.herşey allahın takdiri .umudunuzu asla kaybetmeyin.mutlaka bir gün buraya tekrar heycanlarınızı paylaşmak için geleceksiniz bunu sakın unutmayın.hepimizin duaları kabul olsun inşallahhh.allahım kaybedenlere yardımcı olsun.bebeklerimizide bir an önce kollarımızın arasında olmayı nasip etsin allahım .......
günaydn arkadaşlar bu gn doktora gidiyrm bakalım cinsiyetini öğrenebilecem mi? gerçi öğrenme konusunda pekte umutlu diilim
cuma randevumuz vardi ve oda ne soktayiz dr dedi 0.73 SONRA BIDAHA BAKTI 1.3 ALLAHIM oluyorum sandim bir an nasil olur daha 3 haftaonce 3.80 di.beni hemen acil olarak riskli hamile ve premature cocuk bolumu olan buyuk hastanye sevketti.gittim sadece serklaji yapan riskli dr varmis orda hemen olctu 2.37 cikti kadinin uzmanlik alani buymus.siz 1 deyince bende korkmustum ama bu iyi dedi hemen yatis yapildi kan sulandirici igne ve hap aldigim icin o gn beklendi ertesi gun 1.5 gibi goturduler beni belimden igneyle uyusturdular onume cadir kurdular 15 dak surdu dikme isi 24 saat hic kalkmadan yatirdilar hastanede hafif leke gibi kirmizi geldi uyusuklugun etkisi gittikce agrim oldu kasiklarimda nst ye bagladilar cok sukur bisey yoktu wcyide bisey getirdiler ona yaptim kan idrar tahlilleri yapildi tansiyon benim ve bebisin kalp atislari takip edildi duzenli olarak dun wcye kendim gittim gerisinde hep yattim bugun 6 DA gidebilirsiniz dedi dr.enfzksion icin hap dedim gerek yok dedi herseyn normal cikti dedi.dualarinizi eksil etmeyin kizlar aglamaktan gozlerim sisti artik haftaya pazartesi gidicez bakalim insallah saglikla zamaninda kavusurum yavruma
arkadaşlar bir sorum var özellikle karnı erken çıkan arkadaşlara...
karnınız ne sıklıkla büyüyor?
mesela benim 2 haftada bir gibi ama bir anda çıkıyor.
bugün okula gittim gayet normal gözüküyordu...3-4 saat sonra baktım bi değişiklik var.
eve geldim resmen büyümüş.
eşimde farketti.
tecrübeli arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa?
cuma randevumuz vardi ve oda ne soktayiz dr dedi 0.73 SONRA BIDAHA BAKTI 1.3 ALLAHIM oluyorum sandim bir an nasil olur daha 3 haftaonce 3.80 di.beni hemen acil olarak riskli hamile ve premature cocuk bolumu olan buyuk hastanye sevketti.gittim sadece serklaji yapan riskli dr varmis orda hemen olctu 2.37 cikti kadinin uzmanlik alani buymus.siz 1 deyince bende korkmustum ama bu iyi dedi hemen yatis yapildi kan sulandirici igne ve hap aldigim icin o gn beklendi ertesi gun 1.5 gibi goturduler beni belimden igneyle uyusturdular onume cadir kurdular 15 dak surdu dikme isi 24 saat hic kalkmadan yatirdilar hastanede hafif leke gibi kirmizi geldi uyusuklugun etkisi gittikce agrim oldu kasiklarimda nst ye bagladilar cok sukur bisey yoktu wcyide bisey getirdiler ona yaptim kan idrar tahlilleri yapildi tansiyon benim ve bebisin kalp atislari takip edildi duzenli olarak dun wcye kendim gittim gerisinde hep yattim bugun 6 DA gidebilirsiniz dedi dr.enfzksion icin hap dedim gerek yok dedi herseyn normal cikti dedi.dualarinizi eksil etmeyin kizlar aglamaktan gozlerim sisti artik haftaya pazartesi gidicez bakalim insallah saglikla zamaninda kavusurum yavruma
arkadaşlar bir sorum var özellikle karnı erken çıkan arkadaşlara...
karnınız ne sıklıkla büyüyor?
mesela benim 2 haftada bir gibi ama bir anda çıkıyor.
bugün okula gittim gayet normal gözüküyordu...3-4 saat sonra baktım bi değişiklik var.
eve geldim resmen büyümüş.
eşimde farketti.
tecrübeli arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa?
1 haftadır çok sıkılıyorum...amniyosentezi yaptırmamaya karar verdim kıyamıyorum ki bebeğime ya ben bu şekilde ona zarar verirsem..aslında gittiğim doktorlar içimiz rahat olsun yaptır dediler ama eğer üçlü testi yaptırmasaydım hiç böle bişi demeyeceklerdi..4 boyutlu ultrasonda herşey normal çıktı.ikili testte de ense ölçü mü kan değerleri hepsi çokiyi çıkmıştı..bunu düşünerek rahatlamaya çalışsam da yine de hep aklım bunda
ozlemcım.. ınternetten bızde esımle 3 luyu arastrmıştık 2lının guvenılırlıgı 3 luye gore daha fazla oldugu ıcın dr umda onermedıgı ıcın yaptırmadık bızde 4 boyutluya grdık ayrıntılı cekıldı masallah sorun yk genellıkle amınıyosentez 2lı duzgun problemsız olsa bıle para ıcın yapılıo ıstenıo dıye bıseyler calınmıstı kulagıma bnm eltım alt katta ve 35 yasında anne oldu 2lı temızdı 3lu problemleydı yasından oturu ve 3luden oturu amınıyosentez ıstemıstı dr u ve hıcbı sorun cıkmadı onlarn dedıgı yanı para ıcın ıstedıler demıslerdı bızlere tabı ınsan ıstenınce yaptrmak zorunda kalıo yoksa vıcdan azabı cekerız bebıslerımız ıcın... sen gonlunu ferah tut bnce baska bıkac dr a gt ve ozellıkle ssk ya gt gozunu seveyım detaylı yaptır olurmu? hangı sehırdesın? ızmırdeysen dr umu tavsıye edebılırım? hakkında hayırlısı canım umarım bebısın sen endıselısın dıye sıkılmamıstr annesı uzme onu rahat ol kasma
üzdüm çok bebeğimi kızıyorum kendimeyaptırmamaya karar verdim 2 li temizdi çünkü 4 boyutlu da da sorun çıkamdı ama işte kötüyü düşünür ya insan yiyip duruyorum kendimi..izmirdeyim evet sen hangi doktora gidiyorsunn..bu arada çok teşekkür ederim sana ve derdimi paylaşan diğer arkadaşlara Allah hepinizi yüreğindekini versin
bn şirinyerde AHMET SECKIN ONOGLU 'nun muaynanesıne gıdıyorum canım.. cok memnunum aynı zamanda tepecık dogumun tup bebek merkezı baskanı.. teyzem 40 yasında bnm tup bebekten ıkızlerı oldu dusun ıkı hafta bır muayneye cagırıodu 2 yaptrdı temız cıktı amınıyosentezı ondan bıle ıstemedı cunku HER ULTRASONA GIRDIGINDE AYRINTILI ULTRASONDA BAKIYOO... ve bnm ıcımde cok rahat edıo bu yuzden.. kı bırde bnm annem kardesıme hamıleyken de AHMET beye gıdıyormus cok cok tecrubelı bırı hem psıkolog gıbı her derdınle ılgılenır bnm ıcım rahat degıl dıe telfn acarm gel hdı bı bakalım der.. ucretı 150 tl ama o ay ıcınde gııttgınde bır daha para almıo ve bebegını en az yarım saat uzuunn uzunn seyredıosun ıstedıgın zmn arayabılıosun bnm kendımce fıkrım canım butun test sonuclarını al ve bır kerelıgınede olsa AHMET beye gıt pişman olmuycaksın emın ol canım bnm.. ıstersen tlf nosunu verebılırım..
Aynen bunu yapacaksın. Çok söz sahibi olmak istiyorlarsa kendisi doğursun. Bu kadar. Ne para pul eşya alsınlar nede söz sahibi olmaya çalışsınlar. Annem herşeyini alır zaten kız tarafına düşer de. Hiç bir şey almalarına izin verme. bebek günlüğüne kimin neler aldığını mutlaka yaz.
seduss... cok akıllıca bebek gunlugu aldm ztn evet evet unutmamak ıcın kımın ne aldıgını mutlaka yazıcm belkı esım bu kez bnden yana cıkar..
oo ne güzel işte işin çoğunu halletmişsin... ben odaya karara veremiyorum bir türlü, baya baktım netten ama seçemedim, eşimin arkadaşı var mobilyacı, ona yaptırıcaz, benim evdeki mobilyelerımıda o yapmıştı.. seçsem ben aynısını yapar hemde 3 te bir fiyatına:) ne renklerde verdin canım?
bu kaınvalideler filan ne fana ya.. herşeye müdahele hakkını buluyolar kendilerinde.. bize hiiç bi faydası olmadı eşimin ailesinden kimsenin ( ki eşim abilerine bi ev parası harcamış, onlar benim evime gelirken bi tatalı bile ellerine almadan geldiler.. yeni evli birine giderken hediye götürülür benim bildiğim) maddi olarak hiç bi faydaları olmadı, düğün aşmasında müdahele etmeye kalktılar ama eşim tepkisini koydu.. bebiştede hiççç bi faydaları olmaz.. bi patik bile almazlar, o yüzden hiç bişeye müdahelede edemezler ettirmez zaten eşim sağolsun
bırde bnmkı karıstırmasa ...... hayret ıste nasıl olduysa bı gecen kez kızdı onuda onlara belllı edemedı sadece bn soylenınce evet haklısın dedıı sasırdım.. kaynanamlar 1 sene oluck nerdeyse gelmıyolar kı cok yakın oturuyoruzz... nyse amannnn takmıycam bebısım gelsın yeter bana .. bızde ne parakar kacırdık dugunde 2 kardesıde bıse takmadı kaynanmla kayınpederımın takcaklarınıda bız yaptık verdık ellerıne onu bıle bı haftalık gelındım borcum vr deyıp ıstedıler dusun.. bnı hem kırada oturttular kendı evlerınde hemde bn ıcındeyken bana mısafır gıbı musterı getırıp evı satmaya kalktılar.. ama Rabbım buyuk... bnden kıra aldıkları evı almak onlar baskasına satamadan bana nasıp oldu satın almak... Rabbım herkesın gonlune gore verıo ıste...
ayy sağol canım, içimi rahatlattın.. ilaçtan oldugunu tahminettim ama yinede tedirgin olmuştum
ıykı burası var degılmı simiramis.. ? bn cok seyı burdan duyup arastırıyorum rahatlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?