2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım yazını okuyunca cevap vermeden geçemedim.. bu testler bazen çok yararlı olabiliyor bazı hastalıklaar anomaliler ortaya çıkabiliyor ama bazende gereksiz ve sonucu kötü olabiliyor..
önceki kaybettiğim bebeğimde ben aynı şeyleri yaşadım gittiğim bi doktor yüzünden ve şimdi onun adını bile duymaya tahammül edemiyorum... bende önce 2li yaptırdım herşey normal hiç bi sorun yoktu sonra o arada doktoru değiştirdim gittiğim doktor 3lü istedi ben gerek görmediğim halde eşimin ısrarıyla yaptırdık neyse 3lüde çok küçük bi risk çıktı 4lü yaptır dedi gittik 4lüyüde yaptırdık onda da çok küçük bi risk çıktı amniyosentez yaptır dedi bide bu sonuçla sskya gidersen yapmazlar diyip bi doktor arkadaşına gönderdi riskim o kadar azdı yani.. neyse ağlaya sızlaya ege üniversitesinde amniyosentezide yaptırdım yapan doktor benimle dalga geçti "5lide var onuda yaptırcanmı 2li normal çıktıysa neden hepsini yaptırdın" dedi. amniyosentez sonucuda temiz çıktı, ben o korkuyu endişeyi yaşadığımla kaldım üzerine birde 2 hafta sonra bebeğimi kaybettim.. bu bebeğimde doktorum sadece 2li yaptı. bence yaptırmadan önce başka doktorlarada git iyi düşün öyle karar ver sonra insan vicdan azabı yaşıyor ben hala aklıma geldikce keşke yaptırmasaydım diyorum
bu arada çok merak ettim izmirdeymişsin hangi doktora gidiyorsun :26:

off benimde yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım umarım heşey yolundadır ve artık cinsiyetimizi de öğrenebiliriz inşallah

merhabalar :79: antalya diye yazdığınız için cevap vermem gerektiği konusunda sorumlu hissettim kendimi birden ben jinefem e gidiyorum.ibrahim bey doktorum.ben çok memnunum .tavsiye edebilirim sizede bende 2 gündür hissetmeye başladım bebeğimi. özellikle akşam uzanırken..
bu arada bebeğini kaybeden arkadaşım başınız sağolsun.ne kadar üzücü şeyler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.bende öncesinde 4 bebek kaybettim . sakın üzülmeyin metin olunki çok ama çok umut verici şeyler yaşayabilesiniz.allah herşeyin hayırlısını verir.herşey allahın takdiri .umudunuzu asla kaybetmeyin.mutlaka bir gün buraya tekrar heycanlarınızı paylaşmak için geleceksiniz bunu sakın unutmayın.hepimizin duaları kabul olsun inşallahhh.allahım kaybedenlere yardımcı olsun.bebeklerimizide bir an önce kollarımızın arasında olmayı nasip etsin allahım .......

bebeğimi görmeye dayanamazdım canım görmedim
babası götürdü ayakları geri gide gide
ben kontrole gitmiştim orda öğrendik
ama benim şiddetli bulantılarım vardı birden kesildi belkide miniğimin kalbi durunca öle oldu

cuma randevumuz vardi ve oda ne soktayiz dr dedi 0.73 SONRA BIDAHA BAKTI 1.3 ALLAHIM oluyorum sandim bir an nasil olur daha 3 haftaonce 3.80 di.beni hemen acil olarak riskli hamile ve premature cocuk bolumu olan buyuk hastanye sevketti.gittim sadece serklaji yapan riskli dr varmis orda hemen olctu 2.37 cikti kadinin uzmanlik alani buymus.siz 1 deyince bende korkmustum ama bu iyi dedi hemen yatis yapildi kan sulandirici igne ve hap aldigim icin o gn beklendi ertesi gun 1.5 gibi goturduler beni belimden igneyle uyusturdular onume cadir kurdular 15 dak surdu dikme isi 24 saat hic kalkmadan yatirdilar hastanede hafif leke gibi kirmizi geldi uyusuklugun etkisi gittikce agrim oldu kasiklarimda nst ye bagladilar cok sukur bisey yoktu wcyide bisey getirdiler ona yaptim kan idrar tahlilleri yapildi tansiyon benim ve bebisin kalp atislari takip edildi duzenli olarak dun wcye kendim gittim gerisinde hep yattim bugun 6 DA gidebilirsiniz dedi dr.enfzksion icin hap dedim gerek yok dedi herseyn normal cikti dedi.dualarinizi eksil etmeyin kizlar aglamaktan gozlerim sisti artik haftaya pazartesi gidicez bakalim insallah saglikla zamaninda kavusurum yavruma

canim cok gecmis olsun Allah beterinden saklasin. insallah en kisa zmanda iyilesirsin. Allah bebegini sana bagislasin. Gercekten senin yerinde olmak cok zor sabirli olup dua etmek yapilacak en guzel sey. Insallah hersey guzel olacak canim erkenden onlemlerin alinmis cok sukur.

günaydn arkadaşlar bu gn doktora gidiyrm bakalım cinsiyetini öğrenebilecem mi? gerçi öğrenme konusunda pekte umutlu diilim

ohhohhh antalyalılar arttı demek ne güzel..
ben yaşam da cemil beye gidiyorum memnunum; fakat jinefem i de çok iyi diye duydum..
jinefem ile emekli sandığının anlaşması yok diye bildiğim için gitmedim ben..
yaşamla tamamen olmasa da kısmen anlaşması var, o yüzden yaşama gidiyorum

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun. Benim anlamadığım bir şey var yalnız, doktora sen normal muayene için mi gittin? Bir şikayetin var mıydı? Bu ölçümler neye göre yapılıyor, ne için yapılıyor? Alttan muayene ile mi bakılıyor? Şikayeti olmayanlara bakılmıyor mu? Yani her hamileye bu muayene yapılmalı mı? Cahilliğimi bağışla, ben neden, ne oldu pek anlamadım. Bilmediğim bir konuydu. Çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğini zamanında ve sağlıkla kucağına alacaksın Allah'ın izniyle.

dün aksam eve gittim .. yemek yedik sonra markete gittik.. eve geldim uzandımkarnım bi büyümüş .. normal değildi yani..

canım ck geçmiş olsun.. Allah önce sana sonra bebişine sağlık versin.. ikinizide korusun..kendini güçlü tutmalısın..bebğin için..

günaydın herkese nasılsınız hepimize bebeklerimizin hareketlerini hissedebileceğimiz güzel bir gün diliyorum Allhım yavrucuklarımızı korusun
jaleli arkadaşımıza çok üzüldüm Allahım sabır versin gerçekten zor umudunu kaybetme lütfen cnm başımıza galan her kötü şeyde bi hayır mutlaka var belki de bilmediğiniz bi durumu ortaya çıkaracak bu durum ve tedavinizi olup bebeğine yeniden sağlıkla kavuşabileceksin Herşey Rabbimin dilemesiyle oluyo yine ona sığın cnm bi daha aynı şeyi yaşamadan bebeğini tez zamanda kucağına al inşallh...
Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun hiç bir problem yaşamadan bebeişleri kucağımıza alalım inş.
Ayrıca antalyada dr arayan arkadaşım ben vitale ye gidiyorum normalde ali fuat bey drum sma o çok yoğun olduğu için aynı hastanedeki sema hanıma gidicem cuma günü onunla ilgili fikrimi gidince belirtirim hastane iyi anlaşması var fakat tabii ki testlere belli bi ücret ödüyosun yine de
kendinize iyi bakın kızlar duanızı benden de esirgemeyin görüşürüz

salam qizlar necesiniz? men cox sukur yaxsiyam, her kese gozel bir gun dileyirem dun sabah uyandigimda karnima bir baktim bi tarafi sis gibi elimi koydum oyle sertdi ki bi de pitir pitir bir sey atiyordu cucumun kalbiydi oyle sevindim ki hemen esimi oyatdim o da hiss etdi bizim ki galiba baya erkenci kime cekmisse esim de ben de sabahlari kalkamayanlardaniz cunku 5 dakka sonra baktigimda orda yoktu belli ki geziyordu kendince

Günaydın Kızlar..

Limburg1985 canım çok çok geçmiş olsun Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı..üzme kendini herşey iyi olacakk ..

Kızlar bebek cinsiyeti ve isim bölümüne anket yaptım isim konusunda çok kararsız kaldım müsait olursanız sizde katılın ankete

canım çok grçmiş olsun allahım senide bebeginide korusun

Günaydın Kasım anneleri,

Annelerimiz ve bebişler iyidir umarım. Bugün itibari ile 14+3 günlük olduk şükürler olsun.
Bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayanlar var mı? Benim göbiş çok büyümediği için ve hareketlerini hissetmediğimden dolayı bazen korkuya kapılıyorum. Çok evhamlı hissediyorum kendimi? Rabbim hepimizin bebişlerini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Bu arada ikili teslimizin sonucunu aldık güzel çıktı şükürler olsun.

Kubi'cim benim tablo da eksik bilgilerim var. İstanbul'da oturuyorum. Cinsiyetimiz henüz belli olmadı. Bilgin olsun. Teşekkürler.

Buradan okuduklarımdan yola çıkarak dün Sağlık Ocağına kayıt yaptırmaya gittim. Sağolsunlar çok güzel ilgilendiler.
12. haftamda doktora gittiğimde Foik Asit ve Progestan'ı kesmişti. Şimdi Elevit, Ferro Sanol ve Omega3 kullanıyorum. Doktorum Omega3 için herhangi bir marka vermemişti. Banada Eczacı en iyisi diye Solgar verdi. Fakat sağlık ocağında ki doktor Omega3'ü kullanma doğal yollardan da bu besini alabilrsin. Hem bebeğe yararı-zararı tartışılır dedi. Açıkçası benimde kafam karıştı??
Aranızda Omega3 kullanan var mı? Varsa hani marka kullanıyorsunuz? Doktoruma da sormaya çekiniyorum. Güvensizlik oluşacak diye(

@sevgili jaleli;
Şimdi okudum, bebişin için başınız sağolsun Rabbim kimselere ve size inşallah bir daha yaşatmasın. Sabırlar versin çok zor bir durum. Ne diyeceğimi bilemiyorum( Üzgünüm...

Kızlar selam
ben de Kasım annesi olacağım inşallah, 15 +1 günlük hamileyim. Bugün dr a gideceğim ve çok heyecanlıyım.
size sorum, bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Benim sanki karnımın için de arada sırada bi karıncalanma oluyor ama bebekten mi geliyor emin değilim hiç. Benim gibi olan var mı?

arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini net bir şekilde hissetmeniz için 5. ayda olmanız lazım,
yani 20. haftalardayken çok net bi şekilde hissedebilirsiniz..
o tarihten sonra hissetmemeniz tuhaf...
yani bebeğinizin hareketlerini kontrol edin dedikleri haftalar beşinci aydaki haftalardan sonra oluyor..
zaten o haftalardan sonra doktorlar "bebeğinizin hareketlerini izleyin",yarım gün hissetmezseniz direk bize gelin" diyorlar..
bundan önce hareket hissedenler olabilir, zaman zaman ben de hissediyorum, fakat bunu gün içinde sürekli yada hergün rutin şekilde hissedemezsiniz... o yüzden hissedemediğiniz zaman telaşa kapılmayın..
hissedememek de normal arkadaşlar, şimdi ben neden hissetmiyorum diye oturup boşuna üzülmeyin...
bir ay daha bekleyin kuzucuklar

canım arkadasım... Rabbım korumus sızlerı ama bak bebısın ne kdr cok sevıyormus senı kı sımsıkı tutunmus annecıgıne..gecmıs olsun tatlımm enfeksıyon olayına gelınce kalabalık yerlerde wc ye gırmemeye calıs mumkunse kendı wc nı de gunde bırkac kez temızle bndede vrdı bakterıyel enfeksıyon camasır suyu elımde butun gun.. dualarım senınle pztsı hayırlı hbrlerınle ınsallah gelırsın dr undan .. kızımla optuk senı

bır bnde oluyo sanıyodum ben.. bı bakıyorum ınmıs Allah Allah dıyorum goren hıc gobısın yok hamıle gıbı degılsın dıo bıkac saat gecıo baska bı goren masallah gobısın bellı olmaya baslamıs dıoo esımde noluyo bakmıomusun kızıma acmı bıraktn dıoo... anlamadım gttı acaba gaz mı oluyo bılemedımkı smdı?

en ıyısını dusunup karar vermıssın .. bn olsam bnde kıyamazdım.. sen bebegının kucagında oldugunu gunlerı dusun smdı sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…