- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.601
ben yaşadım
ya bakıom da Allah ne verdiyse gelmiş başıma
kıyamam kendimeee :)
ben yaşadım
ya bakıom da Allah ne verdiyse gelmiş başıma
kıyamam kendimeee :)
c.tesi diyetisyene gittim ilk 15 hafta kendi kendime kilo almadıgım için tebrik etti beni.. bende kendimi.. 73 kilo hamile kaldım ve 71 kiloyum..kabızlık sorunum var dedim .. sabahları kalkınca 1-2 bardak ılık su ve kayısı ye 2 tane dedi.. bugün basladım.. sorun görünmüyor.. bide normal ekmek yerine çavdar ekmeği yememi önderdi.. lifli ve besin değeri yuksek oldugu için..
isterseniz size diyet listemi yazabilirim.. şekerden yoksun ama napalım.. hedefimiz hamileliğimi 7 kilo fazla ile kapatmak.. inşallah..
bende ilk heyecanımı ilk göz ağrımı sizlerle birlikte paylaşan kasım 2011 annesiydim
taki o kara güne kadar 19 mayısta bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim cinsiyetini öğrenmeyi beklerken gerçi biliyordum oğlum olacaktı yanılmamışım
doktor canımın canının kalbinin durduğunu söyledi yıkıldım bittim 1 hafta oldu hergeçen gün daha çok özlüyorum onu
içimden söküp alsalarda hala rüyalarımda canım yavrum allahım kimsenin başına vermesin inş. hepiniz bitanelerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...anemin-minik-kalbi-durdu-benimse-hayatim.html ( hikayem burda )
c.tesi diyetisyene gittim ilk 15 hafta kendi kendime kilo almadıgım için tebrik etti beni.. bende kendimi.. 73 kilo hamile kaldım ve 71 kiloyum..kabızlık sorunum var dedim .. sabahları kalkınca 1-2 bardak ılık su ve kayısı ye 2 tane dedi.. bugün basladım.. sorun görünmüyor.. bide normal ekmek yerine çavdar ekmeği yememi önderdi.. lifli ve besin değeri yuksek oldugu için..
isterseniz size diyet listemi yazabilirim.. şekerden yoksun ama napalım.. hedefimiz hamileliğimi 7 kilo fazla ile kapatmak.. inşallah..
bende ilk heyecanımı ilk göz ağrımı sizlerle birlikte paylaşan kasım 2011 annesiydim
taki o kara güne kadar 19 mayısta bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim cinsiyetini öğrenmeyi beklerken gerçi biliyordum oğlum olacaktı yanılmamışım
doktor canımın canının kalbinin durduğunu söyledi yıkıldım bittim 1 hafta oldu hergeçen gün daha çok özlüyorum onu
içimden söküp alsalarda hala rüyalarımda canım yavrum allahım kimsenin başına vermesin inş. hepiniz bitanelerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...anemin-minik-kalbi-durdu-benimse-hayatim.html ( hikayem burda )
fatmacım ilk 3 ayda 5 kg aldım sen hiç almamışsın ne gzl ..diyetini bizimlede paylaşş ltf..
canım selam bende 71 200 le hamile kaldım 69 a düştüm şimdide 71 falanım banada listeni yazar mısın en azından bir fikrim olsun. kabızlık problemi bende de var canım ya karnım bir şişiyor anlatamamm..
Ben o diyet listesine uyabileceğime inansam bugün diyetisyene gidicem ama hiç güvenmiyorum kendime. İnşallah çok kilo almam yaNapıcam bilmiyorum.
Kabızlık şikayetim henüz yok ama olursa kesin kayısı olayını denerim, eskiden işe yaradığını görmüştüm bir de erik marmelatı var. O da çok işe yarıyor.
Alışveriş konusunda o kadar hevesliyim ki eşim müsade etmiyor ama. Doktor %80 kız dedi, belki erkek olabilir diye aldırmıyor. İsim düşünüyorum, ya erkek olursa diyor. Ay benim hevesimi kursağımda bırakıyor. Ona kalsa beklicez aylarca. Tabi ki Allah giydirmek nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah. Bir iki bişey alıp nefsimi köreltsem ne olur? Kayınvalideme kalsa yatak odasını falan da almamalıymışız. Doğduktan sonra eve gelmeliymiş bebeğin yatağı. Ben bebek doğunca nasıl yatak alabilirim ki? Onu yıkayacaksın, düzenleyeceksin, odasını düzenliceksin, doğduktan sonra lohusa lohusa onunla mı uğraşıcam? Ay kafayı yedirtecekler bana.
Herkesi memnun etmek çok zor. Kayınpederim biraz alaycı, biraz sert bir şekilde karşı çıktı. Ama eşim de ben de çok sevdik bu ismi. Kayınpederimin tepkisine pek aldırmadık. Bizi daha kibar ve daha anlayışlı şekilde uyarsaydı, biz de ona saygı duyar başka isim seçerdik. Ama ne eşim ne de ben pek umursamadık kendisini, uslubundan dolayı. Biz daha çok anlamı açısından çelişkide kaldık. İki anlamı var ve ikisi de çok zıt. Birisi şarap demek, diğeri Allah'a duyulan aşk demek. Biz tabi ki aşk anlamıyla sevdik, beğendik. Ama şarap anlamı yüzünden bu ismi koyarsak günaha girmiş olur muyuz onu öğrenmeye çalışıyoruz. Ben bir siteye sordum. Bakalım ne cevap gelecek... Rabbimizin hoşuna gitmeyecek bir ismi evladımıza koymaktan yine Rabbimize sığınırım. Bize doğru yolu göstersin Rabbim de bebeğimize hayırlı bir isim koyalım inşallah.
kızlarrr benim 2 haziranda doktor randevum var ama zaman geçmiyor yaa bir an önce bebeğimi görmek istiyorum. yaaa zaman geçsin hemen ve herşeyin yolunda olduğunu göreyimmmm...
Nasılsınız kızlar..
Haftasonumun nerdeyse tamamını evde gecirmiş olmama ragmen güne cok mutlu ve enerjik basladım .. Allahım bozmasın..
Kızıma battaniye basladım teyzeleri.. Babası ipini secti .. biran önce bitirmek istiyorum.. ama elim yavas sanırım anca doguma yetişir bu gidişle .. gerci eşim sürekli elimde oldugundan sen bunu 1 aya bitirirsin diyor ama ..bakalım hayırlısı..
Bu arada benim üst kat komsum hamile .. 34 yasında .. bundan 3 sene önce bebeğini aldırmıs istemediği için bebeği.. şimdi yine bi kaza sonucu hamile kalmıs ve ikiz bebek bekliyor..Eşini görseniz adam cok mutlu ama karısı bunlarıda istemiyor.. Cumartesi günü kendisini ikna etmek için cok ugrastım.. biraz etkili oldum sanırım .. bende ki kitapları verdim.. Şuan 8 haftalık hamile ve kalp sesini duymaya gittiklerinde kulaklarını kapatmıs duymamak için..Ay ne bilim bir sürü sey konustuk.. bakalım neler olacak..
Düşündümde Allah herkesi nasıl farklı yaratıyor.. o kadar cok bebek hasreti ceken kadın varken..
Ben o diyet listesine uyabileceğime inansam bugün diyetisyene gidicem ama hiç güvenmiyorum kendime. İnşallah çok kilo almam yaNapıcam bilmiyorum.
Kabızlık şikayetim henüz yok ama olursa kesin kayısı olayını denerim, eskiden işe yaradığını görmüştüm bir de erik marmelatı var. O da çok işe yarıyor.
Alışveriş konusunda o kadar hevesliyim ki eşim müsade etmiyor ama. Doktor %80 kız dedi, belki erkek olabilir diye aldırmıyor. İsim düşünüyorum, ya erkek olursa diyor. Ay benim hevesimi kursağımda bırakıyor. Ona kalsa beklicez aylarca. Tabi ki Allah giydirmek nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah. Bir iki bişey alıp nefsimi köreltsem ne olur? Kayınvalideme kalsa yatak odasını falan da almamalıymışız. Doğduktan sonra eve gelmeliymiş bebeğin yatağı. Ben bebek doğunca nasıl yatak alabilirim ki? Onu yıkayacaksın, düzenleyeceksin, odasını düzenliceksin, doğduktan sonra lohusa lohusa onunla mı uğraşıcam? Ay kafayı yedirtecekler bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?