- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.621
fatmakoca teşekkür ederim canım. bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum tabi sağlıklı şeyler yiyerek bebeğimi tehlikeye atmak istemem sonuçta. listen güzelmiş. yoğurt ve süt yok listede onu akşam mı sabah mı tüketmek daha yararlı acaba? ben bir arkadaşımdan gece içmek daha iyiymiş sütü diye duymuştum. direkt bebek alırmış diye duymuştum ama doğruluğunu bilmiyorum tabii... hani belki doktorun söylemiştir diye sorayım dedim canım.
merhabalar nasilsinizzz
buyudu mu gobislerr
ilgimdisi isim konusunda dün biraz rahatladım. Tasavvufla ilgilenen bir arkadaşıma sordum. O da bana birisinden örnek verdi. Efendimiz (sav) soyu Hz. Fatıma'dan devam ediyor biliyorsunuz, torunları Hz.Hasan ve Hz.Hüseyin'den. Onların torunları şuan Türkiye'de yaşıyor, belki biliyorsunuzdur. Efendimizin (sav) soyundan gelen torunlarına Seyyid denir. İşte şuan Almanya'da yaşayan Seyyid Muhammed Saki Erol'dan örnek verdi arkadaşım. Saki şarap sunan demek normalde. Ama tasavvuftaki anlamı ilahî aşk yolunda ilerlemesi için yol gösteren kişi sanırım. Güzel bir anlamı var. Bade de öyle. Şarap demek ama tasavvufta Allah'a duyulan aşk. Ve Saki de Bade de tasavvufta kıymetli isimlermiş. Eğer kıymetli isim olmasa Saki'yi Peygamber Efendimizin sav. torununa verirler mi? Ben o yüzden Bade isminde ısrarcıyım. Tabi sağlıkla, hayırlısıyla dünyaya gelsin de Prensesim.
Ben o diyet listesine uyabileceğime inansam bugün diyetisyene gidicem ama hiç güvenmiyorum kendime. İnşallah çok kilo almam yaNapıcam bilmiyorum.
Kabızlık şikayetim henüz yok ama olursa kesin kayısı olayını denerim, eskiden işe yaradığını görmüştüm bir de erik marmelatı var. O da çok işe yarıyor.
Alışveriş konusunda o kadar hevesliyim ki eşim müsade etmiyor ama. Doktor %80 kız dedi, belki erkek olabilir diye aldırmıyor. İsim düşünüyorum, ya erkek olursa diyor. Ay benim hevesimi kursağımda bırakıyor. Ona kalsa beklicez aylarca. Tabi ki Allah giydirmek nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah. Bir iki bişey alıp nefsimi köreltsem ne olur? Kayınvalideme kalsa yatak odasını falan da almamalıymışız. Doğduktan sonra eve gelmeliymiş bebeğin yatağı. Ben bebek doğunca nasıl yatak alabilirim ki? Onu yıkayacaksın, düzenleyeceksin, odasını düzenliceksin, doğduktan sonra lohusa lohusa onunla mı uğraşıcam? Ay kafayı yedirtecekler bana.
ıcının rahatlamasına sevındım canımm.. bk gordunmu bızm ıcın onemlı olan ztn Rabbımın yolundakı anlamı..
aynennn... annem ztn herseyıını alıoo da kaynanamlar delırtıo benıde neymışş annnem ne kdrmeraklıymış ne gerek vrmış besık bebek arabası alınmış kaynanama hıcbıse kalmamışşş delırtıo bnı kaynanammm dugunde vbır ıgne almadılar yemın ederım kendı evlerınde kıırada oturttular bızıı dusunun yanı kızımada bısey yapmıycaklarına emınım...
ama nolursa olsunn Rabbıme sukurler olsunnn kızımı gonderdı bıze bıde nasıp etsede kucagımızda gorsek...
hepiniz sağolun kızlar desteğiniz için
bebeğimi patolojiye yolladık
kendimiz genetik tarama yaptırıyoruz tahliller vs
inş. bundan sonra alalhım nasip ederse tabi benimde yüzüm güler
Aynen canım ya onlardan bişey beklemiyorum artık da en azından manevi olarak destek verseler. Öyle yapmayın, böyle etmeyin demeleri bile yük geliyor artık bana. Sonuçta bazen kendimize de mevsim sonu kıyafet alıyoruz değil mi? Uygun fiyat oluyor vs. ama seneye giyip giyemeyeceğimizi Allah bilir. Biz iyi niyetle alıyoruz ama kullanmak nasip olur mu bilemeyiz ki. Ona bakarsan evden çıkınca eve döneceğimizin de bir garantisi yok. Hiçbir şeyin garantisi yok ki. Yatak odasını almayalım bebişe, e sonrası ne olacak? Doğumdan sonra gelip bana yarım edeceğini de sanmıyorum. Lohusa lohusa koştur kendi başına. Sıkıntısını ben çekeceğim o değil. Ama lafa gelince öğüt vermeyi iyi biliyorlar.
Aradaşlar ben hergün bir bardak tuzlu limon suyu içiyorum.Hamilelikten önce de çok severdim.Şimdi de inanılmaz canım istiyor.Korkuyorum zararlı mıdır acaba?Benim gibi tuzlu limon içen ya da yiyen var mı?:26:
bende ilk heyecanımı ilk göz ağrımı sizlerle birlikte paylaşan kasım 2011 annesiydim
taki o kara güne kadar 19 mayısta bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim cinsiyetini öğrenmeyi beklerken gerçi biliyordum oğlum olacaktı yanılmamışım
doktor canımın canının kalbinin durduğunu söyledi yıkıldım bittim 1 hafta oldu hergeçen gün daha çok özlüyorum onu
içimden söküp alsalarda hala rüyalarımda canım yavrum allahım kimsenin başına vermesin inş. hepiniz bitanelerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...anemin-minik-kalbi-durdu-benimse-hayatim.html ( hikayem burda )
arkadaşlar bebek isimleri bölümüne anketli konu açmak istiyorum nasıl yapacağım ?
bende ilk heyecanımı ilk göz ağrımı sizlerle birlikte paylaşan kasım 2011 annesiydim
taki o kara güne kadar 19 mayısta bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim cinsiyetini öğrenmeyi beklerken gerçi biliyordum oğlum olacaktı yanılmamışım
doktor canımın canının kalbinin durduğunu söyledi yıkıldım bittim 1 hafta oldu hergeçen gün daha çok özlüyorum onu
içimden söküp alsalarda hala rüyalarımda canım yavrum allahım kimsenin başına vermesin inş. hepiniz bitanelerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...anemin-minik-kalbi-durdu-benimse-hayatim.html ( hikayem burda )
ıcının rahatlamasına sevındım canımm.. bk gordunmu bızm ıcın onemlı olan ztn Rabbımın yolundakı anlamı..
aynennn... annem ztn herseyıını alıoo da kaynanamlar delırtıo benıde neymışş annnem ne kdrmeraklıymış ne gerek vrmış besık bebek arabası alınmış kaynanama hıcbıse kalmamışşş delırtıo bnı kaynanammm dugunde vbır ıgne almadılar yemın ederım kendı evlerınde kıırada oturttular bızıı dusunun yanı kızımada bısey yapmıycaklarına emınım...
ama nolursa olsunn Rabbıme sukurler olsunnn kızımı gonderdı bıze bıde nasıp etsede kucagımızda gorsek...
onlardan gelcek hayır Allah tan gelsin canım boşversene.bende de bi tek iğneleri yok öyleyken söz sahibiler.şimdi bi de bakamam kimsenin çocuğuna diyoo.ayyyyyy bende sana baktırcamı kim söylediii zaten dedim yaaaaa..delirtiyolar insanı.kaç gündür moralim bozuk benm kızlar sinir stres yemek yiyemiyorum bebeğe zararı var de mi vitamin alıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?