2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım kahvaltıda 1 bardak süt vardı ben yazmayı unutmusum.. aksam yemeğinde yogurt var...doktor o anlamda bir yorum yapmadı.. yani gecemi yoksa sabah mı içilirse direkt bebek alır diye.. onun bi zamanı oldugunu ilk kez duydum bende..

ıcının rahatlamasına sevındım canımm.. bk gordunmu bızm ıcın onemlı olan ztn Rabbımın yolundakı anlamı..

aynennn... annem ztn herseyıını alıoo da kaynanamlar delırtıo benıde neymışş annnem ne kdrmeraklıymış ne gerek vrmış besık bebek arabası alınmış kaynanama hıcbıse kalmamışşş delırtıo bnı kaynanammm dugunde vbır ıgne almadılar yemın ederım kendı evlerınde kıırada oturttular bızıı dusunun yanı kızımada bısey yapmıycaklarına emınım...

ama nolursa olsunn Rabbıme sukurler olsunnn kızımı gonderdı bıze bıde nasıp etsede kucagımızda gorsek...

Aynen canım ya onlardan bişey beklemiyorum artık da en azından manevi olarak destek verseler. Öyle yapmayın, böyle etmeyin demeleri bile yük geliyor artık bana. Sonuçta bazen kendimize de mevsim sonu kıyafet alıyoruz değil mi? Uygun fiyat oluyor vs. ama seneye giyip giyemeyeceğimizi Allah bilir. Biz iyi niyetle alıyoruz ama kullanmak nasip olur mu bilemeyiz ki. Ona bakarsan evden çıkınca eve döneceğimizin de bir garantisi yok. Hiçbir şeyin garantisi yok ki. Yatak odasını almayalım bebişe, e sonrası ne olacak? Doğumdan sonra gelip bana yarım edeceğini de sanmıyorum. Lohusa lohusa koştur kendi başına. Sıkıntısını ben çekeceğim o değil. Ama lafa gelince öğüt vermeyi iyi biliyorlar.

hepiniz sağolun kızlar desteğiniz için
bebeğimi patolojiye yolladık
kendimiz genetik tarama yaptırıyoruz tahliller vs
inş. bundan sonra alalhım nasip ederse tabi benimde yüzüm güler

hepiniz sağolun kızlar desteğiniz için
bebeğimi patolojiye yolladık
kendimiz genetik tarama yaptırıyoruz tahliller vs
inş. bundan sonra alalhım nasip ederse tabi benimde yüzüm güler

tabiki nedeninin bulunması bu aşamada sizin için çok önemli en azından tekrarlamaması için...
umarım bi daha aynı acıyı yaşamazsın.. bi de bebeği gördün ve patolojiye yolladın öyle mi..
aman allahım çok daha zor.. peki nasıl anladım bebeğinin kalbinin durduğunu?? yani rutin kontrole mi gitmiştin, yoksa kendin mi anladım.. çünkü henüz hiçbirimizin bebeği hissedecek kadar büyük değil...

ben kimseyi takmıyorum.. hos bana pek karısan da olmuyor .. herkestende uzak oldugumuz için.. biraz daha rahatız..annemde kayınvalidemde pek yorum yapmazlar sağolsunlar.. hevesimize ortak oluyorlar.. herkes 5.ayı bekliyor tetikte resmen.. 5. ay bitsin alısveriş baslayacak..

sende duyma .. görme.. ne geliyorsa içinden öyle yap.. sonucta bu duyguları en fazla kac kez yasayabilirizki.. hic bişey içinde kalmasın..

kızlar ben sizin yerinizde olsam bu mevzuları hic konusmam bile kayınvalidemle gorumcemler veya baskasıyla..

vallahi ben 12. haftayı doldurana kadar hamileligimi bile soyletmedim kimseye..bekleyin dedim sonra soylettim hem annemlere hem kayınvalidemlere..

cok eskiden bi kere bi sofrada cocuk isimleri konusuyorduk esimle o zaman hamile degildim , hemen eşim begenmedigi bi isimle dalga gecmeye baslayınca annesi de "ay evet haklısın" demisti ben de o gunden beri asırı kıllandım cok icime oturmustu o yuzden hemen kesip atıyorum isim mevzusunu da.. en guzel cozumu eşime yazılı bir liste verecegim bir suru isimli oradan secsin ve herkese boyle yapacagımızı ustune basa basa soyluyorum ki kimse isimlerimle ilgili yorum yapmasın...

vallahi bu hurafeler zaten öldürecek beni: yok sacını kestirme, yok zeytine dokunma ,yok bilmem kacıncı haftadan once esya al ugursulzuk getirir, yok şu yok bu... offffff yaaa!!

kim ne zaman istiyorsa cocuguna o zaman alsın.. ben sahsen 24. haftayı bekleyecegim.. ama su anda alınsa ugursuzluk getirecegine inandıgımdan degil..
Allah korusun bebekler 24. haftadan itibaren rahim dısında yasayabilecek duruma geliyorlarmıs yani 24. haftadan itibaren Allah korusun dogarsa yasatılabildiginden..

sonucta daha kotu seyler bile oluyor 24. haftadan sonra Allah korusun her sey bitti de demek degil yani aslında..

siz kulaklarınızı tıkayın arkadaslar ne istiyorsanız ne zaman istiyorsanız alın.. hayatta kac kere anne baba oluyoruz Allah askına?? 2 yada 3 neyse..
o duygularımızı neden bastıracakmısız?
inanmayın kulak asmayınn...

topic i de canlandıralım biraz yaaaaaa

kızlar biz geldik bugün doktora gittin bizim sıpanın bacakları yine kapalı ama % 80 kız dedi kimseye bişey deme daha dedi ama ben size söledim bidaha ki haftaya çarşamba tahlil iste sağlık taramasıymış onu yaptırcam yarında doktora sordum 3 doz vurul tetenoz aşısını dedi önmli bir aşıymış vurulmak gerekmiş yarında hemşire cıss yapcak :94:

Aradaşlar ben hergün bir bardak tuzlu limon suyu içiyorum.Hamilelikten önce de çok severdim.Şimdi de inanılmaz canım istiyor.Korkuyorum zararlı mıdır acaba?Benim gibi tuzlu limon içen ya da yiyen var mı?:26:

cnm ilk 3 ay gerekliymiş ama 3 aydan sonra zararlıymış tuz uzak dur bence bebeğini düşün aşırı yemezsin

ay evt bencede canlandıralım .. kızlar nerdesiniz bugün.. bikac kişiyiz sadece onlardanda bi kacı yazıyor..

cnm benim çok üzüldüm inşallah bir daha yaşamazsın aynı şeyleri ama vardır rabbimin bir bildiği belki bu bebek senin için hayırlı değildi böle düşün cnm çok dua edicem sana allah yardımcın olsun kolay değil seni çok iyi anlıyorum cnm..

canımmm, Çok çok üzüldüm, Rabbim içindeki bu acıyı yeniden güzel bir bebekle geçirsin inşAllah, sıkıntın içime yumruk gibi oturdu( Allah kerim inşAllah yeniden güzel bir bebecik güldürür bu arkadsımızın yüzünü.. Dualrım seninle..

onlardan gelcek hayır Allah tan gelsin canım boşversene.bende de bi tek iğneleri yok öyleyken söz sahibiler.şimdi bi de bakamam kimsenin çocuğuna diyoo.ayyyyyy bende sana baktırcamı kim söylediii zaten dedim yaaaaa..delirtiyolar insanı.kaç gündür moralim bozuk benm kızlar sinir stres yemek yiyemiyorum bebeğe zararı var de mi vitamin alıyorum ama

sen calısıyor musun canım ?

kızlar biz de bu aralar eşimle acayip kavga ediyoruz... cok sinirlerimi bozuyor her dedigime itiraz ediyor..

hem bana stres yapma diyor hem de beni stres yapan kendisi!!!

merhaba güzel anneler.. nasılsınız görüşmeyeli..

biz gayet iyiyiz çok şükür... sabırsızlıkla randevu tarihimizi bekliyoruz ama daha bir ay var nerdeyse...

fatmacım kilo konusunda süpersin inşallah,7 kiloyla kapatabilrsin, listen gayette doyurucu görünüyo.. bende sendenim biliyosun, kilo konusunda çok kontrollü olmam lazım, şimdiye kadar sorun yoktu ama 2 gündür kendimi doymuyo gibi hissediyorum, sürekli bişiler yemeye çalışıyorum, inşallah kendimi frenleyebilriim.. ben senin kadar iyimser değilim, 10 kiloyada razıyım aslında:)

bu arada turkcelin bebeğimi beklerken diye bi paketi var ona üye oldum.. biz 14+0 olduk ya, bebeğinizin saçları,kaşları ve kirpikleri çıkmya başladı diyor. cinsel organı tamamlandı diyor.. günlük böyle bilgiler gelecekmiş... güzele benziyo:)

ya arkadaşlar ayıp olacak ama size bi sorum var.. demir ilaçlarına başladım ben, o ilacı işmeye başladığımdan beri büyük tuvaletim resmen siyah renkte oluyo.. sizlerde yaşayan varmı bunu normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…