- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.721
Canım Allah korusun seni de bebişi de dualarımız seninle bir daha yaşama inşallah
bana çok geldi tatlım
çok daha şık sepetler bile 300 TL civarında genelde
Bu arada kızlar yenidoğan beşiği gördüm. Çok beğendim ama çok pahalı geldi bana. Sizce nasıl? 500 tl dedi. Sadece bu beşiğe 500 verirsem ki bunu yatak odama koyucam, bebek odasına alacağımız gardrop vs. çok pahalıya gelmez mi ya? :44:
Eki Görüntüle 202212
Alışveriş için İstanbul'a gidicem sanırım. Burası hem pahalı, hem de çeşit yok. İstanbul'da yaşayan arkadaşlarımız beğendikleri mobilya mağazalarını bize tavsiye ederlerse çok iyi olur. Haftasonları gitmişken gezeriz, yavaş yavaş bakmak lazım.
bencede pahalı gibi. bide bunu 6 ay kullanacak sadece. bide ne diycem, geçen bi topikte okudum da bi arkadaş tavsiye etmiş. senin o beşiğin senin yatağına bakan tarafı açık olursa ve yatağa birleştirilirse sürekli bebeği kontrol etmek çok kolay oluyormuş, hani Allah korusun kusarsa falan boğulmasın. mesela park yataklar çok derin gece göz ucuyla kontrol edilmez illa ayağa kalkıp bakmak lazım olur onlarda.
biz daha hiç bakmadık ama masko diye bi yer var. orda çeşit çokmuş.
bende gecen hafta vurdurdum aşımı ilk gün hi. acımadı ama ertesi gün acayip kolum ağrıdı
2 gün sol tarafıma yatamadım ağrısından gerçekten cok acı veriyormuş anne olmak kolay değil yavaş yavaş alıştırıyor acılara
sirli senin cinsiyet belli olmuşmuydu kızlar listede cinsiyet yazmıyosa söleyin hemen eklim söleyenler vardı sanırım gerilerde kaldı bulamadım
Ay Allah korusun. Doğru diyorsun, bebeği kontrol edebileceğimiz bir yatak olursa daha iyi olur. Tek tarafı açık yatak nasıl bulunur ki ama? Ay şimdi panik yaptım, bambu sepetler var, etrafını süslüyorlar, cicili bicili kumaşlarla, onlardan mı alsam diye düşünüyordum. Onların da içi görünmüyor. Nasıl bir şeyler almak lazım ki? Her detayı düşünmek lazım. Miniklerimiz mışıl mışıl uyusun diye.
hayir canim ya 16-ci haftamdayim bucur gostermiyor, bardas kurup oturmusdu son gorduyumde oyle ters cocuk ki anasi kilikli doktorne yaptiysa kipirdamadi bile surekli elleriyle oynayip durdu insallah bu hafta gidicem, gelismeler olursa hemen yazicam. senin ki de belli deyil galiba gecen defa kiz demisdin ama kesin diyildi sanirsam
bende ilk heyecanımı ilk göz ağrımı sizlerle birlikte paylaşan kasım 2011 annesiydim
taki o kara güne kadar 19 mayısta bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim cinsiyetini öğrenmeyi beklerken gerçi biliyordum oğlum olacaktı yanılmamışım
doktor canımın canının kalbinin durduğunu söyledi yıkıldım bittim 1 hafta oldu hergeçen gün daha çok özlüyorum onu
içimden söküp alsalarda hala rüyalarımda canım yavrum allahım kimsenin başına vermesin inş. hepiniz bitanelerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...anemin-minik-kalbi-durdu-benimse-hayatim.html ( hikayem burda )
sirli senin cinsiyet belli olmuşmuydu kızlar listede cinsiyet yazmıyosa söleyin hemen eklim söleyenler vardı sanırım gerilerde kaldı bulamadım
neyse kızlar ben bir kaçamak yapım gelirim inşallah yine kolum çok acıyo
Kızlar bebek cinsiyeti ve isim bölümüne anket yaptım isim konusunda çok kararsız kaldım müsait olursanız sizde katılın ankete
isimler ve cinsiyetler bölümündekii İsim anketime neden tıklamıyorsunuz yafff
çok ayıp çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?