2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın canım artık sık sık görünmez oldun..
umarım öğrenebilirsin cinsiyetini...

sirli nerelerde acaba????

mrb cnm misafirim vardı il dışından fazla giremedim bu aralar.şimdi geldik doktordan.bacaklarını kapamıştı.açmadı öğrenemedim cinsiyetini.bence kızdır.bacaklarını açmadığı için öyle düşündüm.doktorum hç ip ucu vermiyo kıza ya da erkeğe benziyo gibisinden...haftaya üçlü test için çağırdı doktorum.ayrıca ayrıntılı ultrason için randevu verdi.

sevgili ilknur2 öncelikle teşekkür ederim
ben antalyaya yeni taşındığım için orayı hiç bilmiyorum formdan okudum giden birkaç kişi var
peki fiyatları nasıl muayene ve doğum ücretleri ayrıca yeni doğan yoğunbakım varmı çok şey soruyorum galiba ama tahmin edersiniz ki çok endşeliyim bu konuda bana yıldız andeva çok yakın normal doğum istediğim için cok cok uzak bir hastane olsun istemiyorum ve paragöz bi yer istemiyorum öncelik sağılığımız ama keseyide düşünmem lazım

jaleli arkadaşım başın saolsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın.allah yardımcın olsn.bu gn doktoruma giderken korkarak gittim açıkçası insan bilemiyo bebişinin durumunu.çünkü bebişlerin her gebelik döneminde kalpleri durabiliyo.allah herkese yavrularını kcaklarına almayı nasip etsin.

bende yaşama güray hanıma gidiyordum fakat pek memnun kalmadım evime uzaklığı yanısıra kadına kalsa her hafta gel dicek ve yaptığıda sadece beni telaşlandırmak o yüzden hoşuma gitmedi ve her gidişimde evet ne yapacaz bu hafta diyor ben isterim doktorumun beni tanımasını ve onun bana güven vermesini cemil beyi duydum fakat erkek doktorda rahat edemem die tercih etmiyorum ayrıca yaşamda diğer hastanlere göre oldukça pahalı doğum ücretleri

kafam iyice karıştı
vitale sadece kadın doğum üzerine bildiğim kadarıyla sen bi git bakalım sema hanım nasıl biri ilgilenmesi ve bilgisi nasıl sanada aynı soruları sorcam
ücret konusunda doğum fiyatları nedir bütçemi aşmasını istemiyorum bide muayene fiyatları nedir sana zahmet bunlarıda yazarsan çok sevinirim bu arada paylaşımın için saol

hepimiz antalyadayız ve aynı haftalarda hamileyiz hep beraber bir gün organize edip tanışmayı cok isterim

çok tatlı hisler bunlar hamileleğimiz ilerledikçe dahada hissedicez bebişlerimizi ben 17 haftalık hamileyim böle ara sıra sinek ısırması gibi karnımda bir his oluyor cok hoşuma gidiyor 5 aydan itibaren tam olarak hissedecekmişiz cok heyecanla bekliyorum o günleri

merhaba bende omega 3 kullanıyorum gebeliğimin başından beri ben kendim istedim bu takviyeyi doktordan cünkü balıktan tiksindim yiyemiyorum dolayısıyla bunu tercih ettim ilacın ismi MARINCAP
küçüklüğümde de cok kullandım bu ilacı dişlerim ve kemiklerim için derdi annem maşallah cok sağlam dişlerm var

evt canım bende 17 haftalık hamileyim o hissettiklerin minik kuzucuğun

belli olmaz canım göstermeyip erkek olanlar da var.. o yüzden pembiş hazırlıklara başlama bence hemen 3 lü test içi ben de 8'inde gidicem bakalım.. benim bebişe 14. haftada kız dedi doktor, ama biraz yanılma payı olur bu haftalarda dedi.. ama çok netti yani usulen söyledi gibi geldi bana... 3 lü testinin sonucunu göstermeye gittiğinde bi daha bakar artık, o zaman netleşir insan meraklanıyor tabi ki..

Kızlar Merhaba,

Ben 15 gündür gribim ve bir türlü geçmiyordu tabi hiç bi ilaç kullanmadım ama öle baş ağrıları olduki anlatamam uyuyamıyordum kalbimin atışından bile zonklamalar oluyordu eşim jinekoloğumuzla konuştu direncinin zayıf olmasındansa ilaç kullanması daha ii demiş ve kbbcı ya gittim akut sinizüt olduğum çıktı ve doktor augmentin antibiotik verdi doktorumda kullanabilirsin dedi ama yinede rahat edemiyorum bebeğime bi zararı olurmu acaba bu ilacı kullanmış bildiğiniz hamileler var mı?

canım büyük geçmiş olsun, bi sorun olmadan önlem alınmış çok şükür. benim hiç ölçülmüyor neden doktorum böyle bişey demiyor ki :26:

Kızlar bebek cinsiyeti ve isim bölümüne anket yaptım isim konusunda çok kararsız kaldım müsait olursanız sizde katılın ankete

katılırız halacııııııııııımmm :)

canım geçmiş olsun...rabbim korusun seni ve bebeğini.iki hafta önce benimde 3.80di.senin yazını okuyunca hem üzüldüm hemde beni merak sardı acaba şu anda kaç diye...cts randevum var inş.sorun çıkmaz.allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı,koklamayı nasip etsin..

hepiniz cok saolun kizlarr insallah bebegim saglikla gelir dualarinizi eksik etmeyin cok endiseliyim

canim herkeste hemen kisalicak diye birsey yok panik yapma.aman kizlarrrr gozunuzu seveyimm her gidisinizde olcturunnnnn vajinal ultrosonla 5 dak surmuyor isteyin drnuzdan herkesde sotunlu olmaz ama olsun olcturun nolurr

ben nasıl hissediyorum yaa erkenden resmen belli oluyo bide benim göbeğim yoktu zayıf biri olarak erken hissettim bide içimde er değişmesini bile hissediyorum içim bir tuhaf oluyo günde 10 kez tekmeliyo sanırım eliylede vuruyo mahşallah subhanallah kızlar buarada eğer çok yoruluyosanız bebeğinizi hissetmezsiniz ben iş yaptığım zaman hiç hissedmiyoum yorgunluktan doktora sordum oda onayladı

canım ben tam anlamadım ki, neyi ölç diyeceğiz? alttan muayeneden de neffffret ediyorum ama..

kızlar az önce sağlık ocağından geldim ilk aşımızı vurulduk çok acıdı hayatımda böle acı yaşamadım bide 1 ay sonra yine vurcakmış aşı kart çıkardı bana 3 gün ateşlenceksin korkma sakın dedi hani olurya yarana tuz basmışın gibi aynı öle acıyo siz daha vurulmadınız mı:26:

canım ben tam anlamadım ki, neyi ölç diyeceğiz? alttan muayeneden de neffffret ediyorum ama..

Ben de tam anlamadım. :44: Bana hamileliğimin başından beri vajinal ultrason yapılmadı. Doktorum bir şey ölçelim filan da demedi. Ölçtürmezsek geç mi kalmış oluruz ki? Ay panik yaptım şimdi. Düşüğe mi sebep oluyormuş bu ölçtürdüğümüz şeyin kısa ya da uzun çıkması? :44:

Bu arada kızlar yenidoğan beşiği gördüm. Çok beğendim ama çok pahalı geldi bana. Sizce nasıl? 500 tl dedi. Sadece bu beşiğe 500 verirsem ki bunu yatak odama koyucam, bebek odasına alacağımız gardrop vs. çok pahalıya gelmez mi ya? :44:

kızlar yarın eşimin doğum günü ve ben onun için resimli pasta yaptırdım üzerinede sen ben ve bebeğimiz bir ömür boyu seni seviyorum yazdırdım inşallah bebeklerimize bişey olmaz rabbime emanet olsunlar buarada eşim evde gececi çalışıyo ben kalkım yemeğimi yapım geç bile kaldım hadi allaha emanet olun

Canım Allah korusun seni de bebişi de dualarımız seninle bir daha yaşama inşallah

bana çok geldi tatlım
çok daha şık sepetler bile 300 TL civarında genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…