2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sevdecım.. bunun beyaz boyalı ve oval olanını aldım bn yere kdr da güpür dantel etrafı fırfırlı oturma odam ıcın 350 tl ye geldı bana herseyıyle. yatak odamızada park yatak aldık 250 tl ye. 500 cokmuş canm ya.. arastr bnce bıraz..

3 gundur giremedim foruma burada tatil vardi 3 gundur esimden alamadim pcyi

gecmisi okuyup geldim.

herkesler iyim masallah

limburgcugum gecmis olsun tatlim bugun bende olcturmeden geldim 3.30cm cikti.her iki haftada bir olcum yapiliyor banada

bebegimiz iyi cok sukur ama bendeki yumurtalik kisti hicte masum degil gibi yine buyumus.bugun saat 2 de doktora gidicem yine bakalim neler anlatacak bana:26:

Arkadaşlar daha çok erken ve hatta ben bebeğimin cinsiyetini bile bilmiyorum ama isim düşünmekten kendimi alamıyorum. Kızım olursa bu sıralar İdil ismi aklıma düştü erkek olursa da poyraz. Siz de başladınız mı dusunmeye ve hangı ısımlerı dusunuyorsunuz paylaşır mısınız? :82:

slm kızlar ya bişey sorcam.sabahtan beri hiç yemek yemedim.yiyemiyorum.bebeğim çok zarar görürmükiçok saçma biliyorum ama benm yediklerimdenmi besleniyo şu an?

ya ben başta pelin dedim..
ilk kızımın adı "ilkim".
hem de ilkim, pelin uyacak diye..
bu aralar "bade" ismini düşünüyorum bakalım kalan 5 ayda ne kadar değişecek

canım çook geçmiş olsun.. neysekşi bebeişin ve sen iyisin, şimdiden sonra sıkıntı olmaz inşalah.. gerçi ben neyin ölçüldüğünü anlamadı.. bana hiç vajinal muayene yapılmadı, hamileliğin başından beri, risk grubundakilere mi yapılıyor acaba? tekrara geçmiş olsunRabbim beterinden korusun inş.
,

canım bende diş sorunu yaşadım 9 - 10 haftalıkken, bende kullandım antibiotik hemde 1000 mg lık antibiotik kullandım.. idrar yollarında enfeksiyondan dolayı antibiotik kullananlarda var aramızda.. doktorum önerdiyse kullan bence, enfeksiyon dahada tehlikeli biliyosun ki.. augmentin gebelerde kullanılan bi antibiotik zaten

ben de diğer arkadaşlara katılıyorum bencede çook pahalı, 6 ay bile yatamayabilri bunun içinde, hareketli bi bebebiş olursa, bence bu kadar etmez

kızzzllllaaarrrr.............

heycandan elım ayagım tıtrıyorrr... yan komsum 25 gun once dogum yaptı yarın mevlut yapıo oglusuna.. bızden saklamıs hatun meger hazırlıklarını 5 aylıkken yapmaya baslamıs.. nyse anlatıyorum:

**gelene gıdene ıkram etmek ıcın cok sık bı surahı almıstı onu beyaz*mavı kurdelelerle suslemıs nazar boncugu ve mavı emzık yapstrmıss loğusa serbetı ıcın harıka bı fıkır..

**logusa serbetını dagıtmak ıcın hanı eskıden krıstalden kısa ayaklı kadehler vrdı hatırlarmısınız annelerımızın onlarıda surahı ıle takım yapmıs sadece emzık yok..

**ve bunları dagıtmak ıcın kullanıcagı tepsıyıde mavı tul ıle kaplayıp daha kalın kurdelelerlede tepsının kulplarınıda baglamısss bayıldım...

**ee.. tabı loğusa serbetı oyle tek basına dagıtılmaz tabı,hanı su kurabıye kalıpları vardır ayıcık gunes ay yıldız kalp bılırsınız onlardan yapmıs kurabıye hamurundan ve fırınlamadan once çöp sıslere gecırmıs ve bı ayrıntı olarakta kalp kalıpla yaptıklarını pılot kalemlerın arkası ıle kalbın bı kosesınden delerek fırına atmıs.. cıktan snra da o delıkten mavı kurdele gecrmıs.. ustunede hamur boyası almıs KUZEY yazmıs bunları sabıt tutmak ıcınde balık fanusunu kurdele ıle baglayıp ıcıne kopuk koyup çöp sıslerı batırmıs ve kopuk gorunmesın dıyede fanusu tullemıs...

**zeytın tabakları vardır hanı ınce uzun yada spıral seklınde onun ıcınede kus lokumu koymus hanı lokumsuz olmaz adettendır dıye tatlı yıyelım tatlı konusalım mısalı..

** apartmanda bızım kattakı asansorun kapı kolunda mavı beyaz tul merdıven demırınde ıse cıcek seklınde balonlar asılmıs durumda suan.. celık kapısını cıcekcıden aldıgı beyaz tulle hedıye paketı kıvamına getırmıs nazar boncukları ıslemıs ve mukavvayı ay seklınde kesmıs elyaf yapıstırıp mavı tulle sarmıs ustunede hosgeldın KUZEY yazmıs.. ıcerıde cocuk odasının kapısındada hazır satılan kapı susunden takmıss ama onunda altını suslemıs tulle cok sık olmuss...

ve gelelımm mevlut ıcın yaptıgı hazırlıklara,

**hazır kopukten kahve bardakları vrdır hanı dısarı ıcerız beyaz onları yarısına kdr tutkala batırmıs hemen arkasından mavı hanı su cıcek vazolarına konur ya kum ona bulamıs ustunede kırtasıyede satılan nazar boncukları varya bır tane onlardan yapıstırmıs cok cok yaratıcı olmus 50 tanesı 5 lıra nede olsa bu bardakların o telasla bulasık cıkarmaya degmz demıs mevlutten snra atarım dıo..

** bu bardakları servıs etmek ıcınde ahsap tepsı alıp mavı boyamıs kenarlarına bebek bıblosu yapıstırmıs

**mevlut sekerlerını sepetıyle takım almıss ama bı gorsenız nasıl guzeller..

** tavuklu pılav yanında yogurt ve tatlı dagıtıcakmıs ayrı ayrı tabak kırletmemk ıcın kopuk tabldot tabak almıs tatlının serbetıde akmasın dıye kucuk kagıttan hanı kek kalıplarına koymuslar..

** hamılelık fotograflarının oldugu bebegının ultrason fotolarının vıdeeolarının oldugu bebegının odasını hazırlarken cektıgı fotografların oldugu dogumda bebgı eve gelırken olan butun butun fotograflarının oldugu bı slayt yapmıs kocası salonunda ve oturma odasındakı tv sınde mevlut baslamadan ıkramlar yenırken bunlar oynıycakmıs..

** bırde anı defterı yapmıs gelen mısafırler duygu ve dusucelerını yazsnnlar dıye satılan defterler vrya hanı foto albumude oluyo onlardan yapmıs..

yaaa ııste bole kızlarrr ... bgn nasıl ozendım anlatamamm... Rabbıme dua ettım goz acıp kapayana kdr ınsallah sorunsuz bı hamılelık yasamayı nasıp etsın bebeklerımız ıcın hazırlık yapabılelımmm ve saglıkcakla bebısızlerımıı kucagımzda gostersın ınsallah Rabbım bızde boyle neselenelım evımzde.. ay aglıyorum heycandan cok super gorunuyodu hersey okdr muntazam yapmıski.. ınsallah gucumuzun yettıgını Rabbım bızede yapmayı nasıp etsın arkadaslar.. buarada sanırım bnm bebıste heycanlandı kızım sörf yapıoo ıcerde.. masallah.

burda antibiyotik kullanan oldu canım.. ama bu ilacmı bilmiyorum

slm kızlar ya bişey sorcam.sabahtan beri hiç yemek yemedim.yiyemiyorum.bebeğim çok zarar görürmükiçok saçma biliyorum ama benm yediklerimdenmi besleniyo şu an?

yemelisin canım.. cünkü ilk 3 ay senden sonra yediklerinden besleniyor.

yook gülüm, o kendini aç bırakmaz, bizim depolardan yer, yinede ona hiçç bişi olmazz..
bak sana bişi anlatayımda için rahatlasın biraz..
d smart ta bi kanalda hamile olduğumu bilmiyordum diye bi program var... orda hamileliğini son anda öğrenen, doğurmak üzereyken öğrenenlerin gerçek hikayeleri anlatılıyo.. kadının biri 57 yaşındayken tüp bebek denemiş ( başkasının yumurtalarıyla tabii) 3 tane embriyo koyulmuş, 3-4 hafta sonrada kanama geçirmiş ve düşük yapmış, bunalıma girmiş kadın, hiç bişi yiyememiş taammm 11 kilo vermiş, sadece kahveyle yaşıyomuş.. sonra karnındaki şişlik ve yorgunluk şikayetiyle doktora gidiyor ve 29 haftalık hamile.. bebişlerden 2 si düşmüş biri tutmuş meğer.. ve öyle bir hamilelik geçirdiği halde çook sağlıklı bi bebiş doğurmuş 3 kg a yakındı bebişin kilosu, erken doğmasına rağmen..

merhabalar kızlar geçmişi okumakla meşkuldum şükür bitti:)
dün bebişimle halasına gittik oturmaya çok şükür kazasız belasız geldik evimize
baya bir halsizlik var üstümde vede başağrısı....

muhtesem fikirler.. bi cogunu uygulamayı düşünüyorum... Allah nasip ederse..

Son düzenleme:
evet gerçekten fikirler güzell bende beğendim , ee her yaşanmışlık bir fikir bize..
Rabbim inşallah bizede o güzel günü gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…