- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.741
isimler ve cinsiyetler bölümündekii İsim anketime neden tıklamıyorsunuz yafff
çok ayıp çokk
Canım ben oyumu Çağan'dan yana kullandım.
sağol cnm bende çağan a alışmıştım aslında..
Bu arada kızlar yenidoğan beşiği gördüm. Çok beğendim ama çok pahalı geldi bana. Sizce nasıl? 500 tl dedi. Sadece bu beşiğe 500 verirsem ki bunu yatak odama koyucam, bebek odasına alacağımız gardrop vs. çok pahalıya gelmez mi ya? :44:
Eki Görüntüle 202212
isimler ve cinsiyetler bölümündekii İsim anketime neden tıklamıyorsunuz yafff
çok ayıp çokk
Arkadaşlar daha çok erken ve hatta ben bebeğimin cinsiyetini bile bilmiyorum ama isim düşünmekten kendimi alamıyorum. Kızım olursa bu sıralar İdil ismi aklıma düştü erkek olursa da poyraz. Siz de başladınız mı dusunmeye ve hangı ısımlerı dusunuyorsunuz paylaşır mısınız?:82:
cuma randevumuz vardi ve oda ne soktayiz dr dedi 0.73 SONRA BIDAHA BAKTI 1.3 ALLAHIM oluyorum sandim bir an nasil olur daha 3 haftaonce 3.80 di.beni hemen acil olarak riskli hamile ve premature cocuk bolumu olan buyuk hastanye sevketti.gittim sadece serklaji yapan riskli dr varmis orda hemen olctu 2.37 cikti kadinin uzmanlik alani buymus.siz 1 deyince bende korkmustum ama bu iyi dedi hemen yatis yapildi kan sulandirici igne ve hap aldigim icin o gn beklendi ertesi gun 1.5 gibi goturduler beni belimden igneyle uyusturdular onume cadir kurdular 15 dak surdu dikme isi 24 saat hic kalkmadan yatirdilar hastanede hafif leke gibi kirmizi geldi uyusuklugun etkisi gittikce agrim oldu kasiklarimda nst ye bagladilar cok sukur bisey yoktu wcyide bisey getirdiler ona yaptim kan idrar tahlilleri yapildi tansiyon benim ve bebisin kalp atislari takip edildi duzenli olarak dun wcye kendim gittim gerisinde hep yattim bugun 6 DA gidebilirsiniz dedi dr.enfzksion icin hap dedim gerek yok dedi herseyn normal cikti dedi.dualarinizi eksil etmeyin kizlar aglamaktan gozlerim sisti artik haftaya pazartesi gidicez bakalim insallah saglikla zamaninda kavusurum yavruma
Kızlar Merhaba,
Ben 15 gündür gribim ve bir türlü geçmiyordu tabi hiç bi ilaç kullanmadım ama öle baş ağrıları olduki anlatamam uyuyamıyordum kalbimin atışından bile zonklamalar oluyordu eşim jinekoloğumuzla konuştu direncinin zayıf olmasındansa ilaç kullanması daha ii demiş ve kbbcı ya gittim akut sinizüt olduğum çıktı ve doktor augmentin antibiotik verdi doktorumda kullanabilirsin dedi ama yinede rahat edemiyorum bebeğime bi zararı olurmu acaba bu ilacı kullanmış bildiğiniz hamileler var mı?
Bu arada kızlar yenidoğan beşiği gördüm. Çok beğendim ama çok pahalı geldi bana. Sizce nasıl? 500 tl dedi. Sadece bu beşiğe 500 verirsem ki bunu yatak odama koyucam, bebek odasına alacağımız gardrop vs. çok pahalıya gelmez mi ya? :44:
Eki Görüntüle 202212
Kızlar Merhaba,
Ben 15 gündür gribim ve bir türlü geçmiyordu tabi hiç bi ilaç kullanmadım ama öle baş ağrıları olduki anlatamam uyuyamıyordum kalbimin atışından bile zonklamalar oluyordu eşim jinekoloğumuzla konuştu direncinin zayıf olmasındansa ilaç kullanması daha ii demiş ve kbbcı ya gittim akut sinizüt olduğum çıktı ve doktor augmentin antibiotik verdi doktorumda kullanabilirsin dedi ama yinede rahat edemiyorum bebeğime bi zararı olurmu acaba bu ilacı kullanmış bildiğiniz hamileler var mı?
slm kızlar ya bişey sorcam.sabahtan beri hiç yemek yemedim.yiyemiyorum.bebeğim çok zarar görürmükiçok saçma biliyorum amabenm yediklerimdenmi besleniyo şu an?
slm kızlar ya bişey sorcam.sabahtan beri hiç yemek yemedim.yiyemiyorum.bebeğim çok zarar görürmükiçok saçma biliyorum amabenm yediklerimdenmi besleniyo şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?