2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayy canımm Allah razı olsunn rahatladım..eşimle tartıştık baya bi stresliyim yemek falan gözüm görmüyo düzelir inşallah bakalım

Ay nasıl güzel bir mevlüt olmuş öyle. Ben okurken özendim resmen. Allah'ım sağlıkla doğmalarını nasip etsin de biz de yapalım anlı şanlı bir organizasyon. :) Bebişlerimiz için herşeyin en güzelini nasip etsin Rabbim. Önce sağlık versin, sonra da huzur, gerisi gelir inşallah.

sanada çok geçmiş olsun canım bende kaybetmekten korktuğum için yaptırmamaya karar verdim hep aklımda ama Allahın izniyle bişi yoktur inş..Ben egepol hastanesine gidiyorum, üçlü testi ise ilk kez gittiğim bir doıktorda yaptırdımkendi doktorum istememişti yani gaziemir de irem tıp da yaptırdım üçlüyü riskli çıktı.. 1 hafta içinde karar vermem gerekiyormuş amniyosentez için

selamlar kızlar herkes iyidir inşallah pek giremiyorum ben geçmişi okudum biraz ama. haftaya bebişimi görcem inşallah iidir aranızda spor yapan varmı neler yapıyorsunuz acaba hangileri daha iyi olur ben bir saat falan yürüyorum birde hamiş platesi yapıyorum ama yinede çook şişiyorum yaa kocaman bi midem var :44:

canım inş bişey olmaz korkma..benim arkadaşıma da çocuğun down sendromlu dediler sapasağlam doğdu..testler yanılabiliyo aklında olsun

Teşekkür ederim yanıtın için sevgili elcinalpaslan.
Bende gebeliğimin ilk aylarında balık yedikten sonra iyi şeyler yaşamadığım için ondan sonra bir daha yemedim. Sadece markadan yana tereddütüm var aslında. Marincap'ı duymuştum. Eczacı Solgar önerdiği için aldım. İnşallah bir sakıncası yoktur???

Çok geçmiş olsun yüreğini ferah tut ve lütfen ağlama çünkü bebeğe zararlı ağlamak ve üzülmek.

nazar degmış olmasn canım.. nazar duasını oku kendıne..

muhtesem fikirler.. bi cogunu uygulamayı düşünüyorum... Allah nasip ederse..

evet gerçekten fikirler güzell bende beğendim , ee her yaşanmışlık bir fikir bize..
Rabbim inşallah bizede o güzel günü gösterir

off ne kadar ayrıntı düşünülmüş.. ben o kadar ince düşünemem ki:
:):)

bayildim su mevlute ya acaip ozendim Rabbim insallah bizlerede nasip eder.

yaa bıde bnı dusununnn nasıl ozendımmm bgn sozunu aldm komsumdann aynılarnı ıstıyorm dedmm tmm dedı.. kızlar gecse gunler hemncecık...

herkese selaammm

canım ben kızıma hamileyken 8. haftada kullanmıstım augmentin i.jinekoloğum ve kbb ci ortak karar alıp verdiler.allah bin jkerede razı olsun iileşemiycemi sanmıstım.allah esirgesin bişeycik olmaz
park yatağı ben 1.5 yasına kadar kullandım ki bu bebeğimdede aynını kullanıcam cok rahat ve kullanıslı endişeniz olmasın ilk 6 ay üst katında diğer aylarıda en alt katında kullandık yatagını.bu kusmalar cok tehlikeli tabi bunun içinde sizlere önerim mutlaka yan yatış yastıgı alın bu cok önemli
pooff bende baslıycam platese ama bi türlü zaman olmadı 4. ay bitti ama tam 5 kilo aldım kilo almak sorun deilde kendime alıyorum direk :26: zormu hamilelik platesi :18:
ben şimdilik yoga yapıyorum tavsiye ederim

inşallah sağlıkla gecer canım 4. aylar bitti bile cok şükür

merhaba 15 +6 gunluk hamıleyim cinsiyetini bilmiyorum? 16 kasım da dogum olacak! 25 yaşındayım, sat 9 subat bursa

Son düzenleme:

ben de ferro kullanıyorum ve omega için ben de çok terettütlüydüm bazı markalar sonuçta güvenli değil.geçen hafta devamlı gittiğim ve çok güvendiğim eczacım bana omega için ruşeym yağını önerdi.içinde omega 3-6 ve 9 varmış tamamen doğal ve güvenli dedi yani balık yağı yerine ama onun gibi riskli değilmiş.buğdayın başından elde edilen bişeymiş int. araştırdım gerçekten faydalı bir yağ ben gün aşırı bir çay kaşığı kullanıyorum çünkü içinde b12 de varmış ferronun içinde de var dedi ecz. iştahın açılır çok alma dedi ben bir gün birini bir gün birini kullanıyorum.

aaa bana aşı için bişey demediler yarın sağlık ocağına bi uğrayım.

ben kız olursa ayşe koymayı düşünüyorum allah izin verirse erkek için daha düşünmedik kız istediğimiz için olsa gerek

kızlar bugün kontrolümüz vardı en son 3 hafta önce gitmiştim biraz korkarak gittim ama şükü rki herşey yolunda dikişlerim iyi, açılma falan yok uzunluk 3,7cm. doktorum aynı şekilde devam dedi tabi bi sorun olmasada artık bebek daha hızlı büyüdüğü için bundan sonra daha dikkatli olmamı söyledi. sağlık ocağına gidip iğne yaptırmama izin vermedi. magnezyum ve kalsiyum verdi. 1ay sonra çağırdı tabi ben hemen çoook uzun okadar duramam dedim 2haftada anlaştık 1aydır yatmama rağmen hiç kilo almamışım bebişde 125gr olmuş
bu arada kaybettiğim bebeğim kızdı onun yerine koymak için hep buda kız olsun diyordum ufaklık beni şaşırttı erkekimiz olacak

tetanos aşısı 20.haftada vurulmuyormu sağlık ocağına 20.hafta için gün aldım ben

1.doz 16 haftalıkken ama 16 haftadan sonrada olabiliyormuş ama ondan önce yapmıyorlarmış ben 16.haftada ilk dozu oldum haziranın sonuna 2.dozu yazdılar 3.dozda 6 ay sonra bildiğim kadarıyla oda doğumdan sonrasına geliyor

yok bi sakıncası olmaz sonuçta sadece marka değişik sonuçta vitamin aynı vitamin bence endişelenme ama yiyebilirsen yapan bbiri olursa yada dışarda temiz bi yerde yemeye calış bana yapan birisi yok dışarda pişirme kokularını bırak balıkçıların önünden bile gecemiyorum o yüzden ben omega3 e devam

benimde kızım olucanı söylediler kesin olmamakla beraber babasıda masal ismini istedi benim içimide heyecanlandıran bi isim oldu kararımız kesin gibi görünüyor erkek olsaydıda kesinlikle haktan olucaktı oda daha önceden belirlediğimiz bir isimdi idil ismide çok güzel bende düşündüm onu ama masal dedik biz artık

ne aşısı oldunuz anlamadım ben tetanoz mu?? çok geçmiş olsun ben tetanoz olduğumda kolumu 1 hafta kaldıramıyorum çok ağrıtır. neyse gelince yazarsın...

evt tetenoz aşısı aslında 5 ayında yapılıyo diye biliyorum ama beni tam 4.5 aylıkkken yani 18+1 iken vurdu hala geçmedi ellerim şişdi ve ateşim var rabbim aşı olcaklara yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…