- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.101
Şu anda benim de bi sürü sıkıntım vardır anlatsam .. Ama inanın bebeğinizin sağlıklı olduğunu görünce yeni şeyler öğrendikçe her şey unutuluyor. Annelik öyle bişey ki hayatınızı ona adıyorsunuz. 1 bardak sütü içirmek için yarım saat uğraşılır mı anne olunca 1 saat de uğraşılır hem de ne oyunlar yaparak. Dışardan sizi birisi izlese deli mi ki bu kadın der. Eşim dün diyor ki hiç usanmıyor musun bişeyler anlatmaya , yedirmeye diyor. Ben aslında çok konuşan biri değilim ama evde hep sohbet oğlumla. Şimdi 20 aylık konuşmaya çalışıyor. Her şeyi belki on kere anlatıyorum ama inanın bıkmak ne demek büyük zevkle yapıyorum.Allah isteyen herkese versin hiç bir evi çocuksuz bırakmasın..
kocamı öldürsem kaç yıl yerim acaba. boğucam bu adamı ya.. bide beni arıyo hiç bişey olmamaış gibi " hayatım nasılsın, oğlum nasıl" sanki akşamki kavgayı eden biz değiliz.. uyuzzz yaa
Benimde aynen 16. haftada bi kavgam olmuştu. Ben deli gibi ağlamıştım. Sonunda gece bebişime babasını şikayet eden bir mektup yazdım onun cüzdanının yanına bıraktım. Sabah okumuş ben bu kadar kötümüyüm dedi evet dedim. O oldu bi daha o kadar şiddetli kavga etmedik.
kızıma ilk kez bugün intenetten bişey sipariş ettim...
heyo heyo heyooooooooooo
umarım güzel bişey gelir
size yeni gördüğüm bişeyi söylüyorum...
kipa mağazalarının (market) içinde srilanka malı,%100 pamuk bebek zıbınları satılıyor alttan çıtçıtlı...
dehşet kaliteli şeyler...
hem düz beyaz boyasız.. hem de yerleri mother care ile aynı....
bir bakın, çok beğeneceksniz...
yakaları da cepken yaka çok esniyor, kolay giydirebiliriz.. ben onlardan almayı düşünüyorum baya bi...
hem de tanesi 4tl imiş, 3 'lü satılıyormuş 12 tl'ye geliyo.. bedava bence..
dün arkadaş almış gösterdi hasta oldum resmen bugün gidip ben de alıcam.. ilgililere duyurulur..
Yemek yememenin nedeni bulantı falan mı ya da midende bir rahatsızlık?Diğer konuya gelince olsun hormonlarımıza bağlayalım sebebini:)Zaman zaman bende de oluyor.Merhaba bayanlar.iki gündür çok huysuzum.yemek yemek istemiyorum.eşimden çok ilgi bekliyorum.ufak bir şakasına bile kırılıyorum.ağlama derdindeyim hep.sulu göz oldum resmen.sürekli eşime çatıyorum.çok hassasım çok.bu kadar hassas olmak beni çok yoruyor.
kızlar siz bu cetvelleri nasıl yapıyorsunuz ben tikere hazırladım ama nereye koyacağımı bulamadım
Yemek yememenin nedeni bulantı falan mı ya da midende bir rahatsızlık?Diğer konuya gelince olsun hormonlarımıza bağlayalım sebebini:)Zaman zaman bende de oluyor.
Aslında bulantım hiç olmadı diyebilirim.sıkıntıdan iştahım kaçtı.hiçbirşey yiyip içesim yok.bebeğime de boş yere zulmediyorum.sıkıntımın geçmesi için normale dönmem için hep dua ediyorum.hamileliğimden beri sık sık ruhum daralıyor.ben de mi çok oluyor yoksa herkes aynı mı?
Bence meraklanacak bir şey yok,hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bu tür duyguları ama böyle büsbütün seni etkilemesine izin verme,meşgul olacağın bir şeyler bul bence.
Valla hatırlamıyorum ben.Ama forumda bi arat istersen ben sanki oralardaki bir tariften yapmıştım:)Ya da bekle birazcık mutlaka bilen birileri vardır...
cnm bence hiç erken deil 15.haftadan itibaren doktorlar net cinsiyet söyleyebiliyorlar, benim kızımda çok usluydu 2.kez gittiğimdede doktor çok uğraştı ve gördü ben olsam dayanamazdımBen daha öğrenemedim cinsiyetini iki haftadır gidiyorum hep uyuyor benim pıtırcıkeşinin üstüne yatıp uyuyo sizinkilerde bu kadar uyuyormu kızlar yoksa benimkimi çok tembel birde doktor daha erken diyo cinsiyet için herkes öğrendi çoktan ya ne erkeni dimi?
canım doktoruna danış derim; eğer mümkün değilse bir sağlık ocağına görün..
bu haftalarda belirgin kırmızı çatlak bana çok normal gelmedi..
sürdüğün yağlar da dokunmuş olabilir diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?