2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Benimde kocaman bi kızım var. hatta bu sene regl bile oldu. 11 yaşında. Bizde bugün perdeleri çıkardık camları sildik evi temizledik. Hamile kaldığımdan beri işimin yarısını kızım yapıyor diyebilirim. o benim en büyük yardımcım. Canım kızım benim.

kocamı öldürsem kaç yıl yerim acaba. boğucam bu adamı ya.. bide beni arıyo hiç bişey olmamaış gibi " hayatım nasılsın, oğlum nasıl" sanki akşamki kavgayı eden biz değiliz.. uyuzzz yaa

Benimde aynen 16. haftada bi kavgam olmuştu. Ben deli gibi ağlamıştım. Sonunda gece bebişime babasını şikayet eden bir mektup yazdım onun cüzdanının yanına bıraktım. Sabah okumuş ben bu kadar kötümüyüm dedi evet dedim. O oldu bi daha o kadar şiddetli kavga etmedik.

bizim babamıza sökmez öyle şeyler..kendileri odundur biraz da.. pek kavga etmeyiz zaten, kavgalarımızda da o yoktur aslında, o hiç bişey yokmuş gibi davranmaya devam eder,güya büyütmek istemiyor.ben buna daha çok deliriyorum aslında... biraz benim suratsızlığımı çekmesi lazım hata yaptığını anlaması için.

selam selam herkeseee nasılsınız bakalım.....biz iyi diyelim iyi olalım...hava çok kötü ve yağmurlu kasvetli iç karartıcı bir gün var burda tv de izlicek hiç bir şey yok....evde sıkıntıdan patlıyorum.....

cuma günü bizde bir kaç eşya aldık....parça parça alacağım....bizim burası küçük yer olduğu için çok fazla seçeneğimiz olmuyor...kayseriye gitmiştik ordan aldık....tatil boyuncada gittiğimiz her yerde eksiklerimizi tamamlıcaz inş...hem 0-3 hem 3-6 aylık ları alacağım burda eksik olduğunda alma durumum pek olamıcağı için.....

15 li hastane çıkışı aldık.bel korumalı kundak aldık....fermuarlı içi elyaflı battaniye aldık...2 tane badi aldık.... park yataklara baktık fiyat öğrendik....bayağı faydali bir gün geçirdik.... :))))

kızlarr herkese selammm..bugün doktora gittik.bebişimin cinsiyetini öğrendikk..benim bebekim oğlannn önce bacaklarını kapatmış göremedik sonra ben bi sağ sol yaptım hemencik açıverdii..annesi yer onuu..hep pembelere bakardımm şok oldum çok sevindimm amaa

Merhaba bayanlar.iki gündür çok huysuzum.yemek yemek istemiyorum.eşimden çok ilgi bekliyorum.ufak bir şakasına bile kırılıyorum.ağlama derdindeyim hep.sulu göz oldum resmen.sürekli eşime çatıyorum.çok hassasım çok.bu kadar hassas olmak beni çok yoruyor.

Ya artık cinsiyeti belli olsun ben de alışveriş yapmak istiyorum:)

Yemek yememenin nedeni bulantı falan mı ya da midende bir rahatsızlık?Diğer konuya gelince olsun hormonlarımıza bağlayalım sebebini:)Zaman zaman bende de oluyor.

Yemek yememenin nedeni bulantı falan mı ya da midende bir rahatsızlık?Diğer konuya gelince olsun hormonlarımıza bağlayalım sebebini:)Zaman zaman bende de oluyor.

Aslında bulantım hiç olmadı diyebilirim.sıkıntıdan iştahım kaçtı.hiçbirşey yiyip içesim yok.bebeğime de boş yere zulmediyorum.sıkıntımın geçmesi için normale dönmem için hep dua ediyorum.hamileliğimden beri sık sık ruhum daralıyor.ben de mi çok oluyor yoksa herkes aynı mı?

Ben daha öğrenemedim cinsiyetini iki haftadır gidiyorum hep uyuyor benim pıtırcık eşinin üstüne yatıp uyuyo sizinkilerde bu kadar uyuyormu kızlar yoksa benimkimi çok tembel birde doktor daha erken diyo cinsiyet için herkes öğrendi çoktan ya ne erkeni dimi?

Bence meraklanacak bir şey yok,hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bu tür duyguları ama böyle büsbütün seni etkilemesine izin verme,meşgul olacağın bir şeyler bul bence.

cnm bence hiç erken deil 15.haftadan itibaren doktorlar net cinsiyet söyleyebiliyorlar, benim kızımda çok usluydu 2.kez gittiğimdede doktor çok uğraştı ve gördü ben olsam dayanamazdım meraktan çatlarım
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm..

selam herkese.yarın doktorumuza gidip 3lü testimizi yaptıracağız, hem de bebeğim izin verirse cinsiyetini öğreneceğiz. ben 15+6 dayım ama 1-2 gün önce iki kez göbeğimin altında sağ tarafta bişeyler hissettiğimi sanıyorum.iki kere pıt pıt etti karnımda.hani ağızda patlayan şekerler vardır ya onun gibi... biraz tuhaf tarif ettim ama aynen onun gibiydi. yarını iple çekiyorum.güzel haberlerle dönerim inşallah. bu arada be internetten alışverişe çoktan başladım.zaten öyle erkeğe mavi kıza pembe sevmediğim için karışık renklerde alıyorum.yeşil,turuncu falan.çok tatlılar dayanamıyorum

elcinalpaslan çok teşekkür ederim evet dediğin gibi oldu sanırım dün doktora gittik aynı şeyi söyledi doktorda ben kakoo yağı kullanmaya başlamıştım bide biraz alerjide yaptı sanırım dediğin kremi doktorumda söyledi onu kullanmaya başlayacağım

Kızlar ne oldu bizim topiğe? Nazar mı değdi?
Bir durgunluk, bir sessizlik? Hayırdır inşallah?

Herkesler nerdesiniz? Uykucu hamileler siziii! Çabık kalkın. Buraya gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…