- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.121
Günaydınlar,
Kimsecikler yok e tabi yaz geldi herkes tatilde ..Bizde kısmetse 3 temmuzda gidicez...Biz bugün 18 haftayı bitirdi...Düşünüyorumda 5 haftalıkken geçermi günler diyordum nerdeyse yarıladık..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..Dün Waikikiden esprili tshirtlerden aldım ...Yalnız abarttık çeşit çok olunca 6 tane almışım....:)ama napayım çok özeniyordum ....
Biz de henüz alışveriş yapmadık. Ama ben de zor tutuyorum kendimi. İhtiyaç listesi oluşturuyorum. Kaç adet, ne lazım yazıp ona göre almayı düşünüyorum.
Tecrübeli annelere soruyorum. Onlar daha iyi bilir çünkü. Fazla masraf yapmak istemiyorum. Çünkü çabuk büyüyorlar.
Annem battaniye, hırka, yelek örüyor. Kış bebeği olacağı için inşallah, üşümesin bebişim.
Çok güzel şeyler var bebişler için, insan almak istiyor. Eylül'de almayı düşünüyorum nasipse.
bende eylül diodum
ctesi dr dan sona az ikea fln bakalım dedik bildiğin balon oldum
babetten taştı ayaklar
çok zorlancaz sanırım bu sıcaklardaAllah yardımcımız olsun
Oda bakıorum bende şimdiden 1-1,5 aya geliomuş odalar, 1,5 ay da havalanması desen anca
valla bende her çıkışımda alıyorum ben ilçede oturuyorum
bursaya doktor için gidiyoruz annemle doktordan çıkıyoruz doğru alışverişe hem maddi olarak da külfetli gelmiyor, benim bir sürü oldu; güya kızımdaki gibi abartmıycaktım
kızlar günaydınnn
herkes ne güzel tatile gitmiş ben evde pinekliycem yaz boyu malesefkızlar ben kendime daha hiç birşey almadım.kıyafetlerimde tam gelmiyor..waikikiye gidenler hamiş kıyafetleri nasıl??ben kapalıyımda uzun kollu bişeyler var mı???
kızlar günaydınnn
herkes ne güzel tatile gitmiş ben evde pinekliycem yaz boyu malesefkızlar ben kendime daha hiç birşey almadım.kıyafetlerimde tam gelmiyor..waikikiye gidenler hamiş kıyafetleri nasıl??ben kapalıyımda uzun kollu bişeyler var mı???
Ben geçen gün gezdim. Hiçbir şey alamadan döndüm. Düğün var bizim de. Şık bişeyler baktım.
Sanırım bildiğin pantalon, hamile tişörtü ile gidicem galiba.Hiçbir şey yok ya çok uyduruk şeyler var.
Bir de bizim burda hamile pasajı var. Bir sürü dükkan var. Orayı da gezdim. En uyduruk hamile kıyafetini 100ün üzerinde satıyorlar.
Resmen kazıklamak demek bu milleti. Önüne bir pile koyuyorsun, hamile kıyafeti oluyor. Al sana 100 TL!
Napıcam bilmiyorum. Tişört pantolon idare edicez sanırım.
kızlarr herkese selammm..bugün doktora gittik.bebişimin cinsiyetini öğrendikk..benim bebekim oğlannnönce bacaklarını kapatmış göremedik sonra ben bi sağ sol yaptım hemencik açıverdii..annesi yer onuu..hep pembelere bakardımm şok oldum çok sevindimm amaa
var cnm
uzun kolluları da var ama dar genelde giyebilcen mi? Dar giyersen kısa kolluları da uzuna çevirebilirsin ek yaparak.
Pantolonlarından fln memnundu arkadaşlar ben almadım oradan hiç
1 tane body aldım onun inceliğinden ve kumaşından memnun kaldım
İnternetten baksana en bol çeşit orada var mağazalarında yok maalesef çeşit
Gebe de şık şifon bi siyah elbise vardı 89 TL ye
ben beğenmiştim. Bi bak istersen
Ben geçen gün gezdim. Hiçbir şey alamadan döndüm. Düğün var bizim de. Şık bişeyler baktım.
Sanırım bildiğin pantalon, hamile tişörtü ile gidicem galiba.Hiçbir şey yok ya çok uyduruk şeyler var.
Bir de bizim burda hamile pasajı var. Bir sürü dükkan var. Orayı da gezdim. En uyduruk hamile kıyafetini 100ün üzerinde satıyorlar.
Resmen kazıklamak demek bu milleti. Önüne bir pile koyuyorsun, hamile kıyafeti oluyor. Al sana 100 TL!
Napıcam bilmiyorum. Tişört pantolon idare edicez sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?