2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydınlar,

Kimsecikler yok e tabi yaz geldi herkes tatilde ..Bizde kısmetse 3 temmuzda gidicez...Biz bugün 18 haftayı bitirdi...Düşünüyorumda 5 haftalıkken geçermi günler diyordum nerdeyse yarıladık..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..Dün Waikikiden esprili tshirtlerden aldım ...Yalnız abarttık çeşit çok olunca 6 tane almışım....:)ama napayım çok özeniyordum ....

Günaydın. Temmuz gelse de biz de tatile çıksak. 3 haftamız var. Gün sayıyoruz. İnşallah güzel bir tatil bizi bekliyordur.
Herkes erken çıktı tatile o zaman. Çok az kişi kaldık. Ben dayanamam tatilde de girerim forum fırsat buldukça.
Tişörtlerin de hayırlı olsun. Ben 2 tane aldım. Tatile çıkarken birkaç tane daha alırım diye düşünüyorum.
Kızıma bir şeyler almak istiyorum ama henüz alışveriş yapmadım. Ona da tatil dönüşü alırız inşşallah.

Günaydın herkese...
Kızlar dün bizim için önemli bir gündü. Eşim polis doğuya tayinimiz vardı. Ama çıkmamış. Kızım abisiyle doğum yeri aynı olacak. Ve allah izin verirse abisiye doktoru aynı olacak.Buna sevindim. Doğuda bi de hastane arayacaktım bulamazsam kayınvalidiemlerin yanında doğum yapacaktım ki istemediğim bi durumdu. Hayırlısı böyleymiş. bir an önce doğu görevini yapıp gelmek de iyi olurdu ama neyse artık. Kızlar bi de benim oğlumda doğumuma eşim de girmişti .Çok destek almıştım ondan. Eşiniz kendine güvenirse siz de düşünün bu durumu. Ben doktorun talimatlarını değil de eşimin talimatlarını uygulamıştım. (Tabi ki eşim aslında doktorun dediklerini söylüyordu:) )

Herkese günaydın :)))
bencede tatile gidenler oldu sanırım ve gideceklerde var daha ohhh ne güzel bizim yerimizede tatil yapın teyzeleri
biz bu sene gitmicez yolculuk sakıncalı....
gerçkten de yolu yarıladık neredeyse Rabbime şükürler olsun
ben bgn gidip kızıma azcık bişeyler almak istiyorum zor tutuyorum zaten kendimi bu konuda :))))
sizler hiç mi almadınız bişey daha :s

Biz de henüz alışveriş yapmadık. Ama ben de zor tutuyorum kendimi. İhtiyaç listesi oluşturuyorum. Kaç adet, ne lazım yazıp ona göre almayı düşünüyorum.
Tecrübeli annelere soruyorum. Onlar daha iyi bilir çünkü. Fazla masraf yapmak istemiyorum. Çünkü çabuk büyüyorlar.
Annem battaniye, hırka, yelek örüyor. Kış bebeği olacağı için inşallah, üşümesin bebişim.
Çok güzel şeyler var bebişler için, insan almak istiyor. Eylül'de almayı düşünüyorum nasipse.

bende eylül diodum
ctesi dr dan sona az ikea fln bakalım dedik bildiğin balon oldum
babetten taştı ayaklar
çok zorlancaz sanırım bu sıcaklarda Allah yardımcımız olsun
Oda bakıorum bende şimdiden 1-1,5 aya geliomuş odalar, 1,5 ay da havalanması desen anca

bende topluca deilde her çıkışımda dışarı bir kaç eksiğini tamamlasam diye düşünüyorum 6 aydan sonra ağırlaşıcaz göbiş büyücekk birde sıcaklar olcak ne bileyim zor olur gibi geliyo iyice sona bırakmak :s

valla bende her çıkışımda alıyorum ben ilçede oturuyorum
bursaya doktor için gidiyoruz annemle doktordan çıkıyoruz doğru alışverişe hem maddi olarak da külfetli gelmiyor, benim bir sürü oldu; güya kızımdaki gibi abartmıycaktım

Benim de ayaklarım şişiyor, belim ağrıyor. Çok gezemiyorum.
Eylül gibi alabilirim ben, çünkü tatile çıkıcam, 2 ay yokum.
Tatilde 1-2 bir şey alırım ama hepsini alamam. Geri dönüşte valizlerim sığmaz arabaya.
Eylül'de vaktim de var, yavaş yavaş çıkar alırım diyorum. Allah nasip ederse tabi.
Oda konusuna hiç karar veremedik biz. Ona da Eylül'de bakarız. Tatilde odayı düşünemem.
Ama tabi onun bi de temizlenmesi, cila kokusunun gitmesi lazım. Çok da geç kalmamak lazım.
Kayınvalideme kalsa doğumdan sonra almalıyız onları. Doğumdan sonra nasıl alıp havalandıracaksak?
Ay zaten bu konular beni geriyor. Alışverişimi planlayıp güzelce çıkıp almayı hayal ediyorum.
Kimse keyfimi bozmasın bu güzel zamanda.

e eklesenize neler alıosunuz nerden alıosunuz
kaça alıosunuz
fikir olsun bizlere de

kızlar günaydınnn
herkes ne güzel tatile gitmiş ben evde pinekliycem yaz boyu malesefkızlar ben kendime daha hiç birşey almadım.kıyafetlerimde tam gelmiyor..waikikiye gidenler hamiş kıyafetleri nasıl??ben kapalıyımda uzun kollu bişeyler var mı???

var cnm
uzun kolluları da var ama dar genelde giyebilcen mi? Dar giyersen kısa kolluları da uzuna çevirebilirsin ek yaparak.
Pantolonlarından fln memnundu arkadaşlar ben almadım oradan hiç
1 tane body aldım onun inceliğinden ve kumaşından memnun kaldım
İnternetten baksana en bol çeşit orada var mağazalarında yok maalesef çeşit

Ben geçen gün gezdim. Hiçbir şey alamadan döndüm. Düğün var bizim de. Şık bişeyler baktım.
Sanırım bildiğin pantalon, hamile tişörtü ile gidicem galiba. Hiçbir şey yok ya çok uyduruk şeyler var.
Bir de bizim burda hamile pasajı var. Bir sürü dükkan var. Orayı da gezdim. En uyduruk hamile kıyafetini 100ün üzerinde satıyorlar.
Resmen kazıklamak demek bu milleti. Önüne bir pile koyuyorsun, hamile kıyafeti oluyor. Al sana 100 TL!
Napıcam bilmiyorum. Tişört pantolon idare edicez sanırım.

Gebe de şık şifon bi siyah elbise vardı 89 TL ye
ben beğenmiştim. Bi bak istersen

Canım benim de oğluşum olacak inşallah ama ben kıza o kadar çok şartlanmıştım ki adeta şok oldum cinsiyetini öğrenince: )) umarım sağlıklı bir şekilde alırız oğulcuklarımızı kucağımıza ...

bişeyler almam lazım mutlaka nettekileride beğenmiyorum ne yapcam bilmiyorum senin bildiğin güzel kıyafetler olan net siteleri var mı???

ay bizimde ekimde iki düğünümüz var eşimin en yakın arkadaşıyla benim arkadaşım evleniyor...bende bulamam gibime geliyor zaten seçiciyim öyle uyduruk şeyleri sevmiyorum
bu arada görümcem geçen yıl hamileydi saten siyah bir elbise aldı diz kapağında çok şıktı dafaktodan 20ye mi almıştı ne bi bak istesen

aynı problem bendede var kızlar abiye şık bir elbise almam gerek görümcemin kızı nişanlanıyor en yakın arkadaşım evleniyor kuzenim evleniyor
bende bgn çıkıp baksam mı bişeyler diyodum bir elbise buldum beyaz kumaş üzeri tül tam göğüs altından fiyonk var hamişlere yani bizlere olur gibi
ama denemek lazım bakıcam belki bgn bi gidip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…