2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi fikir, ben henüz başlamadım alışverişe ama ekleriz, fikir ediniriz, hoş olur..

gerçi göüşler baya büyümüştür artık ama kimse eklemiyo

ben geçen hafta çarşamba ekledim göbüşümü. bayağı büyüdü ama bu çarşamba yine eklerim her hafta eklemeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa sizde eklesenize kızlar...

bebişlerin kıpırtıları nasıl sizlerin güçlendimi varmı
benim ikinci olmasına rağmen pek yok yaa

Kızlar merhaba, okullar tatil olunca ben de gündüz muhabbetlerinize katılayım dedim, bebişlerimiz artık ışığa duyarlılar ya benim kızım açık renk kıyafetler giyince ve göbeğimi açınca daha çok hareket ediyohissetmeyenler güneşe karşı evde göbeklerini açsınlarbiraz komik ama nasıl kıpır kıpır oluyo anlatamam

başınız saolsun canım, üzülme... ama baban için gerçekten çok zor, Allah kalanlara ömür versin.. baban için daha dikkatli olmalısınız üzüntü iyi bişey değil çünkü
kurban adanıyor genelde evet, biz de kızımda anne karnında kötü şeyler duymuştuk ve kurban adamıştık..
sağlıklı doğdu.. hemen kestik kurbanımızı...
umarım sizin de öyle olur canım.. sağlıklıca doğum yaparsın ve dağıtırsın kurbanını..

bassagligi veren tum arkadaslarima tesekkur ederim allah kimseye yasatmasin ozellikle hamileyken boyle seyleri duymak cok aci...

kucukken analarimizIN, nenelerimizin bizim icin oxudugu ninniler Azerice LAYLA-larimizi buldum. 5-ci aydan itibaren bebislerimiz bizi duyuyor. onlar icin tam okuma zamani. sizinle de paYlasiyorum eyer isterseniz google-da arayip mp3 tipli bula bilirsiniz. ozellikle SOVKET ELEKBEROVANIN okudugu cok guzel, beni bile uyutuyor.

Lay-Lay (AZERBAYCANCA)

Analar üçün =)

Lay-lay beşiyim, lay-lay,
Evim-eşiyim, lay-lay.
Sen get şirin yuxuya,
Çəkim keşiyin lay-lay.

Lay-lay əməyim bala,
Duzum-çörəyim bala.
Gözləyirəm yekələsən,
Görüm köməyin bala.

Lay-lay dedim gündə mən,
Kölgədə sən, gündə mən.
İldə bir qurban olar,
Sənə qurban gündə mən.

Balam, lay-lay, a lay-lay!
Gülüm, lay-lay, a lay-lay!

Lay-lay dedim həmişə,
Karvan gedər enişə.
Yastığında gül bitsin,
Döşəyində bənövşə.

Lay-lay dedim yatasan,
Qızıl gülə batasan.
Qızıl gülün içində
Şirin yuxu tapasan.

Lay-lay dedim yatasan,
Qızıl gülə batasan
Qızıl bağın olsun,
Kölgəsində yatasan.

Lay-lay deyim boyunca
Baş yastığa qoyunca
Pardaxlan, qızıl gülüm
Bir iyləyim doyunca.

Balam, lay-lay a lay-lay,
Körpəm, lay-lay a lay-lay.

Laylası dərin bala,
Yuxusu şirin bala,
Canım zinhara gəldi,
Sən hasilə çatınca.

Gülüm, lay-lay a lay-lay.

Lay-lay dedim yatınca,
Gözlərəm ay batınca,
Lay-lay dedim ucadan,
Günüm çıxdı bacadan,

Səni Allah saxlasın,
Çiçəkdən, qızılcadan.
Aranında gül bitsin,
Yaylağında bənövşə.

Allah'dan əhdim budur
Toyunu görüm, bala.
Bizim yerlər qalın meşə,
Taxtında otur həmişə.

Lay-lay dedim yatasan,
Qızıl gülə batasan.
Qızılgül kölgəsində
Şirin yuxu tapasan.

Balama can demişəm
Ağlama, can demişəm.
Balam dil açan günə
Quzu qurban demişəm.

Lay-lay balam, ağlama,
Ürəyimi dağlama
Yat yuxun şirin olsun,
Yuxuma daş bağlama :81:

benimde bu 17. haftam sanki minik minik bişeyler hissediyorum yada hissetmek istediğim için bağırsaklarımın hareketini bebişim zannediyorum

Canım başın sağolsun. Hayat işte, birileri gidiyor, birileri geliyor. Allah sana, eşine doğacak yavruna uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin.

Merhabalar.
Haftasonu forum biraz durgundu.
Ben de okudum, çıktım. Pek kimsecikler yoktu.
Herkes eşiyle gezmeye gitti sanırım.
Biz gökgürültüsü ve yağmurdan dolayı çıkamadık.
Oyumuzu verdik, geldik. Kahvaltıya misafirimiz vardı.
Öğleden sonra da eşimle yemek yaptık.
Ben çiğ ete dokunmak istemediğim için eşim köfte yoğurdu.
Cumartesi hamile kıyafetlerine baktım.
Hiçbir şey bulamadım. En uyduruk kıyafetler 100 tl'den başlıyor.
Düğünümüz var 2 hafta sonra, şık bi kıyafet bulmam lazım.
Bu göbekle eskilerin içine giremiyorum artık.

Bugün güneş açtı burada çok şükür.
Yaz temizliği var bizde de. Perdeler filan yıkanıyor.
Köşe bucak temizleniyor, ohh miss.
Temizliğe gelen ablanın çok tatlı bir kızı var, adı Ece.
O da okul olmadığı için bize gelmiş bugün. Ben de onunla ilgileniyorum.
Benim kızım da büyüyecek Ece ablası kadar olacak mı acaba ya?
Kuzusu benimmm...

Herkese mutlu haftalar...

ya bu sigara başıma vuruyor benim deliricem yaaa

aman canım aklına öyle kötü şeyler getirme, bebeğinin ultrason fotolarına bak hemen vazgeçersin:)

benim bi arkadaş 7. ayında şuanda hala deli gibi sigara içiyo, hiç azaltmadı bile... enteresan insanlar var

hiççç kusura bakmayın da hala deli gibi sigara içip bebek taşıyana insan diyemiyorum

Yiğit anlamı neticesiyle çok güzel bir isim

artık galiba be3nde hissediyorum.bugün 19+5 olduk.2 3 gündür bi patlama gibi bişey oluyo karnımda ama yan taraflarda değil.göbeğimin altında omudur acaba?bende yan taraflarda olur die anlamıyorum.ara ara 2 3 kere oluyo .sanki bağırsak larda patlama var gibi .ama tam anlatamıyorum işte.sizinde öylemiydi?

hiççç kusura bakmayın da hala deli gibi sigara içip bebek taşıyana insan diyemiyorum

selam canım.. dusuncene 100% katılıyorum...
bizim de bir tanıdıgımız ve ustelik ogretmen pufur pufur icti 9 ay boyunca ve cocuk devamlı gogsunde hırıltısı olup sık sık hastalanan bir cocuk oldu cıktı maalesef.. cok uzuluyorumm

bende günde 1 paket içiodum
ilk aylar yerlerde süründüm
ama bir nefes bile sürmedim ağzıma
o vicdanı kaldıramam

20li hastane çıkışında 3, 15li has. çık. 2 tkm kıyafet var. bende alıcam ama ilk bir ay giyeceği kıyafet olarak bahsettiğim bunlar. 1 ay sonra ilk alınan hiç bir kıyafeti giyemiyorlar. Benim kardeşimden gelecek 3 tulum ve aldığım 2 tulum dışında. BEn tulumu seviyorum beli hiçbir şekilde açılmıyor çünkü.

kızıma ilk kez bugün intenetten bişey sipariş ettim...
heyo heyo heyooooooooooo
umarım güzel bişey gelir
size yeni gördüğüm bişeyi söylüyorum...
kipa mağazalarının (market) içinde srilanka malı,%100 pamuk bebek zıbınları satılıyor alttan çıtçıtlı...
dehşet kaliteli şeyler...
hem düz beyaz boyasız.. hem de yerleri mother care ile aynı....
bir bakın, çok beğeneceksniz...
yakaları da cepken yaka çok esniyor, kolay giydirebiliriz.. ben onlardan almayı düşünüyorum baya bi...
hem de tanesi 4tl imiş, 3 'lü satılıyormuş 12 tl'ye geliyo.. bedava bence..
dün arkadaş almış gösterdi hasta oldum resmen bugün gidip ben de alıcam.. ilgililere duyurulur..

arkadaslar ben sanki cok erken die düsünüyorum ve hic bişey almadım acaba batıl inanış mı benimki bide cinsiyet belli olmadı

Arkadaşlar sizleri zaman zaman takip ediyorum ben de tatildeyim bugün:)Şu an çılgınlar gibi alışveriş yapasım geldi yazılanları okuyunca:)
Maalesef cinsiyetimiz belli olmadı bizim de.Doktorum büyük ihtimal kız dedi ama biliemiyorum tabi:)Hayırlısı...Bel ve sırt ağrıları bende de mevcut kızlar.
Özellikle geceleri bi sağa bi sola dön dön sıkıntı oluyor.Tüm gece sırtım ağrıyor.
Allah'tan ben sigarayı hamile kalmadan 3 ay önce bırakmıştım.İlk 14 haftam kabus gibiydi.Koku hassasiyeti bulantı halsizlik falan.Sigaradan iyice tiksindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…