- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.081
iyi fikir, ben henüz başlamadım alışverişe ama ekleriz, fikir ediniriz, hoş olur..
gerçi göüşler baya büyümüştür artık ama kimse eklemiyo
bebişlerin kıpırtıları nasıl sizlerin güçlendimi varmı
benim ikinci olmasına rağmen pek yok yaa
her kese iyi gunler...bu gun moralim bir az bozuk. allah kimselere gostermesin dun amcami kaybettik. 2 yil ard arda kardeslerini kaybeden babam icin uzuluyorum. hali o kadar kotu ki...allah tum anne babalari icinde benimkiler olmakla korusun insallah. onlara cok ihtiyacim var. basimizdan eksik olmasinlar insallah.
bu arada bebisim ve ben normal sayilirim, iynelerimin biri bitdi, diyeri kaldi o da bu hafta biticek, bir an once doktora gitmek istiyorum. oglusumun insallah tum sorunlari hall olur. kaynanam adak adamis sag saglim doguruyum diye bir koc kesicekmis
buralari cok sicak ve ben isdeyim, dayanilmasi zor bir durum. nefesim kesiliyor. izin almama daha 1 ay falan var, hepinizi opdum, umarim herkes saglikli ve huzurludur.
Canım başın sağolsun. Hayat işte, birileri gidiyor, birileri geliyor. Allah sana, eşine doğacak yavruna uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin.her kese iyi gunler...bu gun moralim bir az bozuk. allah kimselere gostermesin dun amcami kaybettik. 2 yil ard arda kardeslerini kaybeden babam icin uzuluyorum. hali o kadar kotu ki...allah tum anne babalari icinde benimkiler olmakla korusun insallah. onlara cok ihtiyacim var. basimizdan eksik olmasinlar insallah.
bu arada bebisim ve ben normal sayilirim, iynelerimin biri bitdi, diyeri kaldi o da bu hafta biticek, bir an once doktora gitmek istiyorum. oglusumun insallah tum sorunlari hall olur. kaynanam adak adamis sag saglim doguruyum diye bir koc kesicekmis
buralari cok sicak ve ben isdeyim, dayanilmasi zor bir durum. nefesim kesiliyor. izin almama daha 1 ay falan var, hepinizi opdum, umarim herkes saglikli ve huzurludur.
ya bu sigara başıma vuruyor benim deliricem yaaa
aman canım aklına öyle kötü şeyler getirme, bebeğinin ultrason fotolarına bak hemen vazgeçersin:)
benim bi arkadaş 7. ayında şuanda hala deli gibi sigara içiyo, hiç azaltmadı bile... enteresan insanlar var
Merhaba kızlar bende uzun zamandır girememiştim 16. haftamda cinsiyeti öğrendiğim..Oğlum olacakkkk...dörtlü test sonucumda iyiymiş çok şükür...Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..Şimdi erkek ismi bulmak lazım..kız olsa çok şey düşünmüştüm ama erkek ismi çok az aklıma geliyor şimsilik Mete-Yiğit-Çınar-Başar isimleri üstünde duruyorum bakalım..
hiççç kusura bakmayın da hala deli gibi sigara içip bebek taşıyana insan diyemiyorum
selam canım.. dusuncene 100% katılıyorum...
bizim de bir tanıdıgımız ve ustelik ogretmen pufur pufur icti 9 ay boyunca ve cocuk devamlı gogsunde hırıltısı olup sık sık hastalanan bir cocuk oldu cıktı maalesef.. cok uzuluyorumm
valla bn sıze katılmıyorm kızlar.. ılk basta bnce daha ck alınmalı cnku afedersnz cışlerı ve kakaları bellerıne cıkıo cogu zaman ve unutmayınkı bebeklerımız KIS BEBEGI.. yanı yıkayıp kurutmanız zaman alıcak yan komsum dogum yaptı oda dedıınız gıbı hastane cıkısları yeter dıyodu bn ona al dedıkce ve dusunun mayısta dogumunu yaptı ama snra bnden rıca ettı yetmıyo canım esyalar bı ısedı kakasını yaptı kurumadılarda dıoo carsıya gıdermısın dıye gıttık ve snradan aldırdı yazk bı 10 takıma kdr hem mılletın getırcegı hedıyeyı bekleyene kdr ne gıydrceksınız ztn ılk gelenler yakınlarınız onlarda altın takar yanı bnde oyle takım vs.. getırcek olanlar bıraz daha uzak olanlar.. anlatmak ıstedıgım bu ıkı tane hastane cıkısıyla kasımda dogmus cocuk buyumez kızlar zorlanıcaksınız ve bnm dedıgımı hatırlıycaksınız arkadaslar tabı sız bılırsınızde yanı bnce daha snra daha az esya olsa daha ıyı olur yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?