2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
herkese günaydın..

bende waikikiden 2 tane yazlık pantolon beli lastikli 1 tanede kot aldım hamile pantolonu. lastikliler sıkmaya başladı bile. 2 gündür kot olanı giyiyorum çok rahat ama oda büyük :) gecen cuma günü e- bebekten bi tane kapri şalvar gibi bişi aldım o çok rahat tam yazlık kızlar tavsiye ederim. üstlere gelince normalde bol tunikler giydiğim için daha üst olarak bişi almadım ama sağolsun çevremdekiler 4-5 tane tunik almışlar. karnımız büyüdükçe tekrar bakarız artık. bu arada hızla göbüşüm büyüyor sizde durumlar nasıl ?

iyi gunler. nasilsiniz annisler? galiba minik oglumun minik minik kipirtilarini duymaya basladim. henuz net diyil belki de bagirsaklarim ama oglum olsaydi cok hos olurdu

herkese gunaydinlar hanimlar dun giremedim hic topige esim gecen gece rahtasilzandi sabaha kadar uyuyamadik bobreklerinden dolayi sabah fenalasti hastaneye gittik tam 7mm tas varmis canim gorseniz nasil kivrandi oluyorum ben diye feryatlar etti. butun gunumuz hastanede gecti. agri kesici ile biraz rahatladi ve simdi dusmesi bekliyorlar o hastanede kaldi beni eve gonderdiler. zaten neredeyse uykusuz gecenin ve yorgun bir gunun ustune dusup bayilacaktim oralarda ama kiyamadim esime son saat ne ise o saate kadar kaldim hastanede birde ayni hastanede benim o gun randevum vardi ebe ile gorusme. saat 5 gibi yorgun argin gittim eski kan tahlili sonuclarimdan falan bahsetti idrar testi yati enfeksiyon varmi diye birde kalp dinleme cihazi ile bebegimin kalbini dinletti . babamiz yine kacirdi bu ani ama ben dinleyince herseyi unuttum odadan cikmak istemedim. iste boyle kizlar beni saat 2 den once hastaneye almiyorlar ama dayanamayacagim o saate kadar birazdan gidecegim esimin yanina. Insallah en kisa zmanda atlatiriz bu durumu.

pantolon giyilmiyo çok sıcak yaaa.bende uzun etekk elbise falan giyiyorum doğru düzgün kıyafette yokki.normal etek alıyorum ben belini lastikli yaptırıyorum sonra.üst desen bende de hiç bişey yok eski badilere devam.

sirli allah kalanlara can sağlığı versin sabır versin... ninniyede bayıldım:)

ah canım geçmiş olsun
neyse kimeleğn sapasağlam maşallah babası da bi sonrakine görür :)

gübaydın bayanlar.
Benim midem çok yanıyo kızlar ya.gaviscon içtim ama faydası yok denecek kadar az
1 aydır bebişimi görmüyorum perşembe günü görmeye gidicez.:)

Son düzenleme:
mrb bnde kasım annesiyim rabbim izin veriirse 4 aylık hamileyim ve göyüslerimden süte benzer sıvı geldi sizzdede oluyomu telasa kapıldım bu durumu yasayan varsa cvp yazsın

yuba çok geçmiş olsun Allah şifasını versin eşinin inş......

mrb bnde kasım annesiyim rabbim izin veriirse 4 aylık hamileyim ve göyüslerimden süte benzer sıvı geldi sizzdede oluyomu telasa kapıldım bu durumu yasayan varsa cvp yazsın

telaşa kapılma olabilir
ama çok mıncıklama sakın ve bence doktoruna danış
hormonel bişidir ama dr bilsin yine de

mrb... korkulacak bir şey yok bende 19+3 günlük hamileyim benimde göğsümden sıvı geliyo sıkmadığın takdirde problem yok sonuçta prolaktin adı verilen süt hotmonu yükseliyo sakın telaşa kapılma

benim daha önceleri öyle oluyordu böyle kabarcık balonlar patlıyormuş gibi eğer aynı şeyse hissettiklerimiz bana birkerede tam ultrasonda dr bakarken oldu aynı şey meğersem bebeğim takla atıyormuş 18 . haftadan itibaren bebek göbeğin altında ortaya yerleşiyormuş büyük ihtimal bebeğini hissediyorsun

çok geçmiş olsun yubacım. ALLAH tez zamanda şifasını versin eşiniz. eminki zor bişi taş düşürmek. sen kendine dikkat et hastanelerde sonuçta orda eşinle ilgileniyorlar sen iki canlısın ona göre yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…