- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.141
bişeyler almam lazım mutlaka nettekileride beğenmiyorum ne yapcam bilmiyorum senin bildiğin güzel kıyafetler olan net siteleri var mı???
herkese günaydın..
bende waikikiden 2 tane yazlık pantolon beli lastikli 1 tanede kot aldım hamile pantolonu. lastikliler sıkmaya başladı bile. 2 gündür kot olanı giyiyorum çok rahat ama oda büyük :) gecen cuma günü e- bebekten bi tane kapri şalvar gibi bişi aldım o çok rahat tam yazlık kızlar tavsiye ederim. üstlere gelince normalde bol tunikler giydiğim için daha üst olarak bişi almadım ama sağolsun çevremdekiler 4-5 tane tunik almışlar. karnımız büyüdükçe tekrar bakarız artık. bu arada hızla göbüşüm büyüyor sizde durumlar nasıl ?
bassagligi veren tum arkadaslarima tesekkur ederim allah kimseye yasatmasin ozellikle hamileyken boyle seyleri duymak cok aci...
kucukken analarimizIN, nenelerimizin bizim icin oxudugu ninniler Azerice LAYLA-larimizi buldum. 5-ci aydan itibaren bebislerimiz bizi duyuyor. onlar icin tam okuma zamani. sizinle de paYlasiyorum eyer isterseniz google-da arayip mp3 tipli bula bilirsiniz. ozellikle SOVKET ELEKBEROVANIN okudugu cok guzel, beni bile uyutuyor.
Lay-Lay (AZERBAYCANCA)
Analar üçün =)
Lay-lay beşiyim, lay-lay,
Evim-eşiyim, lay-lay.
Sen get şirin yuxuya,
Çəkim keşiyin lay-lay.
Lay-lay əməyim bala,
Duzum-çörəyim bala.
Gözləyirəm yekələsən,
Görüm köməyin bala.
Lay-lay dedim gündə mən,
Kölgədə sən, gündə mən.
İldə bir qurban olar,
Sənə qurban gündə mən.
Balam, lay-lay, a lay-lay!
Gülüm, lay-lay, a lay-lay!
Lay-lay dedim həmişə,
Karvan gedər enişə.
Yastığında gül bitsin,
Döşəyində bənövşə.
Lay-lay dedim yatasan,
Qızıl gülə batasan.
Qızıl gülün içində
Şirin yuxu tapasan.
Lay-lay dedim yatasan,
Qızıl gülə batasan
Qızıl bağın olsun,
Kölgəsində yatasan.
Lay-lay deyim boyunca
Baş yastığa qoyunca
Pardaxlan, qızıl gülüm
Bir iyləyim doyunca.
Balam, lay-lay a lay-lay,
Körpəm, lay-lay a lay-lay.
Laylası dərin bala,
Yuxusu şirin bala,
Canım zinhara gəldi,
Sən hasilə çatınca.
Gülüm, lay-lay a lay-lay.
Lay-lay dedim yatınca,
Gözlərəm ay batınca,
Lay-lay dedim ucadan,
Günüm çıxdı bacadan,
Səni Allah saxlasın,
Çiçəkdən, qızılcadan.
Aranında gül bitsin,
Yaylağında bənövşə.
Allah'dan əhdim budur
Toyunu görüm, bala.
Bizim yerlər qalın meşə,
Taxtında otur həmişə.
Lay-lay dedim yatasan,
Qızıl gülə batasan.
Qızılgül kölgəsində
Şirin yuxu tapasan.
Balama can demişəm
Ağlama, can demişəm.
Balam dil açan günə
Quzu qurban demişəm.
Lay-lay balam, ağlama,
Ürəyimi dağlama
Yat yuxun şirin olsun,
Yuxuma daş bağlama:81:
herkese gunaydinlar hanimlar dun giremedim hic topige esim gecen gece rahtasilzandi sabaha kadar uyuyamadik bobreklerinden dolayi sabah fenalasti hastaneye gittik tam 7mm tas varmis canim gorseniz nasil kivrandi oluyorum ben diye feryatlar etti. butun gunumuz hastanede gecti. agri kesici ile biraz rahatladi ve simdi dusmesi bekliyorlar o hastanede kaldi beni eve gonderdiler. zaten neredeyse uykusuz gecenin ve yorgun bir gunun ustune dusup bayilacaktim oralarda ama kiyamadim esime son saat ne ise o saate kadar kaldim hastanede birde ayni hastanede benim o gun randevum vardi ebe ile gorusme. saat 5 gibi yorgun argin gittim eski kan tahlili sonuclarimdan falan bahsetti idrar testi yati enfeksiyon varmi diye birde kalp dinleme cihazi ile bebegimin kalbini dinletti . babamiz yine kacirdi bu ani ama ben dinleyince herseyi unuttum odadan cikmak istemedim. iste boyle kizlar beni saat 2 den once hastaneye almiyorlar ama dayanamayacagim o saate kadar birazdan gidecegim esimin yanina. Insallah en kisa zmanda atlatiriz bu durumu.
ah canım geçmiş olsun
neyse kimeleğn sapasağlam maşallah babası da bi sonrakine görür :)
mrb bnde kasım annesiyim rabbim izin veriirse 4 aylık hamileyim ve göyüslerimden süte benzer sıvı geldi sizzdede oluyomu telasa kapıldım bu durumu yasayan varsa cvp yazsın
mrb bnde kasım annesiyim rabbim izin veriirse 4 aylık hamileyim ve göyüslerimden süte benzer sıvı geldi sizzdede oluyomu telasa kapıldım bu durumu yasayan varsa cvp yazsın
mrb... korkulacak bir şey yok bende 19+3 günlük hamileyim benimde göğsümden sıvı geliyo sıkmadığın takdirde problem yok sonuçta prolaktin adı verilen süt hotmonu yükseliyo sakın telaşa kapılma
artık galiba be3nde hissediyorum.bugün 19+5 olduk.2 3 gündür bi patlama gibi bişey oluyo karnımda ama yan taraflarda değil.göbeğimin altında omudur acaba?bende yan taraflarda olur die anlamıyorum.ara ara 2 3 kere oluyo .sanki bağırsak larda patlama var gibi .ama tam anlatamıyorum işte.sizinde öylemiydi?
gübaydın bayanlar.
Benim midem çok yanıyo kızlar ya.gaviscon içtim ama faydası yok denecek kadar az
1 aydır bebişimi görmüyorum perşembe günü görmeye gidicez.:)
herkese gunaydinlar hanimlar dun giremedim hic topige esim gecen gece rahtasilzandi sabaha kadar uyuyamadik bobreklerinden dolayi sabah fenalasti hastaneye gittik tam 7mm tas varmis canim gorseniz nasil kivrandi oluyorum ben diye feryatlar etti. butun gunumuz hastanede gecti. agri kesici ile biraz rahatladi ve simdi dusmesi bekliyorlar o hastanede kaldi beni eve gonderdiler. zaten neredeyse uykusuz gecenin ve yorgun bir gunun ustune dusup bayilacaktim oralarda ama kiyamadim esime son saat ne ise o saate kadar kaldim hastanede birde ayni hastanede benim o gun randevum vardi ebe ile gorusme. saat 5 gibi yorgun argin gittim eski kan tahlili sonuclarimdan falan bahsetti idrar testi yati enfeksiyon varmi diye birde kalp dinleme cihazi ile bebegimin kalbini dinletti . babamiz yine kacirdi bu ani ama ben dinleyince herseyi unuttum odadan cikmak istemedim. iste boyle kizlar beni saat 2 den once hastaneye almiyorlar ama dayanamayacagim o saate kadar birazdan gidecegim esimin yanina. Insallah en kisa zmanda atlatiriz bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?