2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Bizler doğumdan konuşurken ölümü unutuyoruz galiba...Başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun.Her şey gönlünce güzel olsun.

benim erkek.. ama kesin değil, 12. haftada gitmiştim en son, erkeğe benziyo dedi, heralde değişebilir:)

bugünde devlete gittim belki cinsiyetini gösterir diye, göstermedi sıpa, ama biraz büyümüş.. 3 lü yapıyolarmış devlettede, 3 lü istedi kan verdim.. detaylı ultrason da yapıyolar mış, 22. haftada detaylıya gel dedi... radyoloji uzmanı yapıyomuş detaylıyı

Bende de zaman zaman çarpıntı oluyor ve gerçekten çok sıkıntılı bir durum.Yanılmıyorsam bir yerde okumuştum hamileyken kalbimiz çok daha fazla çalışıyor,kan fazlalaştığı için ben ona yoruyorum bu durumu.Gittikten sonra bizleri de bilgilendirrsen sevnrim canım geçmiş olsun.

bende üçlü test yaptırdım perşembe çıkacak sonuç detaylıyı iple çekiyorum bende çok merak ediyorum oğluşumu

herkese gunaydin
burada haftasonu yagmur yagdi durmadan
disariya yuruyuse felan cikamadik cumartesi gunu yarim ,yamalak alisveris yaptik haftalik alisverisimizi,mothercare ugradik biberon,sut pompasi ve meme ucu emme aparatina felan baktim.ay kizlar cok guzel seyler var bir an cennetteyim zannetttim kendimiama yine birsey almadan ciktim.dunde esimle temizlik yaptik aksamada sinemaya gidecektik ama karnim agridi birden cok korktum yaAllahtan gaz sancisiymis gidemedik sinemaya

bugunde ben kendimi temizleyecegim anladiniz siz onu yarin doktorum var insallah yavrumu gorecegim sag,saglim cok meraklardayim 2 haftadir.insallah iyidir yavrum

ilgimdisi alisverisin super en cok mevlut alisverisine bayildim tatlim.benim burada azda olsa cevrem var mevlut yapacagim insallah ama ben burada nerede bulurumki oyle susleri ya :26:yokki burada oyle guzel seyler. olsa,olsa baby shower malzemeleri olur.onlarda baya pahali bakalim bende kendimce alternatifler dusunecegim ay bazen geceleri uyku tutmuyor sunu yapsam,sunu etsem yavruma diye neler,neler

ay simiramis canini sIkma tatlim ya bu erkekler bazen cok bencil oluyor.

ayrica yeni gelen hamileler hosgeldiniz aramiza

selam anneler:)) 14 mayısta gitmiştim en son doktora bir ay sonra gel demişti bir ay geçmedi
son iki günüm çok merak ediyorum çok da özledim bebeğimi, erkeğe benziyo demişti
daha cinsiyetini bile kesin öğrenemedim inşallah çarşamba gösterir artık(
benimde dehşet bel ağrım var ama dayanıcaz artık şimdiden böyleyse son aylarda napcaz allah bilir

salona bir girdi annesi ablası sevdiği tüm insanlar ordaydı ewet çok mutlu oldu o mutlu olunca bende çok mutlu oldumsizinkiler erkekti değilmi erkek annelerinin beli çok ağrırmış fatma koca söylemişti...

ben cumartesi öğrendim bizimki kız :) benim belimden çok dolaşmaktan tabanlarım ağrıyor

kocamı öldürsem kaç yıl yerim acaba. boğucam bu adamı ya.. bide beni arıyo hiç bişey olmamaış gibi " hayatım nasılsın, oğlum nasıl" sanki akşamki kavgayı eden biz değiliz.. uyuzzz yaa

ben valla yürümeye korkuyorum 1 ay öncesine kadar ara ara hafif kanamam oluyordu.yürümeye bile korkuyorum açıkçası yorulurum yine gelir diye kabus gibi yaa

canım yürüyüş iyidir ama dediğin gibi sıkıntılar varsa tabi yapmayın. dikkat etmek lazım..

bende devlette 3 lü yaptırdım ertesi gün hemen verdiler sonuçları (göztepe hastanesi merdivenköyde). 14 temmuzada ayrıntılı ultrasona gün verdiler. bende çok merak ediyorum.. zman hızlı geçsin :)

kizlar bebek alisverisini az veya cok yapanlar bir topik acalim ve 2011 kasim bebeklerinin cicileri olsun .

ekleyin aldiginiz herseyi,ilgimdisi sen baslayabilirsin mesela orda fikir alisveriside yapmis oluruz.

ben özelde yaptırdım ne güzel birgünde vermiş devlet yaa bana 1 hafta sonra çıkar dediler

kizlar bebek alisverisini az veya cok yapanlar bir topik acalim ve 2011 kasim bebeklerinin cicileri olsun .

ekleyin aldiginiz herseyi,ilgimdisi sen baslayabilirsin mesela orda fikir alisveriside yapmis oluruz.

bencede süper olur ama ben 7.aya kadar hiçbirşey almayı düşünmüyorum...sizler ekleyin bende fikir ediniyim:79::79::79:

iyi fikir, ben henüz başlamadım alışverişe ama ekleriz, fikir ediniriz, hoş olur..

gerçi göüşler baya büyümüştür artık ama kimse eklemiyo

az veya cok alan hamilelerimiz varya eklsinler ne guzel olur bende bir cop almadim 21.haftadan sonra alacagim insallah cunki cinsiyetini ozaman ogrenecegim.gobek topigide durgun kimse eklemiyor bende dahilherkes tatilde ondandir.

sirli başınız sağolsun Allah sabır versin canım bebişinde iyi olur Allahın izniyle

bende öyle hamile göbeği yok hala, kimse anlamıyo hamile olduğumu, zaten ancak 16 olduk biz..
seni görelim ama arkadaşım:):)

ben kuzumun cicilerini ekledim zaten buraya, 2 parça bişeyi var zaten:)

evet canım bnm... uc kurus bırıktırmıstım kızıma feda olsun.. ztn bn 3-4 parca bısey aldm mevlut alısverısımın dısında ananesı aldı kızımın herseyını Allah razı olsun cok sukur bı eksıgı yok sımdıı Alara mı beklıyoruz aılece.. ama kurdele vs.. vardr arkadasım sende bardak susleyebılırsın en basıtınden bı fıyonk yaparsın ustune mesela .. bnm aldıgım keselerden bulamazsan evde dıkebılırsın tul de mutlaka vrdr uc tarafını elde bıle tutturursun tullerın bıde agzı nı buzersın bı kurdeleyle tabı ınsallah elınden gelıyordur yada turkıyede varsa aılenden bırılerı rıca edersın yollayabılırler sana.. 50 tane keseyı 10 tl ye aldım gumus rengı tulden .. aklıma gelırse orda yapabılecegın seyler yazarım sana..

bn baslıyım tabı canımda aldıgım mevlut alısverısım suan hepsı toptandan aldıgım gıbı yanı onların hepsını bn kendım yapıcam dedıgım gıbı... 2-3 hafta ıcınde evım badana*boya olucak ve o yuzden bunları yapıp muhafaza edıcegım bı yer yok.. su ıslerımı halledıp hemen paylasırım kızlar sızınle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…