- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.061
her kese iyi gunler...bu gun moralim bir az bozuk. allah kimselere gostermesin dun amcami kaybettik. 2 yil ard arda kardeslerini kaybeden babam icin uzuluyorum. hali o kadar kotu ki...allah tum anne babalari icinde benimkiler olmakla korusun insallah. onlara cok ihtiyacim var. basimizdan eksik olmasinlar insallah.
bu arada bebisim ve ben normal sayilirim, iynelerimin biri bitdi, diyeri kaldi o da bu hafta biticek, bir an once doktora gitmek istiyorum. oglusumun insallah tum sorunlari hall olur. kaynanam adak adamis sag saglim doguruyum diye bir koc kesicekmis
buralari cok sicak ve ben isdeyim, dayanilmasi zor bir durum. nefesim kesiliyor. izin almama daha 1 ay falan var, hepinizi opdum, umarim herkes saglikli ve huzurludur.
kızlar kalbinizde ritm bozukluğu varmı? yada kalple ilgili herhangibir problem? bugün kardiyoloğa gideceğim ben , kalbimde ritm bozukluğu var sanırım, normal atarken ritmi bozuluyor ve rahatsızlık veriyorbayılmalarımda ondan olabilir belki
benim erkek.. ama kesin değil, 12. haftada gitmiştim en son, erkeğe benziyo dedi, heralde değişebilir:)
bugünde devlete gittim belki cinsiyetini gösterir diye, göstermedi sıpa, ama biraz büyümüş.. 3 lü yapıyolarmış devlettede, 3 lü istedi kan verdim.. detaylı ultrason da yapıyolar mış, 22. haftada detaylıya gel dedi... radyoloji uzmanı yapıyomuş detaylıyı
salona bir girdi annesi ablası sevdiği tüm insanlar ordaydı ewet çok mutlu oldu o mutlu olunca bende çok mutlu oldumsizinkiler erkekti değilmi erkek annelerinin beli çok ağrırmış fatma koca söylemişti...
ben cumartesi öğrendim bizimki kız :) benim belimden çok dolaşmaktan tabanlarım ağrıyor
ben valla yürümeye korkuyorum 1 ay öncesine kadar ara ara hafif kanamam oluyordu.yürümeye bile korkuyorum açıkçası yorulurum yine gelir diye kabus gibi yaa
canım yürüyüş iyidir ama dediğin gibi sıkıntılar varsa tabi yapmayın. dikkat etmek lazım..
bende devlette 3 lü yaptırdım ertesi gün hemen verdiler sonuçları (göztepe hastanesi merdivenköyde). 14 temmuzada ayrıntılı ultrasona gün verdiler. bende çok merak ediyorum.. zman hızlı geçsin :)
kizlar bebek alisverisini az veya cok yapanlar bir topik acalim ve 2011 kasim bebeklerinin cicileri olsun .
ekleyin aldiginiz herseyi,ilgimdisi sen baslayabilirsin mesela orda fikir alisveriside yapmis oluruz.
her kese iyi gunler...bu gun moralim bir az bozuk. allah kimselere gostermesin dun amcami kaybettik. 2 yil ard arda kardeslerini kaybeden babam icin uzuluyorum. hali o kadar kotu ki...allah tum anne babalari icinde benimkiler olmakla korusun insallah. onlara cok ihtiyacim var. basimizdan eksik olmasinlar insallah.
bu arada bebisim ve ben normal sayilirim, iynelerimin biri bitdi, diyeri kaldi o da bu hafta biticek, bir an once doktora gitmek istiyorum. oglusumun insallah tum sorunlari hall olur. kaynanam adak adamis sag saglim doguruyum diye bir koc kesicekmis
buralari cok sicak ve ben isdeyim, dayanilmasi zor bir durum. nefesim kesiliyor. izin almama daha 1 ay falan var, hepinizi opdum, umarim herkes saglikli ve huzurludur.
herkese gunaydin
burada haftasonu yagmur yagdi durmadan
disariya yuruyuse felan cikamadik cumartesi gunu yarim ,yamalak alisveris yaptik haftalik alisverisimizi,mothercare ugradik biberon,sut pompasi ve meme ucu emme aparatina felan baktim.ay kizlar cok guzel seyler var bir an cennetteyim zannetttim kendimiama yine birsey almadan ciktim.dunde esimle temizlik yaptik aksamada sinemaya gidecektik ama karnim agridi birden cok korktum ya Allahtan gaz sancisiymis gidemedik sinemaya
bugunde ben kendimi temizleyecegim anladiniz siz onuyarin doktorum var insallah yavrumu gorecegim sag,saglim cok meraklardayim 2 haftadir.insallah iyidir yavrum
ilgimdisi alisverisin super en cok mevlut alisverisine bayildim tatlim.benim burada azda olsa cevrem var mevlut yapacagim insallah ama ben burada nerede bulurumki oyle susleri ya :26:yokki burada oyle guzel seyler. olsa,olsa baby shower malzemeleri olur.onlarda baya pahali bakalim bende kendimce alternatifler dusunecegim ay bazen geceleri uyku tutmuyor sunu yapsam,sunu etsem yavruma diye neler,neler
ay simiramis canini sIkma tatlim ya bu erkekler bazen cok bencil oluyor.
ayrica yeni gelen hamileler hosgeldiniz aramiza
kizlar bebek alisverisini az veya cok yapanlar bir topik acalim ve 2011 kasim bebeklerinin cicileri olsun .
ekleyin aldiginiz herseyi,ilgimdisi sen baslayabilirsin mesela orda fikir alisveriside yapmis oluruz.
ben özelde yaptırdım ne güzel birgünde vermiş devlet yaa bana 1 hafta sonra çıkar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?