2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yubacım çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Eşin inşallah hemen sağlığına kavuşur. Bebeğinin kalp atışlarını dinlemişsin, biz 2 hafta önce görmüştük en son. Randevumuz da 30 Haziran'da. Çok merak ediyorum. Bebeğim nasıl acaba? Bazen karnımda, sağ tarafa doğru bir şişlik oluyor. Geriliyor. Bebeğim o tarafa ya poposunu ya başını dayıyor sanırım. Çok güzel bir his bu. Başka bir şey hissetmiyorum. Ama dün eşim dedi ki senin göbiş baya büyümüş dedi. Cidden artık kocaman bir göbeğim var. Bir de eskiden göbeğimle midemin arasında bir çizgi olurdu. Yani bildiğiniz kat kat olan görüntü. Şimdi o çizgi yok oldu. Dümdüz oldu orası. Yani erkek göbeği gibi büyümeye başladı. Çok ilginç şeyler oluyor bana. Sağlıkla büyüsün de bebişler gerisi önemli değil...

mrb bnde kasım annesiyim rabbim izin veriirse 4 aylık hamileyim ve göyüslerimden süte benzer sıvı geldi sizzdede oluyomu telasa kapıldım bu durumu yasayan varsa cvp yazsın

aramıza hoşgeldin... bununla ilgili okumuştum yazılar gelmesi normal diye. ama kesinlikle doktoruna danışıp tavsiyesini almalısın. ona göre hareket edersin en azından

hadi ya bebek demek ortada oluyomuş.nerdeyse 5 güngür hissediyorum.ama aynı yerlerde hep.hiç yan tarflarımda değil.baya hareketli ama:).uzanınca anlıyorum.demek bebeğimmiş.sonrdan dahamı kuvvetleniyo?

yubacım çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Eşin inşallah hemen sağlığına kavuşur.

yuba çok geçmiş olsun Allah şifasını versin eşinin inş......

cok sagolun kizlar.

bende eşofman ve capri sipariş ettim
bi gelsin bakalım nasılmış?

bende baktım eşofman ve kapri için beden yok ya sinir oldum M almam lazım arada takip ederim yada mağazaya bi uğrarırım. çok rahatlık eşofman. e- bebektede şalvar gibi kapriler var. bir ara bakabilirseniz siteden bakın canım

crafty pazar günü bende IKEA daydım. orda çocuk bölümde önlükler vardı. ilk bakışta böyle kaliteli gözükmüyor 5 tanesi 5.95 gibi bişidi. bebişler sürekli kusacakları için alayımda dursun dedim evde kullanmak için iyi yani ama eve gelip açınca hoşuma gitti. sen bidaha gidersen bak canım belki seninde hoşuna gider

amcamız bize birrr sürü önlük yollamış
yetmezse bakarım cnm saol tavsiyen için

ben daha bişey alamıyorum ya geçen gün realde çok şirin çoraplar gördüm ama eşim aldırmadı büyük bir heyecanla 7.ayı bekliyoruz. Gerçi ondan sonra bişey olmazmı herşey bizim için ama böyle işte Allahım bebeklerimizibize bağışlasın inş güle güle giydirelim cicilerini:)

gecmış olsun yubacım canını sıkma ınsallah tez zamnda atlatrsınız esınle bu gunlerı ama sen hırpalama kendını sonucta esınle ılgılenıyolar orda..Rabbım sıfa versın..

all ıste bnm kaynanmdan bıtane daha annemler aldı besıklerını bebek arabasnı dıyee bızde alcaktk dogumdan snra acele etmeseydı dıyooo smdı ıykı almışız dıyorm gecen cuma carsıya gttımde davul gıbı oldu ayaklarm terlkle gıdıyorm heryere kı bazen terlklerm bıle olmuyoo.. buarada bızdede dugun cok gıycek hıcbısey bulamadımmm elbıse turuu.. Allahtn annmle aynı oldu bedenlerımız artk cok şık gıyınr ztn alıyorm onun tunıklerını bı tayt bı taslı terlıkkk napıyımm yanı hamıleler her dugun de ayrı kıyafet gıyemez kii... kendıme alcagıma kızıma alırım dımı amaaa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…