- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.161
mrb bnde kasım annesiyim rabbim izin veriirse 4 aylık hamileyim ve göyüslerimden süte benzer sıvı geldi sizzdede oluyomu telasa kapıldım bu durumu yasayan varsa cvp yazsın
benim daha önceleri öyle oluyordu böyle kabarcık balonlar patlıyormuş gibi eğer aynı şeyse hissettiklerimiz bana birkerede tam ultrasonda dr bakarken oldu aynı şey meğersem bebeğim takla atıyormuş18 . haftadan itibaren bebek göbeğin altında ortaya yerleşiyormuş büyük ihtimal bebeğini hissediyorsun
iyi günlerde kullan cnm, hangi siteden aldın bende almak isterim çok beğendim..Eki Görüntüle 209654 Eki Görüntüle 209655 Eki Görüntüle 209656 Eki Görüntüle 209657 Eki Görüntüle 209658 Eki Görüntüle 209659
İşte ben bunları aldım..çok şekerler yaaa fiyatlarda uygun...
yubacım çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Eşin inşallah hemen sağlığına kavuşur.
yuba çok geçmiş olsun Allah şifasını versin eşinin inş......
çok geçmiş olsun yubacım. ALLAH tez zamanda şifasını versin eşiniz. eminki zor bişi taş düşürmek. sen kendine dikkat et hastanelerde sonuçta orda eşinle ilgileniyorlar sen iki canlısın ona göre yorma kendini.
waikikidenmiş buldum aldım :) sayende tşkr ederimgüle güle kullan canım. waikikiden sanırım bunlar
waikikidenmiş buldum aldım :) sayende tşkr ederim
bende eşofman ve capri sipariş ettim
bi gelsin bakalım nasılmış?
çok güzeller cnm, bide bikaçgünde teslim ediliyormuş fiyatlarıda çok uygun, iyi günlerde kullan cnm..bende eşofman ve capri sipariş ettim
bi gelsin bakalım nasılmış?
bende baktım eşofman ve kapri için beden yok ya sinir oldum M almam lazım arada takip ederim yada mağazaya bi uğrarırım. çok rahatlık eşofman. e- bebektede şalvar gibi kapriler var. bir ara bakabilirseniz siteden bakın canım
crafty pazar günü bende IKEA daydım. orda çocuk bölümde önlükler vardı. ilk bakışta böyle kaliteli gözükmüyor 5 tanesi 5.95 gibi bişidi. bebişler sürekli kusacakları için alayımda dursun dedim evde kullanmak için iyi yani ama eve gelip açınca hoşuma gitti. sen bidaha gidersen bak canım belki seninde hoşuna gider
çok güzeller cnm, bide bikaçgünde teslim ediliyormuş fiyatlarıda çok uygun, iyi günlerde kullan cnm..
iyi günlerde kullan cnm, hangi siteden aldın bende almak isterim çok beğendim..
ben internet sitesinden bulup sipariş verdim cnm..HTML:
Teşekkür ederim canım ben şirinevlerdeki mağazasından aldım...
herkese gunaydinlar hanimlar dun giremedim hic topige esim gecen gece rahtasilzandi sabaha kadar uyuyamadik bobreklerinden dolayi sabah fenalasti hastaneye gittik tam 7mm tas varmis canim gorseniz nasil kivrandi oluyorum ben diye feryatlar etti. butun gunumuz hastanede gecti. agri kesici ile biraz rahatladi ve simdi dusmesi bekliyorlar o hastanede kaldi beni eve gonderdiler. zaten neredeyse uykusuz gecenin ve yorgun bir gunun ustune dusup bayilacaktim oralarda ama kiyamadim esime son saat ne ise o saate kadar kaldim hastanede birde ayni hastanede benim o gun randevum vardi ebe ile gorusme. saat 5 gibi yorgun argin gittim eski kan tahlili sonuclarimdan falan bahsetti idrar testi yati enfeksiyon varmi diye birde kalp dinleme cihazi ile bebegimin kalbini dinletti . babamiz yine kacirdi bu ani ama ben dinleyince herseyi unuttum odadan cikmak istemedim. iste boyle kizlar beni saat 2 den once hastaneye almiyorlar ama dayanamayacagim o saate kadar birazdan gidecegim esimin yanina. Insallah en kisa zmanda atlatiriz bu durumu.
Benim de ayaklarım şişiyor, belim ağrıyor. Çok gezemiyorum.
Eylül gibi alabilirim ben, çünkü tatile çıkıcam, 2 ay yokum.
Tatilde 1-2 bir şey alırım ama hepsini alamam. Geri dönüşte valizlerim sığmaz arabaya.
Eylül'de vaktim de var, yavaş yavaş çıkar alırım diyorum. Allah nasip ederse tabi.
Oda konusuna hiç karar veremedik biz. Ona da Eylül'de bakarız. Tatilde odayı düşünemem.
Ama tabi onun bi de temizlenmesi, cila kokusunun gitmesi lazım. Çok da geç kalmamak lazım.
Kayınvalideme kalsa doğumdan sonra almalıyız onları. Doğumdan sonra nasıl alıp havalandıracaksak?
Ay zaten bu konular beni geriyor. Alışverişimi planlayıp güzelce çıkıp almayı hayal ediyorum.
Kimse keyfimi bozmasın bu güzel zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?