2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım geçmişe baktısan bendede aynı sorun vardı doktoruna söylersin magnezyum falan verir.ben kullanıyorum dünden beri rahatım

canım aynen benimde 28 ocaktı 9 şubat olarak değiştirdi en son gittiğimde benim adet tarihimle 1 gün fark vardı.
şimdi buna göre dogum tarihimizde değişecek çünkü benim 4 kasımdı 16 kasım gibi demişti değişince. sanırım biz zamanla yaşayıp görücez... maşallah miniklere hızlı geliştiler
sen çizelgeni düzeltmişsin galiba

evt düzelttim cnmm ..bugün 20+2 yi görünce ilişki tarihim aklıma geldi en doğrusu bu yanii satım aslında 1 şubat ama tekrar değiştirmeyeyim dedimm

gunaydin kizlar gece uyamayinca bu saatte kalktik iste

Helencigim canim benim cok sevindim cok cagan beyimiz hem cok saglikli,hem cok yaramaz,hem cok yakisikli ve capkin olacak anlasilan
Rabbim darisi bizlere olsun insallah bizim kuzucuklarimizda saglikli olsunlar Amin.

gunaydin kizlar gece uyamayinca bu saatte kalktik iste.

Helencigim canim benim cok sevindim cok cagan beyimiz hem cok saglikli,hem cok yaramaz,hem cok yakisikli ve capkin olacak anlasilan.
Rabbim darisi bizlere olsun insallah bizim kuzucuklarimizda saglikli olsunlar Amin.

Son düzenleme:
Merhabalar.

Biz erkenciyiz bugün. Erkenden kalktık kızımla, toplantıya gittik. Sonra geldik eve. Çay demledik. Yorgunluğu atmak için. Yanında da söylemiyim, canınız istemesin, ama güzel bir tatlı. Sonra ben niye kilo alıyorum? Ama n'apıyım, hak ettim bu ödülü, çok yoruldum.

Herkesten güzel haberler gelsin hep böyle, Helencim maşallah diyelim bebişine. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Bizim de randevumuz 1 hafta sonra. İple çekiyoruz... Hayırlı haberler alırız inşallah.

kizlar neden hic bir sey yazmiyorsunuz, yoksa her kes yaz tatilinemi gitdi ....aaaa olmaz ama hadi gelin konusalim. benim bucur kipirdarken o kadar mutlu oluyorum ki hemen sizinle paylasmak icin giriyorum ama kimsecikler yok. hadi kizlar nerdeyseniz toparlanalim :84::84::84:

Kızlar biz bebişimle denize girdik dün iş çıkışı. Su öyle iyi geldi ki... Ben hala hareket hissetmiyorum. Açıkçası sırt üstü yatıp dinlemedim ama bazen tekme hissediyoruz falan diyorsunuz ya, bizde hiiiiç ama hiç yok öyle şeyler. Doktor kontrollerimizde her şeyimiz normal çıkıyor ama hareket hissetmiyorum işte. Yalnız denize girince sırt üstü yattım ve bişeyler hissettim gibi. Doktorum 22. haftayı bulur bazılarında, telaş yapma, bebeğin iyi dedi. Bu arada oğlumun ismi "Rüzgar Ekin" olacak kısmetse.

selam kızlar..

Helencim ii haberlerine cok seevindim... darısı tüm annelerin basına inşallah..

Bugün benim ayaklar davula döndü.. yürürken kendimi havada hissediyorum.. baldırlarıma kadar şişti .. tuzda tursuda yemiyoırum.. bol su tüketiyorum ama deli gibi şişiyorum...

Sırlicim ben geldim.hadi canın sıkılmasın,gerçi bende iş yerindeyim arada girebiliyoum.Senin kaç haftalık oldu ne zamandır hissediyorsun hareketlerini???Ben 17. haftadayım ve hala hiç bir şey hissetmiyorum... Sabırsızlanıyorum..

hos geldin canim. ben de isyerindeyim ama bu aralar hic is yapacak modunda diyilim bebisim 18+5 oglum olucak insallah, bu haftanin baslaindan itibaren hafif hafif kipirdamalar hiss ediyorum onceleri gaz falan sanmistim ama diyilmis, aslinda cok minik haareketler beni kidikliyor gibi cok hosuma gidiyor, bu ilk bebeyim olucak insallah o yuzden belki de yanila bilirim hareketlerinde doktor bana da ozellikle 21-22 haftalardan sonra guclu hiss edersin dedi. peki ya sende nasil durumlar? kac haftalik?

canım bende çok mutluyumm bütün yavrularımız sağlıkla doğsunlar inşallah...

ohhh kızışınla balkon sefası demkk maşallahh..

bizde ultrasondan çıkınca babamızla kahvaltı ettik açık havada, sonrasında işe döndükk burdayız şimdi köstebek misalii :))

MErhaba arkadaşlar geçen gün kontrole gittik şeker ölçümü yapıldı biraz yüksek çıktı.Kilo da fazla almışım.Şimdi 100 gr şeker ölçümü yapılacak doktor onu istedi.böyle durumla karşılaşan oldumu?? Tavsiyeler neler??

bi saattir okuyorum geçmişi anca bitti. Bir haftadır giremiyordum foruma tatile gidicez hazırlık yapıyordum. Tam temizliğe başladım tansiyonum düştü 2 gün yattım. 10-6 oldumu normal ama 9-5 oldumu hoop sedus yatar. Kan tahlili yaptı doktor sonuç normal bi insandan daha çok kan var. 13.8 ne yiyorsan devam dedi.
Dün sağlık ocağına gittim aşımı oldum. Hemşirem sarıldı öptü afferim dedi. 66 ile başladın 70.4 oldun 21 haftada sadece bebeğini besliyorsun çok güzel dedi.

akşama detaylı ultrasona giricem kızçemi görücem.

Babalar gününde biz babamıza sabah tekmesi ile hediye verdik. dışardan gözleniyor bile artık hareketlerimiz. 28 hafta diyenler olmuş ama bence tamamiyle alınan kiloyla ilgili. Ben hiç şişmedim hala yüzüklerim elimden düşüyor. ayakkabılarım aynı. Ama kiloya ve canımın istediğini değil kızıma yararlı olanları yiyorum.

Herkes kıyafetler almış. Ben kendime okadar çok almadım ama kardeşim yağdırdı. hamileyken giydiği babetlerine varıncaya gönderdi. Göbüşüm çok aşırı çıkmadı o yüzden yazlık tişörtlerim boldu artık tam geliyor. Penye kaprilerim göbeküstü duruyor. Zaten yazlıkta hep elbise giyicem. Kipa'dan göbeğimi kapatan bi bikini aldım. 40 liraya onuda hallettim.

Bebişimin yatağını teyzesi gönderiyor. Abla sakın alma 6 ay kullandık dedi. Tüm beyaz ve krem kıyafetlerini gönderiyor yeğenimin. Ben battaniye örüyorum. Kaban ördük kayınvalidemle. Yelek kazak ceket patik ördük. bizim bi hastane çıkışı kaldı 20 li alıcam onuda. banyo setleri ve Chicconun kauçuk uçlu (aynı benim göğüs ucumun boyutlarında) cam biberonunu alıcam. Bİrde chicconun el pompası. Bilen biliyor çoğunu sattım kullanacağım ürünlerin. Gerçek meme ucu sadece chiccoda var ve ben kesinlikle cam biberon alıcam. Almıycam demeyin tedbirli olun herşey hazır kaynatılmış olsun doğumdan önce nolur nolmaz.

Selam kizlarr nasilsiniz
bisey sorcam bebek besigi hakkinda ne dusunuyosunuz, cok guzel tatli modeller var ama en fazla 4-6 ay kullaniyor
ben bayiliyorum alip almamakta karar veremedim

birde Turkiyede park yatak var, onlarda cok hosuma gidiyor ama burda bulunurmu bilmiyorum

Kızlar yaa benim kızım sanırım futbolcu olacak. Ya da karateci falan! Maşallah Subhanallah nasıl tekmeliyor anlatamam size. Şimdi telefonla konuşuyordum, bir tekme attı ki hoops! noluyoruz dedim. Ve ben 15.haftadan beri hissediyorum. Şişko göbekli bir insan olarak şaşmamak elde değil. Zayıflar daha erken hisseder tezini çürütüyorum. Çok ama çok güzel bir duygu. Rabbim nazarlardan korusun, sağlıkla doğsun inşallah. Çok hareketli bir kız olacak sanırım.

ben park yatak alıcam. 70 x 110 yani 3-4 yaşına kadar kullanabilir.. çok tatalılar, beğendim 2 tane ama seçemedim... biri kırmızı - siyah, diğeri turkuaz - beyaz...malum erkek bekliyorum..

yurt dışında yok mu bu park yataklardan.. 3-4 ay kullanacağın bişi alma bence hiç.. sonra bi daha alacaksın, diğer aldığın evde kalabalık olarak kalacak

benim doktorum 18. haftadan sonra hissetmeye baslarsın hissetmezsende panik yapma demişti..
ben daha hissetmedim, bırakın dısardan görünmesini ..
bunun kiloyla alakalı oldugunu düşünmüyorum ... plasentanın yeri cok etkili öncelikle.. bide bebeğin hareketli olup olmaması ben ne kadar kontrole gitsem mesela hep uyur durumda kuzum .. arada bi kıpırdıyor sonra tekrar yatış.. babasıda uyusunda büyüsün kızım diyor..
73 kilo ile hamile kaldım 19 haftayı bitircez daha kilo almadım hatta 1 kilo verdim...buna ragmen bebeğimin boyu da kilosu da gayet normal.. kan değerlerim gayet ii.. ilave demir kalsiyum kullanmıyorum...diyetisyen kontrolünde beslenmeme tuzu ve tursuyu hayatımdan cıkarmama günde 3 lt su içmeme ragmen şişiyorum.. ve normal şişme değil benimki
bunun en büyük sebebi calısıyor olmam diye düşünüyorum .. sonucta aksama kadar sürekli ayaklar asagıda.. uzanıp dinlenme sansımız yok..

benim kuzum annesine dokunmadan içerde büyüyüp duruyor bunu bilmek hissetmek bile bana yetiyor.. hareketini hissetmesem de olur.. evde dopplerim var ama ben 3 defa denedim .. hicbirinde sesini de duymadım bıdıgımın.. ama hic panik yapmadım . artık kullanmıyorum onu..ben biliyorum benim meleğim ii keyfide yerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…