- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.061
Herkese günaydınlarrr :))) bebişimle sizi kocaman öpüyoruz teyzelerii
öncelikle Helencim çok sevindim Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip etsin
bana gelince tansiyon düşmesi taşıyorum çok fazla kızlarbaş dönmesi çok oluyor artık yalnız başıma pek dışarı çıkamam gibi geliyor....
sıcaklara gelince baya bastırdı özellikle gece çok sıkıntılı uyanıyorum zaman zaman....
kızlar sizdede oluyormu karnınıza bazen bıçak saplanır gibi bi ağrı vede tek tarafflı kasık ağrısı çok korkuyorum ben öle olunca kuzuma bişey olcak diye :s
canım gerçek satım 28 ocaktı doktor geç yumurtamışsın dedi 7 şubat olarak düzeltmişti satımı ama kuzular sonra aradaki farkı kapatabiliyormuşş..
son gittiğimde 29 ocak olmuştu sat yani gerçek satla uyumluydu yanii buna göre 20+5 im bugün detaylı ultrasonda da 20+2 çıktı sanırım en gerçeği bu .. özellikle gebelik yaşı testlerde büyük önem taşıyoo..
Miniklerimiz aradaki farkı kapatmışlar..
canım aynen benimde 28 ocaktı 9 şubat olarak değiştirdi en son gittiğimde benim adet tarihimle 1 gün fark vardı.
şimdi buna göre dogum tarihimizde değişecek çünkü benim 4 kasımdı 16 kasım gibi demişti değişince. sanırım biz zamanla yaşayıp görücez... maşallah miniklere hızlı geliştiler
sen çizelgeni düzeltmişsin galiba
evt düzelttim cnmm ..bugün 20+2 yi görünce ilişki tarihim aklıma geldi en doğrusu bu yanii satım aslında 1 şubat ama tekrar değiştirmeyeyim dedimm
Sırlicim ben geldim.hadi canın sıkılmasın,gerçi bende iş yerindeyim arada girebiliyoum.Senin kaç haftalık oldu ne zamandır hissediyorsun hareketlerini???Ben 17. haftadayım ve hala hiç bir şey hissetmiyorum... Sabırsızlanıyorum..
gunaydin kizlar gece uyamayinca bu saatte kalktik iste.
Helencigim canim benim cok sevindim cok cagan beyimiz hem cok saglikli,hem cok yaramaz,hem cok yakisikli ve capkin olacak anlasilan.
Rabbim darisi bizlere olsun insallah bizim kuzucuklarimizda saglikli olsunlar Amin.
Merhabalar.
Biz erkenciyiz bugün. Erkenden kalktık kızımla, toplantıya gittik. Sonra geldik eve. Çay demledik. Yorgunluğu atmak için. Yanında da söylemiyim, canınız istemesin, ama güzel bir tatlı.Sonra ben niye kilo alıyorum? Ama n'apıyım, hak ettim bu ödülü, çok yoruldum.
Herkesten güzel haberler gelsin hep böyle, Helencim maşallah diyelim bebişine. Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Bizim de randevumuz 1 hafta sonra. İple çekiyoruz... Hayırlı haberler alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?