2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

  • 11 haftalıkken

    OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

    OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

    OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

    OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

    OY: 222 53,0%

  • Ankete Katılan
    419


bence orda da park yatak bulabilirsin..

ben bahara kadar odamda park yatakta yatırıp sonra kendi odasına gecirmeyi planlıyorum.. park yatakta salonda oyun parkına dönüşmüş olacak böylelikle daha uzun süreli kullanmıs olcam.. renk olarak lacivert gri almak istiyrum kremde olabilir.. salonda ve yatak odasında uyumlu olsun diye.. bide kızımın cok pembelere bogulmasını istemiyorum.. sıkıcı geliyor bana.. odasınıda beyaz alıp.. süslerle renklendirmeyi düşünüyorumm..
 


yurtdisindada var canim park yatak travel cot diye geciyor ingilizce fransizca baskadir tabi

bak bir link vereyim fransiz bir site translate yapip buldum.bir suru park yatak var.

Lit De Voyage - Lit pliant pour bébé - comparer les prix avec LeGuide.com

bende once sepet alacagim sonra ya park yatak yada normal yatak alacagim bizim duruma bagli ama hala kararsizim
 
fatmacım çok şükür iyi olsunlar da tabi ki tek istediğimiz o. Allah nasip eder de en yakın zamanda hissetmeye başlarsan bunun çok farklı bir duygu olduğunu anlayacaksın. Rabbim dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. Burada bazı arkadaşlarımız hissedemediklerinden yakınıyorlardı, kilo ile ilgisinin olduğunu söylemiş doktorları. Alakası yok. Ben en canlı kanıtıyım. 72.5 kiloyum şuan ve zaten hamile kalmadan da göbekli bir insandım. Bebeğin hareketlerini hissetmekle alakası yok göbeksiz olmanın... İnşallah sağlıkla doğsunlar, başka ne isteriz ki... Rabbim bize de bebişlerimize de sağlıklı huzurlu günler göstersin. Amin.
 
bende 18.haftada başladım hissetmeye.. çok güzel bi duyguymuş..
önceki kaybettiğim bebeğimi 20.haftada hissetmiyordum sağlık ocağındaki hemşire çok ruhsuzmuşsun demişti çok sinir olmuştum
 
ben Graco markasini baya tuttum en guzel onda park yataklar,yataklarin basidan sallanan oyuncaklar var ayrica ust degistirme bolumu var bayildim renklerde super krem ve kahve dusunuyorum ben unisex olsunki ilerdede kullanabilelim.
 
ben Graco markasini baya tuttum en guzel onda park yataklar,yataklarin basidan sallanan oyuncaklar var ayrica ust degistirme bolumu var bayildim renklerde super krem ve kahve dusunuyorum ben unisex olsunki ilerdede kullanabilelim.

Ben bu markayı ilk önce arkadaşımdan duymuştum. Bebek arabasını kullanıyor. Ben de duyulmamış bir marka diye düşünmemiştim. Sonra mağazaları gezerken Graco'nun park yataklarına rastladım ve hakikaten renkleri de güzel, kalitesini de beğendim. Hatta Kraft'tan pahalı. 360 TL civarı idi baktığımız model. Güzel özellikleri de varmış. Düşünülebilir bence de. Ben de beğendim.
 

canım maşallah

bu arada angelsounds u jelle yapıyorsun deil mi?
ben hastanediki hemsireden rica etmistim sagolsun bi sise verdi at nali gibi kosturuyo bebisim
her seferinde de buluyoruz yani bence jelle alakası olabilr tatlom
 



bende park yataklari cok seviyorum ama burda nette arastirdigim kadariyla turkiyedeki gibi cesit ve guzel yok ,yani ozel bi magazaya gitmedim ama gecenlerde bi magaza reklaminda vardi ama duz biseydi , bende bulursam onu alirim iste karar veremedim

prenses hani dedimya belki ayrilma isimiz olursa diye buyuzden sepet dusunuyorumya ,bakalim soyle kiz bebisler icin guzel bi park yatak bulursam oda olur
evet internette var ama gorup almak istiyorum ,internetten alinca farli cikarsa sorun olur diye
 


canim Graco uyduruk bir marka degil butun buyuk bebe magazalarinda her urunu mevcuttur.park yataklarini bende cok sevdim cok amacli ayrica puset ve arabalarida cok kaliteli ben bebegimin arabasini yada pusetini yine graco yada maclaren dusunuyorum.hem kullanislilar,katlandiklarinda cok yer kaplamiyorlar hemde hafif ve saglamlar.
 
canım maşallah

bu arada angelsounds u jelle yapıyorsun deil mi?
ben hastanediki hemsireden rica etmistim sagolsun bi sise verdi at nali gibi kosturuyo bebisim
her seferinde de buluyoruz yani bence jelle alakası olabilr tatlom

yok canım ilkini suyla yapmıstım sonra yine sen hastanede hemşireden aldım diyince bende istedim hemşireden verdi sağolsun ama .. bulamadık..hic.. kendi kalp sesimi duyuyorum sadece
 

Evet canım öyleymiş. Ben hep Kraft'a ve Chicco'ya rastladım. İlk kez arkadaşımdan duydum ki mağazalara girdiğimde Kraft dışındakilere bakmıyordum. Şimdi algıda seçicilik sanırım Graco marka da gözüme çarpıyor. Çok beğendiğim 1-2 rengi var hatta. Kraft'la ikisi arasında kararsızım. Rengine göre karar vereceğim sanırım.
 



canim sizin orada mothercare yada babiesRus yokmu/yada bu magazlarin benzeri buyuk bebe magazalari oralara gidip modellere bakabilirsin ben mothercarede baktim gayet guzeller.netten alirim ben buyuk ihtimalle cunku nette daha cok cesit var hem ben kz olursa pembe suslu birsey yada erkek olursa mavili bir park yatak alamam her ikisine giden uygun bir renk almak daha iyi bence ilerisi icin yinede sen bilirsin tatim.
 
ben kırmızıyı çok sevdiğim için kırmızılı bişiler alcam galiba yatağını.. kırmızı ekeğe gider sonuçta dimi.. ama kırmızı renk enerji veriyomuş ya, çok canlı gelirde içinde uyumak istemez diye korkuyorum:)
benim arkadaşlarım hep baby 2 go yu tavsiye ettiler. çok memnun olduklarını belirttile.. hem daha uygun diğerlerine göre hemde akullananlar memenun. ben baby 2 go alcam galiba.. yakından da gördüm güzel.
 
Gercekten cok hos modeller ama acaba bunlarin ikilisi varmi?ß

a sen ikiz mi bekliyosun.. ne güzel :):) cinsiyetleri belli mi... 2 tane alacaksın sen mecburen. gerçi 2 ay filan tek yatakta yatırabilirsin, hareket etmiyolar sonuçta.. sonra bi tane daha alırsın. bitişik bişi kullanışlı olmaz zaten, biri ağlaröbüünüde uyandırır filan, gerekirse odalarını ayırabilmen lazım
 
ben sallananlardan almak istiyorum mutlaka.. özelliği olsun da, gerekirse sallarız.. bebişlerin neyi sevdiği belli olmuyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…