2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

listede göremedim canım kaç haftalıksın sen banada temmuzun ilk haftası herhangi bir gün gel şeker yüklemesi var dedi doktorum kaç haftalıkken yapılıyoki şeker ölçümü ben bugün itibari ile 18+4 günlüğüm bildiğim kadarı ile 24 haftadan sonra yapılması gerekir ama ben sormamışımda dr ye aklımda kaldı doğrusu kızlar sizden kaç haftada istediler acaba???

bebek magazalarini hic bilmiyorum ,insallah bu hafta sonuna gidip bakarim ,simdiye kadar gitmedigim icin varmi yokmu bilmiyorum ama istedigim gibide olurmu bilmiyorum
nette evet baktim istedigim bikac model vardi ama iste goruldugu gibi cikmayabiliyo bazen, ona guvenim olsa hemen alirim

bu en son ekledigin pek tatli tam kizlar icinmis :) ben bide uzerine tulluleri cok seviyorum ,zaten tullu olmazsa kendim dikerim tulunu o kolayda iste istedigin modeli bulmak
birde bizim evde hersy benim istememle olmuyor aman o neymis dogru durust bi besik alin diyende cikabilir yani

ikizler icin park yatagi pek tatliymis tabi kolay kolay bulunmaz ancak ozel siparis olur

bende gecenlerde GONULCELEN dizine bakarken orda ikiz bebekler icin iki tane ayri ayri park yatak almislar :)

bunu sen mi diyorsun asil sen nirelerdesin hanim abla :))))

canim ben kipirdamalarini 19 cu hafta da hissetmeye basladim ayni senin dedigin gibi sanki gidikliyor simdi 20. haftadayim daha net anlasiliyor pit pitlari

ve kizlar sizde mide yanmasi basladi mi ???
benim dün basladi son doktora gitigimde sormustu ozaman yoktu birsey ama dün basladi iste size doktorlar ne yazdi acaba kulandiginiz iyi geliyormu??? :26:

Aaaa ne tesadüf bizde 3 temmuzda kemere gidiyoruz 1 hafta tatile ...Neresine gidiyorsun canım?

boşver etrafın dediklerini, önemli olan kullanışlı olması.. benim için bunlar ideal.. çünkü benim evim alanyada, yazın sıcak, kışında bi ısıtma sistemi yok, öyle idare etmeye çalışıyoruz.. hangi odayı ısıtırsam, soğutursam kolayca taşıyabilirim diye bunu istiyorum ben.. bide ailem uzakta, taşınabildiği için.. çocuklarda yataklarını yadırgayabiliyo çünkü.. kullanıpta şikayet edene rastlamadım ben.. hem renkli rrenkli çok sevimli bence

zaten bosveriyorum canim ,onlarin dedigine kalirsam hersey icimde kalir
bide 8 seneden sonra tup bebekle oldu ,benim icin kiymetli zaten ben alsam bile kimse karismazda iclerinden derler boyle

ha boyle konusuyorum cunku kayinvalidemle yasiyorumda buyuzden

sepet yada park yatak arasinda kaldim cunku ,kesin olmasada evden ayrilma durumumuz olabilir, hani diyorum az bi zaman sepet alayim gidince bebegimin kendi odasini tam takim yaparim, yada park yatak oursada tasinmada getirme goturme islerinde iyi olur

bizim ev alttan isitmali kalorifer oldugu icin isi problemimiz yok ama Alanya fena

benim favorilerim bunlar.. bi tane turkuazlı beğendim ama onu nette bulamadım..
Eki Görüntüle 214237 Eki Görüntüle 214238 Eki Görüntüle 214239

Bende kraft'ın kırmızısını alıcaktım. Hatta kayınvalidem alalım deyip duruyordu. Meğer yeğenim doğmadan annemler ona almışlar kardeşim abla bende var hiç kullanmadım sayılır duruyor çantasında gelirken getiririm dedi. Hemde Kraft'ın istediğim modeliymiş. Bi işte rengi mavi oda olsun süsleriz biz onu kızıma göre.

burada kış kısa olduğu için evlerde hiç bi tedbir yok.. klimayla, elektrikli sobayla geçiştiriyoruz, bide kış bebeği olacak, bebişi hasta ederim diye şimdiden telaşeliyim zaten.. bi odamda soba deliği var, duruma göre oraya soba kurucam artık.. hayatımda hiç soba yakmadım ama bebiş içinöğrenicez.

olsun kız çocuğuna mavide kullanılırki, birazda süslersin dediğin gibi. erkkte renk seçeneği sınırlı oluyo ama kıza herşey gidiyo..

niye hic kullanmamıs.. biz cok kullanıslı diye almak istiyoruz.. kafam karıstı şimdi

ay ben hic birine kiyamiyorum hepsinden olsun istiyorum ,hani senelerdir bekleyip ozlemini cekiyosun herseyi olsun istiyosun

ayrilcagimi kesin bilsem heralde sepet alirdim , cunku kendi evim icin bebek odasi yaparim, hani ayrilmasamda park yatak alirim o benle gider bi 3 sene zaten oda yapmam
iste dusun dur:26:
esime soruyorum,ailesiyle arasi limoni olunca doguma kalmaz gideriz diyor, iyi oluncada dogumdan ne kadar sonra olur bilmem diyor, hatta belki birlikte gideriz diyor bende bekliyorum oyle is olacagina varir diye:93:

bende hepsinden almak istiyorum ama iste bazen isler karisiyor.benim arkadaslarimin sepetleri var biz sana verelim diyorlar ama ben istemiyorum.ilk defa bebegim olacak herseyi yeni olsun istiyorum gonlumce olsun istiyorum butcemin yettigi kadariyla.sepet isi baya kullanisli burada evler apartmanda olsa icinde illaki bir merdiveni oluyor ya mutfak yukarida ya asagida oluyor.benim su anki evimde mutfak asagida burada kalirsam sart bana sepet mutfakta isim varken bebegim yanimda dursun agladiginda felan.tasinirsam mustakil eve cikacagim ve yine altli ustlu olcak ev, birde esim araba almayi dusunuyor araba alirsa arkadas gezmelerine felan sepeti alip gidebilirsin yani bebek yatagindan hic cikmaz yani

graco markasını bende çok beğeniyorum. bebek arabası için kararımı vermiştim graco alacaktım ama park yataklarına hiç bakmamıştım yataklarda güzelmiş çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…