- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.101
MErhaba arkadaşlar geçen gün kontrole gittik şeker ölçümü yapıldı biraz yüksek çıktı.Kilo da fazla almışım.Şimdi 100 gr şeker ölçümü yapılacak doktor onu istedi.böyle durumla karşılaşan oldumu?? Tavsiyeler neler??
bebek magazalarini hic bilmiyorum ,insallah bu hafta sonuna gidip bakarim ,simdiye kadar gitmedigim icin varmi yokmu bilmiyorum ama istedigim gibide olurmu bilmiyorumcanim sizin orada mothercare yada babiesRus yokmu/yada bu magazlarin benzeri buyuk bebe magazalari oralara gidip modellere bakabilirsin ben mothercarede baktim gayet guzeller.netten alirim ben buyuk ihtimalle cunku nette daha cok cesit var hem ben kz olursa pembe suslu birsey yada erkek olursa mavili bir park yatak alamam her ikisine giden uygun bir renk almak daha iyi bence ilerisi icin yinede sen bilirsin tatim.
bu modelleri cok sevdim ben
http://www.mothercare.com/richConte...i=B001P39DU4&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2
http://www.mothercare.com/richConte...i=B004H5L20Q&pf_rd_p=221610327&pf_rd_s=left-2
Graco Classic Electra Bassinet Travel Cot in Rosie - Babies R Us - Britain's greatest toy store
ama hepsindede bebek 2 yasina kadar yatabiliyor
kizlar neden hic bir sey yazmiyorsunuz, yoksa her kes yaz tatilinemi gitdi....aaaa olmaz ama hadi gelin konusalim. benim bucur kipirdarken o kadar mutlu oluyorum ki hemen sizinle paylasmak icin giriyorum ama kimsecikler yok. hadi kizlar nerdeyseniz toparlanalim :84::84::84:
benim favorilerim bunlar.. bi tane turkuazlı beğendim ama onu nette bulamadım..
Eki Görüntüle 214237 Eki Görüntüle 214238 Eki Görüntüle 214239
bende dün sordum doktoruma denize girebilirsin ama havuzu temizliginden emin olmadıysan girme pek önermem dedi ama hamile oldugunun bilincine vararak gir denize dedi bizde allah nasip ederse cuma günü izne çıkıyoruz temmuzun 3 kadar memleketteyiz 4 temmuzda allah nasip ederse kemere tatile gidiyoruz 7sine kadar ordanda yine arkadaşlarla bodruma geçicez oglumla beraber 4 ay yattıgımızın acısını çıkarıcaz nasipse
ay bende bu modellere bayiliyorum iste
gecenlerde bi komsumuz dedi indirimler geldi besigini falan alirsin diye, bende bu modellerden bi tane gosterdim bulabilirsem bundan alcam diye, kadin dedi aman bu neymis ayni oyuncak gibi, almisken dogru durust bisey al ama ine kendin bilirsin dedi
Bende kraft'ın kırmızısını alıcaktım. Hatta kayınvalidem alalım deyip duruyordu. Meğer yeğenim doğmadan annemler ona almışlar kardeşim abla bende var hiç kullanmadım sayılır duruyor çantasında gelirken getiririm dedi. Hemde Kraft'ın istediğim modeliymiş.Bi işte rengi mavi oda olsun süsleriz biz onu kızıma göre.
Bende kraft'ın kırmızısını alıcaktım. Hatta kayınvalidem alalım deyip duruyordu. Meğer yeğenim doğmadan annemler ona almışlar kardeşim abla bende var hiç kullanmadım sayılır duruyor çantasında gelirken getiririm dedi. Hemde Kraft'ın istediğim modeliymiş.Bi işte rengi mavi oda olsun süsleriz biz onu kızıma göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?