- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.121
prensesim ev icinde tasimak icin ada bi yere goturup getirmek icin sepete gerek yokki, burda herkes ana kucagi deniliyorya onu kullaniyolar
zaten bu ana kucaklarida cogunlukla bebek arabalarinin yaninda satiliyo
Firma Rehberi - Belis Bebe Mobilyas, Tekstili, Gereleri - kili Tama Sistem
sende ondan alinca ev icinde ana kucagina koyarsin ister yukari asagi tasi, icindede uyuyo, burda herkes onu kullanir disari gezmelerinde ev gezmelerinde ev icinde, cok komsumuz bize gelirken onunla gelirler, oyle yaparsin onu ama sepet isi yerinde durur
herkese hayırlı günler nasılsınız? bebişleriniz nasıllar? kızlar çatlaklarınız başladı mı? nasıl önlem alıyosunuz? ya da çatlayınca mı lazer vs bişey düşünüyosunuz? bende biraz biraz başladı acayip cnaım sıkkın, eşim geçer diyor ama çatlak geçmezki...acil yardım
herkese hayırlı günler nasılsınız? bebişleriniz nasıllar? kızlar çatlaklarınız başladı mı? nasıl önlem alıyosunuz? ya da çatlayınca mı lazer vs bişey düşünüyosunuz? bende biraz biraz başladı acayip cnaım sıkkın, eşim geçer diyor ama çatlak geçmezki...acil yardım
arkadaşlar merhaba...
bu sabah kötü bi olay yaşadım..sabah tuvalete gittiğimde,peçeteye çok koyu kahverengi bi leke geldi..sildikçe daha az şekilde peçeteye bulaşmaya devam etti..hemen doktorumu arayıp gittim ama içte herhangi bi kanama olmadığını,bir sorun gözükmediğini söyledi..bebeğimin kalp atışlarını dinledik rahatladım..plesantamın aşşağıda olduğunu söylüodu hep doktor,bundan kaynaklanabileceğini ve dinlenmemi söyledi..böyle birşey yaşayan duyan oldumu aranızda...çok korktummm
yaaa annisleeeerrr kimsede mide yanmasi baslamadi mi aceb ???? sadece bende mi var ??? mide yanmasina karsi ne kulaniyorsunuz???
bende dün basladi acayip oluyom yaa dün gece zor uyudum
Elma çok iyi geliyor canım ama şimdi bulabilirmisin bilmem mevsimi değil
ben Graco markasini baya tuttum en guzel onda park yataklar,yataklarin basidan sallanan oyuncaklar var ayrica ust degistirme bolumu var bayildim renklerde super krem ve kahve dusunuyorum ben unisex olsunki ilerdede kullanabilelim.
ay sevdecigim bilmemki niye oldu acaba gercekten sivilce felan olmasin orada:26:yat sen en iyisi.
bendende iki gundur sumukumsu akinti var hemde bolca ama kokmuyor durmadan camasir degistiriyorum:18:
Kızlar 1 saat önce lavaboya gittim. Peçeteye sivilce kanaması kadar kan geldi. Sildim tekrar geldi, tekrar sildim yine geldi. 3-4 defa sildim hepsinde geldi. Ama hepsi de sivilce kanaması kadardı. Toplasan 1 damla etmez. Sonra çok korktum. Gittim yattım. Tekrar lavaboya gittim 2 kez. İkisinde de bir şey yoktu. Neydi bu kanama anlamadım. Sizce neden olabilir? Kesildi gibi şimdi. Yani tekrar olacak diye çok korkuyorum. :18:
canım gelen azmış ve devamı gelmemiş sonuçta..gönlünü çürütme sakın, aklına kötü şeyler getirme.. sırt üstü yat dinlen biraz.. yada doktoruna telefon et, snei o rahatlatır ancak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?