2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
prensesim ev icinde tasimak icin ada bi yere goturup getirmek icin sepete gerek yokki, burda herkes ana kucagi deniliyorya onu kullaniyolar
zaten bu ana kucaklarida cogunlukla bebek arabalarinin yaninda satiliyo
Firma Rehberi - Belis Bebe Mobilyas, Tekstili, Gereleri - kili Tama Sistem

sende ondan alinca ev icinde ana kucagina koyarsin ister yukari asagi tasi, icindede uyuyo, burda herkes onu kullanir disari gezmelerinde ev gezmelerinde ev icinde, cok komsumuz bize gelirken onunla gelirler, oyle yaparsin onu ama sepet isi yerinde durur

canim biliyorum bunlari takim olarak alacagim araba ve travel set olarak ama sepet bebek icin daha konforlu sonucta altinda yumsak bir yatak olacak.ana kucagina yumusak birsey koysan bile bebek uzun sure rahat edemiyor.hep oturur pozisyionda kaliyor bebek.her ikisinide alacagim ana kucagi hastane ve otomobil icin cok uygun.

Selaaam ben geldim:)Bugün kendime iç çamaşırları aldım(herkes bebeğine alırken ben kendime aldım işte)Artık olmuyor malum çamaşırlar:)Mutlu oldum işte böyle...

herkese hayırlı günler nasılsınız? bebişleriniz nasıllar? kızlar çatlaklarınız başladı mı? nasıl önlem alıyosunuz? ya da çatlayınca mı lazer vs bişey düşünüyosunuz? bende biraz biraz başladı acayip cnaım sıkkın, eşim geçer diyor ama çatlak geçmezki... acil yardım

bunlarin altlari yumusak ve ayarlaniyo yani besik seklinde dumduz yapiliyo
e tabi yatmak acisindan yatagin yerini tutmaz, iste olcak biseylerde nasil olcaksa

Ben bebe yağı,kakao yağı ve badem yağı kullanıyorum,her gün sürmeye çalışıyorum,hangisi denk gelirse elime:)Henüz yok çatlağım ama doktorum bana cilt yapısı ile ilgili olduğunu söyledi,çatlayacaksa 10 farklı krem de kullansan çatlar dedi:)Umarım daha çatlamaz:)

gülüm bende susam yagi kakao yagi ve badem yagi kulaniom hepsini karistircan fis fis sisede SIKMA canini insaALLAH bisey kalmaz

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine yengemde duymuştum bir tek seneler önce onun öyleydi özellikle son günlerinde çok dikkatli oldu kendine dikkat et gerçekten çok ciddi bir mesele seni korkutmuş olmayım ama. kendine dikkat ettiğin sürece kendiliğinden hiç bir sorun çıkarmaz bildiğime göre sanırım. plesantası aşağıda olanlar doğumda patlama riskine karşı aşırı kanama olacağından sezeryanla doğum yapıyor yengeminde öyle oldu Allah geçmiş etsin sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasib etsin

yaaa annisleeeerrr kimsede mide yanmasi baslamadi mi aceb ???? sadece bende mi var ??? mide yanmasina karsi ne kulaniyorsunuz???
bende dün basladi acayip oluyom yaa dün gece zor uyudum

merhaba kızlar ben daha bebişimin hareketlerini hissedimiorum.kıpırdanmalar var ama bana gaz gibi gelior.doktorda birkaç hafta sonra hissedersn dedi.bakalım yarın doktora gitcez tatile gitcem rapor alcam.hemde bebeğime bakcam.işllh iidir.yarın son gün bizde tatile gidioruz anneanneyle dedenn yanına gidoruz yavrumla.yaşasın tatil yapmak işllh herşey güzel geçer.

Kızlar 1 saat önce lavaboya gittim. Peçeteye sivilce kanaması kadar kan geldi. Sildim tekrar geldi, tekrar sildim yine geldi. 3-4 defa sildim hepsinde geldi. Ama hepsi de sivilce kanaması kadardı. Toplasan 1 damla etmez. Sonra çok korktum. Gittim yattım. Tekrar lavaboya gittim 2 kez. İkisinde de bir şey yoktu. Neydi bu kanama anlamadım. Sizce neden olabilir? Kesildi gibi şimdi. Yani tekrar olacak diye çok korkuyorum. :18:

ay sevdecigim bilmemki niye oldu acaba gercekten sivilce felan olmasin orada:26:yat sen en iyisi.
bendende iki gundur sumukumsu akinti var hemde bolca ama kokmuyor durmadan camasir degistiriyorum:18:

ben Graco markasini baya tuttum en guzel onda park yataklar,yataklarin basidan sallanan oyuncaklar var ayrica ust degistirme bolumu var bayildim renklerde super krem ve kahve dusunuyorum ben unisex olsunki ilerdede kullanabilelim.

canim bende babyrus brosurunde gormustum bu markayi ve cok begenmistim siyesinde baska urunleride var . hatta 229 sterline bir araba vardi yaninda oto koltugu bebek tasima icin olan cantadan ayak kismi icin orayi kaplayan sey turkce simdi nasil soyleyecegimi bilemedim onu . yagmur icin koruyucu arabanin alti sepetli zaten cok begendim hatta bulup link vereyim. yani bana fiyati uygun geldi esim mothercarede begendi 400 kusur pound beni deli etti illa bunu alacaz diye ama bunu gorunce bana hak verdi.

Graco Sterling I Love My Bear Travel System - Babies R Us - Britain's greatest toy store
bu linkteki aynisi ama kampanyali olan degil yaninda oto koltugu yok. alirsam bu tarz birsey alicam ben ilerdeki bebgide dusunmek adina.

ay sevdecigim bilmemki niye oldu acaba gercekten sivilce felan olmasin orada:26:yat sen en iyisi.
bendende iki gundur sumukumsu akinti var hemde bolca ama kokmuyor durmadan camasir degistiriyorum:18:

Dün ağda yaptırmıştım ama ağdadan sonra hiç kanamam olmadı. Sivilce filan olsa ağrırdı diye düşünüyorum. Eğilip bakamıyorum da göbeğimden dolayı. Neden böyle bir kanama oldu hiç anlamadım. Rengi de bildiğin kırmızıydı. Pembe kahverengi filan değil. Baya korkuttu beni. Elim ayağım titredi. Allah'tan kesildi, inşallah devamı da gelmez.

canım gelen azmış ve devamı gelmemiş sonuçta..gönlünü çürütme sakın, aklına kötü şeyler getirme.. sırt üstü yat dinlen biraz.. yada doktoruna telefon et, snei o rahatlatır ancak...

canım gelen azmış ve devamı gelmemiş sonuçta..gönlünü çürütme sakın, aklına kötü şeyler getirme.. sırt üstü yat dinlen biraz.. yada doktoruna telefon et, snei o rahatlatır ancak...

Çok şükür çok azdı ama kırmızı olması korkuttu beni. İnşallah devamı gelmez. Her lavaboya gidişimde korkuyla bakıyorum peçeteye zaten, küçük bir damla olsa bile yüreğim ağzıma geldi. Dua edin lütfen bir şey olmasın.

sevdebilgecim benimde ara ara oluyordu hafif senin dediğin kadar doktora gidiyordum hemen doktor kesede bir problem yok bebektede diyip gönderiyordu.önemli birşey değildir bence ama sonuçta doktor değilim ben bence doktora git bebeğini gör rahatla...
bu arada eşimle baya atıştık kumandayı kırdımfeci ağladım kustum inşş kötü etkilenmemiştir bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…