- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.141
Dün ağda yaptırmıştım ama ağdadan sonra hiç kanamam olmadı. Sivilce filan olsa ağrırdı diye düşünüyorum. Eğilip bakamıyorum da göbeğimden dolayı. Neden böyle bir kanama oldu hiç anlamadım. Rengi de bildiğin kırmızıydı. Pembe kahverengi filan değil. Baya korkuttu beni. Elim ayağım titredi. Allah'tan kesildi, inşallah devamı da gelmez.
sevdebilgecim benimde ara ara oluyordu hafif senin dediğin kadar doktora gidiyordum hemen doktor kesede bir problem yok bebektede diyip gönderiyordu.önemli birşey değildir bence ama sonuçta doktor değilim ben bence doktora git bebeğini gör rahatla...
bu arada eşimle baya atıştık kumandayı kırdımfeci ağladım kustum inşş kötü etkilenmemiştir bebeğim
eğer kabızlık sorunun varsa, belki makattan gelmişte olabilir. bana oluyo bazende, bikaç gün kabızlık çektiğimde ara ara geliyo
Çok şükür çok azdı ama kırmızı olması korkuttu beni. İnşallah devamı gelmez. Her lavaboya gidişimde korkuyla bakıyorum peçeteye zaten, küçük bir damla olsa bile yüreğim ağzıma geldi. Dua edin lütfen bir şey olmasın.
sevdebilgecim benimde ara ara oluyordu hafif senin dediğin kadar doktora gidiyordum hemen doktor kesede bir problem yok bebektede diyip gönderiyordu.önemli birşey değildir bence ama sonuçta doktor değilim ben bence doktora git bebeğini gör rahatla...
bu arada eşimle baya atıştık kumandayı kırdımfeci ağladım kustum inşş kötü etkilenmemiştir bebeğim
ohoooo
no panik hanımmm :) Ağda da derin kalkmıştır. Bugün kabuk bağlamıştır, sen de silince kabuk çıkıp kanamıştır
Allah korusun bişi olsa minik bir kan lekesi olabilir mi !
İnşallah öyledir canım ya. Gerçekten çok korktum. Panik birisiyim ben ya. Hemen elim ayağım koyverdi. İnşallah bir daha başıma gelmez. Rabbim bebişlerimizi sağ salim bize bağışlasın.
Ağda yaparken EMLA (Ya da EMNA emin olamadım:))isimli bi ilaç var haifif uyuşturan
onu kullan çok kasılman olmasın tatlım
NOT: Kullanımı dr onaylıdır :)
crafty cım tesekkur ederm canm bnm.. bı bakıyımda konusalım..
bılmıyorum canımmm bn avent ıcın hıc sormadım aklımda avent ve nuk vardı gttıgım magazdakı kızda hmn nuk u gosterdı o maddenn olmadgını anlattı bnde avent e bakmadm bıdaha o yuzden... aventte vrmı yokmu bılemıyormda cok ıyı marka avent yoktur yanı..
cnm emin ol hiçbirşeycik yoktur ben dün doktoruma gittiğimdse sakın hissedemiyorum oynamıyor diye gelme bazen oynar ama hissedemessin bu haftalarda bilinçsiz kıpırdar zaten hiç endişelenme dedi. sen de rahat ol o orada keyfi gayet yerinde oturuyordur:) bıçak saplanmaları için magnezyum kullanıyor musun?
günaydın kızlarnasılsınız? yeni göbişimi ekledim bende şimdi walla aldı başını gidio
kahvekolikçim merak etme canım hiç bişi yoktur zaten drlar 20 haftadan sonra hissetmeye başlasınız dio bizimkiler istisna oldu biraz benim arkadaşımda 20. haftadan sonra hissetmişti zaten bizde her hareketini hissetmiyoruz uyuyodur bebişin uyuyup büyüyyordur merak etme sen
Allaha şükürler olsun ayrıntılı ultrasondan geldik az önce bebeğim çok sağlıklıı..darısı bütün hamilelerin başına..
Beynini beyinciğini safra kesesini midesini böbreklerinii bütün organlarını ve tabikii pipisini gördükk..
ölçümler yapıldı yavrum çok şükür sağlıklıı maşallah..
doktor çok hareketli yaramaz olucak sanırım dedi..
İnanılmaz mutluyumm sizlerin gzl destekleri içinde ayrıca teşekkürler..
Çağan hepinizi çok öpüyormuşş
kız annelerini ayrıca kocaman öpüyormuşş :))[/QUOTE ]
sana o kadar dedik dimi? :)
maşallah çağan bebeğe
kız annelerini öpüyomuş haa
Kızlar 1 saat önce lavaboya gittim. Peçeteye sivilce kanaması kadar kan geldi. Sildim tekrar geldi, tekrar sildim yine geldi. 3-4 defa sildim hepsinde geldi. Ama hepsi de sivilce kanaması kadardı. Toplasan 1 damla etmez. Sonra çok korktum. Gittim yattım. Tekrar lavaboya gittim 2 kez. İkisinde de bir şey yoktu. Neydi bu kanama anlamadım. Sizce neden olabilir? Kesildi gibi şimdi. Yani tekrar olacak diye çok korkuyorum. :18:
sevdecim bi aynayla baksaydın ya, ağdadan bence. ben kesinlikle ağdayla alamıyorum artık, korkuyorum.
yaaa annisleeeerrr kimsede mide yanmasi baslamadi mi aceb ???? sadece bende mi var ??? mide yanmasina karsi ne kulaniyorsunuz???
bende dün basladi acayip oluyom yaa dün gece zor uyudum
Ben bebe yağı,kakao yağı ve badem yağı kullanıyorum,her gün sürmeye çalışıyorum,hangisi denk gelirse elime:)Henüz yok çatlağım ama doktorum bana cilt yapısı ile ilgili olduğunu söyledi,çatlayacaksa 10 farklı krem de kullansan çatlar dedi:)Umarım daha çatlamaz:)
gülüm bende susam yagi kakao yagi ve badem yagi kulaniom hepsini karistircan fis fis sisedeSIKMA canini insaALLAH bisey kalmaz
yaaa annisleeeerrr kimsede mide yanmasi baslamadi mi aceb ???? sadece bende mi var ??? mide yanmasina karsi ne kulaniyorsunuz???
bende dün basladi acayip oluyom yaa dün gece zor uyudum
HELENNNN
Kuzuma selam eder öperim
bişi yok demiştik hepimiz, sende gördün rahatladın maşallah
Allah hepimizin meleğine sağlık versin hayırlı uğurlu evlat olsunlar inşallah
Günaydın güzel anneler ve bebişler Rabbim hepimize Hayırlı Cumalar nasip etsin...
bende ağda yaptırmıyorum özel bölgeme hamile kaldığımdan beri kasarım kendimi diye korkuyorum napcam bilmem :s
doktorum yok bi zararı 6yaptırabilirsin dedi ama ben tedirginim işte..
biz bgn kuzucumla halasına gidicez inşaallah sağ salim gidip geliriz
hepinizi çok çok öpüyorum tekrar Hayırlı Cumalar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?