2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

eğer kabızlık sorunun varsa, belki makattan gelmişte olabilir. bana oluyo bazende, bikaç gün kabızlık çektiğimde ara ara geliyo

arkadaşım geçmiş olsun herşeyden önce, kırmızı renkli kanama yeni olan kanamaya, kahverengi akıntı eski kanamaya işaretmiş, bir nedenden kendini zorlamış olabilirsin, doktora gitme fırsatın varsa doktora gidip bi baktır, yoksada yan veya sırtüstü ama ayaklarının altına bişi alıp uzan biras, benimde kahverengi kanamam olmuştu ilk haftalarda, doktor 1 hafta istirahat vermişti, 3-4 günde geçmişti, doktora görünmende fayda var bence?!

Canım sakin ol bence, bebeğin etkilenmesin. Yaşadığımız herşeyi hissediyor diye düşünüyorum ben. Onu üzmemeye çalış. Bazen ben de eşime çok kızıyorum sonra bebeğimi düşünüp susuyorum.

Doktoruma haber vereceğim ben ya içim rahat etmeyecek, dediğin gibi inşallah bir şey yoktur da içim rahatlar.

eğer kabızlık sorunun varsa, belki makattan gelmişte olabilir. bana oluyo bazende, bikaç gün kabızlık çektiğimde ara ara geliyo

Kabızlık sorunum yok çok şükür. Benim de aklıma o geldi, bazen kanamam olur benim. Ayrı bir peçeteyle kontrol ettim. Kan vajinadan geldi. Şimdi tekrar gittim lavaboya çok şükür gelmedi. Ay inşallah gelmez bir daha. Gece filan sürekli kalkarım ben şimdi. İçim rahat etmez. Ama inşallah bir daha olmaz.

ohoooo
no panik hanımmm :) Ağda da derin kalkmıştır. Bugün kabuk bağlamıştır, sen de silince kabuk çıkıp kanamıştır
Allah korusun bişi olsa minik bir kan lekesi olabilir mi !

amaaaan bu kocalar bizden daha çok hamile zaten... bebiş annenin stresini, üzüntüsünü hissediyo biliyosun, sakin olmaya çalış... boşver kocayı, bebişi düşün sen

yuba araba guzel canim bende boyle birsey alacagim kesinlikle

sevde doktorlarin yarisi agdanin zararli oldugunu yarisi olmadigini soyluyor ama bazi okudugum kaynaklarda Allah korusun ama erken dogumu bile tetikliyormus.sen icini freah tut Allahtan cok kucucukmus kanaman yatip dinlen canim.

esinle tartistinda kumandanin sucu ne kuzumgerci insan o esnada illaki birseyden hirsini cikarmak ister olan kumandaya oldu

ohoooo
no panik hanımmm :) Ağda da derin kalkmıştır. Bugün kabuk bağlamıştır, sen de silince kabuk çıkıp kanamıştır
Allah korusun bişi olsa minik bir kan lekesi olabilir mi !

İnşallah öyledir canım ya. Gerçekten çok korktum. Panik birisiyim ben ya. Hemen elim ayağım koyverdi. İnşallah bir daha başıma gelmez. Rabbim bebişlerimizi sağ salim bize bağışlasın.

Princesscim ben de ağdadan çok memnun değilim ama zorunda olduğum için yaptırıyorum. Çok gürleşti ve sıcakta rahatsız ediyor. Başka bir şeyle alırsam kaşıntı yapıyor. Lazerle aldırmaya korktum ama doğumdan sonra bunu araştıracağım. İçime sinerse lazer yaptıracağım. Başka türlü nasıl baş edeceğimi bilsem onu yaptırırım ama inan başka yol bulamıyorum.

Son düzenleme:
HELENNNN

Kuzuma selam eder öperim
bişi yok demiştik hepimiz, sende gördün rahatladın maşallah
Allah hepimizin meleğine sağlık versin hayırlı uğurlu evlat olsunlar inşallah

İnşallah öyledir canım ya. Gerçekten çok korktum. Panik birisiyim ben ya. Hemen elim ayağım koyverdi. İnşallah bir daha başıma gelmez. Rabbim bebişlerimizi sağ salim bize bağışlasın.

Ağda yaparken EMLA (Ya da EMNA emin olamadım:))isimli bi ilaç var haifif uyuşturan
onu kullan çok kasılman olmasın tatlım

NOT: Kullanımı dr onaylıdır :)

Son düzenleme:
valla o kumandayı krmasaydım feci olurdum yani şimdi iyiyim şükür.eşim gönlümü almaya çalışıyor ama süründürmezsem bebeğime daha çok suçlu hissederim kendimio kadar ağladım üzdüm sonuçta

Ağda yaparken EMLA (Ya da EMNA emin olamadım:))isimli bi ilaç var haifif uyuşturan
onu kullan çok kasılman olmasın tatlım

NOT: Kullanımı dr onaylıdır :)

evet bnde hamıle kalmadan once de emla kullanıyordum bır cesıt anestezı kremı ıcınde 6 tup var 32 tl bır tup 3 kullanımlık.. bn ck memnunm kızlar tavsıye ederım..

Sevgili anneler merhaba,
Avent biberonla ilgili bazi sorular sorulmus, secenkeler karsisinda zihinler birazcik karismis. Avent annesi olarak yardimci olmak isterim size.

Aventin balsarisi rengindeki biberonlarindan alirsaniz bunlar %0 BPAli yeni biberonlaridir ve icinde sizin zararli diye bahsettiginiz malzemeler yoktur. Bunlari gonu rahati ile kullanabilirsiniz.

Biberon almayi dusunen annelere ben birer tane almalarini oneririm. Ancak daha fazla degil. Cunku bebeginiz biberon almayabilir. Ancak biberon almayan bir bebek annesi olarak soyleyeyim biberon almayan bebege bakmak anne icin gercekten cok zor.

Alacaginiz biberonda ise dikkat etmeniz gereken ozellikler sunlar:
- koligi azaltiyor mu: avent biberonlarin koligi azalttigi klinik olarak kanitlanmistir: xxx

- bebeginiz biberondan sut cekerken sut yerine hava yutuyor mu: avent biberonlardaki muhtesem valf sistemi havanin biberonun icinde kalmasini saglar; bebeginiz hava degil sadece sut yutar.

- yenidogan akisi var mi: avent biberonlarin cok az akitan yenidogan uclari vardir. bu sayede bebeginiz biberondan kolayca ve bolca sut cekemez, boylece zor bir is olan anne memesinden emme isinden sogumaz.

- surekli akitiyor mu: bu istenmeyen bir ozelliktir. azar azar sut gelmeli ki bebek emmeden sogumasin, avent biberonlar surekli akitmaz.

- bebek biberondan cekerken anne memesinden ceker gibi mi cekiyor: avent biberonlar anne gogsune benzeterek tasarlanmistir bu sayede bebeginiz biberondan emmeyi ve anne gogsunden emmeyi birlestirebilir.

Aslina bakarsaniz Avent biberonlar bu acilardan piyasadaki en iyi biberonlardir. Bebeginiz buyudukce sadece biberon emzigini degistirirsiniz. Tabii eger cok sik kullaniyorsaniz 3 ayda bir de biberonlari yenilemekte fayda var. Sayet Avent almayacaksaniz da saydigim ozelliklere dikkat etmenizi oneririm.

Avent biberonlari buradan inceleyebilirsiniz:xxx
Umarim yardimci olabilmisimdir.

Sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:

yani çoğu kişi hissediyor, arkadaşlarıma da soruyorum 16-17. haftalar diyorlar o yüzden moralim bozuluyor. ilk bebeğimi düşürdüğüm için bunun hareketlerini hissedememek de ayrıca korkutuyor beni. magnezyum kullanmam gerektiğini ilk defa duydum, çok tşkler canım.

zaten genelde pek hareketli bi bebek değil. ondan mı diyosun? o kadar merak ediyorum ki, devamlı kendimi dinliyorum ama cıks.. bekleyeceğiz artık. göbeene maşallah diyorum

Son düzenleme:
yaaa annisleeeerrr kimsede mide yanmasi baslamadi mi aceb ???? sadece bende mi var ??? mide yanmasina karsi ne kulaniyorsunuz???
bende dün basladi acayip oluyom yaa dün gece zor uyudum

canım çok çok geçmiş olsun, ben rennie duo surup kullanıyorum midem çok yanınca, bazwn çok zorluyor haklısın, herkese bol bol şifalar

dimi canım benim yapıyla alakalı, bende her gün yogurt gibi bebe yagı kullanıyorum bu sıcaktada hiç çekilmiyor:) sanki güreşe çıkıcaz badem yagından korkuyorum tüylendircek diye, ger.ekten yapıyo mu ki:44: ama kakalo yagımda var bak onuda deniyim

yaaa annisleeeerrr kimsede mide yanmasi baslamadi mi aceb ???? sadece bende mi var ??? mide yanmasina karsi ne kulaniyorsunuz???
bende dün basladi acayip oluyom yaa dün gece zor uyudum

ayyy canim yaa mide yanmasimi dedin?? evet bende de var, ne yememin onemi yok hem de. ama ara sira oluyor bende ozellikle geceleri, uyuyamiyorum bile, midem de kalkiyor ben ilaclardan sanmisdim. demir ilaci mideye dokunur duymusdum. hmmm demek ki ninelerimizin dediyi gibi bebek sac cikariyor :) ama cok kotuuuuuu

Günaydın güzel anneler ve bebişler Rabbim hepimize Hayırlı Cumalar nasip etsin...

bende ağda yaptırmıyorum özel bölgeme hamile kaldığımdan beri kasarım kendimi diye korkuyorum napcam bilmem :s
doktorum yok bi zararı 6yaptırabilirsin dedi ama ben tedirginim işte..

biz bgn kuzucumla halasına gidicez inşaallah sağ salim gidip geliriz
hepinizi çok çok öpüyorum tekrar Hayırlı Cumalar diliyorum :)

Günaydın canım,sana da hayırlı cumalar.kuzucuğunu öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…