2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın anneler ve bebişleri :
bu sabah uyandım burnum kanıyordu, kağan kocatepenin sitesinde 21. haftalarda veya ileriki haftalarda diyor benim başladı
sizinde olursa haberiniz olsun merak etmeyin

ben heray düzenli olarak gidiyorum ağdaya
aman gitmesem ne olur acep
sonuçta neyle alıcaksın almak zorundasında
ilk hamileliğimdede gitmiştim düzenli
insan kendini daha iyi hissediyor hem

merhaba kizlar nasilsiniz? her kese hayirli cumalar ve huzurlu saglikli hamislikler bir cogunuz resimlerinizi eklemissin ama nereye???? kasim annelerinin gobis topiyini bulamiyorum da

canım çok çok geçmiş olsun, ben rennie duo surup kullanıyorum midem çok yanınca, bazwn çok zorluyor haklısın, herkese bol bol şifalar

sagol gülüm, heh iste ilk hamileligimde bana doktor onu yazmisti iyi de gelmisti :) fakat simdiki gittigim doktor yazmadi acaba o yazmadan kullansam sakincasi olurmu :S

sanada cok gecmis olsun gülüm. kiz da besinci ayda bunlarin hemen saci mi cikiyor sabahlari cay felan zor iciyom sogutarak anca, sicakken icincee icim alev aliyor
dün gecede sogut süt ictim iyi geldi elhd. sende bi dene iyi gelir insaALLAH

herkeze hayirli bereketli cumalar dilireeem dulariniz kabul ola insaALLAH cici annislerim bebisleri de öptüm yisin onlari tizesi

ayy kizim bana vergimi gelmis ne dun aksam buzdolabina sut koymustum gece saat 1-2 falan. midem yine kotuydu ve gitdim sutu icdim, baya bir rahatladim ozellikle soguk soguk iyi geldi gerci dunden bu yana baya oksuruyorum ama :44: galiba fazla soguktu :93::93: ama olsun rahatladim. demek ki bilincalti yapmisim. hay aklimi seveyim ama doktora bir se demedim gecen hafta gitmisdim o da sormadi zaten

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
benimde bikaç gündür midem çok yanıyor, gerçekten gece uyanıyorum yanmasına,birde bebeğimin kıpırtılarını hissediyorum azda olsa

gunaydin ve hayirli cumalar hanimlar

offf kizlar uykusuzluktan mahvoldum ya gece 3te uyuyabildim don Allah don.neolacak halim bilmiyorum sabahlarida uymak istemiyorum yoksa geceleri uyamiyorum.bende carsiya cikmak istiyorum ama korkuyorum gecenki gibi basim doner diye:18:

"yani çoğu kişi hissediyor, arkadaşlarıma da soruyorum 16-17. haftalar diyorlar o yüzden moralim bozuluyor. ilk bebeğimi düşürdüğüm için bunun hareketlerini hissedememek de ayrıca korkutuyor beni. magnezyum kullanmam gerektiğini ilk defa duydum, çok tşkler canım."

kahvekolikciğim bizim kolayımız bulunmaz ben de ilkini kaybettim şimdide bu oynayınca huzursuz oluyorum acaba rahatsız mı neden oynuyor falan diye:)

aklınıza kötü seyler getirmeyin ltf .. bende hissetmiyorum.. benim bi kuzenim hic hissetmemiş(gayette zayıf bir hamileydi) sağlıklı olsunlar yeter bize..

kocaaa dr yalan dicek diil ya :)
28. haftadan sonra net ve tutarlı olacak dedi :)
bekleyin erkenn :)

yanii...

banada dr 18 den sonra hissetmeye baslarsın ama hissetmezsende sorun yok panik yapma demişti..28 den sonrada düzenli hareketleri takip ediliyor öncekiler tutarsız ve saatleri belirsiz oluyormus..

sen hissetmeye basladın mı?

gündüz tık yok
akşam eve gidip babasını duyunca şenleniyo zilli :)
babacı olcak şimdiden belli :)

herkese günaydın umarım tüm hamiş arkadaşlarım iyisinizdir bu gün 18 + 6 olduk yarın tam 19 haftalık oluyor bebişim kızlar dün akşam hiç abartısız 2 kilo kiraz yemişimdir hayatımda hiç bu kadar kirazı bir arada yememiştim ama birden öyle canım istediki yiye yiye doyamadım bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…