- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.161
Aaaa ne tesadüf bizde 3 temmuzda kemere gidiyoruz 1 hafta tatile ...Neresine gidiyorsun canım?
canım biz daima resort diye bi otele gidiyoruz siz
merhaba kizlar nasilsiniz? her kese hayirli cumalar ve huzurlu saglikli hamisliklerbir cogunuz resimlerinizi eklemissin ama nereye???? kasim annelerinin gobis topiyini bulamiyorum da
canım çok çok geçmiş olsun, ben rennie duo surup kullanıyorum midem çok yanınca, bazwn çok zorluyor haklısın, herkese bol bol şifalar
ayyy canim yaa mide yanmasimi dedin?? evet bende de var, ne yememin onemi yok hem de. ama ara sira oluyor bende ozellikle geceleri, uyuyamiyorum bile, midem de kalkiyor ben ilaclardan sanmisdim. demir ilaci mideye dokunur duymusdum. hmmm demek ki ninelerimizin dediyi gibi bebek sac cikariyor :)ama cok kotuuuuuu
sagol
sanada cok gecmis olsun gülüm. kiz da besinci ayda bunlarin hemen saci mi cikiyorsabahlari cay felan zor iciyom sogutarak anca, sicakken icincee icim alev aliyor
dün gecede sogut süt ictim iyi geldi elhd. sende bi dene iyi gelir insaALLAH
herkese hayırlı cumalar..ya kızlar tansiyon sorunu var bende çok düşük 8 4 şimdi baktımda.bebemden mi acaba bilemedim ya
"yani çoğu kişi hissediyor, arkadaşlarıma da soruyorum 16-17. haftalar diyorlar o yüzden moralim bozuluyor. ilk bebeğimi düşürdüğüm için bunun hareketlerini hissedememek de ayrıca korkutuyor beni. magnezyum kullanmam gerektiğini ilk defa duydum, çok tşkler canım."
kahvekolikciğim bizim kolayımız bulunmaz ben de ilkini kaybettim şimdide bu oynayınca huzursuz oluyorum acaba rahatsız mı neden oynuyor falan diye:)
aklınıza kötü seyler getirmeyin ltf .. bende hissetmiyorum.. benim bi kuzenim hic hissetmemiş(gayette zayıf bir hamileydi) sağlıklı olsunlar yeter bize..
kocaaa dr yalan dicek diil ya :)
28. haftadan sonra net ve tutarlı olacak dedi :)
bekleyin erkenn :)
yanii...
banada dr 18 den sonra hissetmeye baslarsın ama hissetmezsende sorun yok panik yapma demişti..28 den sonrada düzenli hareketleri takip ediliyor öncekiler tutarsız ve saatleri belirsiz oluyormus..
sen hissetmeye basladın mı?
gündüz tık yok
akşam eve gidip babasını duyunca şenleniyo zilli :)
babacı olcak şimdiden belli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?