- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.181
peki babası hissettiğinde sende hissediyomusun..
bizimki hissettiğini söylüyor ama ben hissetmiyorum..
ayy kizim bana vergimi gelmis nedun aksam buzdolabina sut koymustum gece saat 1-2 falan. midem yine kotuydu ve gitdim sutu icdim, baya bir rahatladim ozellikle soguk soguk iyi geldi gerci dunden bu yana baya oksuruyorum ama :44: galiba fazla soguktu :93::93: ama olsun rahatladim. demek ki bilincalti yapmisim. hay aklimi seveyim ama doktora bir se demedim gecen hafta gitmisdim o da sormadi zaten
günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
benimde bikaç gündür midem çok yanıyor, gerçekten gece uyanıyorum yanmasına,birde bebeğimin kıpırtılarını hissediyorum azda olsa
herkese günaydın umarım tüm hamiş arkadaşlarım iyisinizdir bu gün 18 + 6 olduk yarın tam 19 haftalık oluyor bebişim kızlar dün akşam hiç abartısız 2 kilo kiraz yemişimdir hayatımda hiç bu kadar kirazı bir arada yememiştim ama birden öyle canım istediki yiye yiye doyamadım bi türlü
gündüz tık yok
akşam eve gidip babasını duyunca şenleniyo zilli :)
babacı olcak şimdiden belli :)
gündüz tık yok
akşam eve gidip babasını duyunca şenleniyo zilli :)
babacı olcak şimdiden belli :)
kız çocukları babacı oluyo zaten. şimdiden kendini gösteriyor yani.. anne dinlenince daha çok oynuyomuş zaten, basınç azaldığı için. gündüz çalıştığın için fazla kıpırdayamıyodur.. bende hiiiçç hissetmedim daha, hissettiysem de anlamadım:)
Günaydın güzel anneler ve bebişler Rabbim hepimize Hayırlı Cumalar nasip etsin...
bende ağda yaptırmıyorum özel bölgeme hamile kaldığımdan beri kasarım kendimi diye korkuyorum napcam bilmem :s
doktorum yok bi zararı 6yaptırabilirsin dedi ama ben tedirginim işte..
biz bgn kuzucumla halasına gidicez inşaallah sağ salim gidip geliriz
hepinizi çok çok öpüyorum tekrar Hayırlı Cumalar diliyorum :)
ben yaptırıyorum ağda ama daha dikkatli küçük parçalar halinde ve yavaş yapmaları lazım
tüylerim hamilelikte daha hızlı uzuyor göbek bölgemde biraz tüylendi erkek bebek annelerinde böyle oluyormuşş..
benimki bir kız
ve göbek maymun kıvamında
kızlar merhaba,
doktordan geldm bende kızm ii çok şükür 19+2 deyiz benim biraz sorunlarım var ama ayaklarım çok şişmeye başladı ve bacaklarımda ağrılar birde midem çok ekşiyo ilaç yazdı doktor bakalım 5 hafta sonra tekrar gidicez şeker yüklemesi ve aşıyı 5 hafta sonra dedi sizler nezaman yaptıracaksınız ?
kiz simdi nerden bulcam elmayi :) ama yarin pazar var bi oraya bakarim birde kizimda hamisken doktor bana rennie diye bir surup yazmisti acaba aynsini yine kulansam mi??? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?