2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu ayin 15den beri bende hissediyorum kizlar dune kadar baya guzel hissediyordum ama dun gun boyu hissedemedim sanki.bugun yine azda olsa kendini belli etti kucuk askim sukurler olsun.

sanırım birçoğumuz aynı olsada farklılıklar yaşayanlarımızda var.sizler mide rahatsızlıkları bense çok şiddetli derecede romatizma ağrıları çekiyorum.bu fakat sadece kollarımda oluyor.ne sağıma ne soluma dönüp yatamıyorum.kollarım yukarda sırtüstü pozisyonda uyuyabiliyorum ancak ((malesef şişmelerim erken başladı(( uyuşmalar erken başladı:18: zor günler yaşadığım bir gerçek fakat her ne olursa olsun bir kere kıpırdadığı zaman tüm dertlere değiyor..hiç önemli değil bebeğim sen yeterki sağlıklı ol diyorum hep içimden şu an 21 haftalık oldum.özellikle dün oldukça yoğun kıpırdamalar oldu allah hepimizin yavrularına ve bizlere sağlık sıhhat nasip etsin inşallahhhhhhhhhh .zaman çok hızlı akıyor ..bebeklerimizi kucaklarımıza alıcağımız günümüz çok yakın ..tüm bebişşlerimizi öpüyorum

hahaha canim desene dün gece ikimizde sütümüzü likirdadik rahtladik evet dikkat et asiri soguk olmasin ama soguk olcak :) ortasini bul iste bende dün dayanamadim aradim doktora sordum bana gabiskon diye birsey söyledi onu kulan diye ama almadim sütle bakim idare etcem :)

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
benimde bikaç gündür midem çok yanıyor, gerçekten gece uyanıyorum yanmasına,birde bebeğimin kıpırtılarını hissediyorum azda olsa

gülüüüm sende sütt ic ama asiri soguk olmasin hee dikkat et :))

masaALLAH masaALLAH ama kiz genede frenle sonra dokunmasin

gündüz tık yok
akşam eve gidip babasını duyunca şenleniyo zilli :)
babacı olcak şimdiden belli :)

kız çocukları babacı oluyo zaten. şimdiden kendini gösteriyor yani.. anne dinlenince daha çok oynuyomuş zaten, basınç azaldığı için. gündüz çalıştığın için fazla kıpırdayamıyodur.. bende hiiiçç hissetmedim daha, hissettiysem de anlamadım:)

erkek çocukları da anneci oluyo o zaman..benim oğluşumda anacıına bağlanır artık hareketler akşam yatınca daha çok belli oluyo cnm hele ben sırtüstü yatıyorum seğirmesini bile görüyorum.bi de kızları biraz daha geç oynuyo diyolar bilmiyorum tabi genede..ama bi hissettt çok güzel bi duyguuuuben karnıma bakıyorum oynarken eşimde bana

ben yaptırıyorum ağda ama daha dikkatli küçük parçalar halinde ve yavaş yapmaları lazım

tüylerim hamilelikte daha hızlı uzuyor göbek bölgemde biraz tüylendi erkek bebek annelerinde böyle oluyormuşş..

kızlar iyiki bu topiğe dahil olmuşum harikasınız hepinizde :79: bütün belirtilerimiz aynı gidiyor,mesela ben 2 gündür sıcak bişy yiyemiyorum, midemde ateş topu var gibi, varsa yoksa karpuz , kavun , kiraz, kayısı, yoğurt, limonata, bunlarla yaşıyorum 2 gündür, yakında midemi bozabilirim :) normalde hiç soğuk su içmem , resmen buz yiyorum kıtır kıtır, bugün topiğe bakıym dedim, çoğu arkadaş ben gibiymiş, demekkki normalim eşim yemek yerine oturup 1 kilo meyve yediğimi görünce ''senin normal bi ayarın yok '' diyor :86: bir de geceleri uykum bölük pörçük oldu, eskiden kafamı yastığa koyduğum gibi uyur, sabah uyanırdım, artık 10 kez uyanıyorum, karnımın üstüne yatamıyorum, yan yatınca da bazen kolum uyuşuyor sanırım üstüne yatıyorum, sıcaklar da başladı...
isim seçeneklerim arttı , batu , can şimdiki favorilerim

Hayırlı Cumalar.

Bizim bebiş tamamen anneci olacak demek ki! Babası varken tekmelemedi henüz. Dün teyzesiyle konuşurken tepik attı ki ben yerimden hoplayacaktım. Noluyoruz dedim. Demek ki bizim kız annesini ve annesinin kardeşi gibi sevdiği arkadaşlarını çok sevecek. Ben yerim onu.

Ağda meselesine gelince kızlar dünkü kanamam ondan mıydı bilmiyorum, daha önce çok kez ağda yaptırdım ama hiç öyle bir şey başıma gelmedi. Çok şükür devamı gelmedi. Bugün de yolculuğa çıkacağız. Korkuyorum biraz. İnşallah bir şey olmaz. Ağdadan başka bir yöntem bulabilsem onu uygulayacağım ama kendimi en çok ağdadan sonra temiz hissediyorum. Bir de zaten ben eğilemiyorum. Göbeğim gittikçe büyüyor. Mecburen ağda yaptırırım diyorum. Doğumdan sonra lazeri araştıracağım. Kesin çözüm en iyisi.

kızlar merhaba,
doktordan geldm bende kızm ii çok şükür 19+2 deyiz benim biraz sorunlarım var ama ayaklarım çok şişmeye başladı ve bacaklarımda ağrılar birde midem çok ekşiyo ilaç yazdı doktor bakalım 5 hafta sonra tekrar gidicez şeker yüklemesi ve aşıyı 5 hafta sonra dedi sizler nezaman yaptıracaksınız ?

benim de 2 temmuzda cnm yüklemem
şeker yüklemesinden sona artık test mest yok
doğumu beklicez dedi
offf şaka gibi yaaa
kaç hafta olduk maşallah hepiciğimize

Mide yanması şikayetlerini okudum sabahleyin sevgili arkadaşlarım ,çok şükür dedim bir şey yok bende:)Ama ne oldu bilin bakalım:)Öğleye kalmadı başladı mide yanmalarım:)Az önce bir şeyler atıştırayım diye kalktım bayılayazdım üstüne,elim ayağım titremeye başladı korktum.
Nazar değirdim herhalde kendime:)Şaka maka da zor bir süreç zor olduğu kadar heyecanlı:)Allah yardımcımız olsun:)Seviyorum sizleri...

selam arkadaşlar nasılsınız
ben nerdeyse bir haftadır bakamıyorum buralara ev dandini bi görseniz bi taraftan diğer evin tadilatıyla uğraşıyoruz bi taraftan bu evde yıkanıcaakları yıkayıp ütülüyorum falan derken zaman geçiyor bide azmanımız var evde ondan fırsat bulamıyorum
bebişler kendini baya belli etmeye başlamış hareketleri hissedilmeye başlamış demek maşallah bizimkini ben pek hissedemiyorum sanki çok belli belirsiz kızımda bu zamanlarda uykumdan uyanıyodum bu hiiç varmı yokmu belli değil :)) ultrasonda bakınca yerinde durmuyo ama ben hissedemiyorum eşimde ilk doğum sezeryan kesildiği için net hissedemiyossundur belki dedi haftaya gitcez dr bakalım ne dicek dr amcası :))

kiz simdi nerden bulcam elmayi :) ama yarin pazar var bi oraya bakarim birde kizimda hamisken doktor bana rennie diye bir surup yazmisti acaba aynsini yine kulansam mi??? :44:

bu günlerde doktora gidecektin gittinmi canım doktora sorman daha iyi ama daha önceki hamileliğinde kullandığına göre birşey olmazdır heralde yeni bir ilaç kullanmak yerine kullanmış olduğuna devam etmek daha mantıklı geldi ama yine sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…