- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.201
Mide yanması şikayetlerini okudum sabahleyin sevgili arkadaşlarım ,çok şükür dedim bir şey yok bende:)Ama ne oldu bilin bakalım:)Öğleye kalmadı başladı mide yanmalarım:)Az önce bir şeyler atıştırayım diye kalktım bayılayazdım üstüne,elim ayağım titremeye başladı korktum.
Nazar değirdim herhalde kendime:)Şaka maka da zor bir süreç zor olduğu kadar heyecanlı:)Allah yardımcımız olsun:)Seviyorum sizleri...
benimki bir kız
ve göbek maymun kıvamında
acaip ruyalar gormektayiz ha su siralar valla seninkide cok iyiymis he yuba Rabbim hayirlara isaret etsin.bende gecenler bir ruya gordum bebegimi rahimden cikarim seviyorum sonra yerine sokmaya calisiyorum ama yapamiyorum amaninnnn nasil korkmusum bagirarark uyandim:18:
cinsiyetine taktik su siralar, gunler bir turlu gecmiyor yatip kalkip merak ediyoruz ya ondandir canim benim
bende geçenlerde gördüm bi rüya.oğlum oluyomuş ama çok güzelmişş.isim koyuyorum ben sonra yusuf eymen diye.bi gün önce eşimle konuşmuştuk ama ondan gördüm heralde
bilemiyorumm cnmm:26:
acaba kıllımı olacak ki yoksa kızışınn :))
kullandığın ürünlerdendir belki ne sürüyosun göbüşüne ben sadece bebe yağı sürüyorumm besliyoo bide ama sürmediğim yerlerdede eskiye göre daha çabuk çıkıyoo..
günaydın anneler ve bebişleri :
bu sabah uyandım burnum kanıyordu, kağan kocatepenin sitesinde 21. haftalarda veya ileriki haftalarda diyor benim başladı
sizinde olursa haberiniz olsun merak etmeyin
kızlar içinizde kalsiyum alan varmı doktor verdi kramplar için ama sormayı unuttum süreklimi içecem diye çiğneme tableti şekilnde???
canım doktorum banada verdi belli bir zaman demedi ben bitene kadar kullancam işte
seninkide çiğneme tableti şeklindemi cnm tadı kötümü ayy hiç sevmemde ilaç içmeyi bide çiğnemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?