2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Bir anımız bir anıma tutmuyor gerçekten dün ben öyle oldum Allahtan yemeğim hazırdı hemen oturup yedim yoksa hiç hazırlamaya halim kalmamıştı geçicek inşallah bu günler geride kalacak kucağımıza alınca hayırlısıyla hertürlü olumsuzluğu unutacağız ben panik atağım çoğalacak diye korkuyordum ama aksine bebeğim beni daha dirençli daha özgüvenli yaptı artık panik atak korksun benden

herkese hayirli cumalar hanimlar dun yazacaktim unuttum acayip bi ruya gormustum gecen gece.

su siralar bebegemi hissetmemeye taktigim icin ruyama girdi sanirim. ruyamda asiri bi sekilde yemek yiyorum ve doymuyorum neredeyse yiye yiye patliyacagim. annemle doktora gidiyoruz yanimda kuzenimde var. doktor beni gorur gormez cinsiyete bakacaktik senin degilmi diyor ben asil sorunu unutuyorum evet diyorum. yatiyorum yataga doktor basliyor scan yapmaya cocuk bir kipirdiyor ki tekmelerken cok ama cok kucuk o iki ayagi karnimdan disari cikiyor ( hani su bi avatar fotografi varya kadinin gobusunde cocugun ayagi belli onun gibi ama benimkinin ayaklari 1 cm kadar minicik)
bir birini cikariyor bi digerini. doktorda ultrason isinlari rahatsiz etti galiba cok asiri kipirdadi diyor ama onun o ayaklarini gormek beni cok mutlu ediyor. derken cinsiyete gelecegiz ben uyaniyorum neredeyse aglicam ruyam kesildi diye tekrar uyuyorum ruya devam ediyor.( sanirim bu sirada ben ruya ile gerceklik arasinda gidip geldigimden uyandigimi saniriyorum) doktor bu sefer elinde kalp sesi dinleme cihazi ile geliyor ve bebegin kalbini dinliyor . annem ve kuzenim cok mucizevi buluyorlr ve cok mutlu oluyorlar tabi bende ama aklim hala cinsiyette. tam o sirada ben yine uyaniyorum yada uyandigimi saniriyorum . ama cok sukurki ruya devam ediyor yine. artik ayaktayim ve cinsiyetini ogrenemeyecgim diye uzulmekteyim. doktor yaklas bakim bana diyor ve karnimdan cocugu alip elime veriyor. bende bir telaski sormayin cocugu nasil tutacagim diye. dogru tutuyormuyum diye soruyorum evet gayet iyi tutuyorsun diyor doktor. ama cocugu hickirik tutuyor yok ben iyi tutamadim bu cocugu diyorum tersini cevirip sirtini sivazliyorum(sanki gazi var hickirik sirt sivazlamayla gecermis gibi).

sonra doktora diyorumki bu daha 20 haftalik hamileyim erken degilmi daha karnimda durmasi lazim diyorum eee cinsiyetini baska nasil ogrenecektik diyor. o kadar heyecanin icinde cocugun cinsiyetini unutmusum. once saclarina bakiyorum babasi gibi esmer. teni benimki gibi beyaz ve erkek bir bebek. ben kiz bekliyordum ama su an icimde oyle bir sevgi varki hic farketmezmis diyorum doktora ve bebegi karnima geri koyuyyoruz.

velhasil kelam ben kendimce yorumlamadim bu ruyayi ama yazarken bi anda aklima geldi ben bu cocugun cinsiyetini sanirim dogumda ogrenecegim.

Son düzenleme:
acaip ruyalar gormektayiz ha su siralar valla seninkide cok iyiymis he yuba Rabbim hayirlara isaret etsin.bende gecenler bir ruya gordum bebegimi rahimden cikarim seviyorum sonra yerine sokmaya calisiyorum ama yapamiyorum amaninnnn nasil korkmusum bagirarark uyandim:18:

cinsiyetine taktik su siralar, gunler bir turlu gecmiyor yatip kalkip merak ediyoruz ya ondandir canim benim

bende geçenlerde gördüm bi rüya.oğlum oluyomuş ama çok güzelmişş.isim koyuyorum ben sonra yusuf eymen diye.bi gün önce eşimle konuşmuştuk ama ondan gördüm heralde

benimki bir kız
ve göbek maymun kıvamında

bilemiyorumm cnmm:26:
acaba kıllımı olacak ki yoksa kızışınn :))

kullandığın ürünlerdendir belki ne sürüyosun göbüşüne ben sadece bebe yağı sürüyorumm besliyoo bide ama sürmediğim yerlerdede eskiye göre daha çabuk çıkıyoo..

kesinlikle canim kafam resmen orda ve cok etkiliyorum kendimi az kaldi diye sabrede sabrede cabir tasi oldum

bende geçenlerde gördüm bi rüya.oğlum oluyomuş ama çok güzelmişş.isim koyuyorum ben sonra yusuf eymen diye.bi gün önce eşimle konuşmuştuk ama ondan gördüm heralde

sanirim bendede ayni etki var her dakika cinsiyetini konusuyoruz dogal olarak ruyalarim ona gore sekilleniyor.

hamileydim sanırım 11 hafta civarında rüyamda düzgün beybana bak oğlun olacak buda pipisi demişti net bir şekilde gülüyo bebeğim ultrasonra pipisinide görüyorum benim rüyalarım hep düz çıkar 3-5 gün gittiğimizde kız dediğinde demek hamilelikte ters çıkıyomuş demiştimm ama düzmüş oğlum bize şaka yapmak istedi sanırım..

hamilelikte gördüğünüz rüyalarınızı önemseyin kızlar..

bi de erkek bebek anneye güzellik verirmişş.kız da anneden alırmışya güzelliğini..ne zaman ne zamannn

Son düzenleme:
berx online olmayan uyenin ismine tikla oradan profil bilgilerine girebilirsin canim.

valla ben hayatimd aiki kere sacimi boyattim oda genc kizken sonra biraktim ama simdi saclarimda beyazlar basladi baya oldular onumdeler gordukce moralim bozuluyor dogumdan sonra simsiyah yapicam sacimizaten saclarimda cok dokuluyor hamileliktenmi tiroidtenmi artik nedense bir ara duzelmis gurlesmisti simdi hergun avuc,avuc topluyorum saclarimi yerlerden yataktan.
bende simdi dus aldim temizlendim paklandim biraz evimi toparlayacagim yemek yapacagim gozumde buyuyorlar.aksama arkadasa gidecegiz dedesi vefat etmis.

bizde oyle yubacigim cinsiyet, isim,elbise, hazirlik herseyi konusuyoruz ondan oluyor ruyalar ondan

kızlar şimdi doktordan geldim.oğlum olacakmış büyük ihtimalle.pek kıpır kıpırdı ama tansiyonum düştü yine ankarada havalar iice ısındı.ama yarın gidioruz zaten memlekete denize gircez oğlumladoktora kızdım biraz 5gün rapor istedim vermedi.kendi kuralları varmış ama bizde sıkıldık zaten dersde yok allahtan dahiliye doktoru halimi görünce(tansiyonum düşmüştü)hemen verdi saolsun.kızlar ara ara girerim ama giremezsemde hepinize ii tatiller kendinize ve bebişlerinize ii bakın

benimde çıktı beyazlarım yaa önümde var bikaç tane..saçlarımda uzadı ama kırık kırık.önce boyatcamm sonra kısa kestircem değişik olur hemm

bebe yağı&bepantol
amannn kıllı kızımmm yazık kıyamammm

günaydın anneler ve bebişleri :
bu sabah uyandım burnum kanıyordu, kağan kocatepenin sitesinde 21. haftalarda veya ileriki haftalarda diyor benim başladı
sizinde olursa haberiniz olsun merak etmeyin

Evet dün aynı şekilde benim de başımageldi, hem de tam alışverişmerkezinden çıkmak üzereyken ve tek başıma araba kullanırken
Neyseki hemen öncesinde sol gözüm sulandığı için kenara çekip aymadan gözüme bakmaya çalışmıştım
O esnada elime kan damlamaya başladı, yanımda malesef peçete de yokmuş ben de panikle ne yapacağımız bilemedim
Kapıyı açıp yere eğildim aksın diye, geçen tüm arabalar bana bakıyordu
Son anda aklıma bagajdaki açılmamış paket geldi de inip aldım, silindim ve biraz tampon yapınca geçti
Evde olsa insan hiç dert etmez de, beni işte çok fena bi durumda yakaladı
Neyse daha kötüsü de olabilirdi, anayola çıkmış, yoğun trafiğin içinde gidiyor da olabilirdim
Rabbim korudu çok şükür, hemen öncesinde gözüm sulandığı için şanslıyım...

kızlar içinizde kalsiyum alan varmı doktor verdi kramplar için ama sormayı unuttum süreklimi içecem diye çiğneme tableti şekilnde???

ya herkes öğrendi cinsiyeti bi biz göremedik saklıyor bizimkisi
farketmez tabi sağlıklı sıhatli olsunda ama insan bişeyler almak istiyor karnımda oynayınca oğlum uyandı yada günaydın kızım falan demek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…