- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.221
bu günlerde doktora gidecektin gittinmi canım doktora sorman daha iyi ama daha önceki hamileliğinde kullandığına göre birşey olmazdır heralde yeni bir ilaç kullanmak yerine kullanmış olduğuna devam etmek daha mantıklı geldi ama yine sen bilirsin
günaydın arkadaşlar, nasılsınız, forumumuz dün çok sakin miş.. biz bebişimle gezip duruyoruz iki gündür:) dün arkadaşlarla görüştük. akşamda eşimle konsere gittik tepindik biraz.. ayaklarım şişmiş, belim ağrımış birazck.. ama yinede sabahın köründe kalktık.. sabahları geç saate kadar uyumak istiyorum bende ya.. şu huyumdan nefret ediyorum sabah 7,30 dikiliyorum ayağa..
gunaydınnnn anneler...
bı kacgundr bakıp kacıyorm fırsat olmadı... bgn 3 te dr kontrolumz var bı ay gecmışş oyle boyle ecmezdıyodum gecn ay.. cok heycanlıym pamuk kızımızı gorucez babasıyla .. hayrlı haberlerle ınsallah..
ahh kızlar ben de anlatayım kaçta kalkdığımı
saat 10-11 hatta bazen 12 de kalkıyorum.. erkende kalksam yataktan kalkıp salona gelip yatıyorum hiç bişey değişmiyor sadece mekan değişiyor.. sürekli yattığım için zaman geçmiyor..nekadar geç kalkarsam okadar iyi geliyor, günün yarısı geçmiş oluyor... bazen uyusam kasım ayında uyansam zaman çabucak geçiverse diyorum....
iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz?
bende sabahlari erken kalkanlardanim ama daha sonra geri yatip 11de kalkiyorum bazen,herzaman degilbugun alisverise ciktik haftalik, carsida dolasirken mothercare ugradik baya indirim vardi herseyde cinsiyet belli olmadigi icin birsey almadim kiyafet bolumunden ama kendime 1 paket hastane kilodu aldim kullan atlardan paketin icinde bes tane var.biberonlarda indirim vardi aventlerde neredeyse yari fiyatina setini aldim sarimsi olanlardan cok sevindim ucuza,kaliteli mal aldigima.bugun kucucuk seyler mutlu etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?