2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

yok canim haftaya insaALLAh gidecem ama ilac kulanmak istemiyorum dogal yöntem buldum soguk süt :)) ictigim zaman iyi geliyor onla devam edicem insaALLAH ilaca gerek kalmaz mende

Hepinize günaydın olsun:)Her şey gönlünüzce güzel olsun:)
Bir şey soracğm,sabahları kalktığınızda ellerinizde ve ayaklarınızda haff şişmeler ve sızı hissediyor musunuz?

günaydın arkadaşlar, nasılsınız, forumumuz dün çok sakin miş.. biz bebişimle gezip duruyoruz iki gündür:) dün arkadaşlarla görüştük. akşamda eşimle konsere gittik tepindik biraz.. ayaklarım şişmiş, belim ağrımış birazck.. ama yinede sabahın köründe kalktık.. sabahları geç saate kadar uyumak istiyorum bende ya.. şu huyumdan nefret ediyorum sabah 7,30 dikiliyorum ayağa..

Günaydın canım,

Ne güzel eğlenmişsinizdir...Bende normalde çalıştığım için erken kalkıyorum..Hafta sonu uyumayı hayal ediyorum ama alışkanlık heralde yine sabahın köründe cin gibi oluyorum...Sonra kendimi uyumaya zorluyorum bu seferde kalkınca aptal gibi oluyorum...Garip bişeyim işte...

ayy ne güzel eğlenmişsin ben dışarı çıkmaya bile korkuyorum.bu arada bendehep sabah erkenden kalkıyorum hamile kaldığımdan beri ama maşallah iki gündür 9 u buluyor kalkmam bu bile bir gelişme benim için

bende 1 haftadır işsizim.. ama eşim için yinede erken kalkıyorum ona kahvaltı filan hazırlıyorum.. hep erken kalkmanın verdiği bi alışkanlık galiba, biraz da huy... üniversite 2. öğretim okumuştm, gündüzleride çalışıyodum, yani evden sabah 7 de çıkıp gece 11 degeliyodum, haftasonu pert oluyodum tabii ama tatil günümde bile 7 de kalkıyodum.. sabahları geç saatlare kadar uyuma huyum yok maalesef, sabah 5 te bile yatsam 8,30 - 9,00 u geçmez...

çok güzel eğlendik gerçekten.. eşimle aramız naneliydi bikaç haftadır, aşk tazeledik akşam:) deniz kenarında yürüdük, bebişimizle ilgili hayaller kurduk.. sevdiğimiz şeyleri yedik içtik.. sonrada konserde oynadık, dans ettik.. güzel di yani

gunaydınnnn anneler...
bı kacgundr bakıp kacıyorm fırsat olmadı... bgn 3 te dr kontrolumz var bı ay gecmışş oyle boyle ecmezdıyodum gecn ay.. cok heycanlıym pamuk kızımızı gorucez babasıyla .. hayrlı haberlerle ınsallah..

ayy negüzel.. ende çok heyecanlıyım kontrolümün olduğu gün:) bide sabah erken saate alıyorum gece doğru düzgün uyuyamıyorum..
senin detaylı mı var yoksa? 22 hafta gördüm sanki aşağıda?

herkese merabalar topikte meysanur ve benden başka kimsecikler yok herkez haftasonu moduna girmiş anlaşılan bu gün küçük bebişim 19 + 2 oldu gece bi türlü uyuyamıyorum bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum annesini tekmeleyip duruyor gece vakti bile o kadar hareketliki

Günaydın kızlarrr :)))
Bende sabah erkenci olanlardanım 7.30da ayaktayım eşime kahvaltı hazırlıyorum
tabii bizde bebişimle yiyiyoruz bu arada
benimde pazartesi kontrolum var inşaallah...
kontrolu olan arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşaallah

ahh kızlar ben de anlatayım kaçta kalkdığımı
saat 10-11 hatta bazen 12 de kalkıyorum.. erkende kalksam yataktan kalkıp salona gelip yatıyorum hiç bişey değişmiyor sadece mekan değişiyor.. sürekli yattığım için zaman geçmiyor..nekadar geç kalkarsam okadar iyi geliyor, günün yarısı geçmiş oluyor... bazen uyusam kasım ayında uyansam zaman çabucak geçiverse diyorum....

ay ayni ben!

iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz?

bende sabahlari erken kalkanlardanim ama daha sonra geri yatip 11de kalkiyorum bazen,herzaman degilbugun alisverise ciktik haftalik, carsida dolasirken mothercare ugradik baya indirim vardi herseydecinsiyet belli olmadigi icin birsey almadim kiyafet bolumunden ama kendime 1 paket hastane kilodu aldim kullan atlardan paketin icinde bes tane var.biberonlarda indirim vardi aventlerde neredeyse yari fiyatina setini aldim sarimsi olanlardan cok sevindim ucuza,kaliteli mal aldigima.bugun kucucuk seyler mutlu etti beni

ayy valla ne güzel sen almaya başlamışsın bişeyler bizim cinsiyetimiz belli ama ben sadece bi çıtçıtlı badi aldım arkadaşımda ilk hamile olduğumu öğrenince çıtçıtlı badi çorap ayakkabı getirmiştisiz anlattıkça hevese geliyorum ama 7 ay dolsun öyle alayım diyorum bi yandanda...rabbim hepimizi sağlıklı çocuklar kolay doğumlar nasip etsin inşş

canim mothercare sitesinde biberonlarin linki varsa gönderebilirmisin acaba inceliyim biraz? burada mothercare yok malesef ve ben onun ürünlerini cok begeniyorum. agustosta türkiyeye gidicem fakat türkiyede de mothercare cok pahali. en ucuz ingilterede ve mothercare den sirf yüklü bir alisveris yapmak icin eylül gibi ingiltereye gitmeyi düsünüyorum. görümcemde londrada yasiyo zaten. ziyarette olur hem. bende bugün bebisime H&M den bi iki body aldim. kendimede hamile bölümünden kot pantolon ve bikac gömlek aldim :)

Son düzenleme:
tüm annelerımıze hayırlı sabahlar

arkadaslar bızim sayfamız neden bu kadar az ılerlıyo cvplar zor gelıyo burası gercekten bılgı edınmek ıcın bırbırımızın duygularını ıfade etmek ıcın yardımcı olabılmek cok cok güzel bı site ama nedense ılerleyemıyoruz

Günaydın herkese :)))
evet arkadaşım haklısın bizim sayfamız az ilerliyor
Ekim anneleri sayfası çok aktif..
bir ara bizimde iyiydi ama sanırım bide haftasonları herkes gezmede eşinle ailesinle vakit geçiriyor ondandır herhalde...
Herkese bebişlerinle ve eşlerinle iyi pazalar olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…