2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yanii evet öle ekım annelerı dığer annelre bile yardımcı oluyorlar söledıklerıne cvp verıyolar bız nıye ılerleyemıyoruz.bende acık sölemek gerekırse cok gırmıyorum ılk baslarda gırıyodum bakıyodum fakat bişe soruyorum bılgılenmek amaclı cvp gelmıyo ınsan gercekten moral arıyo ben bı kac sey sordum doğru düzgün cvp alamayınca daha bişe yazmak ıstemedım böle geri cekenler oluyo kendını oysa bırının yaşadığı diğerıne ders oluyo

benimde başlarda öle oldu soru soruyorum aa bakıyorum kimseden cevap yok :)))
bende ekim annelerine sorayım bi dedim aaa 10 kişiyi geçik cevap aldım :)))
ama son zamanlarda bizim kasım annelerinde de baya güzel sohbetler oluyor hafta sonu durgunuz sadece ilerledikçe dahada artar sohbet koyulaşır inşaallah...

inssaşllah olur cnm senın bebeğinin cınsıyetı bellı oldumu bebeğinin cınsıyetı bellı olan var mı? arkadaslar

Son düzenleme:

sabah sabah patlattım kahkahayı. demek ki hissedince de acaba rahatsız mı diye düşüncez ha doktorum kızar diye başka doktora gittim oğluşumu gördüm içim rahatladı. hemen hissedeceksin diye bişey yok dur bakalım dedi, kiloyla da alakası yok dedi. artık paniklemeden beklemeye karar verdim. bu ne yaaa? idrar testi pozitifse aman betalar düzenli artacak mı, kese var mı, kalp atışı var mı, ikili, üçlü, kımıldadı kımıldamadı hep stres hep stres yaw. doğursak da rahat etsek artık

teşekkur ederim size bişe sorucam siz bu ıkılı üçlü testi nasıl yaptırdınız

ben ikiliyi 13. haftada yaptırdım çok şükür temiz çıkmıştı, doktorum gerek yok ama istersen bide AFP baktıralım dedi kan verdim bende. çok şükür oda normal çıktı. 3lü test için sadece kan verdim yani.

selam cnm
iyi valla nil hanım ve tepikleri ile hayat geçio işte :)
siz nasılsınız

iyiyiz canım noolsun dinleniyoruz. efe bey tepiklemiyo beni ama iyi olduğunu öğrendim ya olsun :) bi doğsun ben tepikleyeceğim onu bakalım anneyi strese sokmak neymiş

erken daha hayatım sizin için
ben net olarak 1 haftadır hissediorum ve USG ye göre 23. haftadayım.
Babamız ilk defa bu sabah hissetti mesela
tutarlı değil hareketler daha erken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…