2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım öncelikler hayırlı olsun

sevdebilgecim senin eskiden METFORMİN i 27 gün kullanıp hamile kaldığın yazıyı okudum. subatta öğrenmissin PCOS olduğunu. kan değerlerinden biraz bahsedermisn yani hamile kalmdan önceki PCOS lu ikenki.

buna çok ihtiyacımız var senin gibi hamiş kalmak istiyorum ben de hemen

evt evt okudum videoları izledim kıyaslama yapmayın sonuçta anne baba yapısı bile etkiliyor diyor. inş cnm inş benim de biraz tedirginliğim gider. Cuma akşamı güzel haberlerle geleceğim inşş.

kızlar slmmmm
ben bugün hiç giremedim yaaa.ne güzel muhabbetler olmuş.ya bende bebeğimi hissedemiyorum tam annem sen çok hareketliydin diyo,ama eşim anne karnında hiç hareketli deilmiş kayınvalidem öyle diyo.bende böle tepiklerini duysam var ya dünyalar benim olcak...

cnm ben de bir kaç şey söylemek istedim bnm polikstik over değildi ama ben de ilk bebişlerimi düşürdükten sonra saçma sapan bir hastalığa tutulmuştum vucudum kendini hala hamile sanıyordu göbeğim büyüyordu süt gelmeye falan başlamıştı doktorum bu durumda hamile kalamazsın rahimde kalınlaşma görüyorum bu psikolojiyi atmazsan hamile kalman çok zor demişti ama ben çok geçmeden rabbime şükürler olsun rabbim evladımızı bize bağışlasın hamile kaldım o yüzden bence herşey dualarda gizli. Senin için dua edeceğim en kısa zamanda sen de kalırsın inş rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Sen de bizim gibi kafayı yemiş anneler için dua et olur mu bizler de sağ salim kavuşalım inş

bence tepikler için saatlerin bile kalmış olabilir:))) heran mutlu haberi verebilirsin

ayy canım ağzından bal damlıyo desemarada bişiler oluo sanki ama işte insan ister istemez endişeleniyo bakalım tepikleri duyduktan sonra endişelenecek ne bulcaz

ooo endişelencek o kadar çok şey varki ya valla bak endişelenecek bişi yok aslında benm şahsen tek problemim iç geçmeyen vajinite bağlı zonklamalarım onlarla yaşamaya alışsam tadını çıkaracağım ama ne mmkün...:2: neyse tek sorunum bu olsun diyorum ama bir yanımda şöyle endişesiz bir hamilelik geçirsem ahh ah diyor

valla bendede o şekilde sızlamalar var doktor her seferinde normal diyo ben her sferinde endişeleniyorum

canım benim çok teşekkür edrim. dualarınızı bekliyorum. okadar çok istiyorum ki beni kim nasıl anlar bilemiyorm. dün kasıklarım ağrıdı sanki hamiş belirtilri sanıdm. bugün kırmızlar bana merhab dedi.. bu arada benim adetlerim de düzenli çok şükür.
adetin 3 cü günü yapılanlar
PROLAKTİN:30.15 refarans aralığı 5.18-26.53)
TESTOSTERONE: 0.45 refarans aralığı0.09-1.3)
TESTOSTERONE FREE :1.9 refaranslar ovulating :0.0-4.1
oral contraceptives :0.3-2
postmenopausal:0.1-1.7

adetin 21.günü yapılanlarROLAKTİN STRES KAYNAKLI YÜKSEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜLEREK TEKRAR ÖLÇÜLDÜ BU SEFER PROLAKTİN :45.21 ÇIKTI
PROGESTRON:0.2
TSH:3.38 REFERANS ARALLIĞI0.35-4.94)

yapılan ultrason da da ne kist ne de olumsuz herhangi bir şey gözükmedi. artık kistin yok dedi buradaki doktor. yumurtalıklarında normal boyutlar diyor.a normal bir durum yokmuş ultrasonda

benim sorunum prolaktinimin yüksek olması ve bunun yumurtlamamı sıfırlaması (( prolaktinin düşmesi için ilaç(DOSTİNEX) kullnıyorum 4 hfata daha kullanacam...moral gerçekten çok öenmli bazen sabahtan akşama kadar sadece araştırma yapıyorum netten bu konu ile ilgili.Akşama dışarda yemek mecburen:))eşim Allah tan çok anlayışlı

benim gibi olup hamiş olan var mı tanıdıklarınız ....lütfen yardımlarınızı bekliyorum

((KUSURA BAKMAYIN BAŞLIĞINZLA İLGİSİ OLMAYAN BİR YAZI OLDU:18::18::18::18:))

valla bendede o şekilde sızlamalar var doktor her seferinde normal diyo ben her sferinde endişeleniyorum

aynen ya o normal diyor ben yok enfeksiyona çevirir mi yok su kesesini patlatır mı yok bakteriyel bişi olur mu adamı kanırtıyorum adamın tek dediği kafana takma gecicek ..ama geçmesi gereken birşey bu kdr fitile anlamıyorum niye geçmiyor snrm benm de sonuna kdr böyle gidecek bebiklerimize bişi olmasın da sorun yok

canım sorunun hakkında hiç bilgim yok ama preg arkadaşımın dediği gibi dua et bol bol bende sana canı gönülden dua etcem.bende 9 ay korunmadım.olmadı.her ilişkiden sonra acaba bu sefer hamile kaldım mı diye düşünüyordum. kafama çok takıyordum tatilde ailemin yanına gittim.15 günlüğüne kafamı dinledim birde kocişi özledim geldiğimde direk hamile kaldım.yani çok fazla kafana takmamaya çalış zor biliyorum ama rahat ol bebeği biraz kafandan atmaya çalış...

canım bol bol su iç enfeksiyonu önlüyo çünkü.bana doktorum ağrım var diye idrar tahlili yaptı şükür temiz çıktı.emin ol suya borçluyum

canim sen hangi ulkedesin?
evet mothercarin urunleri cok guzel gercekten nasip olursa indirime girdikce herseyimizi oradan almayi dusunuyoruz.
gorumcen londranin neresinde gulum?

biberonlarin adresini ekleyeyim ama sitede aventerde indirim gozukmuyor ben magazadan aldim galiba tum magazalarda yok belirli yerlerde sanirim.

mothercare uk uzantili sitesine girip feeding bolumunde bottlelara bakacaksin orada bir suru markanin biberonlari var.
ben avent newborn starter seti aldim tatlim.

Son düzenleme:
biz bugun cok eglendik bizim buradaki Turkler kermes duzenledi ayrica erkekler futbol maci yapti.cok takim vardi birinci gelen kupa aldi

yedik ictik gun boyu havada cok sicakti Allahtan agaclar vardi golgede oturdum.hafif yuruyusler yaptim cok iyi geldi acik hava ama gunesmi carpti bilmiyorum acaip yorulmusum dinleniyorum simdi

Saphira hanim site ici link vermek yasak bunu hepimiz biliyoruz fakat hamilelik bolumleri ve butun anne topiklerinde site adresleri var.

saygilarimla...

Unutmadan size bundan aylar once bir ozel mesaj atmistim 2 tane 2011 kasim anneleri topigi var diye sizden ricada bulunmustum diger topigi sabit olan bu topige birlestirirmisiniz diye,sanirim gozunuzden kacmis yinede bir hatirlatmak istedim.

Site yönetimi herkesi kontrol etmeye çalışıyor ama 100.000 leri kontrol edebilmek pek o kadar kolay bir iş değil.Bu yüzden arada gözden kaçanlarda oluyor mutlaka.Ben de Kasım annelerinde elimden geleni yapıyorum.Mesajınız da gözümden kaçmadı.Ben gereğini yaptım.Yönetime durumu bildirdim.Konular birlştirilemez.Diğer taraftaki 2011 Kasım başlığı benim sorumluluğumda değil.Oradaki sorumlu editör arkadaşım ne yaptıysa o geçerlidir.
Sizler de bu şekilde link veya forum kurallarına aykırı bir durum gördüğünüzde bizlere haber verirseniz,forum düzenimiz de daha iyi olur,bizim işimiz de daha kolaylaşır
Mutlu paylaşımlar

canim cok tesekkür ederim. linkler silinmeden gördüm merak etme isvicredeyim ben. zürichteyim görümcemde hatirladigim kadariyla Brick Lane"de oturuyordu. kismet olursa gelicem o taraflara. gerci ucak masrafi cok olursa gitmeme gerek yok aslinda. astari yüzünü gecer öyle cünkü. yapacagim tasarrufu bilet parasina verirsem simdi hic bi anlami kalmaz taa buralardan oralara gitmemin. ben ucak biletlerine bakayim bi. cok saol canim.

Herkese günaydın:)Dün bütün gün yattım,gözlerimi açamadım,arada girip baktım ama kimsecikler yoktu:)Herkes tatilde ya da gezmelerde galiba neylinin dediği gibi.Bugün tetanoz vurduracvğm sanırım doktoruma sorup...
İşte böyle herkeslere hayırlı günler olsun.
Bu arada cumartesi bir arkadaşıma gittim.Nasipse bugün doğuracak.O kadar güzel duruyordu ki,kıyafetlerine eşyalarına falan baktım,çok imrendim:)Bize de gelecek sıra inşallah:)Asıl mesele dualarla büyütmüş bebeğini 9 hatim indirmiş,Yasin okumuş her gün,LokmaN,Meryem,Yusuf surelerini okumuş...Hay maşalllah.Bir de kitabı vardı her anneye lazım adında.Dualarla hadislerle ve ayetlerle dolu birkitspçık,gittim Medine Pazarından hemen aldım ben de.Çok faydalı arkadaşlar tavsiye ederim.İsteyen olursa detaylı bilgi vereyim yazarı vs...Hoşçakalın

Herkese günaydın:)Dün bütün gün yattım,gözlerimi açamadım,arada girip baktım ama kimsecikler yoktu:)Herkes tatilde ya da gezmelerde galiba neylinin dediği gibi.Bugün tetanoz vurduracvğm sanırım doktoruma sorup...
İşte böyle herkeslere hayırlı günler olsun.
Bu arada cumartesi bir arkadaşıma gittim.Nasipse bugün doğuracak.O kadar güzel duruyordu ki,kıyafetlerine eşyalarına falan baktım,çok imrendim:)Bize de gelecek sıra inşallah:)Asıl mesele dualarla büyütmüş bebeğini 9 hatim indirmiş,Yasin okumuş her gün,LokmaN,Meryem,Yusuf surelerini okumuş...Hay maşalllah.Bir de kitabı vardı her anneye lazım adında.Dualarla hadislerle ve ayetlerle dolu bir kitapçık,gittim Medine Pazarından hemen aldım ben de.Çok faydalı arkadaşlar tavsiye ederim.İsteyen olursa detaylı bilgi vereyim yazarı vs...Hoşçakalın

Bu cümleleri diğer topikte de paylaştım arkadaşlar kitapta hamile kalamayanlar için de hem maddi hem manevi reçeteler var.Tabi inanç meselesi,duada en önemlişey sanırım inanarak istemek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…