- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.281
Al benden de o kadar. Bizimki de kız ama maşallah benim göbeğimdeki kıllar uzadı ve irileşti. Daha önce hiç böyle değildi ki benim tüy problemim çok yoktu. Tüysüz sayılabilecek bir insandım. Hamile kalana kadar.
amın canım bnm ınsallah.. hayır neden kısa olsun ınan onlar bır haftada ne kdr fark atıyorlar sasırırsın.. e bnmde dusun yanı senden 15 gun buyuk 4 cm uzun sadece yanı sende yakalıycaksın.. hem her hamılelık her bebek aynı degıl kagan kocatepe nın sıtesınde dr nevranın sıtesınde sakın kıyaslamayın dıyo kendınızı bnce cookkk normal gıdıyosunuzz bebegınle tatlım.. sut yogurt ayran kefır peynır bol bol tuketıyorm bnde mutlaka faydası vr.. evet ınsallh sanada bılgı verır bnm nıspeten tedırgınlıgımı attım azda olsa.. hamd olsun..
canım öncelikler hayırlı olsun
sevdebilgecim senin eskiden METFORMİN i 27 gün kullanıp hamile kaldığın yazıyı okudum. subatta öğrenmissin PCOS olduğunu. kan değerlerinden biraz bahsedermisn yani hamile kalmdan önceki PCOS lu ikenki.
buna çok ihtiyacımız var senin gibi hamiş kalmak istiyorum ben de hemen
kızlar slmmmm
ben bugün hiç giremedim yaaa.ne güzel muhabbetler olmuş.ya bende bebeğimi hissedemiyorum tam annem sen çok hareketliydin diyo,ama eşim anne karnında hiç hareketli deilmiş kayınvalidem öyle diyo.bende böle tepiklerini duysam var ya dünyalar benim olcak...
bence tepikler için saatlerin bile kalmış olabilir:))) heran mutlu haberi verebilirsin
ayy canım ağzından bal damlıyo desemarada bişiler oluo sanki ama işte insan ister istemez endişeleniyo bakalım tepikleri duyduktan sonra endişelenecek ne bulcaz
ooo endişelencek o kadar çok şey varkiya valla bak endişelenecek bişi yok aslında benm şahsen tek problemim iç geçmeyen vajinite bağlı zonklamalarım onlarla yaşamaya alışsam tadını çıkaracağım ama ne mmkün...:2: neyse tek sorunum bu olsun diyorum ama bir yanımda şöyle endişesiz bir hamilelik geçirsem ahh ah diyor
cnm ben de bir kaç şey söylemek istedim bnm polikstik over değildi ama ben de ilk bebişlerimi düşürdükten sonra saçma sapan bir hastalığa tutulmuştum vucudum kendini hala hamile sanıyordu göbeğim büyüyordu süt gelmeye falan başlamıştı doktorum bu durumda hamile kalamazsın rahimde kalınlaşma görüyorum bu psikolojiyi atmazsan hamile kalman çok zor demişti ama ben çok geçmeden rabbime şükürler olsun rabbim evladımızı bize bağışlasın hamile kaldım o yüzden bence herşey dualarda gizli. Senin için dua edeceğim en kısa zamanda sen de kalırsın inş rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Sen de bizim gibi kafayı yemiş anneler için dua et olur mu bizler de sağ salim kavuşalım inş
valla bendede o şekilde sızlamalar var doktor her seferinde normal diyo ben her sferinde endişeleniyorum
canım benim çok teşekkür edrim. dualarınızı bekliyorum. okadar çok istiyorum ki beni kim nasıl anlar bilemiyorm.dün kasıklarım ağrıdı sanki hamiş belirtilri sanıdm. bugün kırmızlar bana merhab dedi.. bu arada benim adetlerim de düzenli çok şükür.
adetin 3 cü günü yapılanlar
PROLAKTİN:30.15 refarans aralığı5.18-26.53)
TESTOSTERONE: 0.45 refarans aralığı0.09-1.3)
TESTOSTERONE FREE :1.9 refaranslar ovulating :0.0-4.1
oral contraceptives :0.3-2
postmenopausal:0.1-1.7
adetin 21.günü yapılanlarROLAKTİN STRES KAYNAKLI YÜKSEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜLEREK TEKRAR ÖLÇÜLDÜ BU SEFER PROLAKTİN :45.21 ÇIKTI
PROGESTRON:0.2
TSH:3.38 REFERANS ARALLIĞI0.35-4.94)
yapılan ultrason da da ne kist ne de olumsuz herhangi bir şey gözükmedi. artık kistin yok dedi buradaki doktor. yumurtalıklarında normal boyutlar diyor.a normal bir durum yokmuş ultrasonda
benim sorunum prolaktinimin yüksek olması ve bunun yumurtlamamı sıfırlaması(( prolaktinin düşmesi için ilaç(DOSTİNEX) kullnıyorum 4 hfata daha kullanacam...moral gerçekten çok öenmli bazen sabahtan akşama kadar sadece araştırma yapıyorum netten bu konu ile ilgili.Akşama dışarda yemek mecburen:))eşim Allah tan çok anlayışlı
benim gibi olup hamiş olan var mı tanıdıklarınız ....lütfen yardımlarınızı bekliyorum
((KUSURA BAKMAYIN BAŞLIĞINZLA İLGİSİ OLMAYAN BİR YAZI OLDU:18::18::18::18:))
aynen ya o normal diyor ben yok enfeksiyona çevirir mi yok su kesesini patlatır mı yok bakteriyel bişi olur mu adamı kanırtıyorum adamın tek dediği kafana takma gecicek ..ama geçmesi gereken birşey bu kdr fitile anlamıyorum niye geçmiyor snrm benm de sonuna kdr böyle gidecek bebiklerimize bişi olmasın da sorun yok
canim mothercare sitesinde biberonlarin linki varsa gönderebilirmisin acaba inceliyim biraz? burada mothercare yok malesef ve ben onun ürünlerini cok begeniyorum. agustosta türkiyeye gidicem fakat türkiyede de mothercare cok pahali. en ucuz ingilterede ve mothercare den sirf yüklü bir alisveris yapmak icin eylül gibi ingiltereye gitmeyi düsünüyorum. görümcemde londrada yasiyo zaten. ziyarette olur hem. bende bugün bebisime H&M den bi iki body aldim. kendimede hamile bölümünden kot pantolon ve bikac gömlek aldim :)
canim sen hangi ulkedesin?
evet mothercarin urunleri cok guzel gercekten nasip olursa indirime girdikce herseyimizi oradan almayi dusunuyoruz.
gorumcen londranin neresinde gulum?
biberonlarin adresini ekleyeyim ama sitede aventerde indirim gozukmuyor ben magazadan aldim galiba tum magazalarda yok belirli yerlerde sanirim.
ben bu newborn starter seti aldim tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?