2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ya helen dedi sanırım büyüyen yatakta yatılmıyo hemen diye bende anlamadım evt herkes diyo küçücük bebek dAHA anlamaz odadan park yatakl yeterli olur diye benim çocuk odamda dolap ve bazalı yatağım var onları çıkarmam gerekir oda alırsam bende diyorum park yatak alıp evde bulunan dolabada 2 yaşına kadar eşyalarını koysam fazla masraf yapmamış olurum ama biyandanda aklım odalarda doğrusu:)

ben oda hazırlamıcam. salonda oturuyorum eşyalarıma uygun bi park yatak alıcam hem yanımda durur hemde istediğim yere taşıyabilirim. odayı daha sonra büyüdüğünde düşünüyorum

kızlar bizde eşimle yeni geldik burada civil diye bi çocuk mağazası var eşimle oraya gittik.gezdirdim bol bol bıraksam hepsini alacaktı gördüklerinin.şimdilik sadece çıtçıtlı badi aldırdım babasının aldıklarıyla 6 tane oldu.bebekli arkadaşlarım en çok ona ihtiyaç oluyo demişti günde bazen 5-6 kez değiştiriliyormuş.bu arada eşim park yatak alalım diyor.benimde kafama yattı açıkçası.3 yaşından sonrada oda alcaz rabbim nasip ederse...

ben oda hazırlamıcam. salonda oturuyorum eşyalarıma uygun bi park yatak alıcam hem yanımda durur hemde istediğim yere taşıyabilirim. odayı daha sonra büyüdüğünde düşünüyorum

bebeğin esyalarını nasıl muhafaza edeceksin.. yerin varsa onun için ayrıca bir dolap al bence..hem daha derli toplu hem daha temiz kalır..

bu planların hepsi değişir durur bence.. o yüzden aksiyon almakta fayda var.. söylemi böylemi derken bebek gelecek daha hazır değiliz.. bana kalsa ben odasını coktan hazırlamıstım.. ama eşim durduruyor beni..6. ayı bekleyelim diye ..

Son düzenleme:

valla düşündükçe yeni yeni şeyler üretiyo insan sürekli fikirler değişiyo dediği gibi hemen almak en güzeli ama bizimkide daha erken diyo bakalım bizimki herlade eylüle falan kalır..

cok uygunmus fiyatları.. kaliteleri nasıl acaba.. pendikte yerleri varmıs.. aksam bi gideyim halim olursa tespit yapayımm.. paylasırım sizinlede..

valla düşündükçe yeni yeni şeyler üretiyo insan sürekli fikirler değişiyo dediği gibi hemen almak en güzeli ama bizimkide daha erken diyo bakalım bizimki herlade eylüle falan kalır..

ben ramazandan önce halledelim diyorum .. ramazanda ben tutmsamda eşim oruc tutacak.. yazık kıyamam onuda sürükleyemem carsıya.. e bayramdan sonraya kalsada eylülde yani bana gec geliyor .. Allah korusun hazırlıksız yakalnmak da var.. bide kız bebekler erken gelirmiş onuda hesaplama lazım.. bizde böyle olmayacaz nihayetinde gün gün şişiyoruz.. sanki şimdi tam zamanıymıs gibi geliyor bana.. aman ne bileyim.. eşimi ikna etmem lazım sonucta...

annemin planı;
beni bu haftalarda alınacak malzemeler neler yerlerine götürecek, seçtirecekmiş. Eylülde ben çıkamasam bile 2 dk gidip alırmış o :)

çok akıllıca :)

cok uygunmus fiyatları.. kaliteleri nasıl acaba.. pendikte yerleri varmıs.. aksam bi gideyim halim olursa tespit yapayımm.. paylasırım sizinlede..

valla hem uygun hem kalite olarak iyi bence park yatak beğendik 190 lira çok hoşumuza gitti yatağı 50 lira ayrıyetten önde cepleri var birde alt değiştirme aparatı var.eşim bundan alalım dedi ama ben araştırcam yinede.babt 2 gonun çoğu ürün nasıl olur bilmiyorum onlar ama giyim özellikle çok uygun

bende giyime baktım.. sonucta cok kısa süreli giyecek..

gecenlerde biz dolsaırken magazadki bi adam bize bebğin ilk haftasında özellikle göbeğine dikkat edin temas edecek seyin kaliteli olması lazım..diğerlerini zaten toplamda bi iki kez anca giyiyor.. cok masraf yapmayın dedi.. cok mantıklı geldi..

burda o tulumlar filan gayet uygun.. yelekler 5 tl ay kayınvalidem bosuna yoruyor kendini..kaliteliyse gercekten süper..

bebedor markası ii bir markamı.. biberon filan hep bebedor yazıyor

avent ya da dr brown al başka almaaaaa

fazladan bir dolabım var onuda kullanabilirim yada ekstra bir dolap alabilirim ama kesin oda hazırlamıycam.. ben alışveriş için çook bekliycem serklajdan dolayı yatıyorum sürekli gezip bakamıycam onun için düşünmeye çok zamanım var gerçi internetten bakıyorum ama dediğin gibi çok fikir değiştiriyorum.. 28.haftadan sonra ilk anda gerekli olacakları annem ve eşim alacak keşke kendim alabilseydim

Selam kasim anneleri bende kasim anne adayiyim sizlere sorum olacakti ayaklarimda yani diz kapagimin arka tarafinda diiym morluklar var acaba sisdigindemi oldu diye aklima geliyor ama damarlarimda cok belli acaba sizde ayni sorun varmi??

ben geçen senelrde birden kilo almıştım ve senin dediğin gibi diz kapağımın arkasında damar damar morluklar olmuştu doktora gittim önemli birşey değil ani kilo aldınmı hiç son zamanlar dedi bende 6 kilo aldığımı söyledim zamanla geçecektir dedi gerçekten bir kaç ay durdu sonra morluklar geçti ama hafif beyaz izi kaldı belki seninde hamilelik dolayısıyla kilo alımından kaynaklanmış olabilir canım doktoruna gittiğinde sorarsın o da seni bilgilendirecektir hamileliğin hayırlı olsun ikizler heralde Allah kucağınada hayırlısı ile almayı nasib etsin

AMANNN
meleğin senle ve sağlıklı mı
2 odun parçası 2 çul çaputun önemi ne arkadaşımmmm
Doğsun ona ne gerekiosa kendin alırsın
ilk dönemdekiler standart zaten
alır annen

tabi giyim konusunda katılıyorm aslında ama işte insan dayanamıyor istiyo herşeyın iyi olsun cnm bencede avent düşünüyorum bende bebedor pek ii değil sanırım.

tabi cnm boşver bencede okadar sorun etme önemli olan sağlıklı olmamız..

ya haziran anneleri topiğinden bi arkadaşaım vardı 2 haziranda doğum yapmış bebekte kordon dolanması olmuş 2 gün sonra ne yazıkki kaybetmiş bebeği okadar etkilendinmi allah kimseye yaşatmasın herşey gelip geçici işte dileyelim sağlıklı kucağımıza alalım bebişlerimizi..

selam annişler ben sabah çok rahat bir şekilde kalktım öğlen sırası dışarı alışverişe çıktık eşimle birden fenalaştım aşağı doğru bir ağrı girdi çok uzaklaşmadan eve geldik geçmeyince doktora gittik kanama olmadığı için kendini zorlamışsındır pek önemli birşey göremedim dedi bebeğimde maşallah çok hareketli sorunlu gibi gözükmüyordu ağır birşey kaldırmamamı bir yere uzanmamamı uzun bir zaman yatmamı söyledi eve geldik bizde 2 hafta sonra yine gideceğiz şimdi yatıyorum erken doğumdan korkuyorum sürekli elim bebeğimin üstünde bana dua edin olurmu

arkadaşım merhaba, mesajını okur okumaz Allah kabul etsin hemen dua ettim sana Topikte yeniyim, benzer duyguları paylaştığım insanlarla birlikte olmak istedim. İnşallah hepimiz hayırlısıyla bu güzel ama sıkıntılı yolculuğu mutlu sonla bitiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…