- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.421
ben haftasonu komsuma bebek için hayırlı olsuna gittim.. aynı odayı bebek odası yapacagımdan esya konulunca nasıl oluyor diye merak etmiştim..
Park yatak ve gardrop almıs.. cok sevimli durmus odada.. uyumlu almıs renkleri.. büyünce alcam karyolasını diyor.. zaten odadan anlamaz şimdi diyor.. dolap da renkli bişey bi yatak yaptırmak sonradan cok kolay olacaga benziyor..park yatagıda kapıdan gecebilecek sekilde almıs.. aksamları odama götürüyorum.. gündz zaten odasında kalıyor diyor.. bütçesi yetmeyenler yada şimdilik bu kadar masrafa gerek yok diyenler yada bizim gibi kiracılar için bence gayet uygun bir secim..
büyüyen yatakta şimdi nie yatamıo anlamadım ki ben :)
park yatak alabilirim bende sepet yerine
ilk zaman yanımda durur sona zaten annem bakacak bebeğe onun evine gider
2 yaşına kadar hem yatak hem oyun alanı olarak kullanılır
ben oda hazırlamıcam. salonda oturuyorum eşyalarıma uygun bi park yatak alıcam hem yanımda durur hemde istediğim yere taşıyabilirim. odayı daha sonra büyüdüğünde düşünüyorum
bebeğin esyalarını nasıl muhafaza edeceksin.. yerin varsa onun için ayrıca bir dolap al bence..hem daha derli toplu hem daha temiz kalır..
bu planların hepsi değişir durur bence.. o yüzden aksiyon almakta fayda var.. söylemi böylemi derken bebek gelecek daha hazır değiliz.. bana kalsa ben odasını coktan hazırlamıstım.. ama eşim durduruyor beni..6. ayı bekleyelim diye ..
kızlar bizde eşimle yeni geldik burada civil diye bi çocuk mağazası var eşimle oraya gittik.gezdirdim bol bol bıraksam hepsini alacaktı gördüklerinin.şimdilik sadece çıtçıtlı badi aldırdım babasının aldıklarıyla 6 tane oldu.bebekli arkadaşlarım en çok ona ihtiyaç oluyo demişti günde bazen 5-6 kez değiştiriliyormuş.bu arada eşim park yatak alalım diyor.benimde kafama yattı açıkçası.3 yaşından sonrada oda alcaz rabbim nasip ederse...
valla düşündükçe yeni yeni şeyler üretiyo insan sürekli fikirler değişiyo dediği gibi hemen almak en güzeli ama bizimkide daha erken diyo bakalım bizimki herlade eylüle falan kalır..
ben ramazandan önce halledelim diyorum .. ramazanda ben tutmsamda eşim oruc tutacak.. yazık kıyamam onuda sürükleyemem carsıya.. e bayramdan sonraya kalsada eylülde yani bana gec geliyor .. Allah korusun hazırlıksız yakalnmak da var.. bide kız bebekler erken gelirmiş onuda hesaplama lazım.. bizde böyle olmayacaz nihayetinde gün gün şişiyoruz.. sanki şimdi tam zamanıymıs gibi geliyor bana.. aman ne bileyim.. eşimi ikna etmem lazım sonucta...
cok uygunmus fiyatları.. kaliteleri nasıl acaba.. pendikte yerleri varmıs.. aksam bi gideyim halim olursa tespit yapayımm.. paylasırım sizinlede..
annemin planı;
beni bu haftalarda alınacak malzemeler neler yerlerine götürecek, seçtirecekmiş. Eylülde ben çıkamasam bile 2 dk gidip alırmış o :)
çok akıllıca :)
valla hem uygun hem kalite olarak iyi bence park yatak beğendik 190 lira çok hoşumuza gitti yatağı 50 lira ayrıyetten önde cepleri var birde alt değiştirme aparatı var.eşim bundan alalım dedi ama ben araştırcam yinede.babt 2 gonun çoğu ürün nasıl olur bilmiyorum onlar ama giyim özellikle çok uygun
bende giyime baktım.. sonucta cok kısa süreli giyecek..
gecenlerde biz dolsaırken magazadki bi adam bize bebğin ilk haftasında özellikle göbeğine dikkat edin temas edecek seyin kaliteli olması lazım..diğerlerini zaten toplamda bi iki kez anca giyiyor.. cok masraf yapmayın dedi.. cok mantıklı geldi..
burda o tulumlar filan gayet uygun.. yelekler 5 tl ay kayınvalidem bosuna yoruyor kendini..kaliteliyse gercekten süper..
bebedor markası ii bir markamı.. biberon filan hep bebedor yazıyor
bebeğin esyalarını nasıl muhafaza edeceksin.. yerin varsa onun için ayrıca bir dolap al bence..hem daha derli toplu hem daha temiz kalır..
bu planların hepsi değişir durur bence.. o yüzden aksiyon almakta fayda var.. söylemi böylemi derken bebek gelecek daha hazır değiliz.. bana kalsa ben odasını coktan hazırlamıstım.. ama eşim durduruyor beni..6. ayı bekleyelim diye ..
Selam kasim anneleri bende kasim anne adayiyim sizlere sorum olacakti ayaklarimda yani diz kapagimin arka tarafinda diiym morluklar var acaba sisdigindemi oldu diye aklima geliyor ama damarlarimda cok belli acaba sizde ayni sorun varmi??
fazladan bir dolabım var onuda kullanabilirim yada ekstra bir dolap alabilirim ama kesin oda hazırlamıycam.. ben alışveriş için çook bekliycem serklajdan dolayı yatıyorum sürekli gezip bakamıycamonun için düşünmeye çok zamanım var gerçi internetten bakıyorum ama dediğin gibi çok fikir değiştiriyorum.. 28.haftadan sonra ilk anda gerekli olacakları annem ve eşim alacak keşke kendim alabilseydim
bende giyime baktım.. sonucta cok kısa süreli giyecek..
gecenlerde biz dolsaırken magazadki bi adam bize bebğin ilk haftasında özellikle göbeğine dikkat edin temas edecek seyin kaliteli olması lazım..diğerlerini zaten toplamda bi iki kez anca giyiyor.. cok masraf yapmayın dedi.. cok mantıklı geldi..
burda o tulumlar filan gayet uygun.. yelekler 5 tl ay kayınvalidem bosuna yoruyor kendini..kaliteliyse gercekten süper..
bebedor markası ii bir markamı.. biberon filan hep bebedor yazıyor
fazladan bir dolabım var onuda kullanabilirim yada ekstra bir dolap alabilirim ama kesin oda hazırlamıycam.. ben alışveriş için çook bekliycem serklajdan dolayı yatıyorum sürekli gezip bakamıycamonun için düşünmeye çok zamanım var gerçi internetten bakıyorum ama dediğin gibi çok fikir değiştiriyorum.. 28.haftadan sonra ilk anda gerekli olacakları annem ve eşim alacak keşke kendim alabilseydim
selam annişler ben sabah çok rahat bir şekilde kalktım öğlen sırası dışarı alışverişe çıktık eşimle birden fenalaştım aşağı doğru bir ağrı girdi çok uzaklaşmadan eve geldik geçmeyince doktora gittik kanama olmadığı için kendini zorlamışsındır pek önemli birşey göremedim dedi bebeğimde maşallah çok hareketli sorunlu gibi gözükmüyordu ağır birşey kaldırmamamı bir yere uzanmamamı uzun bir zaman yatmamı söyledi eve geldik bizde 2 hafta sonra yine gideceğiz şimdi yatıyorumerken doğumdan korkuyorum sürekli elim bebeğimin üstünde bana dua edin olurmu
tabi giyim konusunda katılıyorm aslında ama işte insan dayanamıyor istiyo herşeyın iyi olsun cnm bencede avent düşünüyorum bende bebedor pek ii değil sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?