2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hafta sonu mothercareden aventin baslangic setini aldim indirimden yari fiyatina, bir kac gun sonra kaynatip kaldiricam cantaya hazir olsun simdiden

princess bu ne acele dur! bu gidisle senin 1 aya kalmaz herseyin hazir olur valla.
ben yikayip kaldirma ve yerlestirme isini son 2-3 haftaya birakicam. yegenimden tecrübeliyim biraz. kizkardesim sezeryan olacagi icin tarih belliydi. bizde doguma 1-2 hafta kala odasinin ince temizligini yaptik, bütün alinan kiyafetleri yikadik, kaynatilacaklari kaynattik, üst kiyafetlerin enselerindeki etiketleri kestik ( cünkü etiketler bizi bile bazen rahatsiz ediyo, bebislerimizide edebilir) ve sonra ütüleyip dolaplara cekmecelere herseylerini dezenfekte edip yerlestirip düzelttik.
ama ben dogumu normal düsünüyorum o yüzden tarih belli olmadigi icin 3 hafta önceden yapabilirim yikama yerlestirme isini.

AMANNN
meleğin senle ve sağlıklı mı
2 odun parçası 2 çul çaputun önemi ne arkadaşımmmm
Doğsun ona ne gerekiosa kendin alırsın
ilk dönemdekiler standart zaten
alır annen

sağolun kızlar.. önemli olan bebeğimin benimle olması.. öncekinde heveslenip başlamıştım alışerişlere 22.haftada kaybedince çok zor oldu aldıklarım kaldı birine vermeyede kıyamadım.. bu defa sabredeceğim sağlıkla zamanında olsunda doğumdan sonra da alırım.. zaten yatmadan önce annem ve eşim gezip bakmıştık beğendiklerimi söylemiştim ona göre alırlar artık.. sizlerin fikirleri ve aldıklarınızda çok işeme yarayacak...

leylacigim kaynatma makinesi derken biberon sterilizerlerinimi diyorsun almayi dusun,muyorum onlardan ya gereksiz gibi geliyor bana.

sertapcigim vallahi acele mi ediyorum bilmiyorum ama artik aldigim ve alacagim herseyi yikayip hazir etmek istiyorum cunku ilerisi icin sagligim elvermeyebilir canimherseyi onceden hazirlamak istiyorum basim sIkIstigi vakit elimden tutacak yardim edecek kimsem yok cunku

Merhaba Kızlar. Biz geldik.

Haftasonu İstanbul'daydık. Düğünümüz vardı. Herkes şıkşıkıdımdı. Ben tabi koca göbeğimle şifon bir elbise giydim ama ne kadar şıktım siz tahmin edin. Herkes kaç aylık diye sordu. Ben de söyledim. Sonra nedense herkes "benim 7.aya kadar hiç belli olmamıştı, senin erken belli olmuş" dedi. Yuh dedim ya! Nedense herkes doğurup kilolarını verince hamileliği Ebru Şallı gibi geçmiş, hiç hamileyken ben şişkoydum diyen yok. Ki birisini biliyorum doğumuna 4 ay kala çekilmiş bir fotoğrafı var bende. Bildiğin hamile. Ama şimdi nedense bu hatunları hamileliği çok güzel geçmiş, hiç kilo almamışlar. Ay çıldırdım resmen ama çok da sallamadım. Ben dedim mutluyum. Kimsenin hamileliğimi suistimal edip beni üzmesine izin vermeyeceğim. Ben halimden memnunum. Hamile olduğum için çok mutluyum. Bir arkadaşım da benimle aynı boyda, aynı kiloda hamile kaldı. 93 kiloya kadar da çıktı o. Ama ben hiç bir zaman onun çirkin olduğunu düşünmedim, hatta çok tatlıydı hamileliğinde. Bayılıyordum ona. Ben de o zamanlar hamile kalsam diye ona bakıyor imreniyordum. İnsanlar nedense moral bozmakta usta ama.

Neyse biz kızımla çok mutluyuz, hamd olsun. Boğaz turu yaptık. Fırtına kopacak diye korkuttular bizi ama hava güzeldi Pazar günü. Tekneyle boğazda gezdik. Müthiş keyifliydi. Stres attık. Haftaya da tatile çıkıyoruz inşallah. Değmeyin keyfimize. Kıskanan o cadılar çatlasın. Kilo almamışlarmışmış hıh!

allah bize güc kuvvet verir insallah princesscim. bende senle ayni durumdayim aslinda. benimde kimsem yok etrafimda yani. yada ben biraz fazla titizim. bakteriler ve tozlar heryerde cünkü. simdi yikasam kaldirsam, kullanacagim gün "ay bu aylarca askida kaldi olmaz giydiremem bunu" diyip tekrar yikayacagim biliyorum kendimi

evet leylacim bak bu kadar titiz oldugum halde banada steril makinalari gereksiz geliyor. zaten biberonu yikadigimizda bide üstüne icine kaynar su döktükmü oldu bitti.

Son düzenleme:
sevdecigim bosver ya takma oyle cadilari dun bizde kermese gittik haliyle kermeste yiyecek satisi yapiliyor verdigimiz paralarda yardima gidiyor.eeeeee bende aciktim gittim sevdgim seylerden aldigim tabagima cesiti bol aldim ama hamur ici felan azdi genelde sarma tarzi slata tarzi seyler aldim.

orada dengesiz teyzenin birisi demezmi bana sen boyle yiyorsun ama kendinimi besliyorsun yoksa bebegimi demezmilokmalar bogazimda dugumlendi iyimi.sonra dedim kadina sen merak etme teyze ben hem kendimi hemde bebegimi besliyorum dedim sen kafa yorma bu yasinda bu islere dedim.oturttum kadini yerine oh olsun benimle ugrasmak neymis gordu

sanki dunyayi yemisim gibi fesubhanAllah

sertapcigim dolaba yada cekmecelere koymaacagim camasirlari sonucta daha ne dolap nede cekmece aldim.aldigim giysileri yikadiktan sonra guzelce hurclara koyacagim asla tozlazmaz diye dusunuyorum.biberon vs...onlarida steril posetlere paketleyecegim teker, teker.

Her gün farklı sıkıntılar sürprizler yaşayacağız anlaşılan,sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım:)

Evet ben de korktum önce preeklamsiden ama o sanırım yüksek tansiyonla seyreden bir rahatsızlık,bir de her zaman olmuyor arada umarım kötü olmaz,gidince soracağm doktoruma:)

Öncelikle tesekkür ederim cevap yazdigin icin pek kilo almadim ama belkide sisiyor ayaklarim ondan olabilir yada bi doktoruma göstereyim yinede evet canim ikizler bebislerim AMIN insallah cümlemize nasip etsin RABBIM sag salim dogurmayi

Nefiseciğim çok geçmiş olsun önce,aman dikkat et dinlen bol bol.
Kitaba gelince isteme adresi var ve de telefon numarası:
HER ANNEYE LAZIM(DUA VE BİLGİ HAZİNESİ)
HAZIRLAYAN:E.MURATOĞLU
TEL:0 505 749 07 26
ADRES:30 Ağustos Mah. 2097.Sok. No:8/6 Etimesgut/ANKARA

uzun bi aradan sonra herkese merhaba biz geldik kızlarımla :))) yazlıktayım iyi geldi burası iyiyim çok şükür yok bi sıkıntı inşallah böle devam eder
sizler naılsınız

Kizlar ben 20. Haftama kadar hic hissetmedim ozaman doktora gittigimde hissediyomusun dedi yok daha dedim ama ultrasonda pek bi hareketliydi, dedi merak etme bir haftaya kalmaz hissedersin dedi ve suan 21+4 olduk bir haftadir masallah hic durmuyor.
Hatta simdi bile yattim bi yandan sizi okuyup bi yandanda hereketini dinliyodum
Sizde hareket lafini gorunce yazmak istedim, benimki ozellikle yemek yerken ve tatli seyler yerken hemen basliyor :) esimde hemen elime tatli bisey veriyo al yede bebekte hareketlensin diye :))

Son düzenleme:
merhaba kızlar...
bende 18 haftalık gebeyim, bugün kontrolümüz vardı..
kesin olmamakla birlikte kız olcak sanırım...
2 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var inş. güzel haberler alırız hepimiz..
istanbuldaki gebeler detaylı ultrason için nereye gitceksiniz? yada gittiniz?

Son düzenleme:
tepiklemeyen bi benim oğlan kaldı galiba.bide kahvekolik:) erkek çocukları anne karnında daha tembel galiba:) ama benim oğlum küçük daha sizin kuzular baya büyüdü..

canım bide ben kaldım.. benim kızımda pek bi nazlı .. ultrasonda bile hep uyku modunda..

bende varim 4 5 kisi var arkadaslar hissetmeyen . bende uslu bebek olucak diye kendimi avutanlardanim.

ben de hissetmiyoruummmmmm ama neden...

kızlar yazık bize yaaaaaaaaaa
yazmıştım gerçi ama bikaç gün öncee bu çocuk niye kımıldamıyor diye dr a gittim, çok şükür iyiymiş. paniklememiz lazım. bol bol dua edelim birbirimize, hepimiz tez vakit hissederiz inşallah.

Rabbim sabır versin ne zordur. doğmuş ve kordonu dolanmış, ben anlamadım bu olayı.

bence 2-3 hafta az, ben en geç eylülde tamamlamak istiyorum. hep duyuyoruz okuyoruz 7 aydan sonra tetikte olmak gerek diye düşünüyorum. hem fazla ağırlaşmadan hazırlayalım ki sonra rahat ederiz bence.

amannn bana da kadının biri böyle demişti. o zamanlar 2,5 aylık falanım. ki normaldede göbekli bi insanım ve nasıl kabızım nasıl şişim kadın bana diyo ki aa ben sıfır bedendim o zamanlar senin niye böyle, ikiz mi, üçüz mü? salak şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…