- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.441
valla iyiki söylediniz babedorun ii olmadığını eşim bugün az kalsın setini alıyordu
hafta sonu mothercareden aventin baslangic setini aldim indirimden yari fiyatina, bir kac gun sonra kaynatip kaldiricam cantaya hazir olsun simdiden
AMANNN
meleğin senle ve sağlıklı mı
2 odun parçası 2 çul çaputun önemi ne arkadaşımmmm
Doğsun ona ne gerekiosa kendin alırsın
ilk dönemdekiler standart zaten
alır annen
tabi cnm boşver bencede okadar sorun etme önemli olan sağlıklı olmamız..
ya haziran anneleri topiğinden bi arkadaşaım vardı 2 haziranda doğum yapmış bebekte kordon dolanması olmuş 2 gün sonra ne yazıkki kaybetmiş bebeği okadar etkilendinmi allah kimseye yaşatmasın herşey gelip geçici işte dileyelim sağlıklı kucağımıza alalım bebişlerimizi..
el ve ayaklarımda şişme değilde bileklerimde ağrı hissediyorum. ayak bileklerimde özellikle uzun süre ayakta kalamıyorum iş yapamıyorum sık sık dinlenmem gerekiyor ayaklarımın altı bile ağrıyor kuyruk sokumumda ağrılar başladı.
benim ellerimde oluyor bazen çok hafif yüzükten anlıyorum ama canım dikkat et hamilelikte el ayak şişmesi her zaman olmasa da preeklamsi diye bi rahatsızlığın habercisi oluyor çoğalırsa doktoruna danış olurmu ama hafif olursa hiç merak etme her hamilede olabilecek birşey
ben geçen senelrde birden kilo almıştım ve senin dediğin gibi diz kapağımın arkasında damar damar morluklar olmuştu doktora gittim önemli birşey değil ani kilo aldınmı hiç son zamanlar dedi bende 6 kilo aldığımı söyledim zamanla geçecektir dedi gerçekten bir kaç ay durdu sonra morluklar geçti ama hafif beyaz izi kaldı belki seninde hamilelik dolayısıyla kilo alımından kaynaklanmış olabilir canım doktoruna gittiğinde sorarsın o da seni bilgilendirecektir hamileliğin hayırlı olsun ikizler heralde Allah kucağınada hayırlısı ile almayı nasib etsin
hayırlısı ile vurdur aşını canım ben biraz çekiniyorum küçükken çok yakmıştı tetenoz korkulu rüyam :18: arkadaşının ne güzel imrendim Maşallah Barikallahbende başlayacağım hatim hayırlısıyla sözde ama hala başlayamadım bende böyle bir kitap soruyordum banada yazarını yayın evini söylermisin burda bulurum alırım inşallah
canım bide ben kaldım.. benim kızımda pek bi nazlı .. ultrasonda bile hep uyku modunda..
tepiklemeyen bi benim oğlan kaldı galiba.bide kahvekolik:) erkek çocukları anne karnında daha tembel galiba:) ama benim oğlum küçük daha sizin kuzular baya büyüdü..
canım bide ben kaldım.. benim kızımda pek bi nazlı .. ultrasonda bile hep uyku modunda..
bende varim 4 5 kisi var arkadaslar hissetmeyen . bende uslu bebek olucak diye kendimi avutanlardanim.
ben de hissetmiyoruummmmmmama neden...
tabi cnm boşver bencede okadar sorun etme önemli olan sağlıklı olmamız..
ya haziran anneleri topiğinden bi arkadaşaım vardı 2 haziranda doğum yapmış bebekte kordon dolanması olmuş 2 gün sonra ne yazıkki kaybetmiş bebeği okadar etkilendinmi allah kimseye yaşatmasın herşey gelip geçici işte dileyelim sağlıklı kucağımıza alalım bebişlerimizi..
princess bu ne acele dur!bu gidisle senin 1 aya kalmaz herseyin hazir olur valla.
ben yikayip kaldirma ve yerlestirme isini son 2-3 haftaya birakicam. yegenimden tecrübeliyim biraz. kizkardesim sezeryan olacagi icin tarih belliydi. bizde doguma 1-2 hafta kala odasinin ince temizligini yaptik, bütün alinan kiyafetleri yikadik, kaynatilacaklari kaynattik, üst kiyafetlerin enselerindeki etiketleri kestik ( cünkü etiketler bizi bile bazen rahatsiz ediyo, bebislerimizide edebilir) ve sonra ütüleyip dolaplara cekmecelere herseylerini dezenfekte edip yerlestirip düzelttik.
ama ben dogumu normal düsünüyorum o yüzden tarih belli olmadigi icin 3 hafta önceden yapabilirim yikama yerlestirme isini.
Merhaba Kızlar. Biz geldik.
Haftasonu İstanbul'daydık. Düğünümüz vardı. Herkes şıkşıkıdımdı. Ben tabi koca göbeğimle şifon bir elbise giydim ama ne kadar şıktım siz tahmin edin.Herkes kaç aylık diye sordu. Ben de söyledim. Sonra nedense herkes "benim 7.aya kadar hiç belli olmamıştı, senin erken belli olmuş" dedi. Yuh dedim ya! Nedense herkes doğurup kilolarını verince hamileliği Ebru Şallı gibi geçmiş, hiç hamileyken ben şişkoydum diyen yok. Ki birisini biliyorum doğumuna 4 ay kala çekilmiş bir fotoğrafı var bende. Bildiğin hamile. Ama şimdi nedense bu hatunları hamileliği çok güzel geçmiş, hiç kilo almamışlar. Ay çıldırdım resmen ama çok da sallamadım. Ben dedim mutluyum. Kimsenin hamileliğimi suistimal edip beni üzmesine izin vermeyeceğim. Ben halimden memnunum. Hamile olduğum için çok mutluyum. Bir arkadaşım da benimle aynı boyda, aynı kiloda hamile kaldı. 93 kiloya kadar da çıktı o. Ama ben hiç bir zaman onun çirkin olduğunu düşünmedim, hatta çok tatlıydı hamileliğinde. Bayılıyordum ona. Ben de o zamanlar hamile kalsam diye ona bakıyor imreniyordum. İnsanlar nedense moral bozmakta usta ama.
Neyse biz kızımla çok mutluyuz, hamd olsun. Boğaz turu yaptık. Fırtına kopacak diye korkuttular bizi ama hava güzeldi Pazar günü. Tekneyle boğazda gezdik. Müthiş keyifliydi. Stres attık. Haftaya da tatile çıkıyoruz inşallah. Değmeyin keyfimize. Kıskanan o cadılar çatlasın. Kilo almamışlarmışmış hıh!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?