- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.461
kızlar yazık bize yaaaaaaaaaa
yazmıştım gerçi ama bikaç gün öncee bu çocuk niye kımıldamıyor diye dr a gittim, çok şükür iyiymiş. paniklememiz lazım. bol bol dua edelim birbirimize, hepimiz tez vakit hissederiz inşallah.
Rabbim sabır versin ne zordur. doğmuş ve kordonu dolanmış, ben anlamadım bu olayı.
bence 2-3 hafta az, ben en geç eylülde tamamlamak istiyorum. hep duyuyoruz okuyoruz 7 aydan sonra tetikte olmak gerek diye düşünüyorum. hem fazla ağırlaşmadan hazırlayalım ki sonra rahat ederiz bence.
amannn bana da kadının biri böyle demişti. o zamanlar 2,5 aylık falanım. ki normaldede göbekli bi insanım ve nasıl kabızım nasıl şişim kadın bana diyo ki aa ben sıfır bedendim o zamanlar senin niye böyle, ikiz mi, üçüz mü? salak şey
merhaba kızlar...
bende 18 haftalık gebeyim, bugün kontrolümüz vardı..
kesin olmamakla birlikte kız olcak sanırım...
2 hafta sonra detaylı ultrasonumuz var inş. güzel haberler alırız hepimiz..
istanbuldaki gebeler detaylı ultrason için nereye gitceksiniz? yada gittiniz?
Eger ilk gebelikse bebisin 20.haftadan sonra ancak hareket ediyor canim benim öyle oldu suan oynuyolar merak etmeyin doktorum söylemisti
ilk evet. eskiden 16. haftada anne, 20 de baba dışardan hissedebilir diye bilirdim. burdaki arkadaşlarda öyle erken hissetmeye başlayınca korktum işte bi terslik mi var diye :) anne kalbi
Anliyorum seni ama endise her zaman oluyor zaten haftaya sende hissetmeye baslarsin merak etme az kalmis saglikli olsunlarda gerisi önemli degil
inşallah canım. seninkilerde ikizmiş maşallah onlara. cinsiyetleri ne? biri bi taraftan biri bi taraftan mı tepikliyo?
selam annişler ben sabah çok rahat bir şekilde kalktım öğlen sırası dışarı alışverişe çıktık eşimle birden fenalaştım aşağı doğru bir ağrı girdi çok uzaklaşmadan eve geldik geçmeyince doktora gittik kanama olmadığı için kendini zorlamışsındır pek önemli birşey göremedim dedi bebeğimde maşallah çok hareketli sorunlu gibi gözükmüyordu ağır birşey kaldırmamamı bir yere uzanmamamı uzun bir zaman yatmamı söyledi eve geldik bizde 2 hafta sonra yine gideceğiz şimdi yatıyorumerken doğumdan korkuyorum sürekli elim bebeğimin üstünde bana dua edin olurmu
kız kasığa erkek göbeğe tepiklermiş.
öle dio herkes. Benim kız tezi desteklio :)
+ bir kere daha diorum 20. haftadan sona minik minik başlıo ve tutarsız çoğu zaman
panik ve endişe etmeyin :)
Seninkiyle benimkiler ayni günleribakalim doktorum ekim ortasi gelirler diyor hayirlisiyla en gec kasim 1 AMA bende ekimde beklyorum
Öncelikle tesekkür ederim cevap yazdigin icin pek kilo almadim ama belkide sisiyor ayaklarim ondan olabilir yada bi doktoruma göstereyim yinede evet canim ikizler bebislerim AMIN insallah cümlemize nasip etsin RABBIM sag salim dogurmayi
benim de SAT a göre 01.11
ama USG de 20 Ekim çıkıo
annemde kız 40 haftayı doldurmaz 10 Ekime kadar doğar dio
bakalım kim haklı çıkacak
senin ikiz ama Allah yardımcın olsun durabildikleri kadar çok dursunlar inşallahhhhh
Benimde SAT a göre öye ama insalah cok erkende olmaz dedigin gibi kücük kalirlar diye korkuyrum insallah sag salim dogarlar hepsi demekk seninki kiz
Hayirlisiya tek nefeste doguralim insallah
Aynen öyle canim biri sagda biri solda tepikliyolar beni tam bi mucize seninkide baslasinda gör sag tarafdaki kiz ama digeri belli degil kizcem kendini acmis kardesine yer barakmamis yavrum sikismis arada seninkinin cinsiyeti bellimi ? kizlar cbuk oynar derler
Hanimlar ben kaciyorum herkese iyi geceler kendinize ve bebislere iyi bakin
HERKESIN MIRAC KANDILI MÜBAREK OLSUN ALLAH HAYIRLARA VESILE ETSIN HEPIMIZI
oyy kıza bak sen, öteki erkek olabilir bence :)) bi erkek bi kız olsa ne güzel olur bi taşla iki kuş vurursun ohh. erkek benimki teyzesi. demek ondan mı oynamıyo hmmm. bizimki ağır abi ya usg dede çok hareketli değil. dünya kadar çikolata yiyorum banamıısn demiyo :)
selam annişler ben sabah çok rahat bir şekilde kalktım öğlen sırası dışarı alışverişe çıktık eşimle birden fenalaştım aşağı doğru bir ağrı girdi çok uzaklaşmadan eve geldik geçmeyince doktora gittik kanama olmadığı için kendini zorlamışsındır pek önemli birşey göremedim dedi bebeğimde maşallah çok hareketli sorunlu gibi gözükmüyordu ağır birşey kaldırmamamı bir yere uzanmamamı uzun bir zaman yatmamı söyledi eve geldik bizde 2 hafta sonra yine gideceğiz şimdi yatıyorumerken doğumdan korkuyorum sürekli elim bebeğimin üstünde bana dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?