2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar doğum fotografçısından bahsetmişsiniz de, ben hangi siteye baksam hep yeşil örtülü fotolar. normal doğumu çekemiyorlar mı? bide ben biraz psikoyum, diyelim normal doğum ve fotografçı kötü niyetli, ya alt tarafımızı çeker de negatifleri kendinde saklar yok etmezse?

Eger ilk gebelikse bebisin 20.haftadan sonra ancak hareket ediyor canim benim öyle oldu suan oynuyolar merak etmeyin doktorum söylemisti

mrb. ben kontrollere nisa hastanesine gidiyorum ama orda bu işi yapan dr u gözüm tutmadı o yüzden sanırım bahçelievler medicanaya gideceğim burda yaptıran arkadaşlar var, yarın yazarlar sana.

Son düzenleme:
Eger ilk gebelikse bebisin 20.haftadan sonra ancak hareket ediyor canim benim öyle oldu suan oynuyolar merak etmeyin doktorum söylemisti

ilk evet. eskiden 16. haftada anne, 20 de baba dışardan hissedebilir diye bilirdim. burdaki arkadaşlarda öyle erken hissetmeye başlayınca korktum işte bi terslik mi var diye :) anne kalbi

ilk evet. eskiden 16. haftada anne, 20 de baba dışardan hissedebilir diye bilirdim. burdaki arkadaşlarda öyle erken hissetmeye başlayınca korktum işte bi terslik mi var diye :) anne kalbi

Anliyorum seni ama endise her zaman oluyor zaten haftaya sende hissetmeye baslarsin merak etme az kalmis saglikli olsunlarda gerisi önemli degil

Selam kasim anneleri,

Biz cumartesi gunu tr tatilimizden donduk. Uzun guzel yagmurlu bir tatildi. Hersey cok guzel yolunda gecti cok sukur. Orada da doktor kontrolune gittim uzun yolculuk sonrasi bebisimi gormek icin :) Hersey iyi dedi ve kiza benziyor dedi, ve bu sabah onaylandi, ayrintili ultrasonda kizim oldugunu soyledi ultrasoncu. :) 3. kizimiz geliyor, evimize yeni bir nese katiliyor. Bu sefer belirtiler tuttu .. Rabbim hepimizin evlatlarini saglikla kucagina almak nasip etsin.
Ben bu haftayi, temizlik camasir vs ile geciririm olabildigince cabuk donmeye calisirim. Hepiniz Allah a emanet olun.

inşallah canım. seninkilerde ikizmiş maşallah onlara. cinsiyetleri ne? biri bi taraftan biri bi taraftan mı tepikliyo?

Aynen öyle canim biri sagda biri solda tepikliyolar beni tam bi mucize seninkide baslasinda gör sag tarafdaki kiz ama digeri belli degil kizcem kendini acmis kardesine yer barakmamis yavrum sikismis arada seninkinin cinsiyeti bellimi ? kizlar cbuk oynar derler

kız kasığa erkek göbeğe tepiklermiş.
öle dio herkes. Benim kız tezi desteklio :)
+ bir kere daha diorum 20. haftadan sona minik minik başlıo ve tutarsız çoğu zaman
panik ve endişe etmeyin :)

ay canim dualarimiz seninle hayirlisi ile birsey olmaz insaALLAH sende sakin agir magir seyler kaldirayim deme ev isinde de abartma yorma kendini hergün bir sey yap hepsini birden yapim deme elhd bak bebisde bi sorun görünmemis bol bol dua et insaALLAH
RABBIM seni bebisini ve tüm hamisleri bebisleri ile korusun insaALLAH

kız kasığa erkek göbeğe tepiklermiş.
öle dio herkes. Benim kız tezi desteklio :)
+ bir kere daha diorum 20. haftadan sona minik minik başlıo ve tutarsız çoğu zaman
panik ve endişe etmeyin :)

Seninkiyle benimkiler ayni günleri bakalim doktorum ekim ortasi gelirler diyor hayirlisiyla en gec kasim 1 AMA bende ekimde beklyorum

Seninkiyle benimkiler ayni günleri bakalim doktorum ekim ortasi gelirler diyor hayirlisiyla en gec kasim 1 AMA bende ekimde beklyorum

benim de SAT a göre 01.11
ama USG de 20 Ekim çıkıo
annemde kız 40 haftayı doldurmaz 10 Ekime kadar doğar dio
bakalım kim haklı çıkacak
senin ikiz ama Allah yardımcın olsun durabildikleri kadar çok dursunlar inşallahhhhh

Öncelikle tesekkür ederim cevap yazdigin icin pek kilo almadim ama belkide sisiyor ayaklarim ondan olabilir yada bi doktoruma göstereyim yinede evet canim ikizler bebislerim AMIN insallah cümlemize nasip etsin RABBIM sag salim dogurmayi

gecmis olsun canim cok tuzlu yememeye bak oda sismeye sebeb olabiliyormus en iyisi doktoruna danis ve ikizlerin hayirli olsun canim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insaALLAH MEVLAM

Benimde SAT a göre öye ama insalah cok erkende olmaz dedigin gibi kücük kalirlar diye korkuyrum insallah sag salim dogarlar hepsi demekk seninki kiz
Hayirlisiya tek nefeste doguralim insallah

Benimde SAT a göre öye ama insalah cok erkende olmaz dedigin gibi kücük kalirlar diye korkuyrum insallah sag salim dogarlar hepsi demekk seninki kiz
Hayirlisiya tek nefeste doguralim insallah

Amin Allah hiç birimizi evladıyla sınamasın
sağ salim hayırlı bi şekilde elimize alalım inşallah

oyy kıza bak sen, öteki erkek olabilir bence :)) bi erkek bi kız olsa ne güzel olur bi taşla iki kuş vurursun ohh. erkek benimki teyzesi. demek ondan mı oynamıyo hmmm. bizimki ağır abi ya usg dede çok hareketli değil. dünya kadar çikolata yiyorum banamıısn demiyo :)

Hanimlar ben kaciyorum herkese iyi geceler kendinize ve bebislere iyi bakin
HERKESIN MIRAC KANDILI MÜBAREK OLSUN ALLAH HAYIRLARA VESILE ETSIN HEPIMIZI

Ne güzel canim ya saglikli olsunda canim bak görürsün haftaya yazarsin topige bizim icin farketmiyoda iste annemler kaynanamlar merak icinde biraz cok terbiyeli cocugum kimseye göstermiyor kendini
neyse canim MIRAC KANDILIN MÜBAREK OLSUN Ben cikiyorum hayirli geceler görüsmek üzere:79::79::79:

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin, bende komple boşalttım yatak odasındaki dolabımızı ama yerleştirirken sandalyeye in çık, herşeyi baştan telrara katla derken dermanın kalmadı işi yarıda bırakmak zorunda kaldım benimde auynen sen gibi aşagıya dogru bir agrı girdi, dayanamadım güvüm kalmadı.. işde bitmedi ama anlaşıldı hamilelik eskisi gibi değil, iş güç olmuyor bitmiyor, Allah korusun ani acil erknen doğumlardan miniklerimizi hep beraber yatıp dinlenelim, çok gemiş olsun tekrara Rabbim ummuduguna nail etsin korktugundan emin kılsın inşAllah seninde güzel bebciğin Allah a emanet, hepimizindkide inşAllah, bu arada bütün kasım annişleri yatmış, hayırlı geceler güzel meleklerin anneleri:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…