- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.481
gunaydın kızlar benı de aranıza alırmısınız
ben de 21 haftalık hamileyim
günaydın canım, hoşgeldin aramıza... cinsiyeti bellimi canım...
bizim diğer topiklerimizede bekleriz, kilo takip, göbek ve bebeğe aldığımız ciciler topiklerimizede takıl.. senin göbeğide görelim.. 21 haftalıksa baya çıkmıştır artık
canım valla ne güzel en azından iş yapıosun ben baya bi üşengeç oldum ütü dağ gibi...neyse gün gelir bizde uyuruz yaa belki bizim bebişler çok uykucu olur belli mi olur doğuncagünaydın güzel anneler.. topiğin açılışı hp bizden oluyo lyla.. senle ben erkenciyiz:)
bizde kalktık 7 de, bababımıza kahvaltı hazırladık onu işe yolladık.. sabah serinininde ütülerimi yaptın ( gün içinde sıcaktan mümkün değil ) şimdi bişiler yicez kuzumla...
yaa ben pazar günü tartıldığımda 66,8 gelmiştim, bu sabah tartıldım 68,3 mümkün değil dimi böyle bişi, 2 günde 1,5 kilo almış olamama heralde.. bugün arkadaşa davetlyiim ben hiç bişi yiyemem artık bu sbah tartıda o kiloyu gördükten sonra:)
canım hoşgeldin ismine bayıldım bu arada
günaydın...
herkese hayırlı kandiller..
gece muhabbeti bayağı koyu olmus..
hosgeldin..
Aminnn rabbim korusun rabbim bağışlasın...Ben herşey için erken diyen biri olarak doğduktan sonra da geç diyorum:))) bir ay kala iyidir ya ciciler için ağustosta başlıcam ama artık dayanamıyorum
Günaydın güzel bebeklerin güzel anneleri...Ben dün doktora gittim kasılma ve bacak,kol ağrıları için magvital(magnezyum desteği)verdi aranızda kullanan var mı? tadı çok kötü midemi bulandırıyor(
Günaydın güzel bebeklerin güzel anneleri...Ben dün doktora gittim kasılma ve bacak,kol ağrıları için magvital(magnezyum desteği)verdi aranızda kullanan var mı? tadı çok kötü midemi bulandırıyor(
[bütün annerimize gunaydınllar herkesın kandılı mubarek olsun allah hepimizn bebişlerini kucaklarımıza sağ sağlim almayı nasip etsin canlar....bende doktoro gıttıgımde detaylı ultrasyona gırecegım sabırsızlıkla beklıyorum ogunun gelmesını ama daha var cunku gecen gıttım doktora gunlerı tek tek sayıyorum cok heycanlı bı durum bı yandanda söleniyo sreklı ultrasyona gırmek ıyı değil dıolar fakat doktordan öle bişe duymadım sorucam doktora bi zararı var mı dıye[/QUOT
seni kaç haftalıkken çağırdı detaylıya, kaç haftan daha var.. benimde bi sonraki ranevu detaylı için 22. haftada, 4 hafta var daha.. benim doktorumda 1 aydan sık ultrasona almıyo, çok gerekli olmadığı takdirde.. zararlı olmasından ziyade, gereksiz buluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?