2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın güzel anneler.. topiğin açılışı hp bizden oluyo lyla.. senle ben erkenciyiz:)

bizde kalktık 7 de, bababımıza kahvaltı hazırladık onu işe yolladık.. sabah serinininde ütülerimi yaptın ( gün içinde sıcaktan mümkün değil ) şimdi bişiler yicez kuzumla...

yaa ben pazar günü tartıldığımda 66,8 gelmiştim, bu sabah tartıldım 68,3 mümkün değil dimi böyle bişi, 2 günde 1,5 kilo almış olamama heralde.. bugün arkadaşa davetlyiim ben hiç bişi yiyemem artık bu sbah tartıda o kiloyu gördükten sonra:)

Hepinize günaydın kızlar :))
Kandiliniz mübarek olsun Rabbim tüm duaalrınızı kabul etsin inşaallah...

birbirimiz içinde dua edelim sağ salim kucağımıza alıp büyütmek nasip olsun diye

günaydın arkadaşım.. hepimizin kandili mübarek olsun. rabbim dualarımızı kabul etin, yavrularımızı korusun inşallah..

biz gayet iyiyiz bebişimle, kilo dışında bi sorun yok:)

gunaydın kızlar benı de aranıza alırmısınız
ben de 21 haftalık hamileyim

günaydın canım, hoşgeldin aramıza... cinsiyeti bellimi canım...
bizim diğer topiklerimizede bekleriz, kilo takip, göbek ve bebeğe aldığımız ciciler topiklerimizede takıl.. senin göbeğide görelim.. 21 haftalıksa baya çıkmıştır artık

zaten epeyi topiktim hamılelıkten once de,
kılomu verıp hamıle kalacaktım ama kaza kursununa denk geldım
tamam dıger topıklere de el atacagım
gobegım cıktı evet hamıle kıyafetlerıne gecıs yaptım,
zaten onceden de gecerdım de bıraz bekleyeyım dedım
kızım olacak benım,
12. haftadan berı bılıyordum zaten,
aslında en bastan hıssedıyordum da
burdan sızı takıp etmek cok keyıflı geldı uye olup ben de yazmak ıstedım

canım valla ne güzel en azından iş yapıosun ben baya bi üşengeç oldum ütü dağ gibi...neyse gün gelir bizde uyuruz yaa belki bizim bebişler çok uykucu olur belli mi olur doğunca

gunaydın kızlar benı de aranıza alırmısınız
ben de 21 haftalık hamileyim

canım hoşgeldin ismine bayıldım bu arada

Günaydın güzel anneler nasılsınız???
kandiliniz mübarek olsun..
bebişimle iyiyiz biz bugün 18.30 da detaylı ultrasonumuz var heycanla bekliyoruz.....

[bütün annerimize gunaydınllar herkesın kandılı mubarek olsun allah hepimizn bebişlerini kucaklarımıza sağ sağlim almayı nasip etsin canlar....bende doktoro gıttıgımde detaylı ultrasyona gırecegım sabırsızlıkla beklıyorum ogunun gelmesını ama daha var cunku gecen gıttım doktora gunlerı tek tek sayıyorum cok heycanlı bı durum bı yandanda söleniyo sreklı ultrasyona gırmek ıyı değil dıolar fakat doktordan öle bişe duymadım sorucam doktora bi zararı var mı dıye

Günaydın güzel bebeklerin güzel anneleri...Ben dün doktora gittim kasılma ve bacak,kol ağrıları için magvital(magnezyum desteği)verdi aranızda kullanan var mı? tadı çok kötü midemi bulandırıyor(

Aminnn rabbim korusun rabbim bağışlasın...Ben herşey için erken diyen biri olarak doğduktan sonra da geç diyorum:))) bir ay kala iyidir ya ciciler için ağustosta başlıcam ama artık dayanamıyorum

aminn 1 ay kalada karar kıldım şimdilik..ama çok çabuk fikir değiştiriyorumm yaa..

bende henüz olmadı ama burda muzu önermişlerdi canımm.. dene istersen.. muzu kramp için mi söylemişlerdi yoksa..ama o da magnezyumun yerineydi sanki.. crafty sen söylemiştin sanırım..

günaydın canım ben kullanmıyorum, öyle bi şikayetim yok çok şükür, demir hapından başka bişi kullanmıyorum ben.. ama zorlada olsa içeceksin gerekliyse.. ne bulantılar geçirdiniz en başlada dimi, yemek arasında filan alsan belki daha az bulandırır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…