2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın güzel anneler nasılsınız???
kandiliniz mübarek olsun..
bebişimle iyiyiz biz bugün 18.30 da detaylı ultrasonumuz var heycanla bekliyoruz.....

Canım Senin de kandilin mübarek olsun...Ben de Haftaya Salı gideceğim ayrıntılı ultrason için (4D)seni merakla bekliyorum nasıl olacak acaba...Bebişine selamlarımızı söyle:))

benım bacaklarımda kasılmalar ve anı kramplar olmaya basladı,
doktor magnezyum verdı bana da ama hıc ıcmedım daha,
ılacın adını tam hatırlayamadım,
kramplar tekrarlamayınca ıcme geregı duymadım acıkcası,
adına bakıp sana yazayım.
ama hergun ıctıgım vıtamınım var decavit dıye onda zaten magnezyum, potasyum, folık asıt ve cesıtlı vıtamınler oldugu ıcın su an ıcın yeterlı oldu sanırım.
gecen gun gıttıgımde doktor decavıt olan vıtamınımı elevıt olarak degıstırdı ama.

Günaydın herkese,

Kandiliniz mübarek olsun.Allah hepimizin dualarını kabul etsin..Sağ sağlım bebişlerimizi kucağımıza almayı,hepsinin hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin inşallah...

Ya kızlar demir hapı sizede dokunuyormu?Ben hapı içtiğim gün elim kolum kalkmıyor mide bulantısı ve baş ağrısından ölüyorum...Ne olacak bu halim bilmem ..Yarın randevum var soracağım doktora...

bende henüz olmadı ama burda muzu önermişlerdi canımm.. dene istersen.. muzu kramp için mi söylemişlerdi yoksa..ama o da magnezyumun yerineydi sanki.. crafty sen söylemiştin sanırım..

Evet cnm günde 1 adet muz yiyin kramp vs olmayacak :)

Hepinize HAYIRLI KANDİLLER bu arada

Kahvemm yerim sizii :))))) ayy bu hamilelik bizi ne fesat yaptıı ,, normal doğumda olsa hazneden çıkış anını çekmezler sanırımm ..rahat ol canımm benimm..

günaydın kızlarr,
kandiliniz mübraek dualarınız kabul olsn inşallah..
bizde dün kızımla mothercare gittik çıtçıtlı bodylerden aldık indirimdeydi 0-3 ay aldım 7li pakette 3-6 ay ladım bi paket bide tulumlardan aldım şimdilik:)) indirimden yararlanabilirsiniz kızlar haberiniz olsun:)

aynı dert benim başımdada var kaç aylık diyolar 5 deyince ayy ne kadar büyük 6-7 aylık gibi,, bi maşallahh bile demiyorlar, hepsi çok az kilo almış palavraları batsın sanki bilmediğim kişiler..

evet canım bizde aldık birkaç paket çok kullanıslı yegnimden biliyorum çok rahat kullanmışlardı baktınız mı bilmiyorum ama ben hamile pijamalarından aldım çok uygundu ekstra ikinciye %50 vardı.

ben daha bebişimi bi çorap bile almadım:) n kötü bi anneyim ben ya.. gerçi kendimede hiç bişey almadım henüz, eskilere devam.. dün bi battaniye hediye etti bi arkadaşım, sarı çok tatlı bi battaniye:)

ben daha bebişimi bi çorap bile almadım:) n kötü bi anneyim ben ya.. gerçi kendimede hiç bişey almadım henüz, eskilere devam.. dün bi battaniye hediye etti bi arkadaşım, sarı çok tatlı bi battaniye:)

bende de bı tuhaflık var o zaman,
yatagı, bebek arabası de dahıl herseyını aldım:97:
hastane cıkıs takımlarından,
hastane pıjamasına kadar:44:
bende de anormallık var sanırım

aynı dert benim başımdada var kaç aylık diyolar 5 deyince ayy ne kadar büyük 6-7 aylık gibi,, bi maşallahh bile demiyorlar, hepsi çok az kilo almış palavraları batsın sanki bilmediğim kişiler..

al benden de o kadar sinirimi bozuyolar ya 4kilo aldım diyorum hımm ben 5 ten sonra aldım o kadar almamıstım unutuyolar 26 kilo ile hamileliklerini tamamladıklarını.biz mi çok alıngan olduk bilmiyorum ama benim esimin halaları var 3 tane sinir ediyorlar her gördüklerinde ay şöyle ay böyle sonra takmamaya çalıssamda kendimi begenmez oluyorum tadını çıkaramıyorum

zekaları kıt o insanların
zaten sinirimiz bozuk (yani benim öle :) şiştim yaaa feda olsun kuzumaaaa) ne sölüon bide
+ sanane sa-na-ne
deli misin ? Bakma
Allah Allah yaaaaaaaa

off nasıl acelecilik bu böyle :)
aldıklarını ekle bari de fikir olsun :)

hepsını toplayıp kaldırdık ama ılk fırsatta bulup ekleyeyım sıze,
olmazsa neyı hangı markadan ne kadara aldıgımı yazarım
sadece ben degıl annem de boyle acelecı,
hal boyle olunca hemen herseyı tamamlanmıs oldu
eşim söz verdirdi ramazan bayramına kadar tek bir çöp alınmayacak diye
inşallah tutabilirim

dört kiloyamı böle tantana :)) şaşırmış onlarr ..

kimse bayılmasın ben 10 kilo aldımm yahuu :)))ilk zamnlar normal hamile kalmanın şokuyla homili gırtlak yedim sigarayıda bıraktım onunda etkisi var ..ben kendimi beğenmesemde oğlumu beğeniyorumm yeter .. yavrum sağlıkla doğsunda gidecek o kilolar eski fit ve tiki günlerime geri döncem hayırlısıylaa :))

zaten sinirimiz bozuk (yani benim öle :) şiştim yaaa feda olsun kuzumaaaa) ne sölüon bide
+ sanane sa-na-ne
deli misin ? Bakma
Allah Allah yaaaaaaaa

ben zaten 80 kg hamıle kalmıstım,
5 ayda rekor kırarak 15 kg aldım
bu arada hem sehır hem ıs degısıklıgı yaptım,
calıstıgım yerdekı bı kadın adımı agır sıklet boks sampıyonu koymus:44:
duyunca cok uzuldum Allaha havale ettım onu,
bende o kendı pala bıyıklarına baksın dedım ama cok canım sıkıldı
gobegım kocaman oldu benım de 5 aylık gıbı degılım sankı 6.5-7 gıbı,
doktorum her gordugunde benı bogmak ıstıyor sanırım

+ sanane sa-na-ne
deli misin ? Bakma
Allah Allah yaaaaaaaa

canım hepimizde var sanırım benimde sinirlerim çok bozuk ve alınganlık hat safhada bide böyle olunca önce bi esip gürlüyorum sonrada dediğin gibi size ne diyorum:))

ayy bende öleyim ney yazıkki karnım baya büyüdü bizede aynı şeyi sölylüyolar ve dedğin gibi kimse maşallah demiyo napalım yani çıktıysa çıktı karnımız canım..ayy bu arada benim popomda büyümeye başladı valla

evet canım bizde aldık birkaç paket çok kullanıslı yegnimden biliyorum çok rahat kullanmışlardı baktınız mı bilmiyorum ama ben hamile pijamalarından aldım çok uygundu ekstra ikinciye %50 vardı.

mothercare in ürünleri çok kullanışlı ablamdan biliyorum çok uzun süre kullandı yeğenime oyüzden bende aldım.ama pijamalara bakmadım cnm odamı mothercareda vardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…