- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.501
Günaydın güzel anneler nasılsınız???
kandiliniz mübarek olsun..
bebişimle iyiyiz biz bugün 18.30 da detaylı ultrasonumuz var heycanla bekliyoruz.....
Günaydın güzel bebeklerin güzel anneleri...Ben dün doktora gittim kasılma ve bacak,kol ağrıları için magvital(magnezyum desteği)verdi aranızda kullanan var mı? tadı çok kötü midemi bulandırıyor(
bende henüz olmadı ama burda muzu önermişlerdi canımm.. dene istersen.. muzu kramp için mi söylemişlerdi yoksa..ama o da magnezyumun yerineydi sanki.. crafty sen söylemiştin sanırım..
Günaydın güzel bebeklerin güzel anneleri...Ben dün doktora gittim kasılma ve bacak,kol ağrıları için magvital(magnezyum desteği)verdi aranızda kullanan var mı? tadı çok kötü midemi bulandırıyor(
kızlar doğum fotografçısından bahsetmişsiniz de, ben hangi siteye baksam hep yeşil örtülü fotolar. normal doğumu çekemiyorlar mı? bide ben biraz psikoyum, diyelim normal doğum ve fotografçı kötü niyetli, ya alt tarafımızı çeker de negatifleri kendinde saklar yok etmezse?
Canım Senin de kandilin mübarek olsun...Ben de Haftaya Salı gideceğim ayrıntılı ultrason için (4D)seni merakla bekliyorum nasıl olacak acaba...Bebişine selamlarımızı söyle:))
Merhaba Kızlar. Biz geldik.
Haftasonu İstanbul'daydık. Düğünümüz vardı. Herkes şıkşıkıdımdı. Ben tabi koca göbeğimle şifon bir elbise giydim ama ne kadar şıktım siz tahmin edin.Herkes kaç aylık diye sordu. Ben de söyledim. Sonra nedense herkes "benim 7.aya kadar hiç belli olmamıştı, senin erken belli olmuş" dedi. Yuh dedim ya! Nedense herkes doğurup kilolarını verince hamileliği Ebru Şallı gibi geçmiş, hiç hamileyken ben şişkoydum diyen yok. Ki birisini biliyorum doğumuna 4 ay kala çekilmiş bir fotoğrafı var bende. Bildiğin hamile. Ama şimdi nedense bu hatunları hamileliği çok güzel geçmiş, hiç kilo almamışlar. Ay çıldırdım resmen ama çok da sallamadım. Ben dedim mutluyum. Kimsenin hamileliğimi suistimal edip beni üzmesine izin vermeyeceğim. Ben halimden memnunum. Hamile olduğum için çok mutluyum. Bir arkadaşım da benimle aynı boyda, aynı kiloda hamile kaldı. 93 kiloya kadar da çıktı o. Ama ben hiç bir zaman onun çirkin olduğunu düşünmedim, hatta çok tatlıydı hamileliğinde. Bayılıyordum ona. Ben de o zamanlar hamile kalsam diye ona bakıyor imreniyordum. İnsanlar nedense moral bozmakta usta ama.
Neyse biz kızımla çok mutluyuz, hamd olsun. Boğaz turu yaptık. Fırtına kopacak diye korkuttular bizi ama hava güzeldi Pazar günü. Tekneyle boğazda gezdik. Müthiş keyifliydi. Stres attık. Haftaya da tatile çıkıyoruz inşallah. Değmeyin keyfimize. Kıskanan o cadılar çatlasın. Kilo almamışlarmışmış hıh!
günaydın kızlarr,
kandiliniz mübraek dualarınız kabul olsn inşallah..
bizde dün kızımla mothercare gittik çıtçıtlı bodylerden aldık indirimdeydi 0-3 ay aldım 7li pakette 3-6 ay ladım bi paket bide tulumlardan aldım şimdilik:)) indirimden yararlanabilirsiniz kızlar haberiniz olsun:)
ben daha bebişimi bi çorap bile almadım:) n kötü bi anneyim ben ya.. gerçi kendimede hiç bişey almadım henüz, eskilere devam.. dün bi battaniye hediye etti bi arkadaşım, sarı çok tatlı bi battaniye:)
bende de bı tuhaflık var o zaman,
yatagı, bebek arabası de dahıl herseyını aldım:97:
hastane cıkıs takımlarından,
hastane pıjamasına kadar:44:
bende de anormallık var sanırım
aynı dert benim başımdada var kaç aylık diyolar 5 deyince ayy ne kadar büyük 6-7 aylık gibi,, bi maşallahh bile demiyorlar, hepsi çok az kilo almış palavraları batsın sanki bilmediğim kişiler..
al benden de o kadar sinirimi bozuyolar ya 4kilo aldım diyorum hımm ben 5 ten sonra aldım o kadar almamıstım unutuyolar 26 kilo ile hamileliklerini tamamladıklarını.biz mi çok alıngan olduk bilmiyorum ama benim esimin halaları var 3 tane sinir ediyorlar her gördüklerinde ay şöyle ay böyle sonra takmamaya çalıssamda kendimi begenmez oluyorum tadını çıkaramıyorum
off nasıl acelecilik bu böyle :)
aldıklarını ekle bari de fikir olsun :)
al benden de o kadar sinirimi bozuyolar ya 4kilo aldım diyorum hımm ben 5 ten sonra aldım o kadar almamıstım unutuyolar 26 kilo ile hamileliklerini tamamladıklarını.biz mi çok alıngan olduk bilmiyorum ama benim esimin halaları var 3 tane sinir ediyorlar her gördüklerinde ay şöyle ay böyle sonra takmamaya çalıssamda kendimi begenmez oluyorum tadını çıkaramıyorum
zekaları kıt o insanların
zaten sinirimiz bozuk (yani benim öle :) şiştim yaaa feda olsun kuzumaaaa) ne sölüon bide
+ sanane sa-na-ne
deli misin ? Bakma
Allah Allah yaaaaaaaa
zekaları kıt o insanların
zaten sinirimiz bozuk (yani benim öle :) şiştim yaaa feda olsun kuzumaaaa) ne sölüon bide
+ sanane sa-na-ne
deli misin ? Bakma
Allah Allah yaaaaaaaa
aynı dert benim başımdada var kaç aylık diyolar 5 deyince ayy ne kadar büyük 6-7 aylık gibi,, bi maşallahh bile demiyorlar, hepsi çok az kilo almış palavraları batsın sanki bilmediğim kişiler..
evet canım bizde aldık birkaç paket çok kullanıslı yegnimden biliyorum çok rahat kullanmışlardı baktınız mı bilmiyorum ama ben hamile pijamalarından aldım çok uygundu ekstra ikinciye %50 vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?