- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.521
bende de bı tuhaflık var o zaman,
yatagı, bebek arabası de dahıl herseyını aldım:97:
hastane cıkıs takımlarından,
hastane pıjamasına kadar:44:
bende de anormallık var sanırım
dört kiloyamı böle tantana :)) şaşırmış onlarr ..
kimse bayılmasınben 10 kilo aldımm yahuu :)))ilk zamnlar normal hamile kalmanın şokuyla homili gırtlak yedim sigarayıda bıraktım onunda etkisi var ..ben kendimi beğenmesemde oğlumu beğeniyorumm yeter .. yavrum sağlıkla doğsunda gidecek o kilolar eski fit ve tiki günlerime geri döncem hayırlısıylaa :))
ehh maşallah sana, bu ne acele böyle.. hadi ben çok yavaşımda sen de fazla hızlısın.. aman olsun boşver kafandan atmış olursun işte. ben daha hamile kıyafetlerinede geçmedim, kendimede hiç bişi almadım.. bebişe alacak oluyorum eşim frenliyo bi kaç ay daha geçsin diye.. karnım yok ya pek ona hayal gibi geiyo galiba:)
mothercare in ürünleri çok kullanışlı ablamdan biliyorum çok uzun süre kullandı yeğenime oyüzden bende aldım.ama pijamalara bakmadım cnm odamı mothercareda vardı?
evet canım hamile giyim bölümü var iç camasırı ve pijamalar onlarda ikinciye%50 vardı görmüştüm önce sonra indirime girince önce %50 sonrada ikinci ürüne %50 yapıyo örnegin be iki pijama aldım 50tl ye geldi.birde alt iç çamasırları vardı iki paket 11 tl ye geldi kullanıyorum gayet rahat.
ama her mothercarede var mı bilmiyorum burada 2tane var birinde hamile ürünleri var büyük olanda
Hepimize hayırlı kandiller :) miniklerimize sağlıklı ömürler olsun inşş..
özellikle kahvaltıdan sonra feci şekilde ağzı kuruyoo çok susuyorumm ..oluyomu sizlerdede..şeker yüklemesi 24.haftada sanırım daha 3 haftam var..
Hepimize hayırlı kandiller :) miniklerimize sağlıklı ömürler olsun inşş..
özellikle kahvaltıdan sonra feci şekilde ağzı kuruyoo çok susuyorumm ..oluyomu sizlerdede..şeker yüklemesi 24.haftada sanırım daha 3 haftam var..
gunaydin kizlar
Mirac kandilimiz mubarek olsun bol,bol dualar edelim birbirimize insallah.Rabbim yavrularimizi saglikli,hayirli bir sekilde nasip eylesin cumlemize ve bizlere
aayyy dun pistik,pistik acaip sicak vardi yahu burada bugun biraz daha hafif ama nem mahvediyor bizi her yanmi sisti gece uyamadim ayaklarimi su dolu legene soktum
bugunde kontrolumuz var bebek, serviks ve kist icin, cumada kanser arastirma bolumune gidecegim yine kistim icin dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
bizimde detayli ayin 7 hayirlisiyla gelse su gun iple cekiyorum, cinsiyetinide ogrenecegiz insallah yavrumun
dikkat et çağanımın anası nilimin halası :)
çok karpuz yemeee, nişastadan uzak durrr
hanimlar link ekleyemiyorum yasak ya
google'la safety 1st travel system -black yazip gorsellere bakarmisiniz bu arabayi almayi dusunuyorum hem fiyati uygun hemde bebek arabasi ve araba koltugu bir arada fikirlerinizi almak istedim.
[h=1][/h]
yerim ben totolarını nil'le çağan'ın :)) çağanın yengesii :))
haklısın hiç dikkat etmiyorum ,ailedede şeker var..
çok beğendim
bende öle bi set almayı planlıorum
bakçam bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?