2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende de bı tuhaflık var o zaman,
yatagı, bebek arabası de dahıl herseyını aldım:97:
hastane cıkıs takımlarından,
hastane pıjamasına kadar:44:
bende de anormallık var sanırım

ehh maşallah sana, bu ne acele böyle.. hadi ben çok yavaşımda sen de fazla hızlısın.. aman olsun boşver kafandan atmış olursun işte. ben daha hamile kıyafetlerinede geçmedim, kendimede hiç bişi almadım.. bebişe alacak oluyorum eşim frenliyo bi kaç ay daha geçsin diye.. karnım yok ya pek ona hayal gibi geiyo galiba:)

hepimiz vericez insallah bebişlerimzide besledikten sonra. ben bulantı kusma çok olunda önce almadım pek kusma bitince hızlandı bizimkiler numunelik canım gıcıklık olsunda ne olursa olsun amaç sinir etmek pek insanlıkları yoktur 5 aylık olduk artık karımız çıksın demi çok çıkmış falan diyolar düşün yani amannnnnn sağlıklı olsunlar kilo şu bu hepsini düzene koyarız hayırlısıyla

her konuda böyleyim
eşimi delirtiyorum bazen
ben cok hızlı kg aldıgım ıcın kıyafetlerımı de aldım mecburen,
su belı lastıklı pantolonlar ne rahatmıs yahu
sen ne zaman almaya baslıcaksın 6. ayın gecmesını beklıyorsun

mothercare in ürünleri çok kullanışlı ablamdan biliyorum çok uzun süre kullandı yeğenime oyüzden bende aldım.ama pijamalara bakmadım cnm odamı mothercareda vardı?

evet canım hamile giyim bölümü var iç camasırı ve pijamalar onlarda ikinciye%50 vardı görmüştüm önce sonra indirime girince önce %50 sonrada ikinci ürüne %50 yapıyo örnegin be iki pijama aldım 50tl ye geldi.birde alt iç çamasırları vardı iki paket 11 tl ye geldi kullanıyorum gayet rahat.
ama her mothercarede var mı bilmiyorum burada 2tane var birinde hamile ürünleri var büyük olanda

orası neresiii :)
bende bakim yahu

Hepimize hayırlı kandiller :) miniklerimize sağlıklı ömürler olsun inşş..

özellikle kahvaltıdan sonra feci şekilde ağzı kuruyoo çok susuyorumm ..oluyomu sizlerdede..şeker yüklemesi 24.haftada sanırım daha 3 haftam var..

dikkat et çağanımın anası nilimin halası :)
çok karpuz yemeee, nişastadan uzak durrr

gunaydin kizlar

Mirac kandilimiz mubarek olsun bol,bol dualar edelim birbirimize insallah.Rabbim yavrularimizi saglikli,hayirli bir sekilde nasip eylesin cumlemize ve bizlere

aayyy dun pistik,pistik acaip sicak vardi yahu burada bugun biraz daha hafif ama nem mahvediyor bizi her yanmi sisti gece uyamadim ayaklarimi su dolu legene soktum

bugunde kontrolumuz var bebek, serviks ve kist icin, cumada kanser arastirma bolumune gidecegim yine kistim icin dualarinizi eksik etmeyin lutfen.

bizimde detayli ayin 7 hayirlisiyla gelse su gun iple cekiyorum, cinsiyetinide ogrenecegiz insallah yavrumun

bende gece uyanınca da cok oluyor,
sureklı uyanıp gıdıp su ıcıyorum:97:
benım aılemde seker hastası cok oldugundan 2 doz seker yuklemesı yapılacakmıs

ben 73 kg la hamile kaldım şimdi 72 kiloyum ve boyumda 1.62 . işteki arkadaslar bana yuvarlanarak gelirsin işe artık filan diyolar bu gidişle.. ben evlendikten sonra 19 kilo aldım çünkü bide hamile kalınca herkes korkuttu beni..

ben diyetisyene gidiyorum biliyosunuz aslında kilo umrumda değil kızlar.. bebeğimin sağlığı benim için önemli olan.. ailede gebelik sekeri ve tansiyon sorunu olunca ben cok korktum.. bunun en büyük tetikçisi kilo biliyosunuz.. bu yüzden dikkat ediyorum.. doktor bana 9 kilo almalısın dedi diyetisyenim de 7 kilo almam gerektiğini söyledi..24. haftaya kadar kilo almamak hedefimiz.. bu arada bebeğimin sağlığıda gayet ii.. boyu kilosu yerinde.. 9 temmuzda kontrolümüz var ayrıntılıda olur o tarihte diye düşünüyorum.. inşallah o zamanda sorun cıkmaz bebeğin gelişiminde..

yani eğer benim gibi ailede şeker ve tansiyon sorunu olan tanıdıgınız varsa .. ve kilonuz normalden cok fazlaysa yine benim gibi.. mutlaka dikkat etmelisiniz.. formunuz için değil bebeğiniz için.. bide normal dogum düşünüyorsanız daha cok dikkat etmelisiniz..

ben daha kilo almamama rağmen vücut seklim inanılmaz değişti karnım iice cıktı kalcam dısarıya doğru büyüyor .. göğüslerimi söylemek dahi istemiyorum.. her ay iç çamasırı alıyorum düşünün yani.. bunlar umrumda değil.. gerekirse yuvarlanarak giderim yeterki bebeğim ii olsun...

cok uzun yazdım bee :)

canım allah yardımcın olsun.istanbul şükür serin bu aralar ve şu şişmeler bende yok daha..

Kızlar merhabalar..Biraz önce kontrolden geldim..Elhamdülillah prensesim gayet iyiymiş hareketlerini daha hissedemesemde görebildim çok şükür,250 gr olmuş..Sizlerde hep güzel haberler alırsınız inş.
Bu arada Hepinizin miraç kandili mubarek olsun..Dualarda birbirimizi eksik etmeyelim

hanimlar link ekleyemiyorum yasak ya

google'la safety 1st travel system -black yazip gorsellere bakarmisiniz bu arabayi almayi dusunuyorum hem fiyati uygun hemde bebek arabasi ve araba koltugu bir arada fikirlerinizi almak istedim.

[h=1][/h]

bende sendenim fatma.. zaten tombul başladım hamileliğe, bide bizim ailede de normal şeker hastalığı çok, gebelik şekeri yaşayanda baya var kuzenlerimdenn. o yüzden benimde tedbirli gitmem gerekiyo, diyetisyene gitmiyorum ama dikkat ediyorum bende... fakat 2 haftadır baya hareketsiz kaldım, sıcaklardan yürüyüş te yapamadım pek, kilo almaya başladım sanki. 5. ayı bitirene kadar kilo almamaktı benimde hedefim ama hedefe ulaşamıcam galiba:)

hanimlar link ekleyemiyorum yasak ya

google'la safety 1st travel system -black yazip gorsellere bakarmisiniz bu arabayi almayi dusunuyorum hem fiyati uygun hemde bebek arabasi ve araba koltugu bir arada fikirlerinizi almak istedim.

[h=1][/h]

çok beğendim
bende öle bi set almayı planlıorum
bakçam bu ara

güzel hamişler hepinize günaydın üye olduktan sonra çok takip edemedim, dünden beride geçmişi okumaya çalışıyorum baya birikmiş:) başıma gelenler biraz canımı sıtı son zamanlarda size de anlatıyım bilginiz olsun öncelikle 20lik dişlerime bakamamışım ve iltihap almış başını gitmiş çekilmesi gerekiyor çünkü bebek kalsiyumu dişler ver kemiklerden alıyor e iltihap olunca o da etkiliyo 2 ay önce dr. a gittiğimde çekemem riskli olur dedi sebebide benim ilk bebeğimin kalbi dumuştu sebebini araştırmamıştık bundan dolayı dr. risk alamam dedi ama dün saatlerce sancıdan ağladım bugün de dişçiye gidiyoruz artık bakalım çektirebilecekmiyim.. ikinci olarak bel fıtığım çıktı normal doğumu çok istememe rağmen sezeryan olucam bu yüzden ekim annesi olabilirim hayırlısıyla:) bi ayrıntı veriyim belim için beyin cerrahına gittik mr istedi ben de kadın doğumcuma sormadan hiçbişey yapmam ona sorduk kesinlikle olmaz çok fazla radyasyon var bebeği çok etkiler dedi beyin cerrahı bebeğe hiçbir zararı yok dedi ben de çok sinirlendim bu kadar uçta iki anlayış ve tabiki bu durumda ben kadın doğumcumu dinledim.. üçüncüsü ise göbek ve sırt bölgem alerji oldu isilik gibi bişeyler çıkıyo ve deli gibi kaşınıyorum doktorum baktı çatlakla ilgisi yok bi cildiyeciye göster dedi bide ona randevu aldık haftaya gidicez bakalım. ya böyle işte ama yinede rabbimden gelen herşeye şükürler olsun derdi veren dermanınıda verir inşallah allahım yavrularımızı sağlıkla bize bağışlasın acılarını göstermesin anne babalarınıda başlarından eksik etmesin. hepinize sağlıklı huzurlu günler dilerim...

yerim ben totolarını nil'le çağan'ın :)) çağanın yengesii :))

haklısın hiç dikkat etmiyorum ,ailedede şeker var..

belediye havuzları var ya akşam seansları varmış
bende ona yazılcam sanırım
haftada 2 yüziim
temiz hem
+ çok ii geliomuş yüzme hem bebişe hem bana

çok beğendim
bende öle bi set almayı planlıorum
bakçam bu ara

canim tesekkurler,bende begendim aslinda maclaren alcaktim hafif olsun araba diye ama buda hem hafif hemde cok ozelligi var.maclarenlara bebek 3 aylikken binebiliyor onun icin extra araba koltugu almam gerekiyordu ayri satilanlarda cok pahali bu hosuma gitti.yeni dogan bebegi tasimak icinde bu araba koltugu gerekli mecburen.

begendigim maclarenda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…