2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
belediye havuzları var ya akşam seansları varmış
bende ona yazılcam sanırım
haftada 2 yüziim
temiz hem
+ çok ii geliomuş yüzme hem bebişe hem bana

iyi yaparsın ..kendimi akşamları çok yorgun hissediyorum aslında erkende çıkıyorum ama yürüyüşlere başlıcam bende akşamları .. sen doğum iznine ne zman ayrılacaksın..

simiramiscigim burada 135 sterlin Turk lirasi 353 canim bence gayet uygun bu fiyata boyl ebir araba seti bulamam galiba

maclarenda 405 tl

crafty seninkide cok hos ona benzer bende begendim ama katlamasi yer kapliyor biraz ondan onu listeme eklemedim.benim icin katlamasi cok onemli yazin tatile yada Turkiyeye gelecegim zaman ucaga kolayca alsinlar diye bazi bebek arabalari cok buyuk oluyor ucak sirketleri almayabiliyor.

onun icin boyle hafif ve yer kaplamayan birsey olmasina dikkat ediyorum extradan tatil icin stroller alamam

katlayınca miniminicik kalıo kuzum
inananmadım ben
böle katlamalı sandalye gibi oluo düz

canim cok gecmis olsun ALLAH acil sifalar versin ins
dedigin gibi derdi veren dermanini da verir hic süphesiz bize düsen sabretmek sen hep iyi düsün insaALLAH hersey gelip gecici, hele ALLAHin izniyle bebislerimizi sag saglim kucagimiza alalim inan tüm acilar unutuluyr :))

Bakiler sevgiler adina nice dilekler vardir.
Ölümü bile ayirir saymayan gönüller vardir.
Mesafeler araya set çekmisse ne çikar, dualarda birlesen gönüller vardir.
Mirac kandiliniz mubarek dualariniz kabul ola insaALLAH hepinizi ALLAH icin cok seviyorum

Son düzenleme:
cok sıkmıs gercekten ben cok beğendim.. markası ne acep bunun.. saraçhane neresi oluyor kuzum.. avrupa tarafında mı ? daha mı hesaplı oluyor oralar.. bunun fiyatını bende merak ettim..

Kraft'ın cnm ya
800 TL civarı nette
saraçhane avrupa yakası fatih civarında
dur ben bi gidim bakem araştıriim
nasıl fiyatlar sölerim size

bende bu travel seti begendim. arkadasimda alimisti bu seti. cok memnun ve cok kaliteli. bakalim.. hala arastirmadayim. ama 3 aydir karsima daha iyisi cikmadi henüz. renkleride hem kiz hem erkek icin uygun. bunu kesin alicam gibi yani

Son düzenleme:
orası neresiii :)
bende bakim yahu
mothercare canım ben antalyadayım burada 2 tane var biri daha büyük büyük olanda hamile ile ilgili iç giyim pijama var küçük olanda yok belki her magazada yoktur diye yazdım.
bende bu seti beendim
akşam saraçhane yakınlarında olcam
bakçam bi :) ne dersiniz

Eki Görüntüle 216219
görüyorum bu arabayı dısarıda şık duruyor
bizde bebe confort loola almayı planlıyoruz hatta bu ara %20 indirimvarmış belki alırız

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar benim ilk hamileliğim ve 18. haftadayım,bebeğimi sabirsızlıkla bekliyorum. Gerçi okuduğum bazı msj lar biraz moralimi bozdu yavrumu kaybetmekten korktum birden ve düşününce aslında kendimi ne kadar yorduğumun farkına vardım, bundan sonra daha dikkatli olmak, her işe kalkışmamak lazım sanırım bundan sonra buralardayım allah izin verirse, tecrubelerinizden faydalanmak ve bu mutluluğu sizlerle paylaşmak için. Sağ salim yavrularımızı kucağımıza almak nasip olur hepimize inş.
Haa bu arada msj ların altında haftamızı gösteren o sevimli resimleri nasıl yapabiliriz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…