- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.541
belediye havuzları var ya akşam seansları varmış
bende ona yazılcam sanırım
haftada 2 yüziim
temiz hem
+ çok ii geliomuş yüzme hem bebişe hem bana
iyi yaparsın ..kendimi akşamları çok yorgun hissediyorum aslında erkende çıkıyorum ama yürüyüşlere başlıcam bende akşamları .. sen doğum iznine ne zman ayrılacaksın..
crafty seninkide cok hos ona benzer bende begendim ama katlamasi yer kapliyor biraz ondan onu listeme eklemedim.benim icin katlamasi cok onemli yazin tatile yada Turkiyeye gelecegim zaman ucaga kolayca alsinlar diye bazi bebek arabalari cok buyuk oluyor ucak sirketleri almayabiliyor.
onun icin boyle hafif ve yer kaplamayan birsey olmasina dikkat ediyorum extradan tatil icin stroller alamam
güzel hamişler hepinize günaydın üye olduktan sonra çok takip edemedim, dünden beride geçmişi okumaya çalışıyorum baya birikmiş:) başıma gelenler biraz canımı sıtı son zamanlarda size de anlatıyım bilginiz olsun öncelikle 20lik dişlerime bakamamışım ve iltihap almış başını gitmiş çekilmesi gerekiyor çünkü bebek kalsiyumu dişler ver kemiklerden alıyor e iltihap olunca o da etkiliyo 2 ay önce dr. a gittiğimde çekemem riskli olur dedi sebebide benim ilk bebeğimin kalbi dumuştu sebebini araştırmamıştık bundan dolayı dr. risk alamam dedi ama dün saatlerce sancıdan ağladım bugün de dişçiye gidiyoruz artık bakalım çektirebilecekmiyim.. ikinci olarak bel fıtığım çıktı normal doğumu çok istememe rağmen sezeryan olucam bu yüzden ekim annesi olabilirim hayırlısıyla:) bi ayrıntı veriyim belim için beyin cerrahına gittik mr istedi ben de kadın doğumcuma sormadan hiçbişey yapmam ona sorduk kesinlikle olmaz çok fazla radyasyon var bebeği çok etkiler dedi beyin cerrahı bebeğe hiçbir zararı yok dedi ben de çok sinirlendim bu kadar uçta iki anlayış ve tabiki bu durumda ben kadın doğumcumu dinledim.. üçüncüsü ise göbek ve sırt bölgem alerji oldu isilik gibi bişeyler çıkıyo ve deli gibi kaşınıyorum doktorum baktı çatlakla ilgisi yok bi cildiyeciye göster dedi bide ona randevu aldık haftaya gidicez bakalım. ya böyle işte ama yinede rabbimden gelen herşeye şükürler olsun derdi veren dermanınıda verir inşallah allahım yavrularımızı sağlıkla bize bağışlasın acılarını göstermesin anne babalarınıda başlarından eksik etmesin. hepinize sağlıklı huzurlu günler dilerim...
bende bu seti beendim
akşam saraçhane yakınlarında olcam
bakçam bi :) ne dersiniz
Eki Görüntüle 216219
cok sıkmıs gercekten ben cok beğendim.. markası ne acep bunun.. saraçhane neresi oluyor kuzum.. avrupa tarafında mı ? daha mı hesaplı oluyor oralar.. bunun fiyatını bende merak ettim..
mothercare canım ben antalyadayım burada 2 tane var biri daha büyük büyük olanda hamile ile ilgili iç giyim pijama var küçük olanda yok belki her magazada yoktur diye yazdım.orası neresiii :)
bende bakim yahu
görüyorum bu arabayı dısarıda şık duruyorbende bu seti beendim
akşam saraçhane yakınlarında olcam
bakçam bi :) ne dersiniz
Eki Görüntüle 216219
Eki Görüntüle 216236 Eki Görüntüle 216237 Eki Görüntüle 216238
bende bu travel seti begendim. arkadasimda alimisti bu seti. cok memnun ve cok kaliteli. bakalim.. hala arastirmadayim. ama 3 aydir karsima daha iyisi cikmadi henüz. renkleride hem kiz hem erkek icin uygun. bunu kesin alicam gibi yani
sertap bu travel setin fiyati ne kadar tatlim?
burda 500 frank ama almanyada 300 euro. o yüzden almanyadan alicam bende canim.
hosgeldin aramiza glukoz kendini sakin yorma her isiyapacagim diyede ugrasma ilk bebeginmis dikkat et lutfen
gebelik cizelgelerini buradan bakarak yapabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
hanimlar ben cikiyorum hepinize iyi kandiller mutlu gunler dus alip doktora gidecegim bebegimle bulusmam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?