- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.561
canım al benden de o kadar her gun kilom artıyor tabi tuvalete cıkamamamın da nedeni var ama her gun kilo artamaz ki ben odem oldugunu duunuyorum.. en iyi odem atıcılar rezene ve yesil caydır ama ben korkuyorum icemiyorum bir turlu bitki cayı bir tek papatya cayı o da bi halta yaramıyor..günaydın güzel anneler.. topiğin açılışı hp bizden oluyo lyla.. senle ben erkenciyiz:)
bizde kalktık 7 de, bababımıza kahvaltı hazırladık onu işe yolladık.. sabah serinininde ütülerimi yaptın ( gün içinde sıcaktan mümkün değil ) şimdi bişiler yicez kuzumla...
yaa ben pazar günü tartıldığımda 66,8 gelmiştim, bu sabah tartıldım 68,3 mümkün değil dimi böyle bişi, 2 günde 1,5 kilo almış olamama heralde.. bugün arkadaşa davetlyiim ben hiç bişi yiyemem artık bu sbah tartıda o kiloyu gördükten sonra:)
canım hayırlısı olsun insallah guzel haberlerle doneceksin tatlım korkma!gunaydin kizlar
Mirac kandilimiz mubarek olsun bol,bol dualar edelim birbirimize insallah.Rabbim yavrularimizi saglikli,hayirli bir sekilde nasip eylesin cumlemize ve bizlere
aayyy dun pistik,pistik acaip sicak vardi yahu burada bugun biraz daha hafif ama nem mahvediyor bizi her yanmi sisti gece uyamadim ayaklarimi su dolu legene soktum
bugunde kontrolumuz var bebek, serviks ve kist icin, cumada kanser arastirma bolumune gidecegim yine kistim icin dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
bizimde detayli ayin 7 hayirlisiyla gelse su gun iple cekiyorum, cinsiyetinide ogrenecegiz insallah yavrumun
belediye havuzları var ya akşam seansları varmış
bende ona yazılcam sanırım
haftada 2 yüziim
temiz hem
+ çok ii geliomuş yüzme hem bebişe hem bana
ah kızlar yine tekme dediniz benimki hala tekmelemiyo ya
kızlar leyla yazınca bende yazmak ıstedım,
tekmelemek dedıgınız nasıl oluyor ya :97:
bende pıt pıt seğirmeler haricinde birşey yok,
ultrasonda gayet hareketli ama ben hissedemiyorum,
kayınvalidem ben 2. ayda tekmelerini hissediyordum diye bunalıma sokmustu beni,
senin cocugunda bi sorun var cok uyusuk demıslerdı:44:
ne kadar delıler ya,
doktora sorunca 2 ayda tekme mı olurmus dedı.
neyse sorum suydu tekme dedıgınız pıt pıt atıslarmı yanı
ne kadar delıler ya,
kızlar eşinizin doguma girmesini istiyormusunuz
yada giricekmi
(sezeryan olursa tabi)
ne kadar delıler ya,
yada giricekmi
(sezeryan olursa tabi)
merhabalar; bende daha hiçbişey almadım bebişe, marka kararlarını bile vermedim..
bekliyorum hala neyi bekliyorsam, sizler bakıp almışsınız bile...maşallah
migdem de acayip yanıyor kızlar siz ne kullanıyorsunuz migdeniz icin? TALCİD 10 Numara
kesinkikle cok iyi geliyor bak ben bu tırnagımın kopması yuzunden iki haftadır havuza gidemedim davul gibi oldum agırlastım oysa yuzdugum gunler cok ama cok iyiyidim istedigimi yiyordum ve kilo almyırodumm.. muhakakk git tatlım.. Gitçem Kesinnnn
kızlar bu arada kıyafet araba oda muhabbetlerine baslamıssınız da benim kafama takılan o kadar soru var ki birileri beni aydınlatabilir mi?
1) bebek arabasının adı puset mi oluor? Bilmem ki :)
2) simdi: arabaya takılan bebek koltugu aynı zamanda bebek arabasına takılmıyor mu (ingilizce stroller) ? ikisini ayrı mı alacagız? Yok yok aynı o bi tane
3) bir de evde oturtmak icin ana kucagı diye bir sey var sanırım? o nu da mı ayrı alıyoruz? oto koltuguna yatıramaz mıyız? ayrı da alabilirsin ama ablam oto koltuğunda yatırmıştı
4) bu bebek arabasını ilk basta cok ufak bebek icin alıyoruz e peki ileride bi daha daha buyuk bebek icin mı alacagız? oto koltugu da mı bir daha alınıyor? Oto koltuğu değişecek ama araba 1,5 yaşına kadar fln kullanılıo sonra bastona geçilio
5) ben maxi cosi yada stokke diye bir marka var onları begeniyorum , bunlar nasıl kullanıslı mı? Maxi Cosi nin gereksiz pahalı olduğunu düşünüorum şahsen
6) ben hala zıbınla tulum arasındaki farkı bilmiyorun :26::26: Zibın altlı üstlü takım tulum tek parça
7) ben bir cop bile almadım bebegime artık agustos gibi almayı planlıyorum..annem yurt dısından 100% pamuklı fanila gibi body ler, bir de penye cıtcıtlı body almıs.. bunların altına da patikli pantolon mu alınıyor yoksa kendinden patikleri olan tulumun icine giyilebiliyor mu ? İçine de giydirilio altı da var. Nasıl istersen. İki parça olanlar çok kustuklarından daha kullanışlı oluomuş.
8) hastane cıkısını newborn iki paket alıp, diger kıyafetlerini 0-3 mu alayım sizce? hastane cıkısı kaclı olsun? Newborn 1 set al diğerleri 0-3 olsun. Çok alma ama kilosu vs belli olmuo. Ben öle set almıcam mother dan 1 hadtane çıkışı 2-3 tulum 2 paket body yeter bence ilk etapta
9) park yatak o boyle buyuk olanlara deniliyor degil mi yanında file olan hani anneler yataklarının yanına koyuyo? peki boyle suslu puslu dantelli beşikler var arkadasımda gormustum onlar da portatifti .. onlara ne deniyor? ayrıca bunlara ekstradan yatak da alınıyor degil mi? Süslülere sepet denio :) sepetler tekstiliyle satılıo içinde yatak oluo. Park yatağada alezden hallice bişi alıosun satılıo aynı yerde
DONUSUM MUHTESEM OLDU DEGIL MI 9 TANE SORUYLA
haydi herkes klavye basınaaaa
yada giricekmi
(sezeryan olursa tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?