2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Çok teşekkürler ,aranızda olduğum için mutluyum :) ama şu çizelgeyi yapamadım bir türlü off off :S
Bu arada hepinizin kandilini kutluyorum dualarım siz ve bebişlerinizle :)

benimkide girmicek eşim normal olmasını çok istiyo ben korkuyorum tabi ama bakalım hayırlısı nasıl olacak.

akıntı olayına gelince benimki çok hafif sarımsı beyaz gibi karışık..

o zaman çok endişelenmemeliyim demekki normale dönüyor

Lunacım zıbın yandan baglamalı bişeymiş.. hastane cıkısında oluyormus.. göbek kordonundan dolayı ilk haftalarda body yerine zıbın kullanılması öneriliyor..

anakucağı otokoltugu aynı olarak kullananlar var.. ayrıca ana kucağı alanlarda oluyor.. bebek arabası genelde 13-15 kgya kadar kullanılabiliyor.. sonra hala ihtiyac varsa yenisi alınmalı..

otokoltugu ve anakucağı olarak kullanılanlar 0-1 yas arası.. sonra tekrar alınması gerekiyor..

park yatak cocugun genelde 3 yasına kadar kullanabileceği sekilde üretiliyor .. iki kademeli yataklar var.. diğer o süslü olanlar bebek ayaklanmaya baslayınca kullanılamıyor maalesef .. bi de cok pahalı ..sonra onu muhafaza edecek yerde lazım.. bu nedenle burda cogumuz özellikle kız anaları süslü olanları içimizden gecirsekte park yatak mantıklı geliyor..

Merhaba bayanlar:)uzun süredir takip edemiyorum.özledim sizinle paylaşmayı gerçekten(

eeee ne var ne yokkk bayanlar.benim bir kaç gündür belim çok ağrıyor.bir de bebğim hareketlenmeye başladı sanırım canımı acıtıyor bazen..ama çok heycanlı .çok mutlu oluyroum...21 haftalık oldu bebğim tam olarak.
yapılan herhangibir test falan yok dimi bu haftalarda?ben renkli olarak görmek istiyorum artıkk:))

ben o sağa sola dayanmalarını hıssetmedım ama pıpıtları cok net hıssedıyorum:78:
benı de tekmelesın artık
amın Allahım herkese saglık versın,
ılk tekmik attıgında yazarım buraya

sağolun kızlar
ınsan tecrubesız olunca duydugu zaman panık yapıyor,
ne kadar ınternetten arastırsam da sınırım bozuluyor,
daha dogmamıs bebege uyuşuk demek de neyın nesı:26:

kızlar bısey daha sorayım sıze,
ellerınde uyusukluk hısseden var mı?
ozellıkle gece uyurken sag tarafıma bıle yatsam sol elımın uyustugunu hıssedıyorum,
ya da soluma yatınca sag elımın
doktora sormayı unuttum gecen hafta,
bu tarz bır sıkayetı olanınız var mı

MERHABA GÜZEL ANNEler...
Ben oğlumda normal doğum yapmıştım eşim de girmişti. Kızımda da nasip olursa girmesini istiyorum.
HERKESİN MİRAC KANDİLİNİ KUTLUYORUM.DUALARIMIZDA UNUTMAYALIM BİRBİRİMİZİ. RABBİM HEPİMİZE ÇOCUKLARIMIZI SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN .

ben ilk kez duyuyorum .. ama damar üstüne yatmıssındır kan dolasımı zayıflamıstır ondandır diye düşünüyorum.. doktorunada sor mutlaka..

bu arada sen hangi sehirdesin ?

ben ilk kez duyuyorum .. ama damar üstüne yatmıssındır kan dolasımı zayıflamıstır ondandır diye düşünüyorum.. doktorunada sor mutlaka..

bu arada sen hangi sehirdesin ?

ınternetten baktım sımdı de kalsıyum eksıklıgı ya da vucuttakı odem fazlalıgından oluyormus
fatoş ben kayserıdeyım,
daha yenı tasındık 3 ay once

Son düzenleme:
ınternetten baktım sımdı de kalsıyum eksıklıgı ya da vucuttakı odem fazlalıgından oluyormus
fatoş ben kayserıdeyım,
daha yenı tasındık 3 ay once

sen yinede doktorunla konus..

bende de müthis ödem var.. ama uyusma olmuyor.. kalsiyum takviyesi verdimi sana dr.. kan değerlerinde eksiklik varsa tespit edilmiş olmalı.. bol bol yogur sür peynir tüket canım..

sen yinede doktorunla konus..

bende de müthis ödem var.. ama uyusma olmuyor.. kalsiyum takviyesi verdimi sana dr.. kan değerlerinde eksiklik varsa tespit edilmiş olmalı.. bol bol yogur sür peynir tüket canım..

kılolu olmama ragmen kan degerlerım cok ıyı cıktı,
hatta doktor bıle sasırmıstı ne kolesterol ne de sekerımde bır sorun cıkmamıstı.
bu gıttıgımde mutlaka sorayım,
randevumuz 15 temmuzda,
cok hızlı kg aldıgım ıcın kızıyor bana ama engel olamıyorum dıyetısyenım de var ozel ama hep uyamıyorum valla ne yalan solım:26:
ekmekten vazgecemıyorum:26:
kalsıyoum takvıyesı degıl de kalsıyum, magnezyum potasyumun hepsını kapsayan elevıt verdı onu kullanıyorum.
süt içemedıgımden yogurt ve peynırı de cok sık tuketıyorum

evt cnm aynı sorun bendede var neyazıkki bende sormayı unuttum doktora senin yakınmış gitme zamanın banada bilgi verirsen sevinirim.ben bacaklarımdaki sölemiştim ama kollarımdakini unutmuşum bacaklar için kalsiyum+d3 verdi.

Selamlar herkese...Ben de dün tetenoz aşımı oldum.Sabah kan verdim,birazdan gidip alacağım sonuçları.
Hayırlısı bakalım artık...

kızlar meysanur canlar çok teşekkür ederim şimdi dişçiden geldim 20liklerin birinden kurtuldum şükür ama çok titredim korkudan iki morfinle ancak uyuşturdu dr. :)) unutmuşum ben de hepinizin kandili mübarek olsun allahım dualarımızı kabül etsin bu gecenin yüzü suyu hürmetine aminnnnnn

ben ctesi gidicem dr a
en yakın benim heralde
istediğiniz bişi varsa soriim
ama benimki bilionuz ilaca vs karşı dr :)

Kızlar benim randevum Perşembe günü. Ben de aile hekimime gidip demir hapını yazdırdım. Bitiyordu çünkü. O da demir hapının yanında D3 Vitamini Devit-3 damla verdi. Decavit de kullanıyorum. O yüzden 6 damla dedi, Decavit kullanmasaydım 9 damla verecekmiş günde. Kullanmaya başlamadım henüz. Doktoruma sormak istedim önce. Demir hapıyla vitamin hapı zaten kullanıyorum, bir de Devit'e gerek var mı? Kullanan var mı aramızda? Aile hekimim hamilelere verdiklerini söyledi bu arada.

gıdınce sorup yazarım mutlaka buraya,
benım doktorum cok pipirikli,
basım agrıyor dedım 2 bolum bırden gezdım norolojı kulak burun bogaz
MR cekmek ıstedıler ben ıstemedım,
ellerım uyusuyor desem kımbılır ne testler ısteyecek benden
hepımız yazalım bakalım neler dıyecek doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…