- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.581
hosgeldin aramiza glukoz kendini sakin yorma her isiyapacagim diyede ugrasma ilk bebeginmis dikkat et lutfen
gebelik cizelgelerini buradan bakarak yapabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
hanimlar ben cikiyorum hepinize iyi kandiller mutlu gunler dus alip doktora gidecegim bebegimle bulusmam var
benimkide girmicekeşim normal olmasını çok istiyo ben korkuyorum tabi ama bakalım hayırlısı nasıl olacak.
akıntı olayına gelince benimki çok hafif sarımsı beyaz gibi karışık..
Canım ben 15.haftadan itibaren hissediyorum. İlk hissettiğim şey yumurta gibi bir şeyin içimde sağ tarafa dayandığıydı, gerilme gibi bir şeydi, sonra geçmişti, meğer bebek ya poposunu ya başını dayıyormuş bir tarafa. Sonra pıtpıtlar hissetmeye başladım. Bunlar tekme oluyor sanırım ama geçen hafta bildiğin tekmeyi hissettim içinde. Pıt pıt demek hafif kalırdı ona.Telefonla konuşuyordum ve gümm diye indirdi tekmeyi, hoopss noluyoruz dedim. Yani pıtpıtların ardından ayırt edebileceğin bir şekilde tekmeler gelmeye başlıyor. Ama tabi herkesin aynı haftada olması imkansız. Yakın bir zamanda hissetmeyenimiz kalmayacaktır. Rabbim sağlık versin de hepimize...
kayınvaliden üzerinden cok yıl gecince zaman kavramını karıstırmıs. 2 aylıkken kemikleri daha tam değil bide tekme atacak.. nasıl atsın yavrucak.. benim 19+3 ve hale bişey hissetmedim.. dr da panik yapma demişti zaten.. bende sabırla bekliyorum..sen en azından pıt pıtları hissediyosun bende o da yok..
ayy cnm bence kaynanan saçmalamış resmen öyle şeymi olur 2 aylık bebek kaç gramki bide tekmelesin hiç sıkma canını herkes farklı zamanlarda hissediyo kimi 15.haftada kimi 21 den sonra ilk başta seğirme karın gurultusu gibi geliyo ama sonradan gelen tekmeyle anlıyosun aradaki farkı:)
kızlar bısey daha sorayım sıze,
ellerınde uyusukluk hısseden var mı?
ozellıkle gece uyurken sag tarafıma bıle yatsam sol elımın uyustugunu hıssedıyorum,
ya da soluma yatınca sag elımın
doktora sormayı unuttum gecen hafta,
bu tarz bır sıkayetı olanınız var mı
ben ilk kez duyuyorum .. ama damar üstüne yatmıssındır kan dolasımı zayıflamıstır ondandır diye düşünüyorum.. doktorunada sor mutlaka..
bu arada sen hangi sehirdesin ?
ınternetten baktım sımdı de kalsıyum eksıklıgı ya da vucuttakı odem fazlalıgından oluyormus
fatoş ben kayserıdeyım,
daha yenı tasındık 3 ay once
sen yinede doktorunla konus..
bende de müthis ödem var.. ama uyusma olmuyor.. kalsiyum takviyesi verdimi sana dr.. kan değerlerinde eksiklik varsa tespit edilmiş olmalı.. bol bol yogur sür peynir tüket canım..
kızlar bısey daha sorayım sıze,
ellerınde uyusukluk hısseden var mı?
ozellıkle gece uyurken sag tarafıma bıle yatsam sol elımın uyustugunu hıssedıyorum,
ya da soluma yatınca sag elımın
doktora sormayı unuttum gecen hafta,
bu tarz bır sıkayetı olanınız var mı
evt cnm aynı sorun bendede var neyazıkki bende sormayı unuttum doktora senin yakınmış gitme zamanın banada bilgi verirsen sevinirim.ben bacaklarımdaki sölemiştim ama kollarımdakini unutmuşum bacaklar için kalsiyum+d3 verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?