- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.601
kızlarrr güzel anneler bebeğim seyirdi
hanammmmmm
gozun aydın :81::81:
Kızlar benim randevum Perşembe günü. Ben de aile hekimime gidip demir hapını yazdırdım. Bitiyordu çünkü. O da demir hapının yanında D3 Vitamini Devit-3 damla verdi. Decavit de kullanıyorum. O yüzden 6 damla dedi, Decavit kullanmasaydım 9 damla verecekmiş günde. Kullanmaya başlamadım henüz. Doktoruma sormak istedim önce. Demir hapıyla vitamin hapı zaten kullanıyorum, bir de Devit'e gerek var mı? Kullanan var mı aramızda? Aile hekimim hamilelere verdiklerini söyledi bu arada.
ben ctesi gidicem dr a
en yakın benim heralde
istediğiniz bişi varsa soriim
ama benimki bilionuz ilaca vs karşı dr :)
kızlar bısey daha sorayım sıze,
ellerınde uyusukluk hısseden var mı?
ozellıkle gece uyurken sag tarafıma bıle yatsam sol elımın uyustugunu hıssedıyorum,
ya da soluma yatınca sag elımın
doktora sormayı unuttum gecen hafta,
bu tarz bır sıkayetı olanınız var mı
canım bende sutlu kahve akıntı var neredeyse 2 aydır ara ara geliyo ama her zaman ped kullanıyorum yapraklardan sık sık da degistiriyorum... doktoruma sordum iltihap falan olmasin diye hayır gayet normal dedi de fenalık bastı her gun gunde en az 6-7 kere ped degistirmekten haftaya ben de gidiyorum bi aksilik olmazsa doktoruma soracagimkızlar ya normal akıntınız ne miktarda ve ne renk oluyor ben uğraştığım hastalıklardan normalini unuttum:)şimdi sarı renk bir akıntım oluyor acaba hala iltihabım geçmedi mi? yine ara ara zonklamalar oluyor çnkü.
canım super cevaplarin cok tesekkur ederim!!Yeterlidir umarım cvp lar :)
canım cok sagol ben de park yatakta karar kıldım onu da tülle mülle süslerim ben dayanamam az kokoş degildir ruhumLunacım zıbın yandan baglamalı bişeymiş.. hastane cıkısında oluyormus.. göbek kordonundan dolayı ilk haftalarda body yerine zıbın kullanılması öneriliyor..
anakucağı otokoltugu aynı olarak kullananlar var.. ayrıca ana kucağı alanlarda oluyor.. bebek arabası genelde 13-15 kgya kadar kullanılabiliyor.. sonra hala ihtiyac varsa yenisi alınmalı..
otokoltugu ve anakucağı olarak kullanılanlar 0-1 yas arası.. sonra tekrar alınması gerekiyor..
park yatak cocugun genelde 3 yasına kadar kullanabileceği sekilde üretiliyor .. iki kademeli yataklar var.. diğer o süslü olanlar bebek ayaklanmaya baslayınca kullanılamıyor maalesef .. bi de cok pahalı ..sonra onu muhafaza edecek yerde lazım.. bu nedenle burda cogumuz özellikle kız anaları süslü olanları içimizden gecirsekte park yatak mantıklı geliyor..
kızlar bısey daha sorayım sıze,
ellerınde uyusukluk hısseden var mı?
ozellıkle gece uyurken sag tarafıma bıle yatsam sol elımın uyustugunu hıssedıyorum,
ya da soluma yatınca sag elımın
doktora sormayı unuttum gecen hafta,
bu tarz bır sıkayetı olanınız var mı
benim daha 2 hafta var..
kuyruk sokumum dehset agrıyor.. otururken canım cok acıyor özellikle.. bunu sorabilir misin?
Kızlar benim randevum Perşembe günü. Ben de aile hekimime gidip demir hapını yazdırdım. Bitiyordu çünkü. O da demir hapının yanında D3 Vitamini Devit-3 damla verdi. Decavit de kullanıyorum. O yüzden 6 damla dedi, Decavit kullanmasaydım 9 damla verecekmiş günde. Kullanmaya başlamadım henüz. Doktoruma sormak istedim önce. Demir hapıyla vitamin hapı zaten kullanıyorum, bir de Devit'e gerek var mı? Kullanan var mı aramızda? Aile hekimim hamilelere verdiklerini söyledi bu arada.
kızlarrr güzel anneler bebeğim seyirdi
bende aıle hekımıne ası ıcın gıttıgımde banada monovıt d3 verdı gunde 9 damla saglık bakanlıgından gondermısler hamılelere verılıomus dogum yaptıktan sonrada bebeklerde kullanacakmıs bızımle bırlıkte bende karrasız kaldım kullanmakta bır ıkı kere kulandım ama prospektusunde gebelıkte sakıncalı olabılecegını yazıo korktum dr gıdınce soracam ole kulanmaya baslıcam
maşallaaaaaaaaah gözün aydın kuzum:))
Ben de Perşembe günü gidince doktoruma soracağım. Ama sadece bana mı verdiler diye merak ettim. İçime sinmedi doktorumdan habersiz içmek. Sonuçta aile hekimi ama gebelikten ve bizim şuanki durumumuzdan haberdar olan kadın doğum uzmanı. Aşı konusunu da soracağım ben. 22 Temmuz'da sağlık ocağında aşı randevum var benim de. Doktoruma sorup öyle hareket etmek istiyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz, bebişlerimiz sağlıkla büyürler.
Bugün benim kız baya bir hareketli maşallah subhanallah, tekme değil ama sanırım dönüp duruyor, göbeğimde garip bir şeyler hissediyorum. Huylanıyorum o hareket ederken.
kızlar doğum fotografçısından bahsetmişsiniz de, ben hangi siteye baksam hep yeşil örtülü fotolar. normal doğumu çekemiyorlar mı? bide ben biraz psikoyum, diyelim normal doğum ve fotografçı kötü niyetli, ya alt tarafımızı çeker de negatifleri kendinde saklar yok etmezse?
arkadaşlar,
sizler kaç haftalıkken ayrıntılı yaptırdınız ya da yaptıracaksınız?
ben haftaya çarşambaya randevu aldım tam 20 haftalık oluyor ama sonradan da acaba erken mi diye düşünmeye başladım. ne dersiniz? sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?