- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.621
benim daha 2 hafta var..
kuyruk sokumum dehset agrıyor.. otururken canım cok acıyor özellikle.. bunu sorabilir misin?
gunaydin kizlar
Mirac kandilimiz mubarek olsun bol,bol dualar edelim birbirimize insallah.Rabbim yavrularimizi saglikli,hayirli bir sekilde nasip eylesin cumlemize ve bizlere
aayyy dun pistik,pistik acaip sicak vardi yahu burada bugun biraz daha hafif ama nem mahvediyor bizi her yanmi sisti gece uyamadim ayaklarimi su dolu legene soktum
bugunde kontrolumuz var bebek, serviks ve kist icin, cumada kanser arastirma bolumune gidecegim yine kistim icin dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
bizimde detayli ayin 7 hayirlisiyla gelse su gun iple cekiyorum, cinsiyetinide ogrenecegiz insallah yavrumun
canim hayirli haberlerle gel insallah hersey guzel cikar dualrimiz seninle.
dun o hava gercekten neydi oyle isyan ettim resmen . ben hergun bu ne bicim hava biktim yaz gelsin artik diyordum dun yasadiklarimdan sonra hep boyle yagmurlu kalsin istiyorum. resmen bayginlik gecirdim bizim ev en ust kat olunca sanirim bide ustunde cinko tarzi sicak ceken birsey var evin ici hamamdan beterdi. ne uyku ne birsey soguk suyla banyo yapip durmdan elimi yuzumu yikadim. Allaha cok sukur bugun hava serinledi tekrar. tum sicak sehirlerde yasayan, calisan hamile bayanlara Allah yardim etsin cok zor gercekten.
bu arada herkesin Mirac kandili mubarek olsun Rabbim bebislerimize saglik sihat versin.
kızlar bısey daha sorayım sıze,
ellerınde uyusukluk hısseden var mı?
ozellıkle gece uyurken sag tarafıma bıle yatsam sol elımın uyustugunu hıssedıyorum,
ya da soluma yatınca sag elımın
doktora sormayı unuttum gecen hafta,
bu tarz bır sıkayetı olanınız var mı
canim cok cok cok tebrik ederim kizin oluyormus icimden bir ses demisti zaten bugun ogrenebilecegini oylede cikti darisi basima olsun. Canim seni ne guzel sik sik takip ediyorlar Allahin izni ile sorunsuzca bitireceksin bu hamilelegi ve o kistkerdende kurtulacaksin.
bizimkide en ust kat gulum catisida var ama nafile bizi mahveden ingilterenin neminasil dolu yagdi buraya bugun bir gorecektin findik kadar i
ve asil haber kizim olacak biliyordum zaten icimde little princess oldugunu biliyordum.
scan yapan doktorum cinsiytini biliyormusun dedi,hayir dedim ogrenmek istermisin dedi.isterim dedim zaten haftaya detayliya girecegim dedim ama simdi soylesende fena olmaz dedim tahminde ediyorum kizim olacak dedim.kadin guldu evet kucuk bir prensesin olacak dedi.bugun yalniz gitmistim esim yogundu bugun.cok duygulandim sonra hastaneye yakin oturan arkadasima gittim kahvalti yapip uzun,uuzn konustuk.cok mutluyum ya ben cokkistim hala sorun ne olacak bilemiyorum hamilelikten sonra hallet o kisti dedi kadin,birde placentan biraz zayif ama kafaya takma ilerleyen aylarda guclenecek dedi.idrra testi verdim enfeksiyon var galiba laboratuara gonderdiler doktorum bol su ic dedi sonuc cikinca bakalim ilac felan verecekmi.zaten son bir kac gundur sari-yesil renkte akintim geliyordu ve hafif sizlama vardi o bolgede.
yubacigim sen ne kullanmistin enfeksiyona?
kizim cok hareketli masallah bir kac gundur hissedemiyordum ama bugun yine basladi masallah -subhanallah Rabbim insallah hersey yolunda gider hepimiz icin bugun cok mutluyum.Rabbim mutlulugumuzu daim etsin insallah.
tekrar hayirli kandiller herkese
herkesin kandili mubarek olsun
lütfen benim için dua edin çok içim sıkılıyor sabahtan beri ağlıyorum nedensiz yere psikolojim çok bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?