2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim daha 2 hafta var..

kuyruk sokumum dehset agrıyor.. otururken canım cok acıyor özellikle.. bunu sorabilir misin?

magnezyum iyi gelir cnm bana da öle olmustu içtim ii geldi

kızlar hayırlı kandiller nasılsınızz

su aşı işini anlamadım gitti ben yaptırmadım ben zaten diğer 2li 3lü vs. testleride yaptırmaya gerek duymadım doktorumda bende

aşı işi içinde iyi değil diye duydum tb onuda yaptırmayı düşünmüyorum

birde kıyafet alıp oldalarını bile hazırlıyanları tebrik ediyorum
ben daha cok erken oldugunu düşünüyorumm

daha bir iğnede almıs değilim 7.ayda başlarım inş 2ay sonraa yanii

Kızlar ben şuanda sata göre 20+6 ,fakat ayrıntılı ultrason değerlerine göre 21 + 5 haftalık gebeyim. Doktorum beni fırçaladı epeyce 7 kilo aldım şimdiye dek diye.şuanki kilom 57 ,50.6 'dan çıktım bu kiloya bu kadar zamanda.Bende kiloyla ilgili takıntıları olan biriyimdir.Çok kafama takıldı,canım sıkıldı,iştahım da çok açık.Çok meyve yiyorum.Karpuzları falan kemiriyorum resmen Var mı aranızda benle aynı durumda olan.Yüryüş yapıyorum zaten.Onun dışında başka nasıl önlemler almak gerekir sizce? Birbirimize yaptıklarımızla ilgili tavsiyeler versek iyi olur.Bir de sizce önümüzdeki aylarda kaç kilo alırız biz yaklaşık ?

canim hayirli haberlerle gel insallah hersey guzel cikar dualrimiz seninle.

dun o hava gercekten neydi oyle isyan ettim resmen . ben hergun bu ne bicim hava biktim yaz gelsin artik diyordum dun yasadiklarimdan sonra hep boyle yagmurlu kalsin istiyorum. resmen bayginlik gecirdim bizim ev en ust kat olunca sanirim bide ustunde cinko tarzi sicak ceken birsey var evin ici hamamdan beterdi. ne uyku ne birsey soguk suyla banyo yapip durmdan elimi yuzumu yikadim. Allaha cok sukur bugun hava serinledi tekrar. tum sicak sehirlerde yasayan, calisan hamile bayanlara Allah yardim etsin cok zor gercekten.

bu arada herkesin Mirac kandili mubarek olsun Rabbim bebislerimize saglik sihat versin.

bizimkide en ust kat gulum catisida var ama nafile bizi mahveden ingilterenin nemi nasil dolu yagdi buraya bugun bir gorecektin findik kadari

ve asil haber kizim olacak biliyordum zaten icimde little princess oldugunu biliyordum.
scan yapan doktorum cinsiytini biliyormusun dedi,hayir dedim ogrenmek istermisin dedi.isterim dedim zaten haftaya detayliya girecegim dedim ama simdi soylesende fena olmaz dedim tahminde ediyorum kizim olacak dedim.kadin guldu evet kucuk bir prensesin olacak dedi.bugun yalniz gitmistim esim yogundu bugun.cok duygulandim sonra hastaneye yakin oturan arkadasima gittim kahvalti yapip uzun,uuzn konustuk.cok mutluyum ya ben cokkistim hala sorun ne olacak bilemiyorum hamilelikten sonra hallet o kisti dedi kadin,birde placentan biraz zayif ama kafaya takma ilerleyen aylarda guclenecek dedi.idrra testi verdim enfeksiyon var galiba laboratuara gonderdiler doktorum bol su ic dedi sonuc cikinca bakalim ilac felan verecekmi.zaten son bir kac gundur sari-yesil renkte akintim geliyordu ve hafif sizlama vardi o bolgede.

yubacigim sen ne kullanmistin enfeksiyona?
kizim cok hareketli masallah bir kac gundur hissedemiyordum ama bugun yine basladi masallah -subhanallah Rabbim insallah hersey yolunda gider hepimiz icin bugun cok mutluyum.Rabbim mutlulugumuzu daim etsin insallah.

tekrar hayirli kandiller herkese

iyi akşamlar arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun dualarımız hayırlısı ile kabul olsun

bendede oluyo hatta acaba normal mi filan diye düşünüyodum sanki böle sağ kolumda içtin içe gıdıklanıyo gibi nedeni ne acaba dr a sorucam

merhaba hamiş arkadaşlar hepiınizin ve ailenizin kandili mübarek olsun bu mübarek gecenin hatırına rabbim bize hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepinizin dileklerinin kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller

Princesscim hayırlı olsun. Allah hayırlı evlat eylesin. Prensesler çoğalıyor. Maşallah Subhanallah. Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin. Bebeklerimizi korusun. Sağlıka ve huzurla kucağımıza alalım inşallah.

canim cok cok cok tebrik ederim kizin oluyormus icimden bir ses demisti zaten bugun ogrenebilecegini oylede cikti darisi basima olsun. Canim seni ne guzel sik sik takip ediyorlar Allahin izni ile sorunsuzca bitireceksin bu hamilelegi ve o kistkerdende kurtulacaksin.

enfeksiyon oldugumda bana amoxicillin gibi bi adi olan ilactan verdiler canim bir hafta kullandim ben ama biliyorsun o zmanlar daha 10. haftadaydim sanirim hamilelegin dnemine gore verdikleri ilac degisiyor ilacin etkisine gorede olabilir tabi.. ben bir hafta kullandim mecburen ama cok sukurki ise yaradi ve gecti. bol su icmekte cok onemli bakterilerin idrar yollarimizda uzun sure konaklamamalari icin birde ( ozel bolgeyi tuvalette temizlerken onden arkaya dogru temizlemek gerekiyormus tuvalet kaigidi ile ve islak kalmamasi cok onemliymis)

Allah mutlulugunu daim etsin.

Arkadaşlar,

Devit-3 D vitamini damlasını kullanmayın. Bana da aile hekimliğinden vermişlerdi ama prospektüsü okuduğumda hamilelerde sakıncalı olabileceği yazıyordu, benim de kafam karıştı. Sonra kuzenimizin eşi aile hekimi olduğu için ona sordum. Sakın kullanma bakanlık o ilacın gebelerde kullanımını iptal edecek dedi. Günde 10-15 dakika güneş kremi sürmeden kollarınızı bileklerinizi güneşe tutarsanız dışardan almaya gerek kalmadan D vitamininin vücutta sentezlendiğini okumuştum.

arkadaşlar,
kilo ile ilgili sıkıntılarınızdan ve insanların gereksiz laflarından bahsetmişsiniz. bence hiç canınızı sıkmayın.. ne diye kafanıza takıyorsunuz ki milleti... bence kilo almada en özgür zamanlarınızdasınız, çok güzel bir nedeniniz var çünkü... o yüzden sağlığınızı riske atmadığı sürece koy verin kiloları gitsin..
ayrıca, kilonuzla ilgili laf söyleyen insanlarla birlikte siz de dalga geçin, hem rahatlığınız onların rahatını bozsun, hem de siz canınızı sıkmamış olun...
kasım ayında hepimiz yuvarlancaz, çatlasın millet

herkesin kandili mubarek olsun
lütfen benim için dua edin çok içim sıkılıyor sabahtan beri ağlıyorum nedensiz yere psikolojim çok bozuk...

biz güzel haberlerle geldikkkk
kızlar bebişim oldukça büyümüş geldi 1 aydır görmeyince eller kollar bi tuhaf oldum 381gr olmuş hersey yolunda zaten farklı bir doktor geldi tıp fakültesinden doç.dr muş heryerini inceledik bizim için çok zevkliydi:)
birde bizim doktor cinsiyete yüksek ihtimal demişti bu doktor kesnlikle kız emin olabilirsiniz dedi yani hazırlıklar başlasın....

helencim birde bu tarih değişimini sordum çünkü ultrasonda kendi adet tarihime uygun çıktı ancak doktor hamileliğin 8. haftalarında bebeğin gelişimiyle bu tarih daha tutarlı yanılma payı yok denecek kadar az ama büyüdükçe bu oran artar en normali 8.haftalarda belirlenen tarih dedi yani düzenlenmiş tarih.dogum tarihi ile ilgili konustum düzenlenmiş tarihe göre düşün dedi.umarım anlatabilmişimdirr biraz karısık yazdım ama:)))

Arkadaşlar uzun süredir takip edemiyorum forumu. Bu gün ancak fırsat bulabildim. Hepinizin kandilini kutlamak isterim. Allah herşeyi hayırlısıyla gönlünüze göre versin. Ben de pztesi gittim doktora suyum azmış baya hiç su içmiyor musun sen dedi doktorum ve ben gerçekten neredeyse 2 günde bir bardak su içerdim. Pztesiden beri günde 3 lt içmeye başladım. Bir de etle hiç aram yok benim protein almalısın dedi doktorum beslenme listesi verdi çok zorlayarak listedekileri yemeye çalışıyorum bebeğim için. Göbeğim artık iyice belirginleşti ve toplamda 4.5 kilo aldım 55.5 kiloyum şuanda. Sizde kilo durumları nasıl ben çok şiştiğimi düşünmeye başladım:18:

birazcık geç oldu ama ancak fırsat oldu, herkesin kandili mübarek olsun, ne kadar güzel değil mi arkadslar bebişlerimiz annelerin karnında bu güzel gülere eşlik ediyor annesi amin dedikçe kalbini Allah a dayadıkça o da Allah a dayıyor:) önümüzde hayırlıısyla bir berat kandili birde ramazan ayı var, çok feyizli günler çok nurlu aylar, hepimiz için dua edelim bebeişlerimiz için, bebek isteyenler için hatta evlenmek isteyenler için evinde sıkıntı yaşayanlar için herkes için:) inşAllah bizim bebişlerimizde merhametli Allah ın sevgili kulları olur, öpüyorum hepinizi:) minik meleklerinizi:)) En Güzel e emanet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…