2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
princesscim sen sabah gelince ve bu mesaji gorunce biraz sasiracaksin belki az once esime sizin bebegin kiz olacagini soyledim bizimkisi oglan olursa size gorucuye geliyoruz canim hazirliklara baslayin.... ben soyler soylemez esim bizimkisi oglansa gelinimiz olsun dedi sen kiyafetlerin yaninda ceyizleride almaya basla.

sabaha gerek kalmadi simdi gordum tatlim
bizim kizin simdikten talibi cogaldi erkek bebegim olan arkadaslar simdikten soyluyorlar yarin aksam kapiniza gelecegiz cicek ve cikolatayla diye.

ben diyorum bizden kiz almasi zordur cok gelir gidersiniz,kiz evi naz evi diyorum

nasip,kader,kismet diyelim analar tahtini yaparmis bahtini degil insallah kuzularimizin tahtida,bahtida iyi olur.

bu arada isim krizimiz basladi kizimizin ismi ne olmali bilemiyoruz yani okadar cok isim varki iclerinden bir tane secmek ne kadar zor :26:

Amin canim hepimizin yavrularinin bahti acik olsun . simdiden boyle konusmasi bile insani heyecalandiriyor Allah nasip ederse ne gunlerini gorecegiz . Kiz istemeler vermeler dugunler....

Bu arada yine uyku tutmadi galiba seni bende alistim artik sabaha karsi uyuyorum sicaklar basinca hic uyuyamaz oldum cam pencere acik ofluyup pufluyorum evde.

bu arada isim krizimiz basladi kizimizin ismi ne olmali bilemiyoruz yani okadar cok isim varki iclerinden bir tane secmek ne kadar zor :26:

ay canim sorma gitsin o mevzu yuzunden ben agladim gecen gun bizimkine diyorum cinsiyeti belli olmadan bulalim isim oda yok ben bulamam annemlere soralim diyor bende cok kiziyorum annen sana isim koyarken annesinemi sormus ikimiz bulalim cocugumuzun ismini diyorum. bu seferde sen bul begendiklerinin arasindan secelim diyor benim ustume atiyor sorumlulugu. Aslinda baskalarinin cocuguma isim bulmasindan daha mantikli ama ben arastirikende babasiyla soyle saatlerce bakalim istiyorum. Bu erkekler herseyde bi giciklik cikarmaslar olurler zaten.

günaydın arkadaşlar.. yine açılış bizden:)

kız nufüsumuz artıyo ne güzel.. oğluuumm sana hangisini seçsek acaba:):)

biz dün bebişimle gezdik bol bol.. ama 3 saat kadar araba kullandım dün, sıcakta bide baya yorulmuşum, bu sabah baya zor kalktım yataktan:) bugün evdeyiz artık, yemek yapıp akşama kadar net başındayım:)

günaydınnnn
biz yine ayaktayız erkenden.uyumak istiyorum dönüyorum dönüyorum tık yokbu arada annemle aynı şehirde yaşamıyoruz.anne yarın sabah inşşş burada bana çok iyi moral olacak bu.hem annem ben gelmişken alınacak şeyleride alalım diyocanım annem benim çok mutluyum çokkk eminin bebeğimde ananesi gelecek diye çok mutludur...

kizlar gunaydin herkese, sizleri hep takip ediyorum ama pek fazla yazmiyorum diyer kasim anneleri topiyine yaziyorum. dun aksam olunan tum dualari allah kabul etsin insallah, benim de gece aniden moralim bozuldu ve uyudugum yerde aglamaya basladim, annemi ozledim, aslinda hic anlasmam hormonlar diye dusunduk zavalli esim de cok korktu ne oldu falan diye annemi ozlediyimi soylediyimde yuzunu gormeliydiniz sabah bir ugradim annemlere aslinda cok yakiniz sik sik gorusuruz nerden aklima geldiyse artiq

bu arada arkadaslardan biri dun araba kullandigini yazmis,problemdiyil ola bilir de, doktor bana ssakin gunes altinda epey kalmis arabada oturma klimayi acsinlaricerisi sogusun sonra otur dedi, arabalar bu yaz gunlerinde cok sicak olurlar allah korusun acilma falan olur dedi. ozellikle sicak seylerin uzerine otuma plasentayi yumusatir kanama falan verir dedi. lutfen kizlar boyle seylere duyarli olalim, bi de 3 saat araba kullanmak bir az yorucu arada mola vermek lazim. oglusumla opduk hepinizi

Amin güzel dileklerin için...Bende de var protein eksikliği bir de enfeksiyonAma yiyemiyorum et onun yerine bakliyat ürünleri tüketiyorum.Ben hala kilo almadım...İyi mi kötü mü bilemiyorum artık...

kizlar gunaydin herkese, dun aksam okunan tum dualari allah kabul etsin insallah, benim gece aniden moralim bozuldu ve uyudugum yerde aglamaya basladim, annemi ozledim, aslinda hic anlasmam hormonlar diye dusunduk zavalli esim de cok korktu ne oldu falan diye annemi ozlediyimi soylediyimde yuzunu gormeliydiniz sabah bir ugradim annemlere aslinda cok yakiniz sik sik gorusuruz nerden aklima geldiyse artiq

bu arada sik sik araba yolculugu yapan arkadaslar, doktor bana sakin gunes altinda epey kalmis arabada oturma klimayi acsinlar icerisi sogusun sonra otur dedi, arabalar bu yaz gunlerinde cok sicak olurlar allah korusun acilma falan olur dedi. ozellikle tum sicak seylerin uzerine otuma plasentayi yumusatir kanama falan verir dedi. lutfen kizlar boyle seylere duyarli olalim, diyer topikte gordum aklima geldi yazayim dedim. oglusumla opduk hepinizi

bende aynen senin gibiyim, yatakta dönmekten yoruluyorum kalkıyorum mecburen:)

ayy ne güzel annenin yanında olması, tecrübe çok güzel bişi, o sana yardımcı olur alışverişe başlarsınız.. bende aynı şehirde değilim maalesef.. ben 11 temmuz da gidicem inşallah, gün sayıyorum.bende gidince annemle bişiler alıcam inşallah.. benim annecimde bol bol örgüler örüyo oğluma.ablamın oğlu var 4 yaşında.. annemin ördüklerini kıskanıyomuş.( yeğenim bana ismimi söyler herzaman, teyze demez ) meleğin bebeğine melek yapsın, sen sadece bana yap annane diyomuş.. ondan gizli saklı bize bişeyler örmeye çalışıyo annem. bir sürü yelek örmüş, hırka battaniye örmüş, aışveriş yapmış:)

benimde 8 yaşında kız kerdeşim var oda çok kıskanıyomuş.bana yap onu bırak diye.ablam benden daha çok sevecek onu diyip duruyormuş

hormonlar bize böyle oyunlar ediyo işte.. neyseki yakınış hasret giderme şansın var.. ben özlesemde 10 saatlik yoldayım ne yapayım:)
3 saat sürekli kullanmadım zaten 1,5 saat gidiş, bikaç saat oturdum1,5 saat dönüş ama ben hamilelikte 6 - 7saat kesintisizd kullandım.. çok şükür rahat geçiriyorum hamileliği, bi sorun yok, inşallahta olmaz.. sizden böyle duyunca benim doktorun ne kadar rahat bi insan olduğunu anlıyorum bi kere daha. bu kadar relax bi adam olamaz ya.. hiç böyle şeylerden bahsetmez bile. sorarsamda nerden duyuyosunuz bunları, sen hasta değilsin sadece hamilesin... rahatsızlık hissetmiyosan herşeyi yapabilrisin diyo:) 13 saat otobüs yolculuğu yapabilriimiyim dedim, 13 saat otobüs sürebilirsin dedi bana:)

benimde 8 yaşında kız kerdeşim var oda çok kıskanıyomuş.bana yap onu bırak diye.ablam benden daha çok sevecek onu diyip duruyormuş

oo seninki baya büyükmüş ama, olunca çok sever o aklıda erer.. buraya geldiklerinde bana diyoki yeğenim " sen bebek alacakmışsın, öyle dedi annem diyo.. neden aldın ki ben varım ya, ne gerekj var diyo.. hani ben tek olacaktım diyo:) " ben bebekleri hiç sevmem o çok küçük olur, ben onu camdan atarım diyo:)

doktor benimkine ilk kız demişti erkek olduğunu duyunca birbirine katmış ortalığı erkek olursa bana teyze demesin diye...

evet baya relaxmis doktorun erkekse gayet dogal hic bir zaman hamile olamiycaklari icin onlara boyle seyler basit geliyor, tabi ki hasta diyiliz ama unutmamaliyiz ki icimizde her an buyuyen bir can var sen yine de dikkatli ol,
benim ki bayan o da rahat birisi ama yeri geldimi her konuda bilgilendirir hatta ben koye gitmek istiyodum ilk 3 ayligimda bana mumkun uzak mesafe yolculuklarina cikma dedi aslinda 6 saatlik yol hamileliyim iyi gidiyor ufak tefek sorunlari cikarsak, cok sukur her sey yolunda ama neden risk alalimki dedi,

bi de gebelik.org sitesi var orda da cok guzel bilgiler veriliyor, araba kullanmak mumkun, ama molalar verilmeli, uzun sureli yolculuklardan kacinilmali, eyer riskli gebelik diyilse bile 9 ay dikkatli davranmak bizden hic bir sey almaz dimi, zaten meleklerimizi kucagimiza aldigimizda maksimum dikkatli davranmicazmi??? eee tecrube olur bize yavas yavas aliskanlik yaratir.

günaydın arkadaşlar,
bu saat için baya kalabalığız.
ama neden kimse benim soruma cevap vermemiş (bir arkadaş hariç, ona teşekkürlerimi iletiyorum )
ayrıntılı ultrasonunuzu kaç haftalıkken yaptırdınız? ya da yaptıracaksınız?

erkek doktorum ama ben seviyorum onun rahat hallerini, beni paniğe sürüklemiyo:) kendini dinleyeceksin, yorulduğunda duracaksın, her şeyi yapabilrsin diyor.. 6 haftalıkken 10 saat yolculuk yaptım ben, 6 - 7saatinde de araba kullanarak.. ama arada 5 dk durduk yüüdük filan.. sorun yok çok şükü.. dikkatli olmak lazım tabii ama bi sorun olmayıncada hayatımı pek kısıtlamıyorum açıkçası

ben kaçırmışım galiba canım.. günaydın bu arada.. bana doktorum 22 veya 23. haftada gel dedi.. ne daha erken ne daha geç olmaz dedi. devlettede 22. haftada çağırdılar.. ama burda 20. haftada gidenlerde var galiba. ben 22 de gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…