- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.641
princesscim sen sabah gelince ve bu mesaji gorunce biraz sasiracaksin belki az once esime sizin bebegin kiz olacagini soyledim bizimkisi oglan olursa size gorucuye geliyoruz canim hazirliklara baslayin.... ben soyler soylemez esim bizimkisi oglansa gelinimiz olsun dedi sen kiyafetlerin yaninda ceyizleride almaya basla.
sabaha gerek kalmadi simdi gordum tatlim
bizim kizin simdikten talibi cogaldi erkek bebegim olan arkadaslar simdikten soyluyorlar yarin aksam kapiniza gelecegiz cicek ve cikolatayla diye.
ben diyorum bizden kiz almasi zordur cok gelir gidersiniz,kiz evi naz evi diyorum
nasip,kader,kismet diyelim analar tahtini yaparmis bahtini degil insallah kuzularimizin tahtida,bahtida iyi olur.
bu arada isim krizimiz basladi kizimizin ismi ne olmali bilemiyoruz yani okadar cok isim varki iclerinden bir tane secmek ne kadar zor :26:
günaydın arkadaşlar.. yine açılış bizden:)
kız nufüsumuz artıyo ne güzel.. oğluuumm sana hangisini seçsek acaba:):)
biz dün bebişimle gezdik bol bol.. ama 3 saat kadar araba kullandım dün, sıcakta bide baya yorulmuşum, bu sabah baya zor kalktım yataktan:) bugün evdeyiz artık, yemek yapıp akşama kadar net başındayım:)
Arkadaşlar uzun süredir takip edemiyorum forumu. Bu gün ancak fırsat bulabildim. Hepinizin kandilini kutlamak isterim. Allah herşeyi hayırlısıyla gönlünüze göre versin. Ben de pztesi gittim doktora suyum azmış baya hiç su içmiyor musun sen dedi doktorum ve ben gerçekten neredeyse 2 günde bir bardak su içerdim. Pztesiden beri günde 3 lt içmeye başladım. Bir de etle hiç aram yok benim protein almalısın dedi doktorum beslenme listesi verdi çok zorlayarak listedekileri yemeye çalışıyorum bebeğim için. Göbeğim artık iyice belirginleşti ve toplamda 4.5 kilo aldım 55.5 kiloyum şuanda. Sizde kilo durumları nasıl ben çok şiştiğimi düşünmeye başladım:18:
bende aynen senin gibiyim, yatakta dönmekten yoruluyorum kalkıyorum mecburen:)
ayy ne güzel annenin yanında olması, tecrübe çok güzel bişi, o sana yardımcı olur alışverişe başlarsınız.. bende aynı şehirde değilim maalesef.. ben 11 temmuz da gidicem inşallah, gün sayıyorum.bende gidince annemle bişiler alıcam inşallah.. benim annecimde bol bol örgüler örüyo oğluma.ablamın oğlu var 4 yaşında.. annemin ördüklerini kıskanıyomuş.( yeğenim bana ismimi söyler herzaman, teyze demez ) meleğin bebeğine melek yapsın, sen sadece bana yap annane diyomuş.. ondan gizli saklı bize bişeyler örmeye çalışıyo annem. bir sürü yelek örmüş, hırka battaniye örmüş, aışveriş yapmış:)
kizlar gunaydin herkese, sizleri hep takip ediyorum ama pek fazla yazmiyorum diyer kasim anneleri topiyine yaziyorum. dun aksam olunan tum dualari allah kabul etsin insallah, benim de gece aniden moralim bozuldu ve uyudugum yerde aglamaya basladim, annemi ozledim, aslinda hic anlasmamhormonlar diye dusunduk zavalli esim de cok korktu ne oldu falan diye annemi ozlediyimi soylediyimde yuzunu gormeliydiniz sabah bir ugradim annemlere aslinda cok yakiniz sik sik gorusuruz nerden aklima geldiyse artiq
bu arada arkadaslardan biri dun araba kullandigini yazmis,problemdiyil ola bilir de, doktor bana ssakin gunes altinda epey kalmis arabada oturma klimayi acsinlaricerisi sogusun sonra otur dedi, arabalar bu yaz gunlerinde cok sicak olurlar allah korusun acilma falan olur dedi. ozellikle sicak seylerin uzerine otuma plasentayi yumusatir kanama falan verir dedi. lutfen kizlar boyle seylere duyarli olalim, bi de 3 saat araba kullanmak bir az yorucu arada mola vermek lazim. oglusumla opduk hepinizi
benimde 8 yaşında kız kerdeşim var oda çok kıskanıyomuş.bana yap onu bırak diye.ablam benden daha çok sevecek onu diyip duruyormuş
oo seninki baya büyükmüş ama, olunca çok sever o aklıda erer.. buraya geldiklerinde bana diyoki yeğenim " sen bebek alacakmışsın, öyle dedi annem diyo.. neden aldın ki ben varım ya, ne gerekj var diyo.. hani ben tek olacaktım diyo:) " ben bebekleri hiç sevmem o çok küçük olur, ben onu camdan atarım diyo:)
hormonlar bize böyle oyunlar ediyo işte.. neyseki yakınış hasret giderme şansın var.. ben özlesemde 10 saatlik yoldayım ne yapayım:)
3 saat sürekli kullanmadım zaten 1,5 saat gidiş, bikaç saat oturdum1,5 saat dönüş ama ben hamilelikte 6 - 7saat kesintisizd kullandım.. çok şükür rahat geçiriyorum hamileliği, bi sorun yok, inşallahta olmaz.. sizden böyle duyunca benim doktorun ne kadar rahat bi insan olduğunu anlıyorum bi kere daha. bu kadar relax bi adam olamaz ya.. hiç böyle şeylerden bahsetmez bile. sorarsamda nerden duyuyosunuz bunları, sen hasta değilsin sadece hamilesin... rahatsızlık hissetmiyosan herşeyi yapabilrisin diyo:) 13 saat otobüs yolculuğu yapabilriimiyim dedim, 13 saat otobüs sürebilirsin dedi bana:)
evet baya relaxmis doktorun erkekse gayet dogal hic bir zaman hamile olamiycaklari icin onlara boyle seyler basit geliyor, tabi ki hasta diyiliz ama unutmamaliyiz ki icimizde her an buyuyen bir can var sen yine de dikkatli ol,
benim ki bayan o da rahat birisi ama yeri geldimi her konuda bilgilendirir hatta ben koye gitmek istiyodum ilk 3 ayligimda bana mumkun uzak mesafe yolculuklarina cikma dedi aslinda 6 saatlik yol hamileliyim iyi gidiyor ufak tefek sorunlari cikarsak, cok sukur her sey yolunda ama neden risk alalimki dedi,
bi de gebelik.org sitesi var orda da cok guzel bilgiler veriliyor, araba kullanmak mumkun, ama molalar verilmeli, uzun sureli yolculuklardan kacinilmali, eyer riskli gebelik diyilse bile 9 ay dikkatli davranmak bizden hic bir sey almaz dimi, zaten meleklerimizi kucagimiza aldigimizda maksimum dikkatli davranmicazmi??? eee tecrube olur bize yavas yavas aliskanlik yaratir.
günaydın arkadaşlar,
bu saat için baya kalabalığız.
ama neden kimse benim soruma cevap vermemiş (bir arkadaş hariç, ona teşekkürlerimi iletiyorum)
ayrıntılı ultrasonunuzu kaç haftalıkken yaptırdınız? ya da yaptıracaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?