2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın herkese
küçüğüm kıpır kıpır ama enterasan olan bikaç akşamdır aynı saatte aybnı yerden vuruyo :)))
isimler nedir kızlar ben bulamıyrum
ben detaylı ultrosonu 22 haftalıkken çektircem

ben haftaya randevu aldım tam 20 haftalık oluyor, sonra da pişman oldum erken mi oldu diye ... neyse hayırlısı... teşekkürler cevaplarınız için...

zaten tum doktorlarin isteyi gebeliyi guzel bebisleri hayata getirerek sonlandirmak insallah hepimizde de oyle olucak. herkesin basindan uzak benim bir akrabam vardi koye duyune gitmis 3 ayliginda aksam duyundelermis uzun yolun uzerine duyunde bir guzel oynamis ve gecenin sonlarina yakin aniden bebeyini kaybetdi. simdi ikinci icin ugrasiyor 3 yildir ama malesef zaman gectikce sorunlar cikiyor ustelik dusuk cok ciddi bir sey anne icin...oncelikle allah hepimizin meleklerini korusun sonra da biz koruyalim. mesela ben simdi isdeyim aksam 6-ya kadar surekli pc basinda eve gidince surekli elektronik seylerden uzak durmaya calisiyorum haftasonu falan hic kullanmiyorum, isde arada mola veriyorum, etrafimiz o kadar zararli seylerle dolu ki zaten zararli bildiklerimizi hic deyilse yapmamaya calisalim

Canım ben haftaya salı günü yaptıracağım doktorum 22 haftalıkken yapılacağını söyledi,heyecanla bekliyorum salı gününü:))

al benimki işte :)
Yoksam Baha mı adı ahahah

amanın ben yetmiomuyum sanaaa :)

Aman nolur bu tarz hikayeleri paylaşmayalım lütfen
kendi adıma konuşayım içim çekiliyor !

kızlar çok merak ediyorum ayrıntılı ultrasonun normal ultrasondan bir farkı var mı?Kaç dakika sürüyor?Vajinal ultrason mu?Tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatırmısınız lütfennnnnnnn

kızlar çok merak ediyorum ayrıntılı ultrasonun normal ultrasondan bir farkı var mı?Kaç dakika sürüyor?Vajinal ultrason mu?Tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatırmısınız lütfennnnnnnn

15-45 dk arası sürüyor. Dr ve hastaneye göre değişiyor. Vajinal değil abdominal
ben bi farkını görmedim. Benim dr tüm ölçümleri vs 2 boyutlu yaptı,ama 4D gösterdi sonra :)

niye fırcalamıski doktorun.. sonucta herkes kilosuna göre alıyor sen cok zayıfmıssın vücudun tamamlamıs.. sonucta meyve yiyorum diyosun ki sağlıklı bişey yapıyosun.. karpuz şekerden dolayı abartılmadan yense ii olur diye duymustum..

benim iştah acık ama frenliyorum 162 boyunda 73 kilo hamile kalınca insan panik yapıyor benim gibi...

ben ilk ayrıntılıyı crafty yapacak diye biliyorum.. benim 9 temmuzda randevum ama ayrıntılıdan bahsetmedi..gidince bakcaz..

yaptırdımmm :)
kızımı gösterim size bari yahuu :)

Eki Görüntüle 216703

merhaba deniznus işin açıkcası bu kadar uzun bir yazıyı görünce çok şaşırdım ama bir bakayım dedim, hikayeni büyük bir keyifle soluksuz okudum umarım devamı güzel bir şekilde gelir,sabırsızlıkla bekliyorum.

bana doktorum dedi 22 haftalıkken diye büyük kızımda da böle çektirmiştim yalnız detaylı ultoroson öle bebği 4 boyutlu gördüm falan değil bütün iç organları inceleniyo kalp damarlarına bakılıyo v.s v.s yani bebek tamamen incleniyo organlar damarlar

evett
parmaklarını bilem saydık biz :)
Ağzından nadiren çıkarttı benim kız :) koca ağız yapçak kendini habire el ağızda

crafty kocaman olmuş senin bebiş maşallah... incecik backalrı var ne tatlı.. evet ya sürekli elleri ağızlarında oluyo. bizde son gittiğimizde 3 resim verdi doktorumuz, ikisinde yumruk ağızda:) birinde de eli havada, incecik parmakları var, boyna açp bakıyorum resmine:)

bi yüzünü göstermedi kızım bize
edepsizimin popo hep açık ama kafayı plesentaya dayıyor hanım yüzünü göstermiyor :)
bu gizem ne anlamıorum :) sanarsın adriana lima çıkacak :)

günaydın kızlar,
bugün kendimi pek ii hissetmiyorum ayaklarım fena halsizlik var üzerimde heryerim ağrıyo bide son 1 hafatdır kahvaltıdan sonra midem bulanıyo kötü oluyorum nedense ya öğleden sonra düzeliyorum ama neden anlamadım hiç..

sabah bende aynı hisle kalktım,
ama geç yattım ona bağladım. Resmen kendimi sürükleyerek geldim işe

merhaba kahvelokum (yazarken bile ağzım sulandı) benim doktorum ayrıntılı ultrason için 21. haftama randevu verdi.gerçi sata göre 20. hafta ancak bebeğim 1 hafta önde gidiyormuş yumurtlama erken olmuş sanırım..

Günaydın canlar,,

Bugün büyük gün kızımı görmeye gidicem dua edinde ii haberler alayım...Hafta sonuda tatile gidicez içim rahat bir tatil yapmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…