2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
annecikler

sonraki randevunuzda şeker yüklenecek ya
dr lara sorun 50 mg mı daha fazla mı die. 50 mg için saat önemli değil ama üzeri için 10 saat açlık gerekliymiş.
Randevuyu ona göre alırsınız aklımdayken söyleyeyim dedim :)

şeker yüklemesi kaçıncı haftada canım? bn detaylı için kendi doktoruma gidemicem burda olmadığım için.. şeker yüklemesinde burda olurum inşallah.

tansiyonun düşüyodur belki canım. malum havalarda sıcak...

sabah bende aynı hisle kalktım,
ama geç yattım ona bağladım. Resmen kendimi sürükleyerek geldim işe

ay bilmiyorum kızlar ya çalışıncada her problemde izin alnımıyo ne yazıkki ayakkabılarım olmuyo artık neyazıkki açık ayakkabıda giyilmiyo burda babetler sıkıştırıp duruyorum ayaklarımı ama fena haldeler dün ayak parmaklarıma kadar şişmişti(
bu arada bende ayrıntılıya 23. haftada falan gidecem sanırm tatil dönüşünde hayırlısıyla bakalım.
crafty cim maşallah kuzuna kaç gram şuanda_?

annisler karninizda siyah cizgi olusmaya basladimi?? bende hafif hafif olusuyor, bi de karnimda tuyler yarandi, :18: aslinda hic tuy sorunu yasamadim bu gune kadar acaba bebeyim erkek ondan ola bilirmi diye dusunuyorum...sizde varmi boyle sorunlar?

şeker yüklemesi kaçıncı haftada canım? bn detaylı için kendi doktoruma gidemicem burda olmadığım için.. şeker yüklemesinde burda olurum inşallah.

23-26 arası tatlım dr öle dedi bana :)

kuzum kaç gr bilmem ki teyzesi ctesi gidince bakçam
ama fotodaki hali 406 gr
dr haftası ile uyumlu dedi şükür, 2 ana damarım varmış onu besleyen onlara baktı gayet ii gidio kan vs dedi mersi dedim bende :)

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama ancak yazma fırsatım oldu.. Bende 20+1 haftalık hamileyim ve dünyalar güzeli bi prensesim olcak inşallah.. Tetanoz aşısını vurunan var mı aranızda doktor bana 25. hafta dedi ama bana biraz geç geldi.. Hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eder allah inşallah...

annisler karninizda siyah cizgi olusmaya basladimi?? bende hafif hafif olusuyor, bi de karnimda tuyler yarandi, :18: aslinda hic tuy sorunu yasamadim bu gune kadar acaba bebeyim erkek ondan ola bilirmi diye dusunuyorum...sizde varmi boyle sorunlar?

çizgim henüz yok benim ama acayip tüylendi göbeğim, maymun gibi oldum ...

bu detaylının normal ultrasonda çokta farkı yok yani o zamna.. son kontrole gittiğimde organlarına filan tek tek bakmıştı zaten.. klbe giren çıkan damarlara, göbek kordonundaki damarlara, omiriliğe,diz deki kemik sayısına, beynine filan baktı hep.. 22. haftada daha net görücez dedi sadece..

annişlerrr gunaydıınnnnn....

cok sukur sorunsuz devam edıyoruz kızımla masallahhhh dıyımmm cok sukur havalarda ızmırde serın gıdıyorr bı sıkıntımız yok.. malum dugun sezonu hep kuzenlerımın nısanları dugunlerı cocuklarının sunnetlerı derken tek derdımız bu yogunlukta bel agrısı oda olur o kdr... sızlerde de problem yoktur ınsallah.. buarada o kıllanma olayı bnmde gobegımde vr maaleseff ki onceden hıc bı tane yoktu ama smdı bı maymuncuk kıvamndayım.. bebeıslerınızle bol bol dınlenın su ıcın kızlarrrr dogumu bıle kolaylastırıyormusss dun gece bı dogum kanalında ızledım..

gunaydin hanimlar nasilsiniz?

dun aksam yapilan ibaddetleri ve dualri Rabbim kabul etsin insallah.

yubacgim bende en gec 11.30 yatarim ama uyamam yatakta don babam don,dun gece biraz ibadet ettim ondan daha gec yattim yatmadan topige bakayim demistim canim.biz kendimiz bulacagiz insallah yinede aileme felan soracagim ama sonucta karar bizim karraimiz olacak isim konusunda sonucta bizim bebegimiz degilmi.isim isini baskalarina birakma canim.

dun cok guzel bir gundu benim icin ya o kadar huzurlu uyumusumki kizimi dusunerek asigim resmen kizima

7 temmuzda detayli ultrasondan sonra artik hizlandiracagim alisveris isini insallah mothercaredede acaip indirimler var kacirmasak

sirli Allah izin verirse kizim olacak benimde gobegimde hafif cizgi ve bol bol kil oldu maymun gibiyim.ultrasona giderken cekiniyorum inan

tüylenme bende de 3. ayda başladı
dr hormondan dedi
annem kızdan :)

benimde var maalesf tüylenme problemim gerçi normaldede vardı zaten ama çoğaldı sanki benim arkadaşımında kızı olacak 38. haftada şuan ama karnını görseniz bembeyaz 1 tane tüy yok okadar hoşuma gittiki herkesin yapısından kaynaklanıyo sanırım:)
bu arada isimlere karar verdinizmi kızlar?

valla bende öyle çok kıllandım ki yakında taramaya başlıcam göbüşümü.onun bence kız yada erkekle alakası yok doktorlarında dediği gibi hormonel.bebişler doğunca giderler inşşş:78:
bu arada kızlar ben her gittiğimde siyah beyaz gösteren ultrason var ya isminide bilmiyorumonla bakıyotrlar ayrıntılı için başka bir makineylemi bakacaklar:26::26::26::26:

isim kriz masasi olusturacagim su siralar sanirsam:82: yok aklimda hic isim yok kizlar oneri bekliyorum lutfen anlami guzle olan kulaga hos gelen isimler tavsiye ederseniz cok sevinirim

Teşekkürler şekerim...Valla günler geçmiyormuş gibi geliyor ama maşallah hepimize yolu yarıladık....Allah sağlıkla doğmalarını nasip eder inşallah...

canım senle aynı gidiyoruz benim doktor kontrolüm haftaya herhangi birgün.bakalım sen gel gelişmeleri yaz bende ortalama kilosunu öğrenmiş olurum senin sayende oğluşumunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…