- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.681
merhaba kahvelokum (yazarken bile ağzım sulandı) benim doktorum ayrıntılı ultrason için 21. haftama randevu verdi.gerçi sata göre 20. hafta ancak bebeğim 1 hafta önde gidiyormuş yumurtlama erken olmuş sanırım..
tansiyonun düşüyodur belki canım. malum havalarda sıcak...
sabah bende aynı hisle kalktım,
ama geç yattım ona bağladım. Resmen kendimi sürükleyerek geldim işe
şeker yüklemesi kaçıncı haftada canım? bn detaylı için kendi doktoruma gidemicem burda olmadığım için.. şeker yüklemesinde burda olurum inşallah.
şeker yüklemesi kaçıncı haftada canım? bn detaylı için kendi doktoruma gidemicem burda olmadığım için.. şeker yüklemesinde burda olurum inşallah.
ay bilmiyorum kızlar ya çalışıncada her problemde izin alnımıyo ne yazıkki ayakkabılarım olmuyo artık neyazıkki açık ayakkabıda giyilmiyo burda babetler sıkıştırıp duruyorum ayaklarımı ama fena haldeler dün ayak parmaklarıma kadar şişmişti(
bu arada bende ayrıntılıya 23. haftada falan gidecem sanırm tatil dönüşünde hayırlısıyla bakalım.
crafty cim maşallah kuzuna kaç gram şuanda_?
annisler karninizda siyah cizgi olusmaya basladimi?? bende hafif hafif olusuyor, bi de karnimda tuyler yarandi, :18: aslinda hic tuy sorunu yasamadim bu gune kadar acaba bebeyim erkek ondan ola bilirmi diye dusunuyorum...sizde varmi boyle sorunlar?
tüylenme bende de 3. ayda başladı
dr hormondan dedi
annem kızdan :)
annisler karninizda siyah cizgi olusmaya basladimi?? bende hafif hafif olusuyor, bi de karnimda tuyler yarandi, :18: aslinda hic tuy sorunu yasamadim bu gune kadar acaba bebeyim erkek ondan ola bilirmi diye dusunuyorum...sizde varmi boyle sorunlar?
büyük buluşma var yanii. ne güzel... sorunsuz geçer inşallah canım
benimde var maalesf tüylenme problemim gerçi normaldede vardı zaten ama çoğaldı sanki benim arkadaşımında kızı olacak 38. haftada şuan ama karnını görseniz bembeyaz 1 tane tüy yok okadar hoşuma gittiki herkesin yapısından kaynaklanıyo sanırım:)
bu arada isimlere karar verdinizmi kızlar?
Teşekkürler şekerim...Valla günler geçmiyormuş gibi geliyor ama maşallah hepimize yolu yarıladık....Allah sağlıkla doğmalarını nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?