- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.701
annisler karninizda siyah cizgi olusmaya basladimi?? bende hafif hafif olusuyor, bi de karnimda tuyler yarandi, :18: aslinda hic tuy sorunu yasamadim bu gune kadar acaba bebeyim erkek ondan ola bilirmi diye dusunuyorum...sizde varmi boyle sorunlar?
isim kriz masasi olusturacagim su siralar sanirsam:82: yok aklimda hic isim yok kizlar oneri bekliyorum lutfen anlami guzle olan kulaga hos gelen isimler tavsiye ederseniz cok sevinirim
crafty Nil cok guzel isim bende cok seviyorum ama nil ingilizcede sifir demekkizima kiz nil ismini koysam buradaki ingilizler dalga gecermi acabe?
birde soyle bir sorunum var kizlar sorunmu onuda bilemiyorum benim esimin yabanci dili cok ana dili hollandaca aslinda orada dogup buyume.ve hollandacada R harfi yumusatilarak soyleniyor resmen bizim yumusak g miz gibi onun icin esim R harflerini keskin soyleyemiyor.benim begendigim r harfli isimler var ama esim isimlerin icinde R harfi olmasin diyor.beren,berre bayiliyorum bunlara ya ne yapcam ben:2:
benim kızın ismi NİL
:)
ya kizlar ben dün aksam cok kötü bisey yaptim! :18:
ya kizlar ben dün aksam cok kötü bisey yaptim! :18:
utaniyorum! sigara ictim
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama ancak yazma fırsatım oldu.. Bende 20+1 haftalık hamileyim ve dünyalar güzeli bi prensesim olcak inşallah.. Tetanoz aşısını vurunan var mı aranızda doktor bana 25. hafta dedi ama bana biraz geç geldi.. Hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eder allah inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?