2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yaptırdımmm :)
kızımı gösterim size bari yahuu :)

Eki Görüntüle 216703

ay ben seni bu hafta sanıyordum .. kacırmısım canım ya pardon.. bu arada resmi göremiyorum...acılmıyor bende..

annisler karninizda siyah cizgi olusmaya basladimi?? bende hafif hafif olusuyor, bi de karnimda tuyler yarandi, :18: aslinda hic tuy sorunu yasamadim bu gune kadar acaba bebeyim erkek ondan ola bilirmi diye dusunuyorum...sizde varmi boyle sorunlar?

benim o siyah çizgim daha 2 aylıkken cıkmıstı ama tüy sorunum yok .. aksine benim cok hızlı cıkarlardı tatilden önce yaptım ben temizliği daha bişey yok sasırdım walla.. kasım bile gec cıkıyor eskiden her hafta alırdım düşünün yani..

benim siyah çizgim erken cıkınca oğlana yordular hemen ama ben dedim benim meleğim kız biliyorum ben.. annesi yesin onu ...

crafty Nil cok guzel isim bende cok seviyorum ama nil ingilizcede sifir demekkizima kiz nil ismini koysam buradaki ingilizler dalga gecermi acabe?

birde soyle bir sorunum var kizlar sorunmu onuda bilemiyorum benim esimin yabanci dili cok ana dili hollandaca aslinda orada dogup buyume.ve hollandacada R harfi yumusatilarak soyleniyor resmen bizim yumusak g miz gibi onun icin esim R harflerini keskin soyleyemiyor.benim begendigim r harfli isimler var ama esim isimlerin icinde R harfi olmasin diyor.beren,berre bayiliyorum bunlara ya ne yapcam ben:2:

isim kriz masasi olusturacagim su siralar sanirsam:82: yok aklimda hic isim yok kizlar oneri bekliyorum lutfen anlami guzle olan kulaga hos gelen isimler tavsiye ederseniz cok sevinirim

benim hic olmadı isim krizim direk rüyamda gördüm.. eşimde böyle hic zevkli olmadı cinsiyet belli isim belli .. azıcık konussaydık diyor cok gülüyorum :) kızımın adı Sare... prenses demek ibranicede.. Hz İbrahimin karısının adıymıs.. ayrıca saf temiz kalabalık anlamları da var..beğenirsen adas olurlar .. zaten cinsiyetler topiğinde 2 tane Sare miz oldu :)

göbeğini mi alıyosun, diğer taraflar için mi dedin anlayamadım:)

bizde isime karar vermedik daha... eşime bıraktım, o bulsun ben seçicem arasından:)güncel, kısa ve tek isim istiyo eşim.. bi ara ARDA ya takmıştı, anlamı yok diye vazgçti galiba.. buluruz diyip geçiştiriyo:)

ay canim birde o sorunlarimiz var degilmi bizim benim yurtdisinda kalip kalmayacagim kesin degil ama yinede insan ihtimal olarak dusunuyor geceb gun kiz ismi olarak mine dusunuyorduk sonradan ingilizce maden demek bu diye vazgectik moralimiz bozuldu ne guzel bi isim bulmustuk simdi basa donduk.

canim sen bir ara zeynep ismini soyluyordun ben zeynep ismini cok begenirim sahsen onu cikardinmi tekrar listenden.

benim kayinvalidem kiz olursa annesinin ismini koymak istiyor (Ayse). once yok falan dedik ama simdi sicak bakmaya basladim. ayse ile uyumlu bir isim bulsam iki isim koyacagim herkesin gonlu olsun diye (iki isimde hic sevmiyorum normalde) .... anlayacagin bende karrasizz kararsiz ve kararsizim.

canım ben senin yerine olsam içinde türkçe karakter olmayan, çocuğun rahat kullanabilceği,yabancı arkadaşlarınında telafuzda zorlanmayacağı bi isim seçerdin.. eşinin bile tam telafuz edemeyeceği bi isim seçme bencede

of oyle iste yuba ya zeynep ismini seviyorum ama en yakin arkadasimin kizinin adi zeynep.

ayse kiz kardesimin ismi guzel hos isim ama ben koyamam bende iki isim sevmiyorum ama bazen kulaga hos gelebilir.

ayse nihal,aysenaz gibi

simiramis dedigin dogru ama nasil bulacagiz oyle bir isim kizlar Ezgi nasil? aksam esimle biraz arastirdik bu isim kulaga hos geldi anlami gibi

Merhaba ben de 19+5 haftalık hamileyim, erkek bebek bekliyorum. Dün doktorumla görüştüğümde tetanoz aşısını haftaya yaptıralım dedi. Umarım hepimiizn bebekleri sağlıklı olur :)

sertap ne yaptin tatlim ya neyse hatani biliyorsun ya bir kezden birsey olmaz deyip ictin galiba canim ama bir daha tekrar etme canim bebegini dusun canin sigara icmek isteyince...

bende 3 gunde bir kahve icer oldum ama booollll sutlu doktoruma sordum gunde bir fincan kahvenin zarari yokmus kahve ve cikolata ikilisine dayanamiyorum....

ya kizlar bende kotu birsey olarak kola iciyorum canim cok cekiyor durduramiyorum kendimi oyle bardak bardak degil ama haftada 3-4 bardak iciyorum . kendimi ancak kolanin zararlarini okudugum zaman durdurabiliyorum. ama etli yemek falan varsa bogazimdaki lokmayi yutamiyorum kolasiz offffffffffff su kolayi kim icat etti ya. yerine koyamadim hicbirseyi.

kasım annelerinden inciler::):) ne kadar zararlı şey varsa seviypruz galiba:) ama kendinizi frenleyin arkadaşlar.. bence kolada en az sigara kadar zararlı..
Allahtan sigara alışkanlığım yok, kolayıda hiiç sevmem.. ben bol bol ayran içiyorum:) en masum benim galiba:) bende süt içemiyorum ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…