2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ay ben hic içmem kola normalde.. ama şimdi içmemem gerek ya .. eşim içerken bardağından alıyorum bi kac yudum.. napim...

utaniyorum! sigara ictim

olmus artık üzülme ama tekrar da etme.. bebişi düşün ve bastır duygunu.. benim eşim yanımda fosur fosur içiyor bazen cok istiyor canım ama kızım aklıma gelince geciveriyor..

ben onceden tam kola manyagiydim 4 senedir hayatimdan attim onuiyide yaptim ama arada benimde cok canim cekiyor daha hic icmedim.gecenlerde yarim bardak gazoz ictim asiti kacmis ve 1 ay oncede 1 bardak fanta icine seker atip asidini kacirdim.

kola zararli bir yerde okumustum bebek yeni olusmaya baslandiginda icilen kola bebegi yakabiliyormus.:18:

cesit,cesit meyve suyu dene canim bir suur cesit var piyasada elbet birini begenirsin ben egzotik karisik seviyorum birde elma

bir daha asla yapmam tabiki. zaten cok pismanim
ama resmen icinde kafeinli ve nikotinli seylere as eriyorum. türk kahvesiyle hic aram yoktur ama sürekli türk kahvesi iceyim diyorum. sürekli nescafe kokulari burnuma geliyor. kolaya dayanamiyorum arada bi iciyorum. insallah gecici bi dönem yasiyorumdur.

ay kizlar gercekten haklisiniz bende biliyorum zararlarini bundan sonra daha cok dayanmaya caliscagim kolaya. bari kendime kural koyayim once haftada 2 kere sonra bir kere ve sonra hiccc . bu yontem ise yararmi acaba. birden birakinca kendimi diyet yaparmis gibi hissediyorum daha cok icesim geliyor.

cik hayatimdan kola cik.

hmmm iyi ki oyle aliskanliklarim yok, ama bana garip geliyo insan nasil kendini durduramaz diye, sigara alkol bunlarin tadi ne ki boyle bagimlilik yapa biliyor, yine de anlamaya calisiyorum, kendinde guc topla ve bir daha icmemeye calis, mesela sakiz ciyne,

bu arada isdeyim ve oda arkadaslarim ellerinde kolalarla odadalar gozumun onunde likir likir iciyolar aslinda kolayi pek sevmem ama gozum kaymiyo diyil, hele bardaga suzulurken cikan o ses var ya ama tabii ki icmiycem yanimda meyvelerim var onlari atisdiriyorum. ayda 1- ya da 2 defa nescafe 3-u birinde, yalniz sabahlari 1 bardak cay iciyorum, genelde su iciyorum. ama gazli icecekler kesinlikle yasak

Şimdi babasının demesiyle bizim delikanlının ismi ÇAĞAN ilk hamile kaldığımdan beri hep aklımda benim adıma yakışıyo diye şimdide babasıda beğeniyo Çağan diye seviyoruz hep..

Çağan Uras yada Çağan Demir DErken

Ama kararsız anne ben sürekli şüphede kalıyorum

Rüzgar ı çok beğeniyorum şimdilerde..çok karizma isim gerçekten..
ayy bide kuzey ismi ne çok var ya rahat bi 10 tane kuzey var tanıdığımm..

bence bunların içinde en masumu türk kahvesidir.. ben türk kahvesini çok severim şöyle bol şekerli olacak, doktor bana günde 1 fincan içebilirsin demişti.. ama ben yinede kendimi frenliyorum 20 günde bir filan içiyorum

herkese merhabalar ben aranıza yeni katıldım 18 haftalık hamileyim kız bebeğim olucak ismi janef :) çok güzel bi o kadarda garip bir duygu ultrasonda görmesem bebişimi inanmıcam hiç bir belirti yok biraz karnım büyüdü o hamile değilkende arada bir cıkardı zaten çok uslu bir kızım var kısacası :) Allah hepimize yardım etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhabalar.

Sabah muhabbetlerinizi okudum. Biz sabah okula gittik kızımla. İşlerimizi hallettik. Yarınd a kahvaltı yapıcaz öğretmen arkadaşlarla ve sonra tatile çıkıcaz inşallah. Temmuz geliyor ve ben çok mutluyum. 2 ay boyunca şehir dışında olucam. Sağlığım iyi olduğu sürece sürekli gezicem. Kızımla bol bol temiz hava alıp, bol yürüyüş yapıcaz inşallah. Hayalini kurdukça bile heyecanlanıyorum. Temmuz-Ağustos tatilde, Eylül-Ekim alışverişte geçecek inşallah. Sonra da Kasım'da bebişi beklemeye başlıcaz inşallah. Allah'ım sağlıkla tamamına erdir, kucağımıza almayı nasip et.

Devit-3 kullanmama konusunda kendimi tebrik ediyorum. Demek ki doktora sormadan bir şey kullanılmamalı. Aile hekimi, kadın doğum uzmanı kadar halimizden anlamıyor demek ki. Bakalım yarın doktorumuz ne diyecek... İnşallah sağlıkla büyüyordur bebişim.

Kızlar ben ara sıra Çamlıca Gazoz var ya ondan içiyorum. Sizce sakıncası var mıdır? Kola içmiyorum, kafein var diye. Ama gazozda da asit var. Sıcakta dayanamadığım zaman içiyorum. Siz soğuk içecek olarak ne tüketiyorsunuz?

arada bi böyle konusuyosun ya ordan aklimda kalmis bi sorum olacakti sana. Tekebbürlü ne demek?

ne gozel, basa dusursen demeli ...zaten onemli bir ferq yoxdu, men sizi cox yaxsi anlayiram.

tekebburlu -- eqoist, kendinde hic bir gunah gormeyen, kendini hep hakli sayan, baskalarindan ustun goren insanlara deyilir, arap sozudur zidd karisiligi tevazudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…