- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.721
ya kizlar bende kotu birsey olarak kola iciyorum canim cok cekiyor durduramiyorum kendimi oyle bardak bardak degil ama haftada 3-4 bardak iciyorum . kendimi ancak kolanin zararlarini okudugum zaman durdurabiliyorum. ama etli yemek falan varsa bogazimdaki lokmayi yutamiyorum kolasiz offffffffffff su kolayi kim icat etti ya. yerine koyamadim hicbirseyi.
utaniyorum! sigara ictim
utaniyorum! sigara ictim
bir daha asla yapmam tabiki. zaten cok pismanim
ama resmen icinde kafeinli ve nikotinli seylere as eriyorum. türk kahvesiyle hic aram yoktur ama sürekli türk kahvesi iceyim diyorum. sürekli nescafe kokulari burnuma geliyor. kolaya dayanamiyorum arada bi iciyorum. insallah gecici bi dönem yasiyorumdur.[/QU
canım sonuçta sen bilinçli bir insansın yapmıcam dersen yapmazsın bir dahaben hiç hoşlanmam türk kahvesi nescafeden falan evimdede yoktur yani ama banada bazen oluyo eşim içio ben ondan bir yudumn alıyorum yetio nefsimize olabildiğince hakim olalım
bir daha asla yapmam tabiki. zaten cok pismanim
ama resmen icinde kafeinli ve nikotinli seylere as eriyorum. türk kahvesiyle hic aram yoktur ama sürekli türk kahvesi iceyim diyorum. sürekli nescafe kokulari burnuma geliyor. kolaya dayanamiyorum arada bi iciyorum. insallah gecici bi dönem yasiyorumdur.
çağan çok hoş bi isim geçekten.. tek başına gayet güzel bence.. çift isimmi düşünüyosunuz mutlaka
sirli canim sen azerbaycanliydin degilmi?
dogru azerbaycanliyam, Bakidan yaziram size...hardan bildin diyer topikdenmi???
arada bi böyle konusuyosun ya ordan aklimda kalmisbi sorum olacakti sana. Tekebbürlü ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?