2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

mrhba, sana iyi tatiller bol eylenceler bol bol meyve ve meyve suyu tuket ama sekere dikkat her seyin fazlasi zarar , sade su da ice bilirsin. birazdan karpuz falan yemeye de baslaya bilirsin. ben bazen salatalik domates yiyorum o da gecistiriyor ,

biz yemeğimizi yaptık geldik.. kafam rahatladı bari, hergün bu yemek işi sıkıyo beni, ne pişireceğimi şaşaırıyorum yaa..
banada devletteki kadın doğum cu verdi devit -3 ü, ama kendi doktorum vermeyince ben almadım bile..

sevdecim ben ayran tüketiyorum bol bol, yada limonata yapıyorum kendim onu içiyorum.. ama en çok ayran

cook tesekkür ederem yahsi cazibem güzel bi anlami yokmus. isim arastiyorumda bi yandan

deymez gozel bacim, ne zaman istersen, aslinda adi bile yalnis o dizinin, ama severek biz de izleyirik, yahsi sozu bir sifat iyi anlamina gelir, Cazibe ise isim, siz hic IYI Okan, IYI SEVGI diyomusunuz? ... ama cooook gulmelidi.

bende ayran cok iciyorum icine birazda bi iki parca buz ohh sicak havalarda harika oluyo yogurduda hep kendim mayaliyorum hatta
ve de ice tee cok iciyorum umarim onun pek bi zarari yoktur :44:

bende ayran cok iciyorum icine birazda bi iki parca buz ohh sicak havalarda harika oluyo yogurduda hep kendim mayaliyorum hatta
ve de ice tee cok iciyorum umarim onun pek bi zarari yoktur :44:

ben kola içiorum hemde light ortalamaya vurduğunda haftada 2 bardak fln
onun dışında cramberyy susyu içiorum süper bi idrar yolu enfeksiyonu önleyici demişti bu topicden bi arkadaş o günden beri içiorum ilaç niyetine
ayran desen pehhh 1 bardak içsem uyurum ben :)
su için kızlar bol bol günde 3 litre. Çünkü 20. hafta sonrası rahim kasılmaları başlıyor ve Allah esirgesin erken doğuma kadar varıyor ucu, bunu engellemenin tek yolu da bol su içmekmiş . Ben 3 lt içmeye özen gösteriorum

Kızlar bugun hıc keyfım yok sabahtan berı felaket derecede mıdem yanıyo napacagımı sasırdım kulaklarıma vuruo resmen yanması hıc tadım kalmadı..

benim mide yanmasi yada eksimesi heralde benimle omur boyunca gitcek, bunun icin gunde 6 kasik surup aliyorum hayatta ilacsiz yapamam ama ilacimi ictikten sonra bazen yine yanma oldugunda bikac yudum soguk sut ic ,yani bir bardak falan degil her yanmasinda bikac yudum soguk sut ic kesin duzelcektir aklinda bulunsun

Günde 2-3 bardak çay içmesem duramam özellikle haftasonları biraz fazlalaşıyoo miktarıı ..

soda içiyorum istediğin kadar içebilirsin demişti doktor günde 1,veya 2 günde bir içiyorum ayranı pek sevmiyorum öğlen yemeklerinde cacık yemeye çalışıyorum bazende sütüme çok az nescafe atıp içiyorum yada sütü soğuk olarak içiyorum özellikle mide yanmasına bunlar iyi geliyoo..birde nadir de olsa fanta yedigün falan içiyorum kolayı zaten hiç sevmezdim şimdide içmiyorum..

isim kriz masasi olusturacagim su siralar sanirsam:82: yok aklimda hic isim yok kizlar oneri bekliyorum lutfen anlami guzle olan kulaga hos gelen isimler tavsiye ederseniz cok sevinirim

Bebeğin kız olcak sanırım :2: benim beğendiğim bir kaç isim var paylaşmak istedim . Dila, Alya ve Bade (kızım olsaydı ismini Bade koyacaktım ama oğlum olacak, ikinciye inşallah

ben çok su içiyorum hergün süt bve en çok tükettiğim cacık bide meyve için çıldırıyorum kiraz karpuz ne varsa resmen yanıp tutuşuyorum

yaptırdımmm :)
kızımı gösterim size bari yahuu :)

Eki Görüntüle 216703

Ben de anlamadım doktorum niye bu kadar çok tepki verdi kilo olayına. Zaten kısıtlayamıyorum kendimi o her ne dese bile.Bir tek beyaz ekmekten tam tahıllı buğday ekmeğine döndüm.Kızartmayı kısıtladım o kadar.

Bu arada ayrıntılı ultrasonu merak edenler için ben de 20. haftamda girdim, her zaman yaptırdığımız ultrasondan farklı görünmüyor ekran,ama doktorların görebildikleri bizden fazla olduğundan,tüm organların gelişimini tek tek inceleyip hepsiyle ilgili ayrıntılı bilgi veriyor.Benim bebeğimin önden gittiği anlaşıldı mesela ve muhtemel doğum tarihi 9 kasımdan 3 kasıma indi.Sizlerde yaptırın bakalım.Yorumlarınızı bekliyorum.Crafty bebeğine maşallah...

cnm sodaya dikkat et şişiyorsan
su topluyor ya vucutta şişkinlik yapabiliyor
yani bende yapıo :)

ay canım bu ultrason bilgisi için saol ya.bende renkliye girmek gerekiyo kesin galiba diye düşünüyordum.haftaya gitcem bende bakalım bebişim nasılmış

bende yahsi"nin anlamini "güzel" olarak biliyodum. yani GÜZEL CAZIBE

aslinda yerine gore kullanila bilir, genelde IYI amaaa olur, pekala kimi manalari da verir. yahsi kiz demek olar ama yahsi cazibe asla kullanmayiz. mesela bizde bir atasozu var

YAXSILIQ (iyilik) ET DENIZE AT BALIQ BILMESE DE XALIQ (ALLAH) BILER.

bence en gozel aciqlama.

cnm sodaya dikkat et şişiyorsan
su topluyor ya vucutta şişkinlik yapabiliyor
yani bende yapıo :)

ama mide yanmasına bire bir..napayımm..

ağzım kuruyodu yaa dün klinikte şekerime baktırdım tokluk hani şu basitçe yapılanlardan sonuç 88 çıktı yanii yüksek değil bu fikir verir demii cnmm az çok demekki şekerden değil çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…