- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.741
Merhabalar.
Sabah muhabbetlerinizi okudum. Biz sabah okula gittik kızımla.İşlerimizi hallettik. Yarınd a kahvaltı yapıcaz öğretmen arkadaşlarla ve sonra tatile çıkıcaz inşallah. Temmuz geliyor ve ben çok mutluyum. 2 ay boyunca şehir dışında olucam. Sağlığım iyi olduğu sürece sürekli gezicem. Kızımla bol bol temiz hava alıp, bol yürüyüş yapıcaz inşallah. Hayalini kurdukça bile heyecanlanıyorum. Temmuz-Ağustos tatilde, Eylül-Ekim alışverişte geçecek inşallah. Sonra da Kasım'da bebişi beklemeye başlıcaz inşallah. Allah'ım sağlıkla tamamına erdir, kucağımıza almayı nasip et.
Devit-3 kullanmama konusunda kendimi tebrik ediyorum.Demek ki doktora sormadan bir şey kullanılmamalı. Aile hekimi, kadın doğum uzmanı kadar halimizden anlamıyor demek ki. Bakalım yarın doktorumuz ne diyecek... İnşallah sağlıkla büyüyordur bebişim.
Kızlar ben ara sıra Çamlıca Gazoz var ya ondan içiyorum. Sizce sakıncası var mıdır? Kola içmiyorum, kafein var diye. Ama gazozda da asit var. Sıcakta dayanamadığım zaman içiyorum. Siz soğuk içecek olarak ne tüketiyorsunuz?
cook tesekkür ederem yahsi cazibemgüzel bi anlami yokmus. isim arastiyorumda bi yandan
deymez gozel bacim, ne zaman istersen, aslinda adi bile yalnis o dizinin, ama severek biz de izleyirik, yahsi sozu bir sifat iyi anlamina gelir, Cazibe ise isim, siz hic IYI Okan, IYI SEVGI diyomusunuz? ... ama cooook gulmelidi.
bende ayran cok iciyorum icine birazda bi iki parca buz ohh sicak havalarda harika oluyo yogurduda hep kendim mayaliyorum hatta
ve de ice tee cok iciyorum umarim onun pek bi zarari yoktur :44:
Kızlar bugun hıc keyfım yok sabahtan berı felaket derecede mıdem yanıyo napacagımı sasırdım kulaklarıma vuruo resmen yanması hıc tadım kalmadı..
isim kriz masasi olusturacagim su siralar sanirsam:82: yok aklimda hic isim yok kizlar oneri bekliyorum lutfen anlami guzle olan kulaga hos gelen isimler tavsiye ederseniz cok sevinirim
Kızlar bugun hıc keyfım yok sabahtan berı felaket derecede mıdem yanıyo napacagımı sasırdım kulaklarıma vuruo resmen yanması hıc tadım kalmadı..
Günde 2-3 bardak çay içmesem duramam özellikle haftasonları biraz fazlalaşıyoo miktarıı ..
soda içiyorum istediğin kadar içebilirsin demişti doktor günde 1,veya 2 günde bir içiyorum ayranı pek sevmiyorum öğlen yemeklerinde cacık yemeye çalışıyorum bazende sütüme çok az nescafe atıp içiyorum yada sütü soğuk olarak içiyorum özellikle mide yanmasına bunlar iyi geliyoo..birde nadir de olsa fanta yedigün falan içiyorum kolayı zaten hiç sevmezdim şimdide içmiyorum..
Ben de anlamadım doktorum niye bu kadar çok tepki verdi kilo olayına. Zaten kısıtlayamıyorum kendimi o her ne dese bile.Bir tek beyaz ekmekten tam tahıllı buğday ekmeğine döndüm.Kızartmayı kısıtladım o kadar.
Bu arada ayrıntılı ultrasonu merak edenler için ben de 20. haftamda girdim, her zaman yaptırdığımız ultrasondan farklı görünmüyor ekran,ama doktorların görebildikleri bizden fazla olduğundan,tüm organların gelişimini tek tek inceleyip hepsiyle ilgili ayrıntılı bilgi veriyor.Benim bebeğimin önden gittiği anlaşıldı mesela ve muhtemel doğum tarihi 9 kasımdan 3 kasıma indi.Sizlerde yaptırın bakalım.Yorumlarınızı bekliyorum.Crafty bebeğine maşallah...
bende yahsi"nin anlamini "güzel" olarak biliyodum. yani GÜZEL CAZIBE
Benim kızımın ismi Emilia olacak galiba :)
cnm sodaya dikkat et şişiyorsan
su topluyor ya vucutta şişkinlik yapabiliyor
yani bende yapıo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?