2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya kızlar benim bebik biraz aşağıdamı acaba; kasığımın tam üstü göbeğimin baya bi altı altı taş gibi oluyor özelliklede bugün yürürken böyle kasılma gibi aynı
bide benim alt kısmım bacak aram:) anlayın işte orası
acayip bir ağrı var baştan beri var yani oturduğum yerden kalkarken özellikle
mesela pantalon giyerken ayağının birini kaldırıyorsun ozaman
değişik bi ağrı var
bide kızımda 5 yaşında benim onuda kucağıma almak zorunda kalıyorum bazen uyurken falan özellikle
bu bebik aşağıdamı olayı kafama takılıyor bide kasılma gibi hissediyorum belki bebek kendini dayıyordur sonra çekiyordur ama
cumartesi gidicem bakalım

Son düzenleme:

Allah korusun cnm , eğer dinlenince ayaklarını yükseğe kaldırınca geçiyosa sorun yok şişlik hepimizde var ara ara eczaneye git kontrol et tansiyonunu çok fazla tuzlu yememeye çalış bol u iç..
ayrıca o dengesiz müdürünü hiç takma..gereksiz sinirlenme ..

Son düzenleme:
craftycim Allah bağışlasın bebişini. Maşallah subhanallah. Ne kadar güzel yaratmış Yaratan hamd olsun. Ben de yarın görücem bebişimi inşallah. O kadar özledim ki 4 haftadır görmüyorum.

Kızlar ben haftasonu hep tansiyonumu ölçtüm. 9-6 ya da 10-6 filan çıkıyor. Düşük tansiyonluyum normalde. Ama yatağa uzandığımda gözlerim pıt pıt atıyor sanki. Bir yere odaklanıp bakıyorum, kirpiklerim pıt pıt atıyor gibi kımıldıyor. Dedim tansiyonum mu yüksek acaba ama değil. Nabzım 110 civarı atıyor. Bu çok yüksek değil mi? Normal ama di mi hamilelerin nabzının yüksek atması? Siz ölçtünüz mü nabzınız kaç?

fotonun fotosunu çekiursun pc ye aktarıp atiursun canımcığım :)
scan edince ii çıkmıo şaka bi yana en iisi foto çekmek

Allah korusun .. benim ayaklar davul resmen.. doktorada gittim böyle bişey demedi.. sen tuzu kestin mi?

cnmm benimde tansiyonum normalde hep düşüktür şimdilerdede genelde hep 10-6 gayet normal diyolar..

ya dün ilk defa ayak parmaklarıma kadar şişlik olmuştu sabah kalktım ama şişlik geçmemiş akşama kadar tabi dahada fazlalaşıyo evt tansiyonuma baktırmam gerek yüksekse eğer allah korusnn bu rahatsızlık olabiliyomuş tuzu azalttım biraz ama dahada azaltmam gerek müdüre gelince işte takmayım bebeğim etkilenmesin diyorsun ama insan ister istemez takıyo allahım korusun yavrularımızı..

moralini bozma canim kendini bilgilendirmen cok guzel bir sey ama sakin okuduklarin icin kendini uzme, e-gebelik diye bir siteni arastiriyordum ve orda yazilanlara gore eyer sislikler ayaklarda ve bileklerde oldugu surece ciddi endise olunucak tibbi bir durum diyildir, ancak sislik bacak kisminin uzerine kaval kemiyine yayiliyorsa ciddi bir basagrisi, gorme bozuklugu, karin agrisi ve tansiyon gozlemleniyorsa o zaman doktoru aramak lazim. bu belirtiler preeklampsinin habercisi ola bilirler.

ozellikle sisme 6-ci aydan sonra baslar/ ve genelde bu vucutta su yigilmasidir,

sen sodali asitli gazli icecekler kullaniyormusun??? bazen onlardan da kaynaklana biliyo. ama yine de doktoruna bir sor.

ya böle bişe gördümmü okumayım diyorum dayanamıyorum ya ister istemz etkileniyosun asitli öle çok içmem cnm haftada bir falan oda ya beyaz gazoz yada fanta yani öle çok düşkünlüğüm yoktur bide kaç gündür sabahları kahvaltıdan sonra bulantı olunca ondanda korktum belirtilerde buda var işte şişlikler sanki erken başladı bende.

cnmm benimde tansiyonum normalde hep düşüktür şimdilerdede genelde hep 10-6 gayet normal diyolar..

Nabzın yüksek olması da normal di mi? Eşimin 66 atıyor benim 110! Bir an korktu, ne oluyor sana dedi. :) İki kişilik atıyor dedim. :)) Ne kadar yoruluyordur kalbimiz, merdiven çıkınca nefes nefese kalma sebebim bu sanırım.

Allah korusun olur mu öle şey
sıcaklardan dolayı olağan şişmeler dr una sor sen

kız mı bıdığın? Benimki de baskı yapıo kız kasıkta dururmuş normalmiş öle der 8 aylık kıza hamile arkadaşım

nabız kısmından pek anlamam cnmm..

nefes nefese kalma çabuk yorulma uyku ihtiyacıı bendede çok oluyoo aynı bedende iki insanız artıkkk miniklerimiz iyi olsunlar sağlıkla doğsunlar razıyız her şeye..
sende sıkıntı yapma kendine doktora gidince sorarsınn..

cok güzel canim paylastigin icin sagol ve sunu da ekleyim cok güzel bir misal ölümden sonra hayat yok diyenlere RABBIM ömrümüzü hayirli kul olabilmek ile gecirmeyi nasip etsin insaALLAH amin

bol bol bol bolero

tuzlu yememek şehir efsanesiymiş. Şişeceksen şişiyormuşsun, dr lardan okuduklarımın yalancısıyım :) Kalsiyum ödemi indirirmiş. Yoğurt ayran tüketmeyi dene bakalım bi belki ii gelir. Ayrıcanaaaa iri tuz al, suya dök bol bol ayağını da sok içine dizine kadar ii gelio

valla kızımda da aynen böyleydi dediğin gibi 9 ay kasık ağrısı çektim her nts de sancım çıkıyordu :84:

bu erkekmiş ama değişmez heralde artık

Kızlarrrrrrrrrrrr
epeysir internette problem yaşıyordum,
ne okuyabildim ne de yazabildim nasılsınız_?_
ben iyiyim..
Bebiş büyüyo vallahi gelecek hafta kontrol var bakalım napıcaz..
Herkesi çok merak ediyorum..
Sevgiler..........

benim nabzım yavaş ya..80 civarı atıyo genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…