2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kahvemm yerim sizii :))))) ayy bu hamilelik bizi ne fesat yaptıı ,, normal doğumda olsa hazneden çıkış anını çekmezler sanırımm ..rahat ol canımm benimm..

ne bileyim yaa burası istanbul hacı

kahvekolik, güldürdün canım beni, sen de hep gül..
tatlım, fotografçı öyle istediği gibi dolaşamıyor, çekemez sen merak etme, hem napsın kız senin şeyinin resmini, kanlı kanlı
aminn :)

ekliom sona kaldırıom yahuuu
bakın hepiniz birden :)
ilk foto da bizden bu aradaaaa beklioruz sizinkileri de
]

ayyyyyy ne tatlı ne tatlı yeyim o niliputu ben. Allah size bağışlasın, maşallah.

şişmeyenimiz var mı acaba ben onu merak ediyorum. şu anda ayaklarımı görmen lazım. yazı şıpıdık terliklerle geçiricez heralde :)

bahane degil gülüm cok dogru düsünüyorsun ONU RABBIMIZIN merhametini sefkatini düsünerek aglamamak mümkün degil (

PEYGAMBER EFENDIMIZ sav sahabesinle pazar da iken bir anneyi görüyor delirmis gibi o yandan bu yana kosarak kaybolmus olan cocugunu ariyordu EFENDIMIZ sav sahabesine bakin bu anneye demis, anne cocugunu buldugu vakit öyle bir sevinc ve sefkatle sarilmis ki yavrusuna EFENDIMIZ sav demis ki gördünüz mü bu anneyi nasilda yavrusuna sefkatle sarildi iste ALLAH c.c. da kuluna bu anneden daha merhametlidir

bu mevki aslinda herseyi anlatiyor güzel RABBIM su gözümüzdeki gözlükleri kaldirir da gercekleri görmeyi bizlere nasip eder insaALLAH (ilk basta kendi nefsime)

Son düzenleme:

ay cok üzüldüm ALLAH acil sifalar versin
insaALLAH tez zamanda kan bulunur (

evet canım ben oldum 20 artı 2 günlükken banada 24 hafta gel demişlerdi ama elimi kesince mecbur kaldık, erken olmaya

el kesilmesi paslı birşey olursa diyemi yoksa mutfağımızda kullandığımız buçakta sakıncalı olurmu canım ben geçen gün kestimde karpus keserken aman kızlar çok dikkatli olun kesik çok olmamasına rağmen zor durdurduk kanımızın basınçlı ve sulu olduğu için heralde :18: benimde sağlık ocağı ta ağustosa attı aşıyı ama ben gidip olacağım ağustos bence çok geç olur

Mad- sad kan mesajını gördüm Allah acil şifalar versin zor bulunan bir gurup inşallah geç kalınmadan bulunmuştur

bende 5 kilo aldım canım bazen hiç canım yemek istemiyor, bazen iştahlıyım bazen dikkatli ama yine alıyorum bünyesel galiba tek tesellim yyalnız göbüşümün büyümesi, ama o da zügürt tesellisi mi bilmem

kan bulunmuş çok saolun arkadaşlar, canım ben elimi sabununluğun kenarıyla kestim oda biraz okside olmuş korktum, sadece paslı bir şey değil toprakla temasta da oluyor, aşı merkezinin tlfnu var sağlık bakanlığının ordaki yetkililerde konuştum, gebesiniz yolda yürürken düşseniz eliniz toprağa bile değse risk almış olursunuz dediler, olmadı sen de git canım ol da kurtul bu sıkıntıdan

günaydın cici anneler .izmir den ablamlar gelince formu unuttum kızmayın çok yoğn geçti.haftaya tatanoz aşısı için çağırdı sağlık ocağı.11 temmuzda da ayrıntılı ultrasona gircem inşallah.bebişimi çok çok özledim inşallah hepimiz güzel haberler alırız.bebişimin şimdiden çok hediyesi oldu.teyzeleri kuzenleri neler neler almş oğluma.kızlar ben 5 kilo aldım ve çok acıkıyorum 20.haftadayım.çok fazlamı aldım kilo.12-14 kilo ile inşallah hamişliğimi tamamlamak istiyrm.bu gidişle ne olcam bilmiyorm

Herkese günaydın kızımın teyzeleri :)))
bgn açılış benden sanırım...
sıcaklar yine geri geliyor aman kızlar kendimize bebişlere dikkat edelim
hepinizi çok öpüyoruz kızımla güzel bir olsun inşaallah

Günaydınnnnnn.

Bugün güzel bir gün. Saat 4'te bebişimi görücem inşallah. Daha güzel bir gün olacak inşaAllah! Çok heyecanlıyım.

benım ellerım ve ayaklarım da ınanılmaz sıstı,
doktora gıttıgımde sordum odemden kaynaklandıgını soyledı ama tuzlu pek yemıyorum dedım,
sonra aklıma geldı dedımkı mıdem cok yanıyor,
gavıscon ıcmek yerıne gunde 5 sıse falan soda ıcıyorum
doktor sok gecırdı,
1 sodada hamıle bıreyın bır gunde alması gerekenden daha fazla tuz var,
sakın bır daha ıcme dedı.
asıtlı tum ıcecekler yasak dıye done done uyardı.
su an alyansım bıle olmuyor elıme,
gecen hafta 5 saatlık bı yolculuk yaptık sehır dısına,
gıttıgımde ayaklarım balon gıbıydı,
sandaletın bantları ayagımı kesmıstı resmen:97:
kuzenım hamıleyken 35 numara olan ayakları 43 numara cıktı:44:
ınsallah benım 38 olan ayaklarım 46 numara olmaz

ayy inanmıyorum okadar olabilirmi allah korusun evde olsam terliklerle geçişitiririm ama işyerinde bide kapalı ayakkabı zorunluluğu var bende haftaya 12 saat kadar uzun bi yolculuk yapacam düşünemiyorum hiç ayaklarımı..

ay korkutmak ıcın soylemedım
yanı bu tarz seyler oluyor manasında ornek vermek ıstedım
ınsallah bızım o kadar olmaz

kahireden_ibrahim_pasacım (amma uzun nickin varmış ya ) benim de ayaklarım çok şişti. İstanbul'a gidip geldim. Tartıldım 73.4 çıktım. Bugün şişim indi, tartıda72.7 çıktım. Demek ki şişken kiloyu dikkate almamak gerek.

bizdede acık ayakkabı yasak..

dün aksam birimin yemeği vardı 12 de eve gittim.. gördüğüm manzarayla aglamaya basladım.. ayaklarımın üstü şişmekten kabuk atmıs kurumus.. nasıl çirkinlerdi anlatamam...suanda öyle o kadar krem sürdüm banamısın demedi..

evet bu nıckı cok aradım
bilge evet tikkate almayalım ama benımkıler ınmıyor pek
sısmıs balona nohut yapıstırmıs gıbı ayaklarım,
parmaklarım gayet de güdük kaldı
ben spor ayakkabı gıyıyorum ısyerınde
kumas pantolon altına spor ayakkabı,
çok şıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…