- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.821
Kahvemm yerim sizii :))))) ayy bu hamilelik bizi ne fesat yaptıı ,, normal doğumda olsa hazneden çıkış anını çekmezler sanırımm ..rahat ol canımm benimm..
aminn :)kahvekolik, güldürdün canım beni, sen de hep gül..
tatlım, fotografçı öyle istediği gibi dolaşamıyor, çekemez sen merak etme, hem napsın kız senin şeyinin resmini, kanlı kanlı
ekliom sona kaldırıom yahuuu
bakın hepiniz birden :)
ilk foto da bizden bu aradaaaa beklioruz sizinkileri de
]
ya kızlar bi yazı okudum moralim bozuldu benim bu ayaklarımda şişlik gün geçtikçe artıyo gizli tansiyon çıkabiliyormuş bundan dolayı allah korusun düşüğe sebep olabiliyomuş bukadar şişlik yaşayan varmı ayaklarımın üzerine basarken zorlanıyorum ayakkabıdan çok sıkıyo artık..
evet çok haklısın meysanurcum bende ilk face de paylaştığımda onu düşünmüştüm bizim şevkatimizin bir insan olarak çok büyük geliyor çektiğimiz her sıkıntıya bebeğim için feda olsun diyoruz hemde neyle karşılaşacağımızı bilmeden yarın büyüyünce asimi olacak kalbimizimi kıracak üzecekmi diye düşünmeden hiçbir karşılık beklemeden bizim insan olarak bebeğimize bukadar şevkat duyuyorsak ya bizi yaratan O nekadar şevkat duyuyordurbugünlerde herşeyi çok ince düşünür oldum duygulanmak ağlamak için bahane arıyorum heralde
banada şimdi bir arkadsım haber verdi ama malesef yardımcı olabilcek kimseyi bilmiyorum, yaralanan insanda tanımıyorum, Rabbim yar ve yardımcısı olsun. yardım edebilecek durumda olan arkadslarımız varsa lütfen bildirelim, Allah korusun hayat bu ne zaman başımıza ne gelir bilmiyoruz
ACİLEN PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN LÜTFEN!
ARANAN KAN BULUNAMADI HASTA ZOR DURUMDADIR
İstanbul-Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde verilmek üzere BALKONDAN DÜŞEREK AĞIR YARALANAN 16 YAŞINDAKİ BUSE YORULMAZ isimli hasta için 45 ünite 0 RH (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır.
.(TELEFON;.. 533 690 71 95 )Yağmur Bircan Yorulmaz
evet canım ben oldum 20 artı 2 günlükken banada 24 hafta gel demişlerdi ama elimi kesince mecbur kaldık, erken olmaya
prenses, demek little princess varmış içinde ha :) çok tatlı bi kıızın olur inşallah canım.
bende 5 kilo aldım canım bazen hiç canım yemek istemiyor, bazen iştahlıyım bazen dikkatli ama yine alıyorum bünyesel galibaselam arkadaşlar
bebeğimi içimde hissetmek şu ana kadar yaşamadığım bi mutluluğu yaşatıyor bana bu mucizevi bi şey.
kubicim prensim geliyor eklersen sevinirim.
5 kilo aldım şimdiye kadar doktor kızıyor ama ben zaten çok yemiyorum nasıl alıyorum bilmiyorum az yesemde acıkıyorum amaaan nese veririm diyorum ama sağlık açısından doktor zararlı olur diyince de korkuyorum. siz kaç kilo aldınız şimdiye kadar?
el kesilmesi paslı birşey olursa diyemi yoksa mutfağımızda kullandığımız buçakta sakıncalı olurmu canım ben geçen gün kestimde karpus keserken aman kızlar çok dikkatli olun kesik çok olmamasına rağmen zor durdurduk kanımızın basınçlı ve sulu olduğu için heralde :18: benimde sağlık ocağı ta ağustosa attı aşıyı ama ben gidip olacağım ağustos bence çok geç olur
Mad- sad kan mesajını gördüm Allah acil şifalar versin zor bulunan bir gurup inşallah geç kalınmadan bulunmuştur
ya kızlar bi yazı okudum moralim bozuldu benim bu ayaklarımda şişlik gün geçtikçe artıyo gizli tansiyon çıkabiliyormuş bundan dolayı allah korusun düşüğe sebep olabiliyomuş bukadar şişlik yaşayan varmı ayaklarımın üzerine basarken zorlanıyorum ayakkabıdan çok sıkıyo artık..
Günaydınnnnnn.
Bugün güzel bir gün. Saat 4'te bebişimi görücem inşallah. Daha güzel bir gün olacak inşaAllah! Çok heyecanlıyım.
benım ellerım ve ayaklarım da ınanılmaz sıstı,
doktora gıttıgımde sordum odemden kaynaklandıgını soyledı ama tuzlu pek yemıyorum dedım,
sonra aklıma geldı dedımkı mıdem cok yanıyor,
gavıscon ıcmek yerıne gunde 5 sıse falan soda ıcıyorum
doktor sok gecırdı,
1 sodada hamıle bıreyın bır gunde alması gerekenden daha fazla tuz var,
sakın bır daha ıcme dedı.
asıtlı tum ıcecekler yasak dıye done done uyardı.
su an alyansım bıle olmuyor elıme,
gecen hafta 5 saatlık bı yolculuk yaptık sehır dısına,
gıttıgımde ayaklarım balon gıbıydı,
sandaletın bantları ayagımı kesmıstı resmen:97:
kuzenım hamıleyken 35 numara olan ayakları 43 numara cıktı:44:
ınsallah benım 38 olan ayaklarım 46 numara olmaz
ayy inanmıyorum okadar olabilirmi allah korusun evde olsam terliklerle geçişitiririm ama işyerinde bide kapalı ayakkabı zorunluluğu varbende haftaya 12 saat kadar uzun bi yolculuk yapacam düşünemiyorum hiç ayaklarımı..
ayy inanmıyorum okadar olabilirmi allah korusun evde olsam terliklerle geçişitiririm ama işyerinde bide kapalı ayakkabı zorunluluğu varbende haftaya 12 saat kadar uzun bi yolculuk yapacam düşünemiyorum hiç ayaklarımı..
kahireden_ibrahim_pasacım (amma uzun nickin varmış ya) benim de ayaklarım çok şişti. İstanbul'a gidip geldim. Tartıldım 73.4 çıktım. Bugün şişim indi, tartıda72.7 çıktım. Demek ki şişken kiloyu dikkate almamak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?