- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.801
yaaa
yardım bana
kızın fotosunu silemiorum
kime msj atsam
Merhaba kızlar ben de dün sağlık ocağına gittim.Tetanoz aşısı vurundum. Dün biraz ağrı oldu ama bu gün yok denecek kadar az. Hemşire bebeğin kalp atışlarını dinleyelim dedi. İlk başlarda bulamadı 2-3 dakika sürdü bu.Ben hiç paniklemedim ama içime de biraz şüphe düştü. Sonra biraz bastırdı derinlerden geliyor dedi. Maşaallah çok hareketli diyor. Tansiyonum 13 çıktı yüksek biraz dedi. Ama dinlenmeden ölçmüştü.Benim öyle çıkıyor hep dinlenmezsem yüksek çıkıyor. Dinlenince 10 a düşüyor. Eylülde gel kalbini yine dinleyeceğiz dedi.
benim nabzım yavaş ya..80 civarı atıyo genelde..
selamün aleyküm anneler benim burnum kaynıyo hamıle kalmadan önce hıc böle bişe olmuyodu ıkı gunde bı kanıyo acaba hamılelıkte oluyomu doktoro sormayı unuttun heycandan bebişimi gorcem die bi bilgisi olan varmı?
[korkuttum acıkcası ılk hamılelığım değişık bı duygu
cok güzel canim paylastigin icin sagol ve sunu da ekleyim cok güzel bir misal ölümden sonra hayat yok diyenlere RABBIM ömrümüzü hayirli kul olabilmek ile gecirmeyi nasip etsin insaALLAH amin
kizlar gunaydin herkese, dun aksam okunan tum dualari allah kabul etsin insallah, benim gece aniden moralim bozuldu ve uyudugum yerde aglamaya basladim, annemi ozledim, aslinda hic anlasmamhormonlar diye dusunduk zavalli esim de cok korktu ne oldu falan diye annemi ozlediyimi soylediyimde yuzunu gormeliydiniz sabah bir ugradim annemlere aslinda cok yakiniz sik sik gorusuruz nerden aklima geldiyse artiq
bu arada sik sik araba yolculugu yapan arkadaslar, doktor bana sakin gunes altinda epey kalmis arabada oturma klimayi acsinlar icerisi sogusun sonra otur dedi, arabalar bu yaz gunlerinde cok sicak olurlar allah korusun acilma falan olur dedi. ozellikle tum sicak seylerin uzerine otuma plasentayi yumusatir kanama falan verir dedi. lutfen kizlar boyle seylere duyarli olalim, diyer topikte gordum aklima geldi yazayim dedim.oglusumla opduk hepinizi
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama ancak yazma fırsatım oldu.. Bende 20+1 haftalık hamileyim ve dünyalar güzeli bi prensesim olcak inşallah.. Tetanoz aşısını vurunan var mı aranızda doktor bana 25. hafta dedi ama bana biraz geç geldi.. Hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip eder allah inşallah...
kizlar gunaydin herkese, dun aksam okunan tum dualari allah kabul etsin insallah, benim gece aniden moralim bozuldu ve uyudugum yerde aglamaya basladim, annemi ozledim, aslinda hic anlasmamhormonlar diye dusunduk zavalli esim de cok korktu ne oldu falan diye annemi ozlediyimi soylediyimde yuzunu gormeliydiniz sabah bir ugradim annemlere aslinda cok yakiniz sik sik gorusuruz nerden aklima geldiyse artiq
bu arada sik sik araba yolculugu yapan arkadaslar, doktor bana sakin gunes altinda epey kalmis arabada oturma klimayi acsinlar icerisi sogusun sonra otur dedi, arabalar bu yaz gunlerinde cok sicak olurlar allah korusun acilma falan olur dedi. ozellikle tum sicak seylerin uzerine otuma plasentayi yumusatir kanama falan verir dedi. lutfen kizlar boyle seylere duyarli olalim, diyer topikte gordum aklima geldi yazayim dedim.oglusumla opduk hepinizi
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bizde 17+2 haftalık olduk. herkese hayırlı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?