2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhaba kızlar ben de dün sağlık ocağına gittim.Tetanoz aşısı vurundum. Dün biraz ağrı oldu ama bu gün yok denecek kadar az. Hemşire bebeğin kalp atışlarını dinleyelim dedi. İlk başlarda bulamadı 2-3 dakika sürdü bu.Ben hiç paniklemedim ama içime de biraz şüphe düştü. Sonra biraz bastırdı derinlerden geliyor dedi. Maşaallah çok hareketli diyor. Tansiyonum 13 çıktı yüksek biraz dedi. Ama dinlenmeden ölçmüştü.Benim öyle çıkıyor hep dinlenmezsem yüksek çıkıyor. Dinlenince 10 a düşüyor. Eylülde gel kalbini yine dinleyeceğiz dedi.

canımm maşallah bebişine hareketlerini sen hissetebilliyormusun

Şiddetli hissetmiyorum ama seyrime gibi oluyor. Bazen dönüyor onu da hissediyorum. Benim ikinci hamileliğim ama kiloluyum bayağı ondan az hissediyorum ben.

selamün aleyküm anneler benim burnum kaynıyo hamıle kalmadan önce hıc böle bişe olmuyodu ıkı gunde bı kanıyo acaba hamılelıkte oluyomu doktoro sormayı unuttun heycandan bebişimi gorcem die bi bilgisi olan varmı?

Korkma hamilelikte normal bendede aynısı oluyor her sabah kanıyor..

[korkuttum acıkcası ılk hamılelığım değişık bı duygu

Haklısın benimde ilk hamileliğim bende korkmuştum ama sonra araştırdım kılcal damarlar genişlermiş hamileyken sık sık burun kanaması olurmuş duyunca benimde içim rahatladı eeee vucut değişikliğe uğruyo bakalım daha neler görcezz :)))

cok güzel canim paylastigin icin sagol ve sunu da ekleyim cok güzel bir misal ölümden sonra hayat yok diyenlere RABBIM ömrümüzü hayirli kul olabilmek ile gecirmeyi nasip etsin insaALLAH amin

evet çok haklısın meysanurcum bende ilk face de paylaştığımda onu düşünmüştüm bizim şevkatimizin bir insan olarak çok büyük geliyor çektiğimiz her sıkıntıya bebeğim için feda olsun diyoruz hemde neyle karşılaşacağımızı bilmeden yarın büyüyünce asimi olacak kalbimizimi kıracak üzecekmi diye düşünmeden hiçbir karşılık beklemeden bizim insan olarak bebeğimize bukadar şevkat duyuyorsak ya bizi yaratan O nekadar şevkat duyuyordur bugünlerde herşeyi çok ince düşünür oldum duygulanmak ağlamak için bahane arıyorum heralde

oooo bu çok önemli çünkü ben direksiyon hocasıyım ve sürekli araç içindeyim nerdeyse.hep güneşte yanan araçlara binmek zorunda kalıyorum.bu dediklerinden çok korktum şimdi hiç bilmiyordum.

banada şimdi bir arkadsım haber verdi ama malesef yardımcı olabilcek kimseyi bilmiyorum, yaralanan insanda tanımıyorum, Rabbim yar ve yardımcısı olsun. yardım edebilecek durumda olan arkadslarımız varsa lütfen bildirelim, Allah korusun hayat bu ne zaman başımıza ne gelir bilmiyoruz

ACİLEN PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN LÜTFEN!
ARANAN KAN BULUNAMADI HASTA ZOR DURUMDADIR
İstanbul-Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde verilmek üzere BALKONDAN DÜŞEREK AĞIR YARALANAN 16 YAŞINDAKİ BUSE YORULMAZ isimli hasta için 45 ünite 0 RH (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır.
.(TELEFON;.. 533 690 71 95 )Yağmur Bircan Yorulmaz

evet canım ben oldum 20 artı 2 günlükken banada 24 hafta gel demişlerdi ama elimi kesince mecbur kaldık, erken olmaya

ayy canımm oluyorr böyle zaman zaman insna aşırı hassalaşıyor, hamişimiz normaldir dalgalanmalar diyip geçicez, bi de bu dalgalanmalara çevremi,zdekiler alışabilse ek bilgilendirme için teşekkür ederiz, hemen aklıma not ettim

selam arkadaşlar
bebeğimi içimde hissetmek şu ana kadar yaşamadığım bi mutluluğu yaşatıyor bana bu mucizevi bi şey.
kubicim prensim geliyor eklersen sevinirim.
5 kilo aldım şimdiye kadar doktor kızıyor ama ben zaten çok yemiyorum nasıl alıyorum bilmiyorum az yesemde acıkıyorum amaaan nese veririm diyorum ama sağlık açısından doktor zararlı olur diyince de korkuyorum. siz kaç kilo aldınız şimdiye kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…