- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.841
bizdede acık ayakkabı yasak..
dün aksam birimin yemeği vardı 12 de eve gittim.. gördüğüm manzarayla aglamaya basladım.. ayaklarımın üstü şişmekten kabuk atmıs kurumus.. nasıl çirkinlerdi anlatamam...suanda öyle o kadar krem sürdüm banamısın demedi..
AYY valla heralde sıcaklardan dolayı bukadar çabuk etkilendik yoksa bu kadar erken şişmiyodur heralde kimse ben ağustostan korkuyorm valla o sıcaklarda bakalım nasıl olacaz.
günaydın anneler...
biz hastayızalanyanın sıcağında üşütmeyi nasıl becerim bilmiorum ama fena üşütmüşüm, gece öksürmekten boğazlarım mahfoldu. sesim kısıldı hiç çıkmıyo... şimdide bişiler yemye çalışcam bakalım.. öksürürken kasıklarımada ağrı saplanıyo, oda ayrı bi zor.. bebeişede rahat veremedik bütün gece.. kendime bi ıhlamur yapayım bari..
bende şişme yok heüz çok şükü, sadece yürüyüşte şişyorum ama oda normal.. fakat dün boğazlarım gıcıklandıkça, su içtim karnım tam 7 aylık gibi şişti.. şiş resimlerimi koycam birazdan:=)
herkese günaydın...
kızlar geçmişi okumaya başlamadan hemen bişi paylaşmak istedim. geçen hafta tatildeyken başıma geldi. eşimin halasına yemeğe gittik saat 8:30 gibi falan yemek yedik ve kadıncığaz bir dünya şey yapmış bizde tıka basa yedik o esnada fark etmedim ama yemekten kalkınca aşırı yediğimi fark ettim. çok rahatsız oldum yani. neyse saat 11 gibi eve geçtik (kayınvalidemdeydik tatilde akçayda). bende 11:30 gibi biraz daha iyi hissediyordum uykum da gelince uyudum. sonra eşim gelmiş uyumuş saaat 12:30 civarıydı sanırım. beni kaldırmış apartopar bağırdığını duydum ama farkında değilim ne olduğunun annesine bağırıyordu yetişin diye. meğersem uyurken nefesim kesilmiş. hırıltı şeklinde (astım krizi gibi) beni evin kapısına getirdiğinde ben fark ettim nefes alamadığımı uyku sersemliği ile anlamamışım. 30sn yeden fazla sürdü bu durum sonra bahçeye çıkarırken açıldı nefes borum. biraz öksürdüm falan derken elim ayağım boşaldı tabi. çok korkunçtu. şimdi doktor araştırıyorum. uyku apnesinden şüpheleniyoruz. bunun anlatmamım sebebi sizlerde dikkat edin diye geç ve aşırı yenilen yemekler hamilelikte gevşemiş olan kaslarla birleşince böyle sıkıntılar çıkıyor kızlar. aman herkes dikkat etsin. bu arda en geç 6:30 kadar yemeğimi yemiş oluyorum ve artık 2 yastıkla yatıyorum mide kapağı gevşeği için öyle önerdi etrafımdakiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?