2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben de ilk şişliği farkettiğimde tanerin "daçminnnn goşşşş" demesi gibi eşime seslendim,
"onurr goşşş ayaklarıma bak" diye
ağlamasan keske
dogumdan sonra hepsı gececek az kaldı

AYY valla heralde sıcaklardan dolayı bukadar çabuk etkilendik yoksa bu kadar erken şişmiyodur heralde kimse ben ağustostan korkuyorm valla o sıcaklarda bakalım nasıl olacaz.

AYY valla heralde sıcaklardan dolayı bukadar çabuk etkilendik yoksa bu kadar erken şişmiyodur heralde kimse ben ağustostan korkuyorm valla o sıcaklarda bakalım nasıl olacaz.

ben doktor randevumu ona gore ayarlıcam,
rapor ıstıcem doktordan,
ancak evde gecırebılırım:82:
cunku fabrıkalara denetmenlıge gıdıyorum ben ne yemek yıyebılırım ne su ıcebılırım (ramazandan dolayı),
ısyerı degısıklıgınden dolayı bu sene ıznım de yok
ınsallah verır,
vıcdanına kalmıs yanı,
aksama kadar ac kalıyom dersem verır,
ya da kıloma bakıp sen yıyecegını yemıssın zaten der mı kı

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnn
karnınız kasılıyor gibi oluyormu sizin; göbeğimin alt kısmı bazen sertleşiyor özelikle yürürken ve yerimden kalkınca
kasılmam mı var yoksa benim:18:

bir an önce 38. haftaya gelsek dimi kızlarrrrr
ne güselllll olur
yarın uyansak 38 olmuş olsa
mis kokulu bebiklerimiz gelse
memişten emerken minik elinin birini göğsümüze koysa
emse emse sonrada yorulup dursa içini çekse (kızım öyle yapıyordu)
sağlıcakla bi tarafıma kızımı bi tarafıma oğlumu alsammmmm
Allahım nasip et o günleriiiiiiiiiiii hepimize

gunaydin kizlar,

vallahi burasida cok sicak uyutmaz oldu yani arti birde nem acaip sistim bende ayaklarim,bacaklarim ve goguslerimafedersiniz sicaktan goguslerimin arasi cok fena terliyor ya acaip rahatsiz oluyorum

xberx dediklerinin aynisi bendede var hatta dun gece sag kasigim cok batti ve cok sertti karnim ya cok korkuyorum boyle olunca

sevdecigim bebisine selam bizden tatlim

yarin sabah erkenden bende kistim icin gidecegim doktora kesin yavrumu gorurum yine insallah doktor sadece ultrasonla bakar,gel bir daha seni MR sokalim demezler insallah:26:

günaydın anneler...

biz hastayız alanyanın sıcağında üşütmeyi nasıl becerim bilmiorum ama fena üşütmüşüm, gece öksürmekten boğazlarım mahfoldu. sesim kısıldı hiç çıkmıyo... şimdide bişiler yemye çalışcam bakalım.. öksürürken kasıklarımada ağrı saplanıyo, oda ayrı bi zor.. bebeişede rahat veremedik bütün gece.. kendime bi ıhlamur yapayım bari..

bende şişme yok heüz çok şükü, sadece yürüyüşte şişyorum ama oda normal.. fakat dün boğazlarım gıcıklandıkça, su içtim karnım tam 7 aylık gibi şişti.. şiş resimlerimi koycam birazdan:=)

herkese günaydın...

kızlar geçmişi okumaya başlamadan hemen bişi paylaşmak istedim. geçen hafta tatildeyken başıma geldi. eşimin halasına yemeğe gittik saat 8:30 gibi falan yemek yedik ve kadıncığaz bir dünya şey yapmış bizde tıka basa yedik o esnada fark etmedim ama yemekten kalkınca aşırı yediğimi fark ettim. çok rahatsız oldum yani. neyse saat 11 gibi eve geçtik (kayınvalidemdeydik tatilde akçayda). bende 11:30 gibi biraz daha iyi hissediyordum uykum da gelince uyudum. sonra eşim gelmiş uyumuş saaat 12:30 civarıydı sanırım. beni kaldırmış apartopar bağırdığını duydum ama farkında değilim ne olduğunun annesine bağırıyordu yetişin diye. meğersem uyurken nefesim kesilmiş. hırıltı şeklinde (astım krizi gibi) beni evin kapısına getirdiğinde ben fark ettim nefes alamadığımı uyku sersemliği ile anlamamışım. 30sn yeden fazla sürdü bu durum sonra bahçeye çıkarırken açıldı nefes borum. biraz öksürdüm falan derken elim ayağım boşaldı tabi. çok korkunçtu. şimdi doktor araştırıyorum. uyku apnesinden şüpheleniyoruz. bunun anlatmamım sebebi sizlerde dikkat edin diye geç ve aşırı yenilen yemekler hamilelikte gevşemiş olan kaslarla birleşince böyle sıkıntılar çıkıyor kızlar. aman herkes dikkat etsin. bu arda en geç 6:30 kadar yemeğimi yemiş oluyorum ve artık 2 yastıkla yatıyorum mide kapağı gevşeği için öyle önerdi etrafımdakiler..

geçmiş olsun,
dun gece benim de sağ kasıgıma kramp gırdı ve sureklı batma hıssettım
ınsallah atlatırsın tez vakıtte

selamun aleykum cicilerim bende 5 kilo aldim 21 ci haftamdayim bence gayet normal yani iyi gidiyoruz ve kilo alimina baktim 21 ci haftada hamis anneler 5 ile 7 kilo arasi aliyorlarmis bide düsünsenize benim ilk hamileligimde ki gibi ikiser ikiser kilo alsaydiniz napardik tam 25 kilo almistim 50 kilo ile hamile kalmistim 75 kilo ile doguma girdim dogumdan sonra dartildimda 64 kilo ile kalmistim yani 16 tisi öyle gitti
ama elhd busefer iyiz
simdi birde böyle haseplayalim 5 aylik olana kadar 5 kilo aldik ee burda kaldi 4 ayimiz :))) insaALLAH 10 kilo fazlalik ile doguma gireriz dogumdan sonra saten kendilinden bazi kilolar gidiyor

ela_sudem sanada gecmis olsun canim okurken bende korktum inan yemegimi asla gec saate birakmamaya calisiyorum en gec 7 de yemek isim bitmis oluyor.

cnm cok gecmıs olsun aman dıkkat et cnm...buda kulagıma kupe olsun bızde cok gec yemek yıyoz

Günaydın güzel anneler....
hersey normal oldugu için doktorumuz izin verdi cumartesi kızımla anneciğimin yanına gidiyoruz izmir e 15 gün tatil babamızda almaya gelicek insallah orada kızımın ihtiyaçlarnı alıcaz
birde doktorum kramplar için osteocare verdi var mı
içinizde kullanan

Craftycim Nilputunu öpüyoruz çok tatlı maşallah

Ela, Simiramis geçmiş olsun dikkat edin kendinize

Son düzenleme:
çok dolu mideyle uyumamak lazım zaten.. geçmiş olsun canım ama ihmal etme yinede bi doktora görün... bende 2 yastıkla yatıyorum daha rahat ediyorum...

elacım,simiramis geçmiş olsun kızlar dikkatli olmak gerek..
bu ara kasılmalar bendede oluyo pazar günü baya bir ağrı girdi kalkarken falan zorlandım neyseki bişe olmadı..

sağolun kızlar...

başımıza gelenleri paylaşmamız iyi oluyor işte. hepimiz birbirimizden ders alıyoruz. inş kimsenin başına böyle kötü şeyler gelmez. ALLAHım hepimizi ve bebeklerimizi korusun...

Kızlar ben de her gece bacak ağrısıyla uyuyorum hatta bazen bu yüzden uyuyamıyorum. Bacaklarımı nereye koyacağımı bilemiyorum. Uzatıyorum olmuyor, kıvrılıyorum olmuyor, arasına yastık koyuyorum olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Eskiden de olurdu bu bana ama ayda yılda 1 olurdu. Mübarek şimdi her gece oluyor. Bugün doktoruma bunu da soracağım inşallah. Tabi kızımı görünce bütün soracaklarımı unutmazsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…