2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben de ilk şişliği farkettiğimde tanerin "daçminnnn goşşşş" demesi gibi eşime seslendim,
"onurr goşşş ayaklarıma bak" diye
ağlamasan keske
dogumdan sonra hepsı gececek az kaldı

ahahahahahhahahahha
yarıldım :)
aynını bende dedim eşimee
ama daçminn goşşş repliği ile :)
aynı öküz toynağı oldu diom bende bilek kalmadı
bildiğin bir odun kıvamında blok şeklinde aşaa inio pehhhhh

tatlım cok gecmiş olsun...bizde dikkat etmeliyiz..

simiramiscim snada cok gecmiş olsun.. sıcak yerlerde daha cok hasta olunur adanadan biliyorum.. cok sıcak olunca buzlu sular dondurmalar yenilince en ufacık bi esintide hasta olunuveriliyor güzelim dikkat et kendinede bebişinede..

çook güzeller, özellikle 1. eklediğin.. tecrübeli anneler cevap versin bence buna, bende aynen senin gibi hiç bişi bilmiyorum:)

kizlar su iki seti almayi dusunuyorum ama yenidoganmi alsam,0-3 aylikmi karar veremedim yardimci olurmusunuz?

Eki Görüntüle 217317

Eki Görüntüle 217319

canım bence kesinlikle 0-3 almalısın
inanki yedi doğan hemencik küçük kalıverir çünkü onlar bıdık gibi emiyorlar, hemen kendilerini toparlıyorlar
biraz büyük gelsede kollarını kıvırırsın ne varki ben öyle yapmıştım kızımda
yepyeni küçüçük kalıyorlar sonra insan üzülüyor, öyle uyduruk şeylerde almıyoruz iyisinden alıyoruz yazık oluyor, baksana bide çok güzeller
en fazla 10-15 gün büyük gelirse gelir sonra tam olur
hem belki bebikin kilolu gelir
tecrübeyle sabittir bütçene yazık olmasın
en iyisi 0-3

Son düzenleme:
ikiside mothercarede indirimde kacirmak istemiyorum ve 0-3 aylik alayim diyorum arkadasimi aradim simdi birini 0-3 al digerini 0-6 dedi.bebekler hemen buyuyor dedi.iyice kafam karisti

2011 kasım annelerinin zevkler çok yakın
bizim bebelerin her şeyi aynı olacak :)
alınan takımlar vs :)
mother ı zengin ettik

slm kızlar, galiba topikteki herkes beşer kilo almış, bende 5 kilo aldım haftamıza göre normal sınırlar içinde ama yinede dikkat etmekte fayda var, aldığımız her fazla kilo bize yağ kitlesi olarak kalabilir doğumdan sonra. bu arada oğlumuzum adını Bahadır koymaya karar verdik, sizcede güzelmi???

süper isim bence..
bahadır, sezgin, erdem, anıl, berke..
favori erkek isimlerim :)

kizlar boyle birsey olabilirmi ya kadin hicmi anlamamis adet felan mi oldu acaba? sanirim birazcik abarti biz nelere dikkat ediyoruz bebeklerimize birsey olmasin diye:44:

Hürriyet'i Takip Et!

[h=1]4 dakika önce öğrendi ve doğurdu[/h]

30 Haziran 2011

[h=2]Sarah Ireland 23 yaşında ve İngiltere'de bir mağazada alışveriş danışmanı olarak çalışıyor. Hamile bir kadının yapmaması gereken her şeyi yapıyor. İlaç içiyor, kilo verip bir beden inceliyor, Kraliyet Düğünü kutlamaları sırasında tromboline binip zıplıyor, günlük hayatına normal bir şekilde devam ediyor. Çünkü Ireland hamile olduğunu son ana kadar fark etmiyor.[/h]

Sarah Ireland bir gece uyanıyor ve regl sancısı çektiğini zannederek bir ağrı kesici içiyor ancak ağrıları geçmeyince annesini uyandırıyor. İki saat geçtikten sonra bir ambulans çağırmaya karar veriyorlar. Ambulansdaki sağlık görevlileri ilk başta onun apandistinin patladığını düşünüyor ancak hal ve hareketlerinden genç kadının hamile olduğunu anlıyorlar.

Ambulans yolda giderken görevli bir bebek kafası gördüğünü söylüyor. Sarah Ireland bu sözle adeta şoka giriyor.
Bu sözü duyduktan 4 dakika sonra da oğlu dünyaya geliyor. Bebeğine sarılmakta güçlük çeken ve ilk etapta kabullenemeyen Sarah'ın oğlu 5 saat sonra hipotermi geçirdiği için bakım ünitesine koyuldu. Sarah ilk başta bebeğini kabullenemese de bu sorunu daha sonra aştığını ve şimdi bebeğini yanından ayırmadığını söyledi.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. eğer sorun sadece bogazda ise bal ile zencefili karıştırıp günde 2-3 çay kaşığı yutmanı önerebilirim. adaçayı ilede gargara yapabilirsin. ama soğuk algınlığı ise bitki çayları bol limonlu iyi gelicektik. ilaç kullanmaktan iyidir.

süper isim bence..
bahadır, sezgin, erdem, anıl, berke..
favori erkek isimlerim :)

beğendiğine sevindim
ben yeni çıkan isimleri pek sevmiyorum, insanlar duyulmamış garip isimler koymaya çalışıyor hem anlamsız hemde çok yaygın isimler çıkıyor ortaya. biz klasik isimlere baktık, bahadırı beğendik. sezgin ve erdem de çok güzelmiş

d smart t kanallın birinde böyle bi program var.. hamile olduğumu bilmiyordum diye.. orda hep bu tarz örneklere yer veriliyo, gerçek hikayelere.. ya doğoruruken öğrenenler yada 26-27. haftadan sonra hamile oldugunu öğrenenlei gösteriyolar.. banada ilginç geliyo ama demekki var böyle hikayeler... zaten adetleri düzensizse aklına gelmemiştir hamile olduğu..

leylaa gözün aydın canım, darısı başıma:)

ikiside mothercarede indirimde kacirmak istemiyorum ve 0-3 aylik alayim diyorum arkadasimi aradim simdi birini 0-3 al digerini 0-6 dedi.bebekler hemen buyuyor dedi.iyice kafam karisti

cinsiyetini ögrendin ya artik, alisveriste seni tutabilene ask olsun kizin oluyormus hayirli olsun canim. kiyafetlere cok önem gösteriyorsan prensesinin üstünde büyük paspal durmasin istiyosan bence yenidogani en fazla 1-2 takim al gerisini 0-3 al. o 1-2 takimda düsük kilolu dogmasina karsin bi önlem. zaten dogduktan sonra hemen toparlanirlar bebisler.
ah bide benimki gösterse kendini. doktor %60-70 kiz dedi ama emin degilimde dedi. 15 gün sonra randevumuz var. ozaman detayli ultrasonda olacagi icin kesin görürüz artik dedi doktor.

sertapcigin dediklerini uygulayacagim canim.

benim detaylida 7 temmuzda ozaman ogrenecektim ama rutin kontrolume gittigim gun ogrendim tatlim.seninkide belki kizdir canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…