2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayirlisi canim. saglikli olsunda gerisi önemli degil. esim kiz istiyo. benim icin hic farketmez. ama nedense icimede hep erkek dogmustu doktor %60-70 kiz deyince benimki havalara uctu tabi

ben 18 haftada iki kilo aldım bende fazla almadığım için korktum acaba bebeğim gelişmiyormu diye yemem içmemde iyi aslında bakıyorum kendime doktorumada sordum karnım hiç çıkmadı gelişmiyomu yoksa diye 16. haftada 180 grmdı bebişim gayet iyi dedi tabi ben sabah akşam işe giderken yarım saatten fazla yürüyorum sanırım o bana aldırmıyor ne kadar çok kilo alırsak doğum okadar zor oluyomuş arkadaşlar çok kilo almayan rahat doğum yapıyormuş haberiniz ola

Son düzenleme:
evet ve bende hiç bişey yoktu, birden oldu ne olduysa:):):) bide biz bir hafta gerideniz sizden:) bayaaa bi fark atmış olduk o zaman:)

ben burayı sürekli takip ediyorum.bilgilerinizden,tecrübelerinizden istifade ediyorum:) 19+6 yız bizde. yarın kontrolümüz var bebeğimiz kız.
benım karnım bacaklarım kaşınmaya başladı birkaç gündür. bebe yağı kullanıyordum banyodan sonra. dün farkettim ki karnımın yan tarafları kabuklanmış kurumuş resmen çatlamış kırmızı kırmızı gördüm. moralim bozuldu. bugün arko nun yağını aldım içinde susam yağı pamuk yağı filan varmış.siz neler kullanıyor sunuz?teşekkür ettim hepinizi öpüyorum.

ben catlaklar icin kakao yagli palmers kullaniyorum simdiye kadar bir buyuk tup bitirdim.hafta sonu bir tup daha alacagim.henuz catlagim felanda yok bakalim hayirlisi

valla ben ilk hamileliğimde 30 kilo aldım
hiç birşey sürmedim hemde hiç; ne karnıma ne bacağıma; bir tane çatlağım olmamıştı doğumdan sonra karnımda indi 50 kiloya düştüm yine hiç doğurmamış gibiydim
dayımın kızı hamile kaldığı günden itibaren aktardan bir sürü yağ aldı onları karıştırdı susam çilek badem kakao
her gün sürüyordu pehlivan gibi
ama göbüşü fredyinin kabusu gibi parmağım girecek kadar kırmızı çatlaklarda doldu zamanla beyaza döndü ama bumburuşuk oldu karnı
yani çatlıycaksaz çatlıcaz ne sürersek sürelim çatlamıyanda çatlamıyo işte; ihşallah bundada çatlamam pek ümidim yok ama

Son düzenleme:
banada doktorum "kendi hamileligimdede kullandigim kremi yazayim sana" dedi. Galiba yalnizca isvicrede bulunan Alphastria adinda bi krem yazmis. kullaniyorum. kasintiyida kesiyo hemen. henüz bisey yok. olmaz da insallah. ama arastirdigim kadariyla bitkisel olarak en cok badem yagi ve kakao yaginin karisimini kullanip memnun kalan cok.

Son düzenleme:
bende keşke yürüyüş yapabilsem biraz, işe arabayla gidip geliyorum,hiçbir sportif faaliyet yok, evde spor aleti var ama onlarda önerilmiyor gebelikte.çok hantal hissediyorum kendimi

bende netten araştrdım şimdi çatlayacagı varsa çatlıyor sanırım. ben kesın çatlarım cildim kuru pul pul oluyor.çok moral bozucu. teşekkür ederim kızlar kakao yagını denicem.kremlerin içeriği nasıldır bilemiyorum güvenemiyorum

kesinlikle katiliyorum xxberxx. kisinin tamamen kendi cilt yapisiyla ilgili. doktorumda öyle demisti. sana kremi yaziyorum ama mucizeler bekleme sakin diye :) cilt yapin catlamaya müsaitse catlar ona hic bi krem engel olamaz demisti.

selam herkese, ben de dun tartildim 56 kiloyum simdi, 50-51le hamile kalmisdim umarim boyle de devam eder. karnim iyice cikiyor artiq herkes tebrik ediyor beni cok hos duygu allah herkese nasib etsin, bi de erkek olunca bi baska biliniyo yani bir tek karinda belirginlik var baska da bir sey yok. sag saglim doguralimda baska bir sey istemem

merhabalar;

burayı yeni keşfettim. 21 haftalık hamileyim. kızım olacak inşallah. Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

tekmeler falan da mı farkedilmiyor dicem bizim bir tanıdıkta 6.ayında hamile olduğunu öğrenmişti kızının adını gizem koydu. normalde rahatsızlığı var ilk çocuğuna da çok zor sahip oldu. Kızı öğrenene kadar 6 ay hiç bir sorunu yokmuş öğrendikten sonra kanaması başlamış son üç ayı yatarak geçirmiş. O yüzden Allah evlat sahibi yapmak istesin yeterki...Biz boşa tasalanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…