2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba bende 19+6 haftalık hamileyim bir kızım bir oğlum olacak inşallah. Ben 7 kilo aldım şimdiye kadar. Sizlere göre ben uçmuşum. Çok yemiyorum aslında ama kilo alıyorum anlamadım. Masa başı işim çokta hareketim yok ondan sanırım. Ama kötü hissediyorum kendimi

göbişlere vede cicilere MAŞAALLAH
Bende bu aralar çıkıp eksiklerimi yavaş yavaş almayı planlıyorum inşallah
bu arada kızlar benim karnımın içi acıyo gerginlik var yan boşlukalrımda hafif bir ağrı
göbişin büyümesine yoruyorum ben sizde de varmı acı gerginlik göbişinizde :s

kızlar sabah sormustum ama kimseden ses çıkmadı
osteocare kullanan varmı magnezyum calsiyum vitamin d doktorum verdide sizlerdede kullanan var mı?????

Tekrar selamlar Kasım ayının güzel anne adayları
Bir kaç gündür topiciğimize giriyodum ama okuyup kaçıyodum yazamamıştım birşeyler
Biz de dün tekrar kontrole gittik, aslında daha 2 haftamız vardı ama ne zamandır doktoru ve hastaneyi değiştirmek istiyoduk
Hem dedik gidelim yenisiyle tanışalım hem de tatile, uzun yola gitmemde sakınca var mıdır onu soralım
Gitmişken ayrıntılı ultrasona da 2. kez girmiş olduk, bu seferki renkli 4d idi cihaz, yavrumu 3 boyutlu görünce ben de şükür muradıma erdim
Çıkışta oğluşumun cd'sini de verdiler, şimdi eşimle bakıp bakıp duruyoruz
Şimdiden başladık bile orası sana benziyor burası bana diye :) Çok komik halimiz
Daha küçük olduğu için heralde ondandır ama tam belli olmuyor yüz detayları aslında ama biz ilk defa bu heyacanları yaşadığımız için bu kadarı bile süper geliyor

kızlar bebikklere kuran dinletin özellikle mekke imamı mahirin sesiyle

bakın nasıl tepikliyorlarr

Kağan Kocatepenin sayfasında okumuştum sanırım, ya da başka bir gebelik üzerine kitapta
Orda bu haftalarda bebeğin kulakları daha yeni yeni oluşumunu tamamladığı için sadece ince tiz sesleri algılayabilirler diyordu
Bayanların sesi de daha ince olduğu için bebikler öncelikle annenin sesine tepki vermeye başlarlarmış mesela
Kuran okunurken de genellikle ince bir ses tonu kullanıldığından ona da hemen tepki vermesi bundan heralde

kandil günü eşim kızıma bi yasin okuyalım gel dedi.. sesli okudu .. o okudu ben agladım.. ama benim bebekte tık yok hala yatıs durumunda...

kızlar sabah sormustum ama kimseden ses çıkmadı
osteocare kullanan varmı magnezyum calsiyum vitamin d doktorum verdide sizlerdede kullanan var mı?????

ben kullanmıyorum canım sadece demir kullanıyorum..

fatma sen balık yağı olarak hangi markayı kullanıyosun?

göbişlere vede cicilere MAŞAALLAH
Bende bu aralar çıkıp eksiklerimi yavaş yavaş almayı planlıyorum inşallah
bu arada kızlar benim karnımın içi acıyo gerginlik var yan boşlukalrımda hafif bir ağrı
göbişin büyümesine yoruyorum ben sizde de varmı acı gerginlik göbişinizde :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…