- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #12.921
merhaba bende 19+6 haftalık hamileyim bir kızım bir oğlum olacak inşallah. Ben 7 kilo aldım şimdiye kadar. Sizlere göre ben uçmuşum. Çok yemiyorum aslında ama kilo alıyorum anlamadım. Masa başı işim çokta hareketim yok ondan sanırım. Ama kötü hissediyorum kendimi
kızlar sabah sormustum ama kimseden ses çıkmadı
osteocare kullanan varmı magnezyum calsiyum vitamin d doktorum verdide sizlerdede kullanan var mı?????
merhaba bende 19+6 haftalık hamileyim bir kızım bir oğlum olacak inşallah. Ben 7 kilo aldım şimdiye kadar. Sizlere göre ben uçmuşum. Çok yemiyorum aslında ama kilo alıyorum anlamadım. Masa başı işim çokta hareketim yok ondan sanırım. Ama kötü hissediyorum kendimi
crafty sen bebek arabalarına bakabilmişmiydin?
yok cnm bakamadım
ev tdilatı ile uğraşıorum !
Bi yandan da kızın odasını boşalttırmaya çalışıorum yavaş kanlı kocama
o çıkacak o oda düzelecek kocnın odası küçük odaya taşınacak evdeki kapılr değişecek badana olcak vs vs
o nedenle dr randevusunu bile erteledim
ev curcuna halinde yani...işte cok.. kocanda yavas kanlı..seninde işin zor ...
benimkine de hadi diyorum su odaya el atalım.. hadi biraz konusalım diyor :) konus konus cocuk dogacak biz daha odayı hazırlamadık olacak ..hayallerdeyiz hala ... hayırlısı..
oo sende de iş çokmuş.. aman kendini yorma fazla da.. o işler bend ed evar ama kocam ne zaman kalkışacak bilmiyorum. çocuk 1-2 yaşına gelince yaparız biz bu gidişle
ben cıyırdamasam bizimki evlenirken hala o oda durur emin ol
ama bana annem teyzem fln yardım edecek
ağustos ramazan oruçlular, eylül desem ben ağırlaşmış olurum
temmuzda tüm iş bitmeli
bütün kocalar aynı demek..
ruhsuzlar mı ne..
ben heyecandan yoruluyorum düşünün artık..
bizimkide acelesi yok diyor.. dediğin gibi agustosta olmaz kıyamam zaten orucluyken.. eylül ilk hafta bayram 2. hafta onun işi yogun 3. hafta benim .. eylülde öyle gecer.. ekimdede fatma iptal zaten.. ondan sonrada odayı alcazda havalandırcazda .dadadada der dururum ben artık..
bide 1 Kasım olan tarih usg de 20 Ekim e geldi
annem ekim ilk haftası olur kız beklemez dio
var sen hesapla benim telaşı
amanın annene göre bizimkilerden nerdeyse 1,5 ay önce gelecek Nil hanım desene..
hesaplayamadım bacımm durumu ben.. dua ediyorum suan sana bana aynı durumda olanlara..
erken gelir korkusu bendede var ben erken dogmusum çünküm..
ahahah
aradım şimdi
nsıl baardıysam adama 1 senedir depoya inmesi gereken koşu bandını asansöre sokmaya çalışıodu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?